... I Kup.
Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
JasminHurić
#7001 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Sramotna predstava aktuelnog prvaka I osvajača Kupa
Ako ovako nastavimo Sarajevo nam može uzeti prvenstvo...
... I Kup.
... I Kup.
- BHF_Manijak
#7002 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Mene fakat zanima je li se ti necim puknes prije neke prvenstvene utakmice pa je gledas drugacijim ocima nego mi ili?!Arteta wrote:Odlicna tekma za nase uslove.
Jarane ono je odron, a ja to kazem kao navijac Zeljeznicara! Pas igra, tempo, (ne)prilike sve asocira na to kao da se raja u mahali sabrala pa otisla lopte igrati!
I onda se cudimo kad nase ekipe tamburaju po Evropi! Bez tempa i trke se danas ne moze igrati protiv poluamatera, a kamo li ozbiljnih ekipa koje po 4-5 juznoamerikaca u ekipi imaju koji mogu trcati kao konji za utrke, a nasi igraci nerijetko izgledaju kao da si ih u slowmotion prebacio.
-
salle_eh1986
#7003 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
naigrao sam se a i nagledao termina gdje se igra nogomet koji je pojam za ovaj naš premierligaškiBHF_Manijak wrote: Jarane ono je odron, a ja to kazem kao navijac Zeljeznicara! Pas igra, tempo, (ne)prilike sve asocira na to kao da se raja u mahali sabrala pa otisla lopte igrati!.
- ODVRATAN_i_GADAN
#7004 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
MUP ima ovlasti da zabrani uopste pristup gledalaca na stadion pa cak i samo odigravanje iste. Npr na Lavoru kada snijeg nije ociscen na tribinama (ili Jug Grbavice koji nije natkriven) gledaoci imaju u rukama "oruzje" sa kojim se u ekstremnim slucajevima moze nanijeti ozbiljna povreda!Baltazar_khan wrote:al čuj MUP im zabranio pristup južnoj tribini
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#7005 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Definitivno se moze reci da je liga sve slabija i slabija.
Mozda vec sliedece izlete po evropskim takmicarima mi necemo vise prolaziti ni prestavnike Malte, Luxemburga, San marina.
Smanjenje lige na 10 ekipa, i to vec od slijedece sezone, je prva faza u pokusaju koncentracije, barem malo vise, "kvaliteta".
Nesto se mora pod hitno mijenjati i raditi sa ligom i klubovima. Nekada mi se cini, a vjerovatno i jeste tako, da N/F savez postoji, i brine se, samo za reprezentaciju.
Mozda vec sliedece izlete po evropskim takmicarima mi necemo vise prolaziti ni prestavnike Malte, Luxemburga, San marina.
Smanjenje lige na 10 ekipa, i to vec od slijedece sezone, je prva faza u pokusaju koncentracije, barem malo vise, "kvaliteta".
Nesto se mora pod hitno mijenjati i raditi sa ligom i klubovima. Nekada mi se cini, a vjerovatno i jeste tako, da N/F savez postoji, i brine se, samo za reprezentaciju.
- BHF_Manijak
#7006 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Sta nije jasno?! Pa odredjuju koliko ce i koji ulazi biti otvoreni a da ne odrede hoce li biti otvorena tribina ili ne.Baltazar_khan wrote:al čuj MUP im zabranio pristup južnoj tribini
- ultima_palabra
#7007 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
3 boda ko Mont Everest...
- MOSALJOZE
#7008 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
pa mozda je i bolje ovo ispalo onako mi na jugu ovi na sjeveru,a nije nešto ni navijača biloBHF_Manijak wrote:Sta nije jasno?! Pa odredjuju koliko ce i koji ulazi biti otvoreni a da ne odrede hoce li biti otvorena tribina ili ne.Baltazar_khan wrote:al čuj MUP im zabranio pristup južnoj tribini
- veljaca
#7009 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
ultima_palabra wrote:3 boda ko Mont Everest...
- Arteta
#7010 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Gledao sam sve utakmice koje su bile na TV-u u ovoj polusezoni i mogu reci da je jedna od boljih, sa onom danasnjom izmedju Zrinjskog i Travnika i onom jucerasnjom izmedju Rudara i Veleza je neuporediva.BHF_Manijak wrote:Mene fakat zanima je li se ti necim puknes prije neke prvenstvene utakmice pa je gledas drugacijim ocima nego mi ili?!Arteta wrote:Odlicna tekma za nase uslove.![]()
![]()
Jarane ono je odron, a ja to kazem kao navijac Zeljeznicara! Pas igra, tempo, (ne)prilike sve asocira na to kao da se raja u mahali sabrala pa otisla lopte igrati!
I onda se cudimo kad nase ekipe tamburaju po Evropi! Bez tempa i trke se danas ne moze igrati protiv poluamatera, a kamo li ozbiljnih ekipa koje po 4-5 juznoamerikaca u ekipi imaju koji mogu trcati kao konji za utrke, a nasi igraci nerijetko izgledaju kao da si ih u slowmotion prebacio.
- Arteta
#7011 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ligu treba smanjiti samo zbog infrastrukture, tako sto ce se natjecati ekipe u ligi samo koje srede stadion pa makar liga brojala i 6 klubova.-LIBERO- wrote:Definitivno se moze reci da je liga sve slabija i slabija.
- PriNc_ba
#7012 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
jel komsijama danas zenicanin valja ? ili je jadnicak ostao na istom i nepozeljan je i dalje ?

- JThomas
#7013 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
realnim koji znaju kakvi tokmaci su se izredali u zadnjih desetak godina na mjestu špica nikad nije bio nepoželjan.
- ganjeta
#7014 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
JThomas wrote:realnim koji znaju kakvi tokmaci su se izredali u zadnjih desetak godina na mjestu špica nikad nije bio nepoželjan.
Bezze se trudiš.
Boli ovaj minus jako, a bili se ponadali
-
lajk
#7015 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Igrace bit jos bolja dok se malo teren osusi
uglavnom fino veceras bilo,zanimljivo 
- BHF_Manijak
#7016 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pokrij se koliki ti je jorgan, uvijek bilo. Nije da nema boljih, no za ono love s kojom mi raspolazemo tesko da se takav moze priustiti. Adilovic u onom sistemu koji Osim igra je solidan, sto dobije lopti za golsansu treba iskoristit, hrvati se sa odbrambenim igracima i prosljedjivati tako lopte krilima, i to kako rekoh solidno radi. Eh sad, drugo je sto ispred Jamaka i Svrake i njihovih lopti, Messi ne bi gola dao! Za Jamaka se oduvijek znalo da je zestoka krampa, no evo i Svraka je pao u uzasnu formu. Sve vise se pokazuje koliko je za njegovu igru znacio Nyema, koji je trcao za trojicu, a kamo li za Svraku!PriNc_ba wrote:jel komsijama danas zenicanin valja ? ili je jadnicak ostao na istom i nepozeljan je i dalje ?![]()
- BHF_Manijak
#7017 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Savic se nesto zakacio s Amarom oko ugovora ako se dobro sjecam, nesto u fazonu radje cu konobarit nego... Ne znam sad tacno sta.leškarenje wrote:Opet neko provlacenjeDobar onaj Stanceski kao i Savic ,fakat sto ih otjeraste? Kakvi vam sad velemajstori igraju ova dvojica su klasa za njih.
Sto se Stanceskog tice, imam utisak da je fudbaler koji nikad nije dobio pravu sansu. U Borcu je razvaljivo i kad je kod nas presao digla se nenormalna euforija. Prvi sam se radovao k'o malo dijete, medjutim dobivao je premalo sansi a i kad je dobije to izgleda totalno lose i sporo.
Doduse uvijek je vazio za sporog igraca ali sa dobrom tehnikom, no kod nas se samo ta sporost vidjela.
- ultima_palabra
#7018 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Perica je bio lijen, ali i nije dobio pravu šansu. Srđan je dobro igrao neko vrijeme, ali onda je pao u formi i zakrvio s Amarom... danas je bio dobar i korektan, dobio ovacije i poslije gola i na kraju utakmice.
-
BRAH
#7019 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
i nije proslavio gol kad nam ga je zabio. to je bilo za respectultima_palabra wrote:Perica je bio lijen, ali i nije dobio pravu šansu. Srđan je dobro igrao neko vrijeme, ali onda je pao u formi i zakrvio s Amarom... danas je bio dobar i korektan, dobio ovacije i poslije gola i na kraju utakmice.
- Mračajski proto
#7020 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Šteta za Gradinu što će ispasti. Imaju plus zbog posjete. Volio bih da se desi neko čudo i da ostanu u ligi. Više doprinose ligi i posjeti na našim terenima nego neki Leotar koji u jednoj sezoni kući ima posjetu kao džuma jednom sedmično u Fahdovoj. A i daleko je Trebinje uvijek bilo. 
- ganjeta
#7021 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Šta onda reći za Diatu, za vaše vedete igračinaleškarenje wrote:Opet neko provlacenjeDobar onaj Stanceski kao i Savic ,fakat sto ih otjeraste? Kakvi vam sad velemajstori igraju ova dvojica su klasa za njih.
Ali slažem se da bi imali mjesta u trenutnoj ekipi, prije godinu dana ne. Mada Perica nikad nije dobio pravu priliku.
- JThomas
#7022 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
neko se provlači a neko se bogami ni ne provlači...
- MOSALJOZE
#7023 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ma nema ništa od gradine samo 4 boda,ali ovaj zadnji je svakako najbolji.Ispred njih je gošk koji ima 16 tako da gradina sigurno ispadaSarajevo_Grad wrote:Šteta za Gradinu što će ispasti. Imaju plus zbog posjete. Volio bih da se desi neko čudo i da ostanu u ligi. Više doprinose ligi i posjeti na našim terenima nego neki Leotar koji u jednoj sezoni kući ima posjetu kao džuma jednom sedmično u Fahdovoj. A i daleko je Trebinje uvijek bilo.
- MOSALJOZE
#7024 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

e evo tabela.Ono što je jasno da ce gradina ispasti.Čak 8 klubova nisu sigurni.Što se tiče gornjeg dijela zeljo ima prednost ima dobar raspored ali što reče Osim rano je govoriti o bilo čemu.Ono što je svakako pozitivno je Borac i teško da im ko moze uzeti bod na domaćem.Slavija polahko pada..
- PriNc_ba
#7025 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
ja sam samo pitao
nemojte se kone nista ljutiti
jedno kolo ga pljujete drugo kolo zajebo Messija
sad vidjeh i golove
da vam nije ove nafake i nekih odbijanaca presmijesnih pff... a ne nadam se tj bar mi realni navijaci se ne nadamo
ne zbog vas jer ste vi neka sila
nego zbog pristupa igri i opcenito kakve se stvari desavaju kod nas mislim da ne bi osvojili titulu i da zeljo pocne dobijati samo kuci a gubiti svaku na strani... al hajd...
cini mi se adil moze zabiti samo iz ovakvih situacija ahahaha
Adil Velicanstveni
... do sljedeceg kola 
cini mi se adil moze zabiti samo iz ovakvih situacija ahahaha