Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
north

#1026 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by north »

zeljonista wrote:hahaha cuj Buća potoka!!! Daleko je to, a i inače oni Kinezi i zuti uglavnom za Želju navijaju!
ma mjesam buljakovo i buca potok,moguce da je ovo prvo,ali sigurno jedno od to dvoje,raspitajte se o svom vrlom predsjedniku :wink: ...[/quote]

Pa kume komsija mozda bi se ti trebao raspitati kod nekog druga Hordaša!!!
A fulao si, trecu sansu imas, koji li Bože potok, gdje su rezidencije and etc...[/quote]

pa kume,jebo sad dje zivi kad se docepao para,nego odakle je inace,rekao mi tetak,inace pitar :mrgreen: ...
haj lagano nece vam pokvariti rejting,mislim na FGR... :-)[/quote]

A tetak ti rekao, i još pitar :lol: , pa što ne kažeš odmah, sad si dao pravi dokaz, :lol: , moram priznati da si idol, kralj, šah.....uljepša mi noć ovo dijete sviju mi, milina ga slušati :-)
kurty

#1027 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by kurty »

jbg. narode... juce i mi, a i vi odigrali svoje tekme, sretni i jedni i drugi, cak sta vise, bilo je par postova s obje strane, da je dobro sto je "mir" na forumu.. i vidi sad sranja...
Iako je "moj", moram reci da je @plavih11 pokvario to raspolozenje sa svojim postom, al eto...

Uglavnom, tema je Premijer liga, a ne Zeljo - Sarajevo...

Mnogi na ovom PF-u imaju duple arsine, al otom potom... Bit ce jos mnogo toga ovdje...

p.s. Ko je onaj iz Buducnosti sto baca onaj aut... Baci ga lola sa pola gostujuce polovine, na penal... (to je ona situacija kad je Buducnost pogodila stativu)
Svakodobro!

#1028 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Svakodobro! »

zeljonista wrote:hahaha cuj Buća potoka!!! Daleko je to, a i inače oni Kinezi i zuti uglavnom za Želju navijaju!
ma mjesam buljakovo i buca potok,moguce da je ovo prvo,ali sigurno jedno od to dvoje,raspitajte se o svom vrlom predsjedniku :wink: ...[/quote]

Pa kume komsija mozda bi se ti trebao raspitati kod nekog druga Hordaša!!!
A fulao si, trecu sansu imas, koji li Bože potok, gdje su rezidencije and etc...[/quote]

pa kume,jebo sad dje zivi kad se docepao para,nego odakle je inace,rekao mi tetak,inace pitar :mrgreen: ...
haj lagano nece vam pokvariti rejting,mislim na FGR... :-)[/quote]
Charuga
Globalni moderator

#1029 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Charuga »

kurty wrote:Iako je "moj", moram reci da je @plavih11 pokvario to raspolozenje sa svojim postom, al eto...
Ja sam samo rekao da se, izgleda, sudjenje ove sezone naglo popravilo a nigdje u postu nisam nikoga prozvao. Ni jedan jedini klub. Sad, sto su se neki nasli tu i odmah poceli sa pravdanjem, to nije do mene .. 8-)

Ne moze covjek pohvaliti sudjenje a da to ne izazove rasprave ..
ganjeta

#1030 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ganjeta »

kurty wrote:jbg. narode... juce i mi, a i vi odigrali svoje tekme, sretni i jedni i drugi, cak sta vise, bilo je par postova s obje strane, da je dobro sto je "mir" na forumu.. i vidi sad sranja...
Iako je "moj", moram reci da je @plavih11 pokvario to raspolozenje sa svojim postom, al eto...

Uglavnom, tema je Premijer liga, a ne Zeljo - Sarajevo...

Mnogi na ovom PF-u imaju duple arsine, al otom potom... Bit ce jos mnogo toga ovdje...

p.s. Ko je onaj iz Buducnosti sto baca onaj aut... Baci ga lola sa pola gostujuce polovine, na penal... (to je ona situacija kad je Buducnost pogodila stativu)
ma to ti je Delap potpiso za RMU... :mrgreen:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1031 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by bordo gandalf »

Plavih_11 wrote:
kurty wrote:Iako je "moj", moram reci da je @plavih11 pokvario to raspolozenje sa svojim postom, al eto...
Ja sam samo rekao da se, izgleda, sudjenje ove sezone naglo popravilo a nigdje u postu nisam nikoga prozvao. Ni jedan jedini klub. Sad, sto su se neki nasli tu i odmah poceli sa pravdanjem, to nije do mene .. 8-)

Zna se na sta si mislio u postu...jer su se tvoji LSD i dr ukljucili a onda i sa ove strane pocelo...a fino je krenulo :roll: steta sto nije potrajalo
Gde si sad cica maco

#1032 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Gde si sad cica maco »

Plavih_11 wrote:

tako je, sine!
Last edited by Gde si sad cica maco on 30/08/2010 00:45, edited 1 time in total.
Gde si sad cica maco

#1033 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

a dobro je ovo što najveću borbu vode moderatori dva suparnička podforuma. tako je, dečki, nema opuštaja!
bordo gandalf

#1034 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by bordo gandalf »

Gde si sad cica maco wrote:a dobro je ovo što najveću borbu vode moderatori dva suparnička podforuma. tako je, dečki, nema opuštaja!
Ja se zalazem za normalnu diskusiju al et izgleda da drugi ne zele
Gde si sad cica maco

#1035 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

don_emir wrote:
Gde si sad cica maco wrote:a dobro je ovo što najveću borbu vode moderatori dva suparnička podforuma. tako je, dečki, nema opuštaja!
znam. ti si od normalnih. plavih_7 je uvijek bio forumski belajsuz
Charuga
Globalni moderator

#1036 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Charuga »

KAO I PROSLU SEZONU ja se zalazem i OVU za normalnu diskusiju ali to sto neki pogresno protumace post, nije do mene.
Charuga
Globalni moderator

#1037 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Charuga »

Gde si sad cica maco wrote:
don_emir wrote:
znam. ti si od normalnih. plavih_7 je uvijek bio forumski belajsuz
A sto se pazite, ko da navijate za isti klub .. :mrgreen:
Last edited by Charuga on 30/08/2010 00:50, edited 1 time in total.
Charuga
Globalni moderator

#1038 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Charuga »

Plavih_11 wrote:...
tako je, sine!
Nego, Ćiro, sta ti radis u ovo doba na netu. S obzirom na tvoje godine vrijeme ti je davno bilo da ides u besiku. Star si covjek, valja odmoriti malo .. ;-)
Last edited by Charuga on 30/08/2010 00:50, edited 1 time in total.
kurty

#1039 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by kurty »

don_emir wrote:
Plavih_11 wrote:

Zna se na sta si mislio u postu...jer su se tvoji LSD i dr ukljucili a onda i sa ove strane pocelo...a fino je krenulo :roll: steta sto nije potrajalo
nemoj pricat sad ni ti tako...nisi u pravu...
bili su i tvoji u raspravi i to zestoko...

haj da je svadja jel bolji lazar ili piksi (mislim zna se da je lazo bolji) :D :D , al vi se blekica i nijaza dotakli
Last edited by kurty on 30/08/2010 00:51, edited 1 time in total.
Gde si sad cica maco

#1040 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Plavih_11 wrote:
Gde si sad cica maco wrote: znam. ti si od normalnih. plavih_7 je uvijek bio forumski belajsuz
A sto se braite, ko da navijate za isti klub .. :mrgreen:
da si prave vjeroispovijesti, imao bi moju bezgraničnu ljubav. ovako... :mrgreen:
amar007

#1041 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by amar007 »

Gde si sad cica maco wrote: znam. ti si od normalnih. plavih_7 je uvijek bio forumski belajsuz
E halo, nema ispod pojasa :mrgreen:
Baltazar_khan

#1042 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Baltazar_khan »

kurty wrote: Iako je "moj", moram reci da je @plavih11 pokvario to raspolozenje sa svojim postom, al eto...
Plavih_11 nije ništa kriv, sasvim normalan post. Raspoloženje je pokvarila pobjeda Sarajeva u Banovićima. Nekim nije baš drago što je taj klub slavio u gostima i što je lider na tablici, pa otud dolazi nervoza i tjeskoba. Zna se jako dobro o kome govorim ;-)
Last edited by Baltazar_khan on 30/08/2010 00:52, edited 1 time in total.
Charuga
Globalni moderator

#1043 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Charuga »

Plavih_11 wrote:
A sto se braite, ko da navijate za isti klub .. :mrgreen:
da si prave vjeroispovijesti, imao bi moju bezgraničnu ljubav. ovako... :mrgreen:
Eh kad bi mi jos trebala tvoja ljubav .. :lol:
LSD

#1044 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

Neki dvolicnjaci su nam "željeli srecu" pred polazak u Široki, a kad smo donijeli sva 3 boda sa Pecare poceli su pjeniti o sudijskim nepravdama i o Nijazovoj kožnoj torbici....toliko o dosljednosti.
Zna se vrlo dobro o kome je rijec ;-)
bordo gandalf

#1045 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by bordo gandalf »

kurty wrote: nemoj pricat sad ni ti tako...nisi u pravu...
bili su i tvoji u raspravi i to zestoko...

haj da je svadja jel bolji lazar ili piksi (mislim zna se da je lazo bolji) :D :D , al vi se blekica i nijaza dotakli
Nemoj generalisati ja niti sam se dotakao Nijaza niti suđenja...evo kad LSD nece da nađe moj post o Nijazu na bilo kojoj temi nađi ti i ja se ne javljam vise nikako..na mnoga postavljena pitanja ostao je gluh a nesto pise i pljuje po Blekicu i Sarajevu...

i kad smo kod laze i piksija, piksi je level iznad :D
kurty

#1046 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by kurty »

Baltazar_khan wrote:
kurty wrote: Iako je "moj", moram reci da je @plavih11 pokvario to raspolozenje sa svojim postom, al eto...
Plavih_11 nije ništa kriv, sasvim normalan post. Raspoloženje je pokvarila pobjeda Sarajeva u Banovićima. Nekim nije baš drago što je taj klub slavio u gostima i što je lider na tablici, pa otud dolazi nervoza i tjeskoba. Zna se jako dobro o kome govorim ;-)
Ma jerane...haj ponovo preleti malo po postovima...pa ces vidjeti...
astala_vistala

#1047 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by astala_vistala »

Prosle godine zeljo kupovao utakmice,sudije potkupljivane,nama bilo krivo,itd itd,e sad je dosao novi "magup" na celo uprave frajer ima jake veze kupuje ko zeljo sve tekme samo on nije ofiran ko komsije sa druge strane miljacke :D

a sad malo ozbiljno,ovaj LSD zaprđuje evo na 5 strana kako je sve ovo namjesteno vako nako,dragi moj LSD koga briga jel namjesteno ili nije ? hoces ti nesto postici sto na forumu pises sve to ?

hajd ciao :-)
LSD

#1048 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

astala_vistala wrote:Prosle godine zeljo kupovao utakmice,sudije potkupljivane,nama bilo krivo,itd itd,e sad je dosao novi "magup" na celo uprave frajer ima jake veze kupuje ko zeljo sve tekme samo on nije ofiran ko komsije sa druge strane miljacke :D

a sad malo ozbiljno,ovaj LSD zaprđuje evo na 5 strana kako je sve ovo namjesteno vako nako,dragi moj LSD koga briga jel namjesteno ili nije ? hoces ti nesto postici sto na forumu pises sve to ?

hajd ciao :-)
Dobro.
A kome si ti pisao ovu pricu na temi o Želji i šta si sa njom mislio postici pišući na forumu? :?

"I ova ekipa je kod nas "ganjala" duplu krunu ne mogu da vjerujem,da cova nije reko dosta vise,veceras vam nebi ginula desetka plus(kajmak i luk) :D e sad moji dragi kospicari vidite kako ste osvojili famoznu titulu na cemu ? na osnovu cega ? mogao je brkovic kupovati utakmice po bh selendrama al nemere tako u evropu :lol: :lol:

eto vidili smo snagu plave furije iz doline cupova kao sto rece komentator i najvecem rivalu se ne dogodilo

NEVER FORGET HAOPEL :D :D "
burek_in_space

#1049 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by burek_in_space »

Auuuu, shto vam malo treba (kao da se nije znalo i ranije za to :D ) da userete temu.

Dobili svoje podforume, na kojima se mozhe prichati o chemu god hocete, ali jok, daj da se zezne ova tema. Netje da ide! :oops:

Sudjenje je problem kod nas oduvijek bilo, i bice josh dugo, na zhalost. Smatram da je Plavih_11 nekorektno unio ovaj razdor, ali ne zato shto je spomenuo sudjenje, nego zato shto je to uchinio sada. Dobro mu je poznato, mozhda chak i bolje nego meni da se kod nas u jesenjem dijelu sezone koliko - toliko sudi fer. Ima tu uvijek shiljenja za domacina, pogotovo u manjim, dobro poznatim sredinama, ali to nije opravdanje za bilo koga, a pogotovo za moj tim kada izgubi u tamo nekom Travniku, Prijedoru...jer status najboljeg se mora iz godine u godinu dokazivati.

Isto tako, i svi hordashi neka se zapitaju da li zhele "kupljenu" titulu, a ja zhelim vjerovati da to nece biti sluchaj. Jer dzaba sve kupljene titule, ako cemo dozhivljavati debakle na euro sceni.

I napisah vishe nego shto sam htio, a sve u svrhu davanja smjernica ostalim uchesnicima na ovoj temi - navijachka prepucavanja su potrebna, jer bez njih fudbal kao sport gubi svoju drazh, ali ovo shto vi radite je chisto preseravanje. Od sada, pa nadalje, ovaj nachin pisanja po forumu ce biti najoshtrije sankcionisan, pa vi izvolite.

Ugodno forumanje! :sax:
Lakat Jebić

#1050 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Lakat Jebić »

helem... :D

evo je pauza, da sumiramo ovo do sad.

velez i olimpik pozitivna iznenadjenja.
leotar i siroki lose otvorili sezonu...

eto nastavite...
Locked