Capajebo wrote: Aha, do mene onda. Ja sam to ocigledno pomijes'o sa brojem godina provedenih u klubu (Visca i to). Ugrijalo malo ovo sunce, razumijemo se![]()

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Capajebo wrote: Aha, do mene onda. Ja sam to ocigledno pomijes'o sa brojem godina provedenih u klubu (Visca i to). Ugrijalo malo ovo sunce, razumijemo se![]()

oooooo vidim vratio se stari look pa su i pitanja u skladu sa njimleškarenje wrote:@hrasno diže li se cuna jošfakat si 24.sata tu.... ne moze te ništa fuliti da ne iskomentarises
Pa jebem ga ne možeš zmiriti, imas jarana, rođaka, kolegu sto navija za rivala... svašta se čuje, cuj ti to oči uprte a ti se satra dokazivajuci nama neke stvari kojih smo itekako svjesni.hrasno38 wrote:oooooo vidim vratio se stari look pa su i pitanja u skladu sa njimleškarenje wrote:@hrasno diže li se cuna jošfakat si 24.sata tu.... ne moze te ništa fuliti da ne iskomentarises
sta cu kad ste neinformisani o vlastitom klubu jer su vam okice non stop uprte prema "dolini cupova"......
eih ko o cemu ti o prskanju...fali li tebi sta.....vazda ti cuna na pameti Problem je sto vi niste svjesni (doduse pojedinci) i dzaba im i edukacija jer se ne kaze "lakse nekom metar u guzicu nego cenat u glavu" onako bez veze. Pa naravno da ces komentarisati o komsijama i ne znam sta se koji moj cudis sto i ja radim isto a pogotovo sto educiram par nepismenih...leškarenje wrote:Pa jebem ga ne možeš zmiriti, imas jarana, rođaka, kolegu sto navija za rivala... svašta se čuje, cuj ti to oči uprte a ti se satra dokazivajuci nama neke stvari kojih smo itekako svjesni.hrasno38 wrote:oooooo vidim vratio se stari look pa su i pitanja u skladu sa njimleškarenje wrote:@hrasno diže li se cuna jošfakat si 24.sata tu.... ne moze te ništa fuliti da ne iskomentarises
sta cu kad ste neinformisani o vlastitom klubu jer su vam okice non stop uprte prema "dolini cupova"......
Sam sebe prskas po faci
Ma na odmoru sam, uzivam, citam ponekad i forum ali ne pisem jer se vrti ista prica u krug na ovoj temi uz gomilu gluposti. Nakon par kola cemo imati materijal za diskusiju i zajebanciju, a tu je i Lesko kojeg cu iskandzijati kao i obicno..1946--1987 wrote:Nema rilkonija odavno, znaci nesto ne stima
Ne možeš baš "j.bati" forumaše i ostati nekažnjen. Silovanje, j.banje, ista stvar.batara wrote:Samo silujem vas uskotracnicare, i prosirujem vam vidike..da bolje vidite bagere i led, posto je istina za vas misaona imenicaultima_palabra wrote:Batara uzeo Benku na PS-u i siluje plavu nejač, ne ometaj ga
Pa majku mu malo pregledaj kompletnu konverzaciju pa onda daji misljenje....evo odakle je pocela prica sa silovanjem..Grean wrote:@ultima je prvi pomenuo silovanje a @batara na provokaciju odgovorio u istom folu. Ako postoji odgovornost obojica su kriva.
Ja to tako vidim ali valjda je sve do percepcije.
pa fukare, skupa im karta 5 KM19DobrinjA87 wrote:Sta je sa fukarama...u kopu 27 navijaca![]()
Isfuralo vec?
Pa sad...za jebanje se ne ide u zatvorCharuga wrote: Silovanje, j.banje, ista stvar.
ma pricamo o fukarama, za njih je 5 KMinsomnia78 wrote:Cener karta
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
plain vanilla wrote:pa fukare, skupa im karta 5 KM19DobrinjA87 wrote:Sta je sa fukarama...u kopu 27 navijaca![]()
Isfuralo vec?
Pa. Svakako jedan klub iz RS mora ispasti.Papastadopulos wrote:sutra u krupi najvrevovatnije "sigurica" , jer nevjerujem da tu radnik moze nesto mozda bod, ja ih sledece sezone ne vidim u pl
Jezikom, ko sto si i naviko izgledaRilkoni wrote:Ma na odmoru sam, uzivam, citam ponekad i forum ali ne pisem jer se vrti ista prica u krug na ovoj temi uz gomilu gluposti. Nakon par kola cemo imati materijal za diskusiju i zajebanciju, a tu je i Lesko kojeg cu iskandzijati kao i obicno..1946--1987 wrote:Nema rilkonija odavno, znaci nesto ne stima![]()
sreca pa nisi ogranicenjeza u ledja wrote:Pa. Svakako jedan klub iz RS mora ispasti.Papastadopulos wrote:sutra u krupi najvrevovatnije "sigurica" , jer nevjerujem da tu radnik moze nesto mozda bod, ja ih sledece sezone ne vidim u pl
Na vama ostaje da se dogovorite medjusobno koji ce.
jeste, i to baš u par danaTomahawk11 wrote:Samo se vi zaj... Slobodica vec 7 boba![]()
Dobro, jes da su igrali sa raspalim Olimpikom, nikad gorim Sirokim i Vitezom, ali....
Sad Zeljo, pa Zrinja, je li tako?
Sreca pa vas je sve manje.Papastadopulos wrote:sreca pa nisi ogranicenjeza u ledja wrote:Pa. Svakako jedan klub iz RS mora ispasti.Papastadopulos wrote:sutra u krupi najvrevovatnije "sigurica" , jer nevjerujem da tu radnik moze nesto mozda bod, ja ih sledece sezone ne vidim u pl
Na vama ostaje da se dogovorite medjusobno koji ce.