Sloboda - Leotar 1
Siroki - Zeljo 2
Drina - Travnik 1
Velez - Zvijezda 1
Celik - Olimpik 1
Slavija - Rudar 1
Sarajevo - Borac x
Zrinjski - Buducnost 1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Alkos wrote:Puno nas podcjenjujete u tim prognozama, a sebe precjenjujete...
Kec ko kuca u oba slucaja
šta evo ih opet? Ne vidim ti nesto "moderator" ispod imena, a i sam si cesto bio jedan od najvecih pljuvaca na forumu. Sad odjednom ne mozes razviti ni normalnu diskusiju sa par zezancija da se neko ne ubaci i pravi pametan.armin071 wrote:Evo ih opet
Joey Tribbiani wrote:šta evo ih opet? Ne vidim ti nesto "moderator" ispod imena, a i sam si cesto bio jedan od najvecih pljuvaca na forumu. Sad odjednom ne mozes razviti ni normalnu diskusiju sa par zezancija da se neko ne ubaci i pravi pametan.armin071 wrote:Evo ih opet
Što se pita tiče, ništa lično ali volio bih da kiksate jer ste nam konkurenti za vrh. Kad budete gostovali borcu u bl na proljece, mi cemo aBd nabit opet 10ak bodova prednosti u odnosu drgupolasiranog, navijat cu za vas da ih poderete.
Ovako vi jedan iksić, ili mozda 1:2 a mi ćemo bod/ove sa pecare znati iskoristiti
Zavatoni wrote:Evo jedan interesantan link na temu Premijer lige i pripadajućih statistika: http://www.bhfootball.com.ba/index.html

Mogu li dobiti obrazlozenje zasto sam opomenut pred ban da to u buducnosti ne ponavljam? Nisam znao da je prognoziranje utakmica narednog kola protivno pravilima forumaburek_in_space wrote:@nazarenko i dobar_ti? opomene pred ban...

Tribina ZAPAD,kad uđeš skroz DESNO prema JUŽNOJ tribini gdje će biti smješteni navijači borca,a možeš i sa njima na jugjovanbl wrote:zelio bih da pogledam utakmicu sarajevo borac na kosevu, ali nisam bas u navijackom fazonu, odnosno i godine mi to ne dozvoljavaju, pa ako neko moze da mi da savjet koja tribina je najsigurnija za nekog ko navija za protivnicku ekipu na kosevu ( nista posebno nikakvo posebno navijanje, nego npr eventualno ne moze da se suzdrzi ako npr borac da go da pokaze da mu je drago )
Ma može se on ponositi do sutra,pravi put ga vodi na željezničku stanicudobar_ti? wrote:Covjek se prosto ponosi cinjenicom da je odabrao pravi put i navija za Zeljeznicar.
hvalaNuclear Winter wrote:Tribina ZAPAD,kad uđeš skroz DESNO prema JUŽNOJ tribini gdje će biti smješteni navijači borca,a možeš i sa njima na jugjovanbl wrote:zelio bih da pogledam utakmicu sarajevo borac na kosevu, ali nisam bas u navijackom fazonu, odnosno i godine mi to ne dozvoljavaju, pa ako neko moze da mi da savjet koja tribina je najsigurnija za nekog ko navija za protivnicku ekipu na kosevu ( nista posebno nikakvo posebno navijanje, nego npr eventualno ne moze da se suzdrzi ako npr borac da go da pokaze da mu je drago )
Zapad, ali na dijelu malo više prema jugu, s tim da je ok da gol Borca pozdraviš aplauzom, sportski, ali ne baš sad da skačeš od sreće....jovanbl wrote:zelio bih da pogledam utakmicu sarajevo borac na kosevu, ali nisam bas u navijackom fazonu, odnosno i godine mi to ne dozvoljavaju, pa ako neko moze da mi da savjet koja tribina je najsigurnija za nekog ko navija za protivnicku ekipu na kosevu ( nista posebno nikakvo posebno navijanje, nego npr eventualno ne moze da se suzdrzi ako npr borac da go da pokaze da mu je drago )