Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nemam_ideje

#1676 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by nemam_ideje »

Onda je svizac zamotao čokoladu :D
KPNCTNJAH

#1677 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by KPNCTNJAH »

rashtiman wrote:
nemam_ideje wrote:Možemo to i ovako postaviti. Navijači Želje su dostojanstveniji u pobjedama, porazima, titulama i neuspjesima :D
Hoces reci da ste vi onda bili problem u starijim temama PL? :D
Ko ce im poFatati sve ove silne nickove s crticama "_" ... ko gljive nicu... sam priznaje da vise nema ideja :mrgreen:
Obuca9

#1678 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Obuca9 »

lulica wrote:evo objektivno , ne govorim da ih treba suspendovati jer navijam za sarajevo. nego ovo je sramota za sport prvenstveno , da su skandirali dodik pa hajde inekako mozda im je pomogao dao pare , ulozio u klub. ali skandiranje najtrazenijeg zlocinca FUJ. a mislim da nemamo zakon o fasistickim obiljezjima na nivou drzave, tako da ce se malo to kroz medije provuci i to je to. i tek sada vidim da su uefa i fifa pogrijesili sto su nam ukinuli suspenziju, zalosno :!: :!:
Samo mala ispravka, krme je bilo najtraženiji zločinac, više nije, sad je samo zločinac.
lulica

#1679 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by lulica »

north wrote:
Impavidus wrote:Vrijedno pomena u ovom kolu (može slobodno u onu temu kurioziteti)...
-Golovi: Budućnosti, Olimpica (onaj 5.), 3. Zrinjskog i Kene Handžića.
-Lendrić gori od Avdića šta su njih 2 isfulali, nedo Bog nikome...
-Promašaj Tosunovića;
-Odbrana Željezničara;
-2. gol Željezničara, onaj mat u 2 poteza nisam vidio od vremena Kahn-Elber... :)
I da, mater im objektivnu j.ebem prikažu pola minute grljenje, slikanje i čestitke prilikom uručivanja neke nagrade Aničiću iz Zrinjskog a ni ne spomenu već tradicionalnu dodjelu trofeja "Ismir Pintol" Sedinu Torlaku.
Jeste da se isfulao, ali dečko je prvi strijelac lige i za Avdića je klasa nad klasama...

Za ovo drugo se slažem, ali mislim da to nije generalno do BHT-a,nego do reportera, ovaj iz Mostara se svojski potrudio da prikaže dosta toga, za razliku od ovog maloljetnika iz Sarajeva koji nakon takme prikaže samo izjavu gostujućeg trenera, nisam željan izjava zalizanog, ali ipak čista neprofesionalnost....

Što Spaho ne spomenu "korektno" navijanje iz B.Luke....e moj Spaho :-)

i ja sam se razocarao sto nije na kosevu prikazano dodjela nagrade, isto mi je cudno bilo sto nije bilo izjave zalizanog. inace onako smugne kada izgubi , a kada dobijemo ne moze ga fuliti da se pohvali mali , kako je dobro poslozio ekipu
ultima_palabra

#1680 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ultima_palabra »

Ovo je Amar taktički odigrao s drugim mjestom, samo da mu jaran Mirza ostane pa da se opet mogu zapijati po birtijama :oops:
Obuca9

#1681 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Obuca9 »

lulica wrote:i ja sam se razocarao sto nije na kosevu prikazano dodjela nagrade, isto mi je cudno bilo sto nije bilo izjave zalizanog. inace onako smugne kada izgubi , a kada dobijemo ne moze ga fuliti da se pohvali mali , kako je dobro poslozio ekipu
Pobjeg'o miš da ne bi mor'o objašnjavati javnosti kako su se "plaćenici" sa sjevera sad okrenuli protiv njega.
Šibicar

#1682 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Šibicar »

hz__semir wrote:
lulica wrote:i ja sam se razocarao sto nije na kosevu prikazano dodjela nagrade, isto mi je cudno bilo sto nije bilo izjave zalizanog. inace onako smugne kada izgubi , a kada dobijemo ne moze ga fuliti da se pohvali mali , kako je dobro poslozio ekipu
Pobjeg'o miš da ne bi mor'o objašnjavati javnosti kako su se "plaćenici" sa sjevera sad okrenuli protiv njega.
Ili možda da izbjegne pitanje o eventualnoj ostavci. ;-)
Charuga
Globalni moderator

#1683 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Charuga »

Mnogi premijerligaški klubovi tokom ljetne pauze dobro će promijeniti svoj igrački kadar, a Fudbalski savez Bosne i Hercegovine odlučio je da prelazni rok za klubove u BiH počne 6. juna, a završi 5. avgusta.
Charuga
Globalni moderator

#1684 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Charuga »

Prvak Bosne i Hercegovine za sezonu 2010/2011 je Borac BL!

Osvajac kupa Bosne i Hercegovine za sezonu 2010/2011 je Željezničar!

Timovi koji će, pored gore nabrojanih, predstavljati nasu zemlju u EL su Sarajevo i Široki Brijeg!

Toliko sto se tice protekle sezone.

Image
Locked