Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Naravno da nervira kad je istina... da je išta slagao, ne bi se nervirali.
Oni koji imaju srecu ( a rijetki su ) da privatno poznaju Amara, znaju da on nema "dlake na jeziku" i ne prica da se dopadne drugima ( kao sto maloprije procitah izjavu jednog anonimusa - crnogorca - nedorecenog Messija , koji se toliko trudi da se dodvori i uvuce nekima - pa mrtav hladan izjavi da zna da se jednom klubu pomaze - kada zna sto ne podnese krivicnu prijavu ), nego kaze uvijek bez uvijanja sto misli i boli ga neka stvar za reakcije pojedinaca ovdje na forumu ....
JThomas wrote:pa za svoju ekipu zna reći i gore nego za komšije. što je pošteno i dosljedno.
mizeran pokušaj kopiranja vlastitog oca u pogledu neke odmjerenosti, a onda usere i šefa i stanicu
osim toga teorija o poštenju i dosljednosti ne stoji, jednostavno to tako ne ide i gotovo, ono što misliš i govoriš za sebe, ne može ti biti opravdanje da to kažeš i drugima, neotesan i gotovo, da ne upotrebljavam neke druge riječi
e vi sebi birajte ove što biraju riječi i govore ono što želite čuti. a dobro vam ide u tom smjeru...
Ne znam vi ako ste zadovoljni kako vas Amar predstavlja pred kamerom to je onda do vas.
Mene je stid kad vidim nekog ko je zaposlen u klubu a ponasa se ko tele
Nota wrote:Ne znam vi ako ste zadovoljni kako vas Amar predstavlja pred kamerom to je onda do vas.
amarovo je da donosi titule, makar na utakmice dolazio kao maskota svjetskog prvenstva u francuskoj 98-e
Nota wrote:Ne znam vi ako ste zadovoljni kako vas Amar predstavlja pred kamerom to je onda do vas.
amarovo je da donosi titule, makar na utakmice dolazio kao maskota svjetskog prvenstva u francuskoj 98-e
Pa da nam treneri dolaze ko maskote imali bi se cemu smijat,kuzis
Pa kad to dodje od navijaca koji brane "Mesija", Husrefa, Blekica ili zadnju zvjezdu Seida... Skontas o cemu se radi.
Pa mogu ti rec da je onda drustvo spalo na jako niske grane ako brane Amara i svakog ko se ponasa slicno njemu.
Nego klubovi nam u 2 boda razlike prvi i drugi na tabeli a ovdje se raspravlja o nekim nebitnim stvarima.
Umjesto da se radujemo kad nam pocne druga polusezona nekad za 6 mjeseci zanimljivoj utrci za naslov ovdje se izvlace nake gluposti.
ultima_palabra wrote:Naravno da nervira kad je istina... da je išta slagao, ne bi se nervirali.
Oni koji imaju srecu ( a rijetki su ) da privatno poznaju Amara, znaju da on nema "dlake na jeziku" i ne prica da se dopadne drugima ( kao sto maloprije procitah izjavu jednog anonimusa - crnogorca - nedorecenog Messija , koji se toliko trudi da se dodvori i uvuce nekima - pa mrtav hladan izjavi da zna da se jednom klubu pomaze - kada zna sto ne podnese krivicnu prijavu ), nego kaze uvijek bez uvijanja sto misli i boli ga neka stvar za reakcije pojedinaca ovdje na forumu ....
E cijenjeni kolega po forumu, to je to ....
Mnogi bi se zapitali, zašto su tako rijetki dragi kolega !?
Pa Amar je čovjek koji je kulturniji od svih igrača i trenera Sarajeva zajedno, i to svih vremena otkako postoji ovaj klub. Ako ništa drugo, neće nikog obrukati kad ode u inostranstvo, jer tečno priča nekoliko jezika (znam sigurno za engleski i francuski, a mislim da priča i njemački), dok ovi vaši ne znaju ni naš kako treba.
Erzsebet wrote:Pa Amar je čovjek koji je kulturniji od svih igrača i trenera Sarajeva zajedno, i to svih vremena otkako postoji ovaj klub. Ako ništa drugo, neće nikog obrukati kad ode u inostranstvo, jer tečno priča nekoliko jezika (znam sigurno za engleski i francuski, a mislim da priča i njemački), dok ovi vaši ne znaju ni naš kako treba.
E cijenjeni kolega po forumu, to je to ....
Mnogi bi se zapitali, zašto su tako rijetki dragi kolega !?
Od kada smo to kolege, pa jos dragi ..... Nisam to znao ....
A zasto su tako rijetki - trebaju se oni zapitati .... Jer postoje ljudi koji ne dozvoljavaju da im pojedinci ulaze u privatnost ... Prvo te procijene - pa onda dozvole ili ne .... Jer jedno je formalno a drugo privatno .... Nadam se da shvatas ovo - kolega po forumu ( jer dijelimo isti forum ) .....
Erzsebet wrote:Pa Amar je čovjek koji je kulturniji od svih igrača i trenera Sarajeva zajedno, i to svih vremena otkako postoji ovaj klub. Ako ništa drugo, neće nikog obrukati kad ode u inostranstvo, jer tečno priča nekoliko jezika (znam sigurno za engleski i francuski, a mislim da priča i njemački), dok ovi vaši ne znaju ni naš kako treba.
Pa da nam treneri dolaze ko maskote imali bi se cemu smijat,kuzis
imamo se mi čemu smijati uvijek (smijemo se vama )
Dobro bi bilo zaljucati ovu temu do proljeca. Nista pametno se u ovoj pauzi ne moze procitati. Sve neko natezanje, naglabanje, mudrovanje, glupiranje. Sta ce drugo, kad je polusezona gotova.
vozač wrote:posebno mercedes projekat, a posebno onaj plasiran 3 dana pred izbore, , šta ćeš jaki ljudi, ima se para ima se s čim
što je najsmješnije od svega, fakat ima ljudi koji vjeruju u te ublehe,
"od 2013 istorija se piše, na koševu ne igramo više" , jok eto mi igramo mislim igraćemo ako bog da
inače, čestitam komšijama na jesenjoj tituli, osvojili su je uz izuzetnu dozu sreće ili bolje rečeno poklopilo im se sve, ni krivim ni dužnim, imaju razloga da nas meze
ima samo jedna stvar koja me izuzetno nervira, a to je ponašanje njihovog trenera koji se trudi na svaki način da omalovažava sarajevo što po meni nije nimalo korektno, počevši od onog šupačkog poslije derbija "eto neću da im kvarim slavlje", pa do ovih posljednjih izjava u međed stilu koje prenose cijenjeni portali, podsjeća me na onog konja blekića, nije neka velika razlika među njima, osim što je onaj veći krkan,a ovaj to radi onako suptilno, krajnje bezobrazno i pokvareno, pravi šupak
da se ponovim, pa malo proanalizirajte šta piše i onda se bacajte, s razlogom ili bez
Tomahawk11 wrote:Dobro bi bilo zaljucati ovu temu do proljeca. Nista pametno se u ovoj pauzi ne moze procitati. Sve neko natezanje, naglabanje, mudrovanje, glupiranje. Sta ce drugo, kad je polusezona gotova.
Tomahawk11 wrote:Dobro bi bilo zaljucati ovu temu do proljeca. Nista pametno se u ovoj pauzi ne moze procitati. Sve neko natezanje, naglabanje, mudrovanje, glupiranje. Sta ce drugo, kad je polusezona gotova.
Tacno ova sva prica vodi samo ka tome ...
to je samo u pauzi, inače, tokom sezone rasprava je na zavidnom intelektualnom nivou