Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Charuga wrote:S obzirom na temperaturu dobro su ikako uspjeli odigrati 90 minuta. Nije humano da se utakmice igraju na +38 ...
Sljedece sezone postaviti uslov za licencu ILI teren kao na Bilinom ILI reflektori a onda za sezonu 2015/16 i jedno i drugo. Nedati nikome da igra bez ispunjenja ta dva uslova.
Charuga wrote:S obzirom na temperaturu dobro su ikako uspjeli odigrati 90 minuta. Nije humano da se utakmice igraju na +38 ...
Sljedece sezone postaviti uslov za licencu ILI teren kao na Bilinom ILI reflektori a onda za sezonu 2015/16 i jedno i drugo. Nedati nikome da igra bez ispunjenja ta dva uslova.
Ne mogu jednu zastavu da izbace sa stadiona a da takve uslove uspostavljaju.
Mozemo mi traziti uslove kakve hocemo, dok je ovih iz PC, nema ovdje fudbala. Haj ti onog neandertalca iz Obarske natjeraj da fino pokosi travu, a ne da pusti ovce i krave na ispasu. A o reflektorima da i ne pricamo, nemaju struje u kucama, a da postavljaju reflektore.
Slazem se da bi ovo extra bilo, ali bi nam liga spala na 5-6 klubova.
Posto me krenulo sa Celikom da probam i ovako Mislim da ce Mesari na mesarski nacin nocas uzeti bodove Zelji .. Siroki ce se ispuhati nad Velezom i nabusiti ih
wannabe_ultra wrote:jao trenera iz Velike Obarske hahahha pa kakva je ovo liga i sta mi pratimo
a trener Leotara je prica za sebe, drvlje i kamenje na sopstvenog igraca
wannabe_ultra wrote:jao trenera iz Velike Obarske hahahha pa kakva je ovo liga i sta mi pratimo
a trener Leotara je prica za sebe, drvlje i kamenje na sopstvenog igraca
samo u Bosni
Sta je bilo??
Bilo kakav komentar je suvisan. Ono je za anala, majke mi. Sta kaze kralj, Saraba mu izbio 15 bodova.
ako imas moja web tv na bht mozes pogledat reprizu sportskog pregleda. uglavnom ovaj napada šarabu da mu je prosuo 15 bodova do sad a onaj od bijeljine ko napušen se smješka.
Lijepo je veceras bilo na Grbavici .....
Dva kola, 6 bodova, gola razlika 3:0 ....
Solidna posjeta .... Brko je stajao pored terena na ulazu u tunel ....