Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ultri i Todoru (ovom putem pošte) cu poslati laganu islamsku literaturu, da konacno krenu u proces uozbiljenja....vec debelo kasne sa sazrijevanjem...zabrinjavajuce infatilno ponašanje i kominiciranje se mora prevazici, vakat je
Šibicar wrote:Pa ako ćemo realno vi ste najviše trubili kako trošite Tanove milione.
Pa vjerovatno je ubjedljivo najvise potroseno na vracenje duga i uspostavljanje akademije.
Nema sta, moglo se i moralo bolje, ali osvajanje Kupa za ovu sezonu je sasvim zadovoljavajuce.
Jarane kad se izvuce odnosno izmisli argument i samo po njemu lupa, onda bujrum i objasni i pojasni. Ne samo "ulozili ste milione i milione jos od augusta trosite pare...pisani kup ne znaci nista...samo 1 bod..." hajde onda, daj te milione da vidimo gdje i kako. Ako hoces argument slobodni reci, ali neka bude normalno, nemoj lupati onako samo da bi se sta napisalo.
A LSD sto islamsku literaturu, pa ja sam navijac Sarajeva zar nisam cetnik ili Arkanovac?
wannabe_ultra wrote:Jel to nas manijaci uvjeravaju da nismo zadovoljni samo sa kupom, mozda vi bolje znate od nas
Da ponovimo gradivo, zadovoljni smo samo sa kupom ove sezone bez obzira na 20tak miliona ulozenih u igraci kadar.Sretni smo sto smo treci uz osvojeni kup, skontajte to
todd_smith wrote:Jarane kad se izvuce odnosno izmisli argument i samo po njemu lupa, onda bujrum i objasni i pojasni. Ne samo "ulozili ste milione i milione jos od augusta trosite pare...pisani kup ne znaci nista...samo 1 bod..." hajde onda, daj te milione da vidimo gdje i kako. Ako hoces argument slobodni reci, ali neka bude normalno, nemoj lupati onako samo da bi se sta napisalo.
A LSD sto islamsku literaturu, pa ja sam navijac Sarajeva zar nisam cetnik ili Arkanovac?
Todore, ti si dijasporac vatreni navijac tanove svojine - ali sa distance prikopcan na internet.
islamsku litaraturu, dakako...da malo omekšaš te svoje rigidne stavove i haoticno ponašanje na forumu, da poradiš na ahlaku, da pocnes sazrijevati, premda kasniš debelo...naravno, laganu....ništa teško da te zbuni i tiltuje.
todd_smith wrote:Jarane kad se izvuce odnosno izmisli argument i samo po njemu lupa, onda bujrum i objasni i pojasni. Ne samo "ulozili ste milione i milione jos od augusta trosite pare...pisani kup ne znaci nista...samo 1 bod..." hajde onda, daj te milione da vidimo gdje i kako. Ako hoces argument slobodni reci, ali neka bude normalno, nemoj lupati onako samo da bi se sta napisalo.
Todore, ti si dijasporac vatreni navijac tanove svojine - ali sa distance prikopcan na internet.
islamsku litaraturu, dakako...da malo omekšaš te svoje rigidne stavove i haoticno ponašanje na forumu, da poradiš na ahlaku, da pocnes sazrijevati, premda kasniš debelo...naravno, laganu....ništa teško da te zbuni i tiltuje.
Impavidus wrote:
Nije u igri samo kup
Skida se pritisak dugog ne osvajanja trofeja, finansijski je stabilna situacija tako da se ne mora brinuti hoće li se imati iskeširati kakav kvalitetan igrač ako izleti, ah da i akademija je tu...
Ma ne sporim ja ništa od toga... samo mi bezveze ta priča kako je ko biva Tan stigao prekasno za ovu sezonu. Realnost je da ste uložili daleko najviše para i završili na trećem mjestu... ako je to razlog za svršavanje, onda ok.
Svakako da jeste uspjeh AKO si REALAN i uzmeš u obzir da smo;
- faktički čitav tim promijenili na pauzi,
- uz najslabija krila i bekove koji su igrali za FKS IKADA (po mom' skromnom' mišljenju) i
- "stručnjaka" ublehu koji veze nema!
Uzimajući sve ovo u obzir; (inšAllah) osvojeni kup i 3. mjesto je svakako uspjeh a dovođenje investitora daleko najveći, dovoljno za ovu sezonu!
Elem, vruće ljeto i (rekordni) prelazni rok nas čekaju, tako da nema potrebe za sekiraciju i nerviranje, imat' će te kasnije i više nego dovoljno razloga za to!
Ma nije to prcanje jarane,tako je kako je,frajer je budalast i luckast i to niko ne može osporiti,ali isto tako mu se ne može osporiti ni finansijska moć.