Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
internazionale

#1826 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by internazionale »

LSD wrote: Jao rezona :shock: pa i nama su pitari pocupali i palili stolice na Grbavicu svaki put (onaj dio potpuno je ogoljen i bez stolica šta su radili), pa su opet smješteni gdje su uvijek bili.
Po toj logici bi trebali "gledati" utakmicu sa onog betonskog igrališta iz istoka.
pa vi godinama poslije rata čupate stolice po AFH
ne zna čovjek gdje bi vas smjestio
manijaci gaje jednu rijetku osobinu a to je da bi oni pratili svoj klub na gostovanjima ali ne bi kartu plaćali
ovo ćeš rijetko čuti
nećemo da platimo kartu a hoćemo da gledamo utakmicu :lol:
Obuca9

#1827 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Obuca9 »

Kad je ovaj Velež zadnji put dobio Željezničar uopšte? Ja mislim da ih nisu dobili ima dvije-tri godine, računajući sva takmičenja...
internazionale

#1828 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by internazionale »

jest ovaj ćemalović uticajan
eno i oslobođenje okrenuo protiv želje
kakav cirkus
Šibicar

#1829 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Šibicar »

LSD wrote:
JThomas wrote:ovo je degutantna priča, dok se u vrapčićima moglo raditi šta se htjelo, i pika je valjao. nema ko tamo nije slomljen i opljačkan.

nikad ništa kontra veležove tradicije i imena, ni protiv grada mostara, ne d'o mi bog. ali to što je velež sada kao organizacija je dno dna, i to njegovi navijači najbolje znaju, i ne znam čemu teorije zavjera i prošle i ove godine kad znamo kako stoje stvari u veležu. ovo od juče još nisam vidio, ali ne mogu da vjerujem da se i za poraz od 4:1 na svom terenu od jedne zvijezde iz gradačca mogu vaditi na sudije...
E pa mogu buraz, vidiš da mogu.
Vidiš i sam da to ne pricaju obicni navijaci ili neki forumaši, vec najviši funkcioneri njihovog kluba (u ovom slucaju direktor kluba Kalajdžić)...prošle godine slicne bljuvotine i gadosti je iznosio i njihov tadašnji šef strucnog štaba Ibraković...i to je normalno svima, niko ništa jbg :lol: :lol: još su i drugi su stajali na njihovu stranu...znaš, to je stara seljacka finta : kada su odron, onda se prihvate oprobanog recepta da glume mucenika i žrtvu neke zavjere i urote...i što je najžalosnije to šljaka i prolazi kod onih koji žele da puše takve price...svako drugi im je kriv osim njih samih.
Bravo :thumbup: kad se sjetim kad su nas guzili kako su htjeli,kad smo bili dno dna,kad smo bili odron odrona,mi(navijači) nikad nismo u drugima tražili krivicu,niti smo se žalili na druge klubove,uvijek smo isticali da smo sami sebi krivi,jer sami sebi neko vrijeme i jesmo bili najveći dušmani.
LSD

#1830 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

Pa jasno...ja ovdje namjerno naglašava celnike kluba....mi smo lani izgubili i derbi na svom terenu i finale kupe (doduše bilo je 2-2 ali smo izgubili kup na svom terenu)...pa nikad niko iz kluba (znaci niti jedan čelnik kluba nije srao o sudijama niti kukao o nekakvim nepravdama)....cak i ona pijacarska garnitura uprave (Faruk,Samir i ostala kompanija) i kad smo bili odron odrona nisu kukali o sudijama i nepravdama (a bilo je nepravde tad, itekako)....na stranu forumaši i naša prepucavanja sa drugim navijacima (to je druga prica sad)....ja govorim o oficijelnim predstavnicima kluba....ovo što Veležovi rade je najveci moguci hinjaluk i klasicno licemjerje.
Joey Tribbiani

#1831 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Joey Tribbiani »

internazionale wrote:
LSD wrote: Jao rezona :shock: pa i nama su pitari pocupali i palili stolice na Grbavicu svaki put (onaj dio potpuno je ogoljen i bez stolica šta su radili), pa su opet smješteni gdje su uvijek bili.
Po toj logici bi trebali "gledati" utakmicu sa onog betonskog igrališta iz istoka.
pa vi godinama poslije rata čupate stolice po AFH
ne zna čovjek gdje bi vas smjestio
manijaci gaje jednu rijetku osobinu a to je da bi oni pratili svoj klub na gostovanjima ali ne bi kartu plaćali
ovo ćeš rijetko čuti
nećemo da platimo kartu a hoćemo da gledamo utakmicu :lol:
a ne mogu vala ni ove priče... Bio sam na bruku derbija na koševu i vidio sam ukupno odlomljene 2 (dvije) stolice. Jednom na derbiju kad smo izgubili 2:1 (uzeli ste titulu, pričajte šta hoćete, iako smo bili slabi, sudjenje je bilo presmiješno). Tad je lik od bijesa počeo nogama da šuta stolicu i odlomio je naslonjač. Jedan dio sam ja fasov'o u stomak :mrgreen: :x . Drugi put sam to vidio na nekom drugom derbiju, lik valjda nadrogiran, odvali stolicu i bacio je medju našu raju. Srecom bez većih posljedica po ostale...samo su svi kolektivno sjetili njegove gospodje mame.

Ne kažem da su to jedina dva slučaja razvaljivanja, ne mogu vidit šta je sa svakom stolicom, ali dovoljno je pogledat vaš istok. Svaka 3 stolica fali. Koliko znam, mi nismo tamo... i pusti nas ba da se svadjamo sa @tifozom, sta se miješaš, imat ces kad, jos malo pa derbi, dobit cete i vi tamburu aBd :D
jovanbl

#1832 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by jovanbl »

Cestitke zeljeznicaru!

pitanje za one koji su u toku, sta je Baljak mogao raditi juce u Banovicima u sl.prostorijama fk buducnosti u autu hrvatskih registarskih oznaka daruvar :)

zelim da vjerujem da je u pitanju "samo premiranje buducnosti za utakmicu s borcem" i nista vise
aut

#1833 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by aut »

jovanbl wrote:Cestitke zeljeznicaru!

pitanje za one koji su u toku, sta je Baljak mogao raditi juce u Banovicima u sl.prostorijama fk buducnosti u autu hrvatskih registarskih oznaka daruvar :)

zelim da vjerujem da je u pitanju "samo premiranje buducnosti za utakmicu s borcem" i nista vise
Zavera ustaško-džihadska :D
Čuj premiranje, ne nasmijavaj me. Velike te prostorije čim auto može ući unutra. Šta ti je reć moderan stadion.
armin071

#1834 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by armin071 »

:lol: Nemoj nam govoriti cekaj da pogodim....... tvoj dobar prijatelj ti je ovo ispricao, a on je inace uvijek ozbiljan i dobro je upoznat sa BH fudbalom..... :lol:
Obuca9

#1835 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Obuca9 »

Platio sudiji da svira penal za Budućnost u 80. minuti, te da isključi dva igrača Borca. To je valjda i razlog što ste izgubili utakmicu, iz izmišljenog penala, te sa dva igrača manje.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#1836 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by 1946 »

aut wrote:

Velike te prostorije čim auto može ući unutra. Šta ti je reć moderan stadion.
:lol:
Isplaćivao drugu ratu za onu pobjedu gore, sad ti je Baljak dobio novu funkciju u Sarajevu - Mali od palube.
P.S. U Daruvaru ima vikendicu
jovanbl

#1837 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by jovanbl »

hz__semir wrote:

Platio sudiji da svira penal za Budućnost u 80. minuti, te da isključi dva igrača Borca. To je valjda i razlog što ste izgubili utakmicu, iz izmišljenog penala, te sa dva igrača manje.
iako nije svirao penal, sudija je pravo navlacio za buducnost, koja je igrala prilicno grubo. (mikic npr polomljen nos).

priznajem da sam se pogresno izrazio. Naravno nije sa automobilom usao u sl prostorije buducnosti, nego pjeske, a kad je izlazio usao je u taj automobil.

Ja nisam nista insinuirao, nego mi malo cudno sta ce on tamo prije utakamice, sto je fakat a ne rekla kazala, svojim ocima vidio :)
nisam ja nista ustvrdio da jeste nego samo naveo cinjenicu, a ti ako si tako zakljucio, do tebe je :)
Bordolini

#1838 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Bordolini »

Jesi siguran da je Baljak u pitanju? Sjecam se kad smo isli u Belgiju na tekmu protiv Genka da je sa tim istim autom i Daruvar tablicama pred Crystal Arenu parkirao Ramljak sa ekipom. Da njega mozda nisi vidio? On je kod nas ono sto je Nijaz Brkovic u zeljeznicaru, nosi crne aktovke i zavrsava mutne radnje. Mora da je juce pare propio pa vi odnesoste bodove. Bas je klosar, ni sakriti se ne zna :roll:
Ohladi Jovane tita ti :zzzz:
Obuca9

#1839 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Obuca9 »

Pa kad si ga već vidio svojim očima, kud ga ne uslika svojim mobitelom, majku mu.

I zanimljivo, kako baš ti znaš kako izgleda Baljak, da je meni vidjeti kako izgleda neki vaš funkcioner, bilo bi mi drago. Da si bar reko da si vidio Blekića, pa hajde, ali Baljka, pa on ne bi bio u stanju prodati ni deset ćevapa Dini Mehmeda Mujkiću, a kamoli kupovati neke bodove i sudije.
jovanbl

#1840 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by jovanbl »

hz__semir wrote:Pa kad si ga već vidio svojim očima, kud ga ne uslika svojim mobitelom, majku mu.
pa bio je ako brz vjeruj mi, nisam stigao da reagujem :) iskreno nije mi ni palo na pamet a i da sam stigao kakve koristi od toga :)

hz__semir wrote:I zanimljivo, kako baš ti znaš kako izgleda Baljak, da je meni vidjeti kako izgleda neki vaš funkcioner, bilo bi mi drago. Da si bar reko da si vidio Blekića, pa hajde, ali Baljka, pa on ne bi bio u stanju prodati ni deset ćevapa Dini Mehmeda Mujkiću, a kamoli kupovati neke bodove i sudije.
pa prilicno sam dobro upucen u premier ligu bih i klubove ako da i nije neki problem to znati .

a s tim da je smotan bih se slozio jer u suprotnom ne bi si dopustio takvu ofirazu :)

uostalom nism rekao da je kupio sudije, najvjerovatnije kako rekoh i to zelim da vjerujem da je u pitanju bilo premiranje igraca buducnosti, sto ni po uefi nije zabranjeno ( kad premiras za pozitivan rezultat).
ja samo reko sta sam vidio :)

p.s
posto sam cuo juce od ljudi iz banovica da ste razbili buducnost tamo u banovicima, nisam sumnjao uopste u kupovine te utakmice
Obuca9

#1841 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Obuca9 »

jovanbl wrote:
hz__semir wrote:Pa kad si ga već vidio svojim očima, kud ga ne uslika svojim mobitelom, majku mu.
pa bio je ako brz vjeruj mi, nisam stigao da reagujem :) iskreno nije mi ni palo na pamet a i da sam stigao kakve koristi od toga :)
A koja je korist od svega ovoga što pišeš? Zašto si uopšte napisao da si ga vidio, te kako možeš sa stopostotnom sigurnošću tvrditi da si baš njega vidio, ako je tako brzo proletio?
jovanbl

#1842 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by jovanbl »

hz__semir wrote:
jovanbl wrote:
A koja je korist od svega ovoga što pišeš? Zašto si uopšte napisao da si ga vidio, te kako možeš sa stopostotnom sigurnošću tvrditi da si baš njega vidio, ako je tako brzo proletio?
nema nikave koristi naravno , ali priznaces da je u najmanju ruku neobicno, zato sam napisao .

a kako mogu sa sigurnoscu tvrditi, pa zato sto znam covjeka i zato sto nije to bila bas tolika brzina da se ne moze prepoznati neko koga poznajes u prolazu
Baltazar_khan

#1843 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Baltazar_khan »

voliš ti jovo da nekad slažeš, jelde :mrgreen:
jovanbl

#1844 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by jovanbl »

Baltazar_khan wrote:voliš ti jovo da nekad slažeš, jelde :mrgreen:
ako ti je tako lakse baltazare eto lazem ja :)
Baltazar_khan

#1845 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Baltazar_khan »

jovo da je baljak šta sredio, borac bi se vratio bez bodova.
Alkos

#1846 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Alkos »

Ima se, moze se!
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#1847 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by 1946 »

jovanbl wrote:posto sam cuo juce od ljudi iz banovica da ste razbili buducnost tamo u banovicima, nisam sumnjao uopste u kupovine te utakmice
Lažu ba, Munever Rizvić se žalio na suđenje, da nije sudije bilo mi ne bi dobili. Eto pitaj ove naše komšije sa stadiona ispod tranzita.
Omerovim_Koracima

#1848 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Omerovim_Koracima »

Mi sve nesto namjestamo,a sve s epatimo i dobijamo kamaru zutih. Bash nam je nesposobna uprava :lol: :lol:
kurty

#1849 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by kurty »

Slavija - Zvijezda 2-0

Tabela:

1. Borac 8 6 1 1 14:5 19
2. Željezničar 8 5 0 3 19:9 15
3. Sarajevo 7 4 1 2 9:5 13
4. Zrinjski 8 4 1 3 9:7 13
5. Olimpic 7 4 1 2 6:4 13
6. Slavija 8 4 1 3 13:12 13
7. Zvijezda 8 4 1 3 10:11 13