Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jeza u ledja wrote:
Pa nije, ako svi pobjede naredno kolo, ostaje isti razmak, ali ako pobjede i kolo poslije toga, a Velez dobije - Siroki Brijeg je prvak.
Jesi siguran ? Mislim da međusobni susret odlučuje
Edit: da, u pravu si, to je ono što sam i ja rekao, u slučaju da i željo i Široki dobiju sve do kraja...a Zrinjski izgubi u Vrapčićima široki prvak....al teško da će željo dobiti
Last edited by palermo on 26/04/2014 20:08, edited 1 time in total.
jeza u ledja wrote:
Pa nije, ako svi pobjede naredno kolo, ostaje isti razmak, ali ako pobjede i kolo poslije toga, a Velez dobije - Siroki Brijeg je prvak.
Jesi siguran ? Mislim da međusobni susret odlučuje
Pa jeste medjusobni susret, u ovom slucaju gore 3 ekipe bi imale isto bodova, pa se pravi mini-tabela, napisao sam u postu iznad.
Olimpic je bjedan klub, vrijedan prezira samo
a vidim kone konacno izašle iz rupa, nakon 7 godina nepravilnosti u PLBiH, crnih aktovki, tatomiteta, grobara fudbala i slicno
velež im spasi sezonu
a ovo danas cemo zapamtiti mostarcima, zapravo zlopamtiti i vratiti kad bude najbolnije ne valja ostati dužan nikome
joooj šugave sezone
Last edited by LSD on 26/04/2014 20:20, edited 1 time in total.
LSD wrote:Olimpic je bjedan klub, vrijedan prezira samo
a vidim kone konacno izašle iz rupa, nakon 7 godina nepravilnosti u PLBiH, crnih aktovki, tatomiteta, grobara fudbala i slicno
velež im spasi sezonu
a ovo danas cemo zapamtiti mostarcima, zapravo zlopamtiti i vratiti kad bude najbolnije ne valja ostati dužan nikome
joooj šugave sezone
aj, jebo ga život LSD, pa ti si pametan momak....o'ladi malo .......by the way, vala se mi ni dosada nešto okoristili sa vama ..al eto, ako ste baš navrli, vratite nam.....na terenu, naravno....
Rudar u sljedeca dva meca igra protiv Viteza i Zeljeznicara.
Jedan momak na duplom rece da je protiv VIteza gotova utakmica, a ako Zeljo ispadne iz borbe za titulu mogli bi im i oni dati gol jer su klubovi u dobrim odnosima.
Travnik sljedeci mec igra kuci protiv Zvijezde, a sljedeci ide u goste Borcu koji bi im vrlo lako mogao dati bodove.
Navodno jedan covjek iz BL-a kaze na forumu da je Borac ovo kolo prodao tekmu Zvijezdi i da bi trebao prodai tekmu i Travniku.
Zvijezda zadnje kolo docekuje VItez i oni bi trebali biti sigurni.
AKo se te stvari poklope Obarska bi se mogla dovesti u nezgodnu situaciju i ispasti iz Lige jer u zadnjem kolu igraju protiv Slavije direktnog konkurenta za opstanak zato sam misljenja da bi oni mogli zapeti protiv Zrinjskog jer im gori pod nogama.
LSD wrote:Olimpic je bjedan klub, vrijedan prezira samo
velež im spasi sezonu
joooj šugave sezone
aj, jebo ga život LSD, pa ti si pametan momak....o'ladi malo .......by the way, vala se mi ni dosada nešto okoristili sa vama ..al eto, ako ste baš navrli, vratite nam.....na terenu, naravno....
bice još dana za megdana brate sad ste nam šuknuli , ali necemo vam ostati dužni za ovo, mi nikad nikome ne ostajemo dužni.
pitaj navijace Slobode i Borca, ako ne vjeruješ
sta su ono neki ovdje duplu najavljivali jos da izgube zadnje dvije tekme pa da nastave tradiciju dugogodisnjeg gledanja FK Sarajeva u evropi na njihovim malim ekranima,ja sampiona i cemera primise 4 komada trebali jos 2 minimum
LSD wrote:
bice još dana za megdana brate sad ste nam šuknuli , ali necemo vam ostati dužni za ovo, mi nikad nikome ne ostajemo dužni.
pitaj navijace Slobode i Borca, ako ne vjeruješ
pa i treba da nam šuknute ako možetre....ali na terenu,baš kao što smo i mi vama danas.....mislim da ćemo onda svi mi, istinski ljubitelji fudbala biti na dobitku
Nego, bolan, što niko ne pita, što ne bi prenosa Olimpika....jebo ga život, oni prenose Mladost-Radnik, a otoka nepokrivena.....
Zrinjski ima dva protivnika koji bi trebali zapeti, a Siroki ima jednog protivnika koji nece zapeti i Celik (bice zanimljivo vidjeti kako ce se ponasati?).
Sarajevo i Zeljeznicar igraju medjusobno, a Sarajevo ima jednog laganog, a Zeljo ima drugu najlosiju ekipu lige koja bi trebala zapeti.
pa pitari vase evropsko sarajvo je danas igralo na kosevua ja kako citam ove komentare pola vas je ostalo kuci i gledalo zelju
znate svaki detalj,promasaj selimovica,dino nakon gola veleza cistio patike,skandiranje znaci 100% ste ostali gledat zelju uh to je jadno jel da heh