Premijer Liga BiH 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
bachje

#6026 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by bachje »

evo od prosle godine i ove ostao dosljedan. a ne ko jovic :oops:
bosnovizija wrote:
Treneri izabrali najboljeg igrača polusezone u Premijer ligi BiH[/b]
Autor M. T. | Objavljeno 05.12.2011. u 09:45

Igrači Željezničara Zajko Zeba, Eldin Adilović ili Sulejman Smajić bili su na listi skoro svakog trenera osim na onoj koju nam je izdiktirao Amar Osim. Menadžer "Plavih" ostao je dosljedan pa u svoj izbor nije uvrstio nijednog od fudbalera Želje, pod svojom poznatom parolom da ih ne želi razmaziti, iako je svakome ko je imalo pratio Premijer ligu, više nego jasno da upravo oni pripadaju samom vrhu.

Za razliku od Osima, ali i još nekoliko trenera svjesnih realnog stanja u našem prvenstvu, dosta je drugih trenera pokazalo drugačije lice pa su neki zaobilazili statistički najbolje igrače lige, dok su pojedini na listu uvrštavali neke od njima dragih lokalnih anonimusa.
BHF_Manijak

#6027 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Fakat, ali bas ono fakat vam je prica glupa! Nadjite mi JEDAN post u kojem neko kaze da je Zeba kar'na igrac ja se necu javljat vise na ovu temu!

Nekima izgleda dzaba pisati, vide i pisu ono sto zele da vide...Fakat ste do jaja neumorni i po svom izvrcete teze, nisko pravo Bogami!

Ako si ZA Amara odma ti je Zeba los igrac, kakvi likoviBog te vidio! :shock: :roll: :-) :-? :zzzz:
inSighT
Vozim: na guranje

#6028 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by inSighT »

bachje wrote:evo od prosle godine i ove ostao dosljedan. a ne ko jovic :oops:
bosnovizija wrote:

Igrači Željezničara Zajko Zeba, Eldin Adilović ili Sulejman Smajić bili su na listi skoro svakog trenera osim na onoj koju nam je izdiktirao Amar Osim. Menadžer "Plavih" ostao je dosljedan pa u svoj izbor nije uvrstio nijednog od fudbalera Želje, pod svojom poznatom parolom da ih ne želi razmaziti, iako je svakome ko je imalo pratio Premijer ligu, više nego jasno da upravo oni pripadaju samom vrhu.

Za razliku od Osima, ali i još nekoliko trenera svjesnih realnog stanja u našem prvenstvu, dosta je drugih trenera pokazalo drugačije lice pa su neki zaobilazili statistički najbolje igrače lige, dok su pojedini na listu uvrštavali neke od njima dragih lokalnih anonimusa.
Ma jašta ba, amaW i kada ne izabere svoje kao najbolje, to mora da znači upravo suprotno, pa bira ove "anonimuse" (kakav' ba werder bremen itd., veze oni nemaju)! :oops:
JThomas

#6029 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JThomas »

pogubiste se brate u pokušajima ironije, više i ne znate hoćete li da kažete da amar jeste u pravu ili da nije...
Dead Man Walking

#6030 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Dead Man Walking »

Pa kako ce Amar staviti nekog iz Zelje kad zna da se Zeljine utakmice "igraju" izvan travnjaka? Ovo je samo jos jedan dokaz neregularnosti.
Last edited by Dead Man Walking on 03/12/2012 20:16, edited 1 time in total.
bachje

#6031 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by bachje »

inSighT wrote:
bachje wrote:evo od prosle godine i ove ostao dosljedan. a ne ko jovic :oops:
bosnovizija wrote:

Ma jašta ba, amaW i kada ne izabere svoje kao najbolje, to mora da znači upravo suprotno, pa bira ove "anonimuse" (kakav' ba werder bremen itd., veze oni nemaju)! :oops:
sta ti lupas :-)
pashaoko

#6032 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by pashaoko »

jel to samo amar glasao, pa su said i sesar ubjedljivo na prva 2 mjesta...
ultima_palabra

#6033 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

-LIBERO- wrote:A ne tako davno, cak i na ovoj temi, svi su horski tvrdili da je Zajko Zeba ubjedljivo najbolji igrac lige.

Kad' vidi....
Na ovoj temi teško... na temi Premijer Liga BiH 2011/12 bi bili u pravu ;-)
omega369

#6034 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by omega369 »

u tome i jeste poenta. i bez njega je said dobio najvise glasova.

EDIT: Mimo teme!
Senad_Duster

#6035 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Senad_Duster »

BHF_Manijak wrote:Fakat, ali bas ono fakat vam je prica glupa! Nadjite mi JEDAN post u kojem neko kaze da je Zeba kar'na igrac ja se necu javljat vise na ovu temu!

Nekima izgleda dzaba pisati, vide i pisu ono sto zele da vide...Fakat ste do jaja neumorni i po svom izvrcete teze, nisko pravo Bogami!

Ako si ZA Amara odma ti je Zeba los igrac, kakvi likoviBog te vidio! :shock: :roll: :-) :-? :zzzz:

Kompleksi su čuda šta ćemo im mi.
Krivo im je zbog svega pa haj se vadi sad' na Zebu i na Huseinovića koji će i ovako i onako otići iz EDIT: Probaj ponovo i onda gdje će oni biti nigdje heheheh

Samo treba opušteno bez srkleta skrenuti sa teme kad' ono počnu priču o Osimu i Zebi i o Želji jer oni bi guzice dali da imaju trenera kakav je Osim makar bio 3put šlagiran on ima "muda" da kaže Zebi "Ti si svoje završio ovdje" svjesni smo da bi kod' večine trenera on igr'o na staroj slavi dok kod' Osima to nije slučaj.
Treba biti realan al' pitari to nisu pa reći bolji ste svaka vam čast jači ste ima te bolju ekipu.
A ne hvatat se za bilo šta samo kako bi postigli nešto, a znaju da je njihov maximum ove godine osvajanje Božicnog turnira i ništa više :)
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#6036 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Pitar sa Kariba »

Ć je u Božićni ;)
Kinaski

#6037 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Kinaski »

Image
todd_smith

#6038 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by todd_smith »

wannabe_ultra wrote:I Bogicevic je izabrao Saida kao najboljeg igraca, zbog zlostavljanja iz prosle sezone :D
Nego da se vratimo temi, u najmanju ruku je cudno sto je izabrao 3 igraca iz FK Sarajeva :) .Ok, Said na prvom mjestu, ali je mogao mirne duse staviti reprezentativca Svraku na drugo pa tek onda Belog
Nije uopste cudno, ovo je vise radjeno da

1. sukne svojim igracima kao dodatnu motivaciju, sto je logicno
2. podjebavanje rivala, sto je logicno

Isto bi i ja uradio sto jest` jest`...samo sto bi Nuhanovica stavio pod broj 1. :mrgreen:
inSighT
Vozim: na guranje

#6039 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by inSighT »

Senad_Duster wrote:
BHF_Manijak wrote:Fakat, ali bas ono fakat vam je prica glupa! Nadjite mi JEDAN post u kojem neko kaze da je Zeba kar'na igrac ja se necu javljat vise na ovu temu!

Kompleksi su čuda šta ćemo im mi.
Krivo im je zbog svega pa haj se vadi sad' na Zebu i na Huseinovića koji će i ovako i onako otići iz ...... i onda gdje će oni biti nigdje heheheh

Samo treba opušteno bez srkleta skrenuti sa teme kad' ono počnu priču o Osimu i Zebi i o Želji jer oni bi guzice dali da imaju trenera kakav je Osim makar bio 3put šlagiran on ima "muda" da kaže Zebi "Ti si svoje završio ovdje" svjesni smo da bi kod' večine trenera on igr'o na staroj slavi dok kod' Osima to nije slučaj.
Treba biti realan al' pitari to nisu pa reći bolji ste svaka vam čast jači ste ima te bolju ekipu.
A ne hvatat se za bilo šta samo kako bi postigli nešto, a znaju da je njihov maximum ove godine osvajanje Božicnog turnira i ništa više :)

Jel' to ona ista (vaša) priča 'poslije x kola se opraštate od titule' gdje je x varijabla koja se mijenjala na sedmičnoj bazi i to imala porast za 1 i sve je trajalo čitavu polusezonu!? :mrgreen:

EDIT: Nema potrebe da ga ti upozoravas, to pisanje mu nece proci.
ultima_palabra

#6040 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

todd_smith wrote:
wannabe_ultra wrote:I Bogicevic je izabrao Saida kao najboljeg igraca, zbog zlostavljanja iz prosle sezone :D
Nego da se vratimo temi, u najmanju ruku je cudno sto je izabrao 3 igraca iz FK Sarajeva :) .Ok, Said na prvom mjestu, ali je mogao mirne duse staviti reprezentativca Svraku na drugo pa tek onda Belog
Nije uopste cudno, ovo je vise radjeno da

1. sukne svojim igracima kao dodatnu motivaciju, sto je logicno
2. podjebavanje rivala, sto je logicno

Isto bi i ja uradio sto jest` jest`...samo sto bi Nuhanovica stavio pod broj 1. :mrgreen:
Mislim da bi moglo biti podjebavanje u smislu da biste vrlo lako mogli ostati bez dvojice od te trojice :D

Ili malo i dizanje cijene samom sebi, ko biva oni imaju tri najbolja igrača lige a mi prvi... zna se čija je to zasluga :D
strong69

#6041 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by strong69 »

ultima_palabra wrote: Mislim da bi moglo biti podjebavanje u smislu da biste vrlo lako mogli ostati bez dvojice od te trojice :D

Ili malo i dizanje cijene samom sebi, ko biva oni imaju tri najbolja igrača lige a mi prvi... zna se čija je to zasluga :D
Uglavnom, podjebavanje je u pitanju (neka je, kulturno je :D ) a na sta je Osim mislio to on zna.
Charuga
Globalni moderator

#6042 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Charuga »

Senad_Duster wrote:Kompleksi su čuda šta ćemo im mi.
Krivo im je zbog svega pa haj se vadi sad' na Zebu i na Huseinovića koji će i ovako i onako otići iz .... i onda gdje će oni biti nigdje heheheh
Ako ne znas napisati Sarajevo ili ako ti se gadi, nemoj nista ni pisati jer kad sljedeci put napises ovo sto si napisao ides na hladnjenje!
vozač

#6043 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vozač »

i šta bi ma kraju,jel said najbolji il nije :?:
Charuga
Globalni moderator

#6044 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Charuga »

vozač wrote:i šta bi ma kraju,jel said najbolji il nije :?:
Pa ako je najtrofejniji trener u nasem fudbalu rekao da je najbolji onda je to tako ...
veljaca

#6045 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by veljaca »

Plavih_11 wrote:
vozač wrote:i šta bi ma kraju,jel said najbolji il nije :?:
Pa ako je najtrofejniji trener u nasem fudbalu rekao da je najbolji onda je to tako ... ;-)
:thumbup:

Mada se nece svi sloziti sa ovim tvojim ....
bachje

#6046 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by bachje »

nek je sa srecom, :thumbup:

Image
ultima_palabra

#6047 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

Dobar fol, respect :)
north

#6048 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by north »

Dobra mu wife, bravo Sedine i nek ti je hairli s brakom, odmah navaljaj dva nova pitara, treba se raditi na natalitetu nove generacije pitara...
vryzas

#6049 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vryzas »

Ne kontam kakve veze ima ovo sa temom ali nema veze..da bar da iskoristim priliku...pridruzujem se cestitkama. Momku koji je fino vaspitan i nadasve posten zelim puno srece!
lajk

#6050 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by lajk »

''Ne želim igrati za neki klub u Bosni i Hercegovini. Olimpic ili Sarajevo? Nema šanse... Kontakti s ozbiljnim timovima iz inostranstva postoje, i ja želim vani premda sam karijeru želio završiti na svojoj Grbavici''. Toliko o Zebinim prelascima u ove klubove ;-)
Locked