pa kako ce bit Siroki kad ih je sudija devastiro protiv Zrinjskog isto kao i Zrinjski protiv Sarajeva samo malo blaze:)mirza_15 wrote:Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/fsbih-i- ... rno/187728Potpisani klubovi: FK Borac, FK Sarajevo, NK Čelik, FK Slavija, FK Drina, FK Sloboda, FK Mladost, NK Travnik, FK Olimpic, NK Vitez, FK Rudar, HŠK Zrinjski, FK Radnik, FK Željezničar.
Nema Sirokog i Veleza. Velezu vjerovatno nije ni do cega i njihovog potpisa nema jer da Bog da da se zna ko bi to i potpisao.
Siroki.....
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#10551 Re: Premijer liga BiH
-
mirza_15
#10552 Re: Premijer liga BiH
Nas protiv Sirokog (x2), Krupu protiv vas itd, itd.,hrasno38 wrote:pa kako ce bit Siroki kad ih je sudija devastiro protiv Zrinjskog isto kao i Zrinjski protiv Sarajeva samo malo blaze:)mirza_15 wrote:Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/fsbih-i- ... rno/187728Potpisani klubovi: FK Borac, FK Sarajevo, NK Čelik, FK Slavija, FK Drina, FK Sloboda, FK Mladost, NK Travnik, FK Olimpic, NK Vitez, FK Rudar, HŠK Zrinjski, FK Radnik, FK Željezničar.
Nema Sirokog i Veleza. Velezu vjerovatno nije ni do cega i njihovog potpisa nema jer da Bog da da se zna ko bi to i potpisao.
Siroki.....
- BlueBlood
#10553 Re: Premijer liga BiH
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ !!!

-
Samprotivsviju
#10554 Re: Premijer liga BiH
Kupili stolicu, mashala

- hrasno38
#10555 Re: Premijer liga BiH
hrasno38 wrote:pa kako ce bit Siroki kad ih je sudija devastiro protiv Zrinjskog isto kao i Zrinjski protiv Sarajeva samo malo blaze:)
De me prosvjetli sto ste vi to osteceni protiv Sirokog...sto vam je Kozulj zavalio eurogolcinu ili sta????? sto sudija nije po "defaultu" sviro neki penal za vas...ili zbog crvenog kartona u tunelu Duljevicu koji je nesto prigovarao sudiji....koliko znam u prvom dijelu ste ih dobili sa 2:1!mirza_15 wrote:Nas protiv Sirokog (x2), Krupu protiv vas itd, itd.,
Ok Zeljo jeste pobjedio Krupu iz nepostojeceg penala i to smo aproksimirali. Daj boze da i vi priznate koliko vam je takvih penala dosudjeno i koliko ste dali golova iz nedozvoljenih pozicija svi bi bili sretni.
Ostecen je i Zeljo na Pecari pa boze moj....
http://scsport.ba/vijesti/da-li-je-elje ... cari/97070
-
damirc_sa
#10556 Re: Premijer liga BiH
Samprotivsviju wrote:Kupili stolicu, mashala![]()
Pravimo stadion hahaha, kad cete vi nesto napraviti da imate svoje. I ono malo sto ste imali prodali ste malezijcu hahaha
- hrasno38
#10557 Re: Premijer liga BiH
Suti sreca pa ga nisu ubjedili i da je stadion njihov:)damirc_sa wrote:Pravimo stadion hahaha, kad cete vi nesto napraviti da imate svoje. I ono malo sto ste imali prodali ste malezijcu hahahaSamprotivsviju wrote:Kupili stolicu, mashala![]()
-
mirza_15
#10558 Re: Premijer liga BiH
Crveni ko kuca kod rezultata 0:0 zbog cega je sudija i suspendovan. Na kosevu smo igrom slucaja dobili iako nam nije sviran ocigledan penal i ponisten cist gol.hrasno38 wrote:hrasno38 wrote:pa kako ce bit Siroki kad ih je sudija devastiro protiv Zrinjskog isto kao i Zrinjski protiv Sarajeva samo malo blaze:)De me prosvjetli sto ste vi to osteceni protiv Sirokog...sto vam je Kozulj zavalio eurogolcinu ili sta????? sto sudija nije po "defaultu" sviro neki penal za vas...ili zbog crvenog kartona u tunelu Duljevicu koji je nesto prigovarao sudiji....koliko znam u prvom dijelu ste ih dobili sa 2:1!mirza_15 wrote:Nas protiv Sirokog (x2), Krupu protiv vas itd, itd.,
Ok Zeljo jeste pobjedio Krupu iz nepostojeceg penala i to smo aproksimirali. Daj boze da i vi priznate koliko vam je takvih penala dosudjeno i koliko ste dali golova iz nedozvoljenih pozicija svi bi bili sretni.
Ali kada smo kod tih odluka sve one se mogu pravdati nenamjernim sudijskim greskama osim one za vas protiv krupe. Ono se cak i publika na stadionu smijala. Jedino ondje je namjera bila ocigledna.
- BlueBlood
#10559 Re: Premijer liga BiH
Nama stadion nece renovirati ni neki strani investitor, ni drzava ni NSBiH. Sami cemo kupovinom ulaznica, clanskih, stolica pomoci svom klubu. Ja cu sutra biti ponosan kad moj Željo zaigra prvu evropsku utakmicu na svom stadionu a znam da sam mu to omogucio kupovinom clanske, godisnje, stolice. Željezničar to smo mi! Gotovani tesko da to mogu shvatiti.Samprotivsviju wrote:Kupili stolicu, mashala![]()
- hrasno38
#10560 Re: Premijer liga BiH
Pa slusaj ako pocnemo odmotaviti klupko nedosudjenih crvenih kartona koji su trebali dobiti i igraci Sarajeva onda cemo zavrsiti u totalnom bedu. Naravno nisam ni sumnjao da ces reci da je najveca sudijska greska stoljeca onaj dosudjeni penal protiv Krupe....dobro OK jeste...vasa nije ni penal, ni ofsajd nego obecanje od 20.000 KM da bise bez problema osvojila titula....mirza_15 wrote:Crveni ko kuca kod rezultata 0:0 zbog cega je sudija i suspendovan. Na kosevu smo igrom slucaja dobili iako nam nije sviran ocigledan penal i ponisten cist gol.hrasno38 wrote:hrasno38 wrote:pa kako ce bit Siroki kad ih je sudija devastiro protiv Zrinjskog isto kao i Zrinjski protiv Sarajeva samo malo blaze:)De me prosvjetli sto ste vi to osteceni protiv Sirokog...sto vam je Kozulj zavalio eurogolcinu ili sta????? sto sudija nije po "defaultu" sviro neki penal za vas...ili zbog crvenog kartona u tunelu Duljevicu koji je nesto prigovarao sudiji....koliko znam u prvom dijelu ste ih dobili sa 2:1!mirza_15 wrote:Nas protiv Sirokog (x2), Krupu protiv vas itd, itd.,
Ali kada smo kod tih odluka sve one se mogu pravdati nenamjernim sudijskim greskama osim one za vas protiv krupe. Ono se cak i publika na stadionu smijala. Jedino ondje je namjera bila ocigledna.
- vicious
#10561 Re: Premijer liga BiH
Hej, ali oni su to "aproksimirali"...mirza_15 wrote:Crveni ko kuca kod rezultata 0:0 zbog cega je sudija i suspendovan. Na kosevu smo igrom slucaja dobili iako nam nije sviran ocigledan penal i ponisten cist gol.hrasno38 wrote:hrasno38 wrote:pa kako ce bit Siroki kad ih je sudija devastiro protiv Zrinjskog isto kao i Zrinjski protiv Sarajeva samo malo blaze:)De me prosvjetli sto ste vi to osteceni protiv Sirokog...sto vam je Kozulj zavalio eurogolcinu ili sta????? sto sudija nije po "defaultu" sviro neki penal za vas...ili zbog crvenog kartona u tunelu Duljevicu koji je nesto prigovarao sudiji....koliko znam u prvom dijelu ste ih dobili sa 2:1!mirza_15 wrote:Nas protiv Sirokog (x2), Krupu protiv vas itd, itd.,
Ne postoji dovoljno jak facepalm za ovo
-
costacurta
#10562 Re: Premijer liga BiH
Ja ću doći na Grbavicu s kim god da budete igrali u Evropi. Dolazio sam na Željine utakmice kad su igrali na Koševu na Grbavicu ću još rađe. Kad čujem Tifu da drekne EEEEEEJ GRBAVICEE oči mi zasuzeBlueBlood wrote:Nama stadion nece renovirati ni neki strani investitor, ni drzava ni NSBiH. Sami cemo kupovinom ulaznica, clanskih, stolica pomoci svom klubu. Ja cu sutra biti ponosan kad moj Željo zaigra prvu evropsku utakmicu na svom stadionu a znam da sam mu to omogucio kupovinom clanske, godisnje, stolice. Željezničar to smo mi! Gotovani tesko da to mogu shvatiti.Samprotivsviju wrote:Kupili stolicu, mashala![]()
-
5korpus
#10564 Re: Premijer liga BiH
jbg, to se naucilo naguziti..samo na gotovo dociBlueBlood wrote:Nama stadion nece renovirati ni neki strani investitor, ni drzava ni NSBiH. Sami cemo kupovinom ulaznica, clanskih, stolica pomoci svom klubu. Ja cu sutra biti ponosan kad moj Željo zaigra prvu evropsku utakmicu na svom stadionu a znam da sam mu to omogucio kupovinom clanske, godisnje, stolice. Željezničar to smo mi! Gotovani tesko da to mogu shvatiti.Samprotivsviju wrote:Kupili stolicu, mashala![]()
-
costacurta
#10565 Re: Premijer liga BiH
Eno vode Torabijeve
- Logovan
#10566 Re: Premijer liga BiH
A do prije koji mjesec tražili investitora.BlueBlood wrote:Nama stadion nece renovirati ni neki strani investitor, ni drzava ni NSBiH. Sami cemo kupovinom ulaznica, clanskih, stolica pomoci svom klubu. Ja cu sutra biti ponosan kad moj Željo zaigra prvu evropsku utakmicu na svom stadionu a znam da sam mu to omogucio kupovinom clanske, godisnje, stolice. Željezničar to smo mi! Gotovani tesko da to mogu shvatiti.Samprotivsviju wrote:Kupili stolicu, mashala![]()
Sigurno ćeš kupovinom ulaznice i članske obnoviti stadion.
- BlueBlood
#10567 Re: Premijer liga BiH
Za evropske utakmice hoces sigurno
Zivi bili pa vidjeli. Nedavno je bilo sve transparentno izneseno za dosadasnje radove na stadionu koliko su ucestvovali sami navijaci kupovinom clanske i ulaznice
Dok vase pare od ulaznica i clanskih odose Jesicu sa kad nogu dobije, valja ga isplatiti jos je pod ugovorom
Dok vase pare od ulaznica i clanskih odose Jesicu sa kad nogu dobije, valja ga isplatiti jos je pod ugovorom
- Logovan
#10568 Re: Premijer liga BiH
Ma ja ba, sigurno je tako, nema šta drugo biti. 
-
Bambino Blu
#10569 Re: Premijer liga BiH
Vuna komsija aa ? Kad vidis kako se radi transparentno na -2 su prislo. Frka mogli bi bez evrope ostati pa vam djaba i gradski stadion. Da vi na gey arenu ne predjete ? Taman vam jeLogovan wrote:Ma ja ba, sigurno je tako, nema šta drugo biti.
- BlueBlood
#10570 Re: Premijer liga BiH
Crno na bijelo
http://fkzeljeznicar.ba/podaci-o-utrosk ... ica/18804/
Sa ponosom možemo konstatovati da su članovi Kluba i navijači učestvovali sa 46% u ukupnoj investiciji rekonstrukcije Stadiona Grbavica.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Ne mogu se dalje raspravljati sa nekim ko tvrdi da je najbolji u BiH a nije, da ima svoj stadion a nema.... itd itd....
http://fkzeljeznicar.ba/podaci-o-utrosk ... ica/18804/
Sa ponosom možemo konstatovati da su članovi Kluba i navijači učestvovali sa 46% u ukupnoj investiciji rekonstrukcije Stadiona Grbavica.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Ne mogu se dalje raspravljati sa nekim ko tvrdi da je najbolji u BiH a nije, da ima svoj stadion a nema.... itd itd....
- Stroj-2
#10572 Re: Premijer liga BiH
Sta ste vi napravili ? Stadion ? Niste ga vi, nego VAM je napravljen stadion i tereni od bivse drzave odnosno rezima za koji tvrdite da vas je htjeo ugasiti i dat vam je kljuc od njega. Dan danas Koldzo odvaja od opstine da ga odrzavaju.damirc_sa wrote:Samprotivsviju wrote:Kupili stolicu, mashala![]()
Pravimo stadion hahaha, kad cete vi nesto napraviti da imate svoje. I ono malo sto ste imali prodali ste malezijcu hahaha
- Kinaski
#10573 Re: Premijer liga BiH
Uzmi jedan apach, po potrebi i viseStroj-2 wrote:Sta ste vi napravili ? Stadion ? Niste ga vi, nego VAM je napravljen stadion i tereni od bivse drzave odnosno rezima za koji tvrdite da vas je htjeo ugasiti i dat vam je kljuc od njega. Dan danas Koldzo odvaja od opstine da ga odrzavaju.damirc_sa wrote:Samprotivsviju wrote:Kupili stolicu, mashala![]()
- Logovan
#10575 Re: Premijer liga BiH
Šta -2? Prestignete nas i? Šta onda? Lijepo reci da vam je cilj da budete iznad nas. Nisi prvi koji je ovo potvrdio u zadnje vrijeme.Bambino Blu wrote:Vuna komsija aa ? Kad vidis kako se radi transparentno na -2 su prislo. Frka mogli bi bez evrope ostati pa vam djaba i gradski stadion. Da vi na gey arenu ne predjete ? Taman vam jeLogovan wrote:Ma ja ba, sigurno je tako, nema šta drugo biti.
@BlueBlood Džaba si postavljao link, ne otvaram ja te vaše kvazi stranice, a i mogu virus navući na laptop, tako da...
Do jučer tražili investitora (a možda traže i dalje) i maštali kako će im izgledati stadion, a sade se kurče kako preko ulaznica i članskih grade stadion i još su male cifre...