Auuuu, shto vam malo treba (kao da se nije znalo i ranije za to

) da userete temu.
Dobili svoje podforume, na kojima se mozhe prichati o chemu god hocete, ali jok, daj da se zezne ova tema. Netje da ide!
Sudjenje je problem kod nas oduvijek bilo, i bice josh dugo, na zhalost. Smatram da je Plavih_11 nekorektno unio ovaj razdor, ali ne zato shto je spomenuo sudjenje, nego zato shto je to uchinio sada. Dobro mu je poznato, mozhda chak i bolje nego meni da se kod nas u jesenjem dijelu sezone koliko - toliko sudi fer. Ima tu uvijek shiljenja za domacina, pogotovo u manjim, dobro poznatim sredinama, ali to nije opravdanje za bilo koga, a pogotovo za moj tim kada izgubi u
tamo nekom Travniku, Prijedoru...jer status najboljeg se mora iz godine u godinu dokazivati.
Isto tako, i svi hordashi neka se zapitaju da li zhele "kupljenu" titulu, a ja zhelim vjerovati da to nece biti sluchaj. Jer dzaba sve kupljene titule, ako cemo dozhivljavati debakle na euro sceni.
I napisah vishe nego shto sam htio, a sve u svrhu davanja smjernica ostalim uchesnicima na ovoj temi - navijachka prepucavanja su potrebna, jer bez njih fudbal kao sport gubi svoju drazh, ali ovo shto vi radite je chisto preseravanje. Od sada, pa nadalje, ovaj nachin pisanja po forumu ce biti najoshtrije sankcionisan, pa vi izvolite.
Ugodno forumanje!