Pogotvo bodovi protiv Olimpika su čisti ko suza. Neznam ne pratim vas, koliko vi očiglendo pratite nas, ali nisam čuo da su vas ove sezone sudije oštetile na bilo koji način. Sve ostalo, kako nas guraju, je čista šuplja zavidnička.Cienfuegos wrote:Sami smo krivi za dosta toga ali da je sve regularno (a znamo da nije, hvala ti amare, ivica) ipak bi imali barem 4-5 bodova prednosti nad zeljeznicarom. Ne mogu im cestitati jer nisu zasluzili, igrom nismo ni mi, ali ono bodova sto smo osvojili su barem posteni i sa te strane nema griznje savjesti.
Ovo sto "sportski radnici" s grbavice rade ce se kad tad kazniti, ne mozes lose raditi a dobrom se nadati, kazna ce sigurno stici a u kojem obliku ostaje da se vidi.
Slijedi pauza, fala qrtzu.
Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ricken
#5651 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
-
Cienfuegos
#5652 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ne mozes zamisliti jer su vas pljacke i shtele zaslijepile, vec godinama isto radite, vi se sad na normalno ne bi mogli navici.Erzsebet wrote:Ja ne mogu vjerovati da iko ozbiljan može ovakvu glupost napisati. Glupo mi je da ti sad nabrajam, ali vrati se koju stranicu unazad na ovoj temi, gdje su ti ljudi lijepo objasnili kako je i Sarajevo davalo nepoštene golove (recimo, penal protiv Olimpika koji je smiješan), kako su svugdje sudije griješile i kako je sve što si napisao obični jad, i to jad nekoga ko ne može da se pomiri da je Željo mnogo boljiCienfuegos wrote:Sami smo krivi za dosta toga ali da je sve regularno (a znamo da nije, hvala ti amare, ivica) ipak bi imali barem 4-5 bodova prednosti nad zeljeznicarom. Ne mogu im cestitati jer nisu zasluzili, igrom nismo ni mi, ali ono bodova sto smo osvojili su barem posteni i sa te strane nema griznje savjesti.
Ovo sto "sportski radnici" s grbavice rade ce se kad tad kazniti, ne mozes lose raditi a dobrom se nadati, kazna ce sigurno stici a u kojem obliku ostaje da se vidi.
Slijedi pauza, fala qrtzu..
Sudije grijese svugdje, i u puno jacim ligama od nase ali jedno je kad sudija pogrijesi a drugo kad ga vi odradite pa namjerno pocne grijesiti. I interesantno, samo se blokiraju tekme cijih ste vi akteri, samo se na vas zale svi.
p.s. da ste bolji pobjedili bi i na AFH ali uprkos pritisku na sudije sa vase klupe dobili ste po guzici.
-
Cienfuegos
#5653 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Nisam ni rekao da su nas sudije negdje ostetile. ALi jesu vas pogurali. I to je dovoljno za 7-8 boba razlike. Ne razumijes ti to...Ricken wrote:Pogotvo bodovi protiv Olimpika su čisti ko suza. Neznam ne pratim vas, koliko vi očiglendo pratite nas, ali nisam čuo da su vas ove sezone sudije oštetile na bilo koji način. Sve ostalo, kako nas guraju, je čista šuplja zavidnička.Cienfuegos wrote:Sami smo krivi za dosta toga ali da je sve regularno (a znamo da nije, hvala ti amare, ivica) ipak bi imali barem 4-5 bodova prednosti nad zeljeznicarom. Ne mogu im cestitati jer nisu zasluzili, igrom nismo ni mi, ali ono bodova sto smo osvojili su barem posteni i sa te strane nema griznje savjesti.
Slijedi pauza, fala qrtzu.
-
rookfash
#5654 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
komšije, hvala...i sretan 25. rodjendan grupe.
http://bordoboja.weebly.com/1/post/2012 ... uljic.html
http://bordoboja.weebly.com/1/post/2012 ... uljic.html
- armin071
#5655 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Cestitke komsijama na ovoj "jesenjoj tituli".. Nadam se da ce ona "ljetna" biti nasa, mada kako igramo jakoooooo tesko. Pitanje je uopste na sta ce Sarajevo liciti na proljece ako odu Sesar i Said. Zeljo ima prosjecnu ekipu ali stabilnu. Tesko daju golove ali ih jos teze primaju. U Sarajeva je upravo suprotno. Lahko daju golove, ali ih jos lakse primaju. Po ko zna koji put se obistinila ona "ko visoko leti nisko pada". Sreca nasa da nam je liga k.rac pa nismo toliko nisko pali. Prvenstvo se gubi odnosno dobija na malim ekipama i tu Sarajevo redovno gubi. Da li ova uprava Sarajeva zeli titulu pokazace prelazni rok. Sarajevu treba najmanje 5 IGRACA (ne prinova) da bi se mogli nositi sa Zeljom.Sve ostalo je prodavanje magle.
p.s. Manijaci i skandiranje Vedran Puljic
p.s. Manijaci i skandiranje Vedran Puljic
- Šibicar
#5656 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRCienfuegos wrote:Ne mozes zamisliti jer su vas pljacke i shtele zaslijepile, vec godinama isto radite, vi se sad na normalno ne bi mogli navici.Erzsebet wrote:Ja ne mogu vjerovati da iko ozbiljan može ovakvu glupost napisati. Glupo mi je da ti sad nabrajam, ali vrati se koju stranicu unazad na ovoj temi, gdje su ti ljudi lijepo objasnili kako je i Sarajevo davalo nepoštene golove (recimo, penal protiv Olimpika koji je smiješan), kako su svugdje sudije griješile i kako je sve što si napisao obični jad, i to jad nekoga ko ne može da se pomiri da je Željo mnogo boljiCienfuegos wrote:Sami smo krivi za dosta toga ali da je sve regularno (a znamo da nije, hvala ti amare, ivica) ipak bi imali barem 4-5 bodova prednosti nad zeljeznicarom. Ne mogu im cestitati jer nisu zasluzili, igrom nismo ni mi, ali ono bodova sto smo osvojili su barem posteni i sa te strane nema griznje savjesti.
Sudije grijese svugdje, i u puno jacim ligama od nase ali jedno je kad sudija pogrijesi a drugo kad ga vi odradite pa namjerno pocne grijesiti. I interesantno, samo se blokiraju tekme cijih ste vi akteri, samo se na vas zale svi.
p.s. da ste bolji pobjedili bi i na AFH ali uprkos pritisku na sudije sa vase klupe dobili ste po guzici.

- Lakat Jebić
#5657 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
da je bar svaka treca utakmica na nivou one sinoc, ne bi prosjek lige bio 500 gledalaca
- Salah ad-Din
#5658 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Niko nam nije kriv do mi sami, samo gledamo kroz prste iz godine u godinu, dođe neka dobra pobjeda i mi se zadovoljimo. Ne razumijem osobe koje su sinoć navijale za Široki, time bi ubice pobjedile, a Jović i njegove balerine bi se izvukle za onu sramotu u Bijeljini, e pa neće moći, dosta su nas kupovali sitnim pobjedama, dok su nam police prazne.
Još uvijek sam ljut, pa možda pišem gluposti, halalite.
Još uvijek sam ljut, pa možda pišem gluposti, halalite.
-
salle_eh1986
#5659 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
dobar je meč bio mada meni opet meč protiv olimpica (drugo poluvrijeme) je ubjedljivo naš najbolji meč ove polusezoneLakat Jebić wrote:da je bar svaka treca utakmica na nivou one sinoc, ne bi prosjek lige bio 500 gledalaca
Sinoć u pojedinim trenutcima su igračima bile "svezane noge" ali valjda je i do jačine protivnika te do važnosti i pritiska koji se stvorio pred samu utakmicu.
Bitnije od ove jesenje titule je to da je po meni najveći konkurent uz Sarajevo, ekipa Širokog ostala sad na -10, Borac na -11 a Olimpic i Zrinjski na -9.
Raspored na proljeće je takav da u prvih 6 kola u nastavku jedino meč u BL protiv Borca bi mogao biti težak i upitan za bodove, ostalo ako riješimo u svoju korist nema šanse da ne odbranimo titulu. Meni dosta i 16 bodova iz tih 6 utakmica
- Lakat Jebić
#5660 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
ne govorim samo za nasu igru, nego utakmicu opcenito. zajeban siroki u p.m. prvo poluvrijeme se hladno moglo 0:2 zavrsiti. i kasnije kad su se branili bila su dvije kontre...
fali jakih utakmica u ligi. volim ja kad mi gradinu dobijemu rutinski, ali te utakmice ne privlace raju na stadion
fali jakih utakmica u ligi. volim ja kad mi gradinu dobijemu rutinski, ali te utakmice ne privlace raju na stadion
-
salle_eh1986
#5661 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
džaba ti je ljudima govoriti da je bolje da ti dođe na Grbavicu 2 puta Široki nego jednom Široki jednom GradinaLakat Jebić wrote:fali jakih utakmica u ligi. volim ja kad mi gradinu dobijemu rutinski, ali te utakmice ne privlace raju na stadion
- Erzsebet
#5662 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ako misliš da ćete ponavljanjem postići istinu, varaš se. Niko nije odgovorio zašto ne bi utakmica Leotar - Sarajevo bila namještena, jer je Leotar i vas dobio prošle sezone u borbi za opstanak??? Niko nije odgovorio otkud penal na Otoci onako smiješan? Niko o ovom prekjuče golu rukom ni riječi?Cienfuegos wrote:Ne mozes zamisliti jer su vas pljacke i shtele zaslijepile, vec godinama isto radite, vi se sad na normalno ne bi mogli navici.Erzsebet wrote:Ja ne mogu vjerovati da iko ozbiljan može ovakvu glupost napisati. Glupo mi je da ti sad nabrajam, ali vrati se koju stranicu unazad na ovoj temi, gdje su ti ljudi lijepo objasnili kako je i Sarajevo davalo nepoštene golove (recimo, penal protiv Olimpika koji je smiješan), kako su svugdje sudije griješile i kako je sve što si napisao obični jad, i to jad nekoga ko ne može da se pomiri da je Željo mnogo boljiCienfuegos wrote:Sami smo krivi za dosta toga ali da je sve regularno (a znamo da nije, hvala ti amare, ivica) ipak bi imali barem 4-5 bodova prednosti nad zeljeznicarom. Ne mogu im cestitati jer nisu zasluzili, igrom nismo ni mi, ali ono bodova sto smo osvojili su barem posteni i sa te strane nema griznje savjesti.
Ili hoćeš reći da sinoć penala za Želju nije bilo? Ima tu gomila stvari, ali ljudi su već sve rekli, glupo mi je biti papagaj.
- BHF_Manijak
#5663 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Last edited by BHF_Manijak on 26/11/2012 18:57, edited 1 time in total.
- smurf
#5664 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
De popravi ovo da vidimo o cemu je rijecBHF_Manijak wrote:http://--- NO LINKS ---/clanak/7450283120045
![]()
- Fuzzy Dunlop
#5665 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Osvojis Ligu, ne valjas.
Osvojis Kup, ne valjas.
Osvojis i Ligu i Kup, ne valjas
Na putu si da odbranis i Ligu i Kup, i OPET ne valjas.
Nedo Bog nikome komsije kao sto ste vi 
Osvojis Kup, ne valjas.
- psy5000
#5666 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
ŠAMPINJONI SVEMIRAsmurf wrote:De popravi ovo da vidimo o cemu je rijecBHF_Manijak wrote:http://--- NO LINKS ---/clanak/7450283120045
![]()
PRVACI SVIJETA, NEPRIKOSNOVENI DIVOVI
http://bit.ly/TflOla
Last edited by psy5000 on 26/11/2012 18:56, edited 1 time in total.
-
Dead Man Walking
#5667 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
I uz sve to stipendiras pola lige, al dzaba.Fuzzy Dunlop wrote:Osvojis Ligu, ne valjas.
Osvojis Kup, ne valjas.
Nedo Bog nikome komsije kao sto ste vi
- inSighT
- Vozim: na guranje
#5668 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Čega se pametan stidi, budala se ponosi!Fuzzy Dunlop wrote:Fkt, jebo ovu "titulu". Ali citajuci ove komentare.. Nije mi zao svih utakmica koje smo kupili![]()
![]()
Stara narodna: IMA SE, MOZE SE. Kupujemo, prodajemo![]()
PS. Skandiranje komšija:
I neka se srami ko god je sinoć navijao za one fašiste, bez obzira na sve, toliko!
-
internazionale
#5669 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
ne valjaju zeničani, ne valjaju tuzlaci, ne valjaju izraelci, ne valjaju bugari, ne valjaju slovenci (i na nuhanovića se odnosi)...BHF_Manijak wrote:Sta ba Celika? Ono sto je Vlado reko da ste igrali 11 na 11 mozda bi i dobili je l' to?Pa jebo majku ne mogu da vjerujem da ljudi za ozbiljno u razmatranje uzimaju centimetarske greske protiv Celika ili Borca! Da se tako gledo, 99% prvenstava u svijetu bi bilo neregularno jer svako kolo od liga petice pa nadalje ima MINIMUM jedna-dvije takve situacije, stoga ne laprdajte bezze!
Greske jesu ali takve da tek kad se pogleda snimak moze se utvrditi da je postojao minimalan ofsajd, dok onaj gol protiv Borca ni pomocu usporenog jasno ne vidis je li gol ili ne! Ali hajd ako ce vam biti lakse (jer vidim da su se sad i Zenicani, tacnije Zenicanin, ukljucili - oni koji godinama tavore po sredini i oni kojima "ne daju maket") jeste, sve je Amar s babukom sredio, a ishod prvenstva se vec zna, stoga ili se pomirite ili istupite iz lige, trece opcije nemate!
al' je trebinje gotivno
-
Dead Man Walking
#5670 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Gotivni su i u Travniku, Bijeljini, Gradachcu... Samo ih treba malo pripaziti iz crne kozne Samsonajtice. 
- BHF_Manijak
#5671 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ko je rekao da ne valjaju? Zasto ne znas izvuci nesto pametno vec valjas gluposti? Je li lik koji nesto pricao protiv Zeljeznicara Zenicanin? Jeste! U cemu je problem?internazionale wrote:ne valjaju zeničani, ne valjaju tuzlaci, ne valjaju izraelci, ne valjaju bugari, ne valjaju slovenci (i na nuhanovića se odnosi)...BHF_Manijak wrote:Sta ba Celika? Ono sto je Vlado reko da ste igrali 11 na 11 mozda bi i dobili je l' to?Pa jebo majku ne mogu da vjerujem da ljudi za ozbiljno u razmatranje uzimaju centimetarske greske protiv Celika ili Borca! Da se tako gledo, 99% prvenstava u svijetu bi bilo neregularno jer svako kolo od liga petice pa nadalje ima MINIMUM jedna-dvije takve situacije, stoga ne laprdajte bezze!
Greske jesu ali takve da tek kad se pogleda snimak moze se utvrditi da je postojao minimalan ofsajd, dok onaj gol protiv Borca ni pomocu usporenog jasno ne vidis je li gol ili ne! Ali hajd ako ce vam biti lakse (jer vidim da su se sad i Zenicani, tacnije Zenicanin, ukljucili - oni koji godinama tavore po sredini i oni kojima "ne daju maket") jeste, sve je Amar s babukom sredio, a ishod prvenstva se vec zna, stoga ili se pomirite ili istupite iz lige, trece opcije nemate!
al' je trebinje gotivno
Meni je svako ok dok ne pocne u moje dirati, tako da tu pricu kako niko ne valja ostavi za nekog drugog ko je u tom fazonu!
-
f1deL
#5672 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Hvala ti Osim Ivice za sve titule..
Najbolje mi je ono Osimitet za Amarizaciju buhahahha

Najbolje mi je ono Osimitet za Amarizaciju buhahahha
- Charuga
- Globalni moderator
#5673 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pogresno si napisao, to je "tatomitet za amarizaciju" ...f1deL wrote:Hvala ti Osim Ivice za sve titule..![]()
Najbolje mi je ono Osimitet za Amarizaciju buhahahha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
vryzas
#5674 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
wannabe_ultra wrote:sto su se nakotili ovi navijaci preko interneta, jedva je to cekalo neki kiks Sarajeva da ispune svoj jadni zivot.Ultima, BHF i ostali.
Sto se tice igre danas, jadno i bezidejno, neke igrace otjerati do ponedjeljka vec.
Lutak, ko diro?
-
Ko to smat
#5675 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Sta sam ja ovdje govorio da mi igramo sa 50% svojih mogucnosti,eto sad Bekric potrvdio.Na proljece hocu 100% ucinak i da se svaka igra ko ove zadnje 2.Jel ono mi od prvih 6 4 igramo kuci a pitari obrnuto.Mislim da ce vec tad da razlika ode na +5 pa nek nas onda ganjaju.