Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Astronomy wrote: ↑29/01/2021 21:08
eno sad vas pronalazak tana je bio plod visegodisnjeg istrazivanja oko investitora, jest kako da ne potez iz ocaja klasicni, kao i ovaj nas
Jer milijarder Tan i ovaj sa 300 funti na racunu su isto
studiorum_tuzlaensis wrote: ↑29/01/2021 23:15
Mislim da procenat ide samo u slučaju 'međunarodnog' transfera iz jedne lige u drugu. Dakle para vjerovatno nema, da se pitari bzvz ne sikiraju.
Neće Džeko nigdje, ali procenat ide i ako prafi transfer u istoj zemlji. To je uvedeno prošle godine.
Mislim da procenat ide samo u slučaju 'međunarodnog' transfera iz jedne lige u drugu. Dakle para vjerovatno nema, da se pitari bzvz ne sikiraju.
Neće Džeko nigdje, ali procenat ide i ako prafi transfer u istoj zemlji. To je uvedeno prošle godine.
Astronomy wrote: ↑29/01/2021 21:08
eno sad vas pronalazak tana je bio plod visegodisnjeg istrazivanja oko investitora, jest kako da ne potez iz ocaja klasicni, kao i ovaj nas
Jer milijarder Tan i ovaj sa 300 funti na racunu su isto
Provaljujes se sa svakim postom na ovoj temi
Pa ovaj nas je seoska varalica to niko ne spori, al mislit da ovaj vas tu da bi od vas napravio neki klub, uozbiljite se apsolutno niste odrziv klub, onog trenutka kad mu dosadi da se igra sa vama, a dosadit ce, vi ste u govnima kakvim mi nikad necemo biti, jer imamo nesto sto vi nemate - IMOVINU. Govorit da cemo se mi ugasit koliki god da nam je dug, je suludo dok god imamo milionsku imovinu
al vidim da ti je vuna i da si nedokazan pa necemo zachatavati temu
Ne znam zašto ste toliko zabrinuti za Cerića. On ne može ošteti klub, ako nije u talu sa nekim. Najveću štetu možemo sami sebi nanijeti ne radeći ništa misleći da će on naći investitora, pa tako upasti u još veće probleme.
sime_cipol wrote: ↑30/01/2021 13:37
Ako smo na dnu, onda postoji samo jedan smjer. Kao i kad si na vrhu
Upravo tako nama ce se svijet srušiti kad izgubimo utakmicu ove sezone jer nismo izgubili bruku vremena vi ste vec godinama tu gdje jeste, a ova polusezona vas je natjerala da angažujete šarlatana da vam pronalazi investitora nakon 10 godina price kako ste radnicka klasa.
Sve u svemu možete samo gore to si u pravu svakako.
Smijem li napisati post na temi FK Zeljeznicar vezano za novog predjsednika?
Malo sam se raspitao i dosao do nekih NEZVANICNIH informacija o njegovim planovima koji se ticu pljacke Zelje kao i svih dosadasnjih firmi koje su mu povjerovale.
Raigor Stonehoof wrote: ↑30/01/2021 18:23
sto ne bi smio, nisi offtopic, ne iznosis licne informacije
Pa svaki put kad napisem nesto sto saznam (a sve to kasnije izadje na vidjelo i niti jednom nisam pogrijesio ili napisao nesto sto nije 100% provjereno) oni me izbace sa foruma 30 dana. Zato pitam ovog admina da mi odobri jer je vijest vazna za Zelju i njegove navijace a oni je ne znaju. A mozda bi im to pomoglo da na vrijeme reaguju i spase sto se jos spasiti moze.
Pa svaki put kad napisem nesto sto saznam (a sve to kasnije izadje na vidjelo i niti jednom nisam pogrijesio ili napisao nesto sto nije 100% provjereno) oni me izbace sa foruma 30 dana. Zato pitam ovog admina da mi odobri jer je vijest vazna za Zelju i njegove navijace a oni je ne znaju. A mozda bi im to pomoglo da na vrijeme reaguju i spase sto se jos spasiti moze.
Ne priliči tako ozbiljnom forumašu, i biznismenu da izmišlja neke urote protiv sebe ...
Analiticarr wrote: ↑30/01/2021 17:25Smijem li napisati post na temi FK Zeljeznicar vezano za novog predjsednika?
Malo sam se raspitao i dosao do nekih NEZVANICNIH informacija o njegovim planovima koji se ticu pljacke Zelje kao i svih dosadasnjih firmi koje su mu povjerovale.
Jeste da su nezvanične, ali hajde upoznaj ljude sa informacijama. Znam ja da ti to pišeš iz dobrih namjera, zato bujrum.