Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vryzas wrote:Siroki ima najpovoljniji raspored do kraja sezone, a jedino "tesko" gostovanje je protiv Olimpic-a...vrlo lako bi se mogli ukljuciti u borbu za titulu!
Evo gledam baš raspored, idu i Veležu, a i Travniku koji će se morati kvalitetno istovariti da ostane u ligi, sumnjam da će uspjeti.
Jaki Travnik samo mi i komsije necemo dobiti ove godine
vryzas wrote:Siroki ima najpovoljniji raspored do kraja sezone, a jedino "tesko" gostovanje je protiv Olimpic-a...vrlo lako bi se mogli ukljuciti u borbu za titulu!
A mi imamo Olimpic i Široki u zadnjem kolu i 7 bodova prednosti nad njima. Imamo kuci derbi a njima dolaze Sarajevo, Borac i mi. Iskreno, nije to bas najpovoljniji raspored ...
A mi imamo Olimpic i Široki u zadnjem kolu i 7 bodova prednosti nad njima. Imamo kuci derbi a njima dolaze Sarajevo, Borac i mi. Iskreno, nije to bas najpovoljniji raspored ...
I ja sumnjam da se mogu uključiti u borbu za vrh , ali opet takvi bez nekih velikih ambicija mogu biti opasni, iskreno nije to neka ekipa koja bi kvalitetom mogla parirati Sarajevu i Željezničaru kontinuirano, al' da bi mogli pobjedom protiv Sarajeva odlučiti prvaka, to je vrlo izvjesno.
BlueBlood wrote:...pa jos jednom recite "tatomitet"
Puno je zanimljivija prva, gdje sudac kvalitetno stoji u liniji sa predzadnjim igračem obrane i ne diže, to je klasično pomaganje.
Kod ove druge sudac uopće nije u liniji predzadnjeg igrača obrane. Pogledaj koliko mu je utekla lajna.
OK, tako kad "gledas" i nije bas najpovoljniji...uzeo sam u obzir raspored utakmica, te stanje u i oko kluba kada sam rekao ovo za titulu. Jedini klub u BiH koji vec dugi niz godina nema finansijski "tobogan" i ostale probleme koji nastaju zbog toga!
OK, tako kad "gledas" i nije bas najpovoljniji...uzeo sam u obzir raspored utakmica, te stanje u i oko kluba kada sam rekao ovo za titulu. Jedini klub u BiH koji vec dugi niz godina nema finansijski "tobogan" i ostale probleme koji nastaju zbog toga!
Recimo da je tako, mada ni oni nemaju vise istu kolicinu finansijskih injekcija kao u proslim godinama. Otanjilo je to i kod njih ...
Ima i u Širokom problema financijskih, nikada lošiji roster nisu imali. Pa kod njih je Ješe Vedran glavni igrač, to sve govori koliko su loši. Inače na ternima u Hr se pjevalo...uvjek smušen, uvjek smeten, Vedran Ješe dijete kreten.Pa ti sada vidi.
JasminHurić wrote:Još jednom. Nema veze što nam prvi pratitlje osvaja bodove uz pomć sudija, dupla kruna ne dolazi u pitanje
samo budala moze i pomisliti da je sarajevu bio potreban sudija da bi pobjedio rudar. opet kazem, obicno se sudije stele na gostovanjima... ko da vi to ne znate, da se ne lazemo
JasminHurić wrote:Još jednom. Nema veze što nam prvi pratitlje osvaja bodove uz pomć sudija, dupla kruna ne dolazi u pitanje
samo budala moze i pomisliti da je sarajevu bio potreban sudija da bi pobjedio rudar. opet kazem, obicno se sudije stele na gostovanjima... ko da vi to ne znate, da se ne lazemo
Mooooožda nije bio potreban, ali je spasio bod(ove). Ali nema veze, titula je zna se gdje
samo budala moze i pomisliti da je sarajevu bio potreban sudija da bi pobjedio rudar
Samo budala može tvrditi da nije bilo pomoći i da je sudac procijenio da je ona potrebna. Sve ostalo je iluzija, otvorio je utakmicu, a to je najvažnije, zar ne.-?
Sandokan Schiavone wrote:Ima i u Širokom problema financijskih, nikada lošiji roster nisu imali. Pa kod njih je Ješe Vedran glavni igrač, to sve govori koliko su loši. Inače na ternima u Hr se pjevalo...uvjek smušen, uvjek smeten, Vedran Ješe dijete kreten.Pa ti sada vidi.
Jese je bar medju tri, cetiri najbolja stopera u Premijer Ligi.
U Hrvatskoj je bio dobar u svakom klubu, samo u Dinamu nije uspio.