Premijer Liga BiH 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#5351 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

U cemu je problem što je Ultima rekao samo istinu i ništa više :? :shock: ljakse je, više puta to dokazao, to smo svi ovdje odavno utvrdili i gotova prica....cak i komšije znaju da se radi o papku, samo nešto oponiraju bezveze :roll:

Necemo mu ovdje davati reklamu besplatnu.
djibo

#5352 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by djibo »

inSighT wrote:
ultima_palabra wrote:
Sarajevo_Grad wrote:E naš'o mu je ko govoriti da je ljakse.
Moraš li svakom loncu biti poklopac :mrgreen: Ne može čovjek ništa ni napisati da se ne javiš :razz:
Možeš ti pisati šta hoćeš, samo što je, koliko sam ja upućen, zabranjeno vrijeđati bilo koga!? E baš da divim moderaciju na djelu, pogotovu plavi dio iste ili će opet burek morati odreagovati!?
Sta ti pricas o vrijedjanju kad i ti vrijedjas stanovnike tog mjesta nazivajuci ih sirovinama, pa kad se Sajidu kaze da je ljakse odma svi pitari na nogama...
omega369

#5353 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by omega369 »

LSD wrote:U cemu je problem što je Ultima rekao samo istinu i ništa više :? :shock: ljakse je, više puta to dokazao, to smo svi ovdje odavno utvrdili i gotova prica....cak i komšije znaju da se radi o papku, samo nešto oponiraju bezveze :roll:

Nije problem u tome je li on, kako ti kazes, 'ljakse' ili nije. problem je sto mu to sa vase strane nema apsolutno niko pravo progovoriti. da ne govorim kako ste poletili da ga optuzite a niste ni porcitali tekst do kraja. i to puno govori o vama
todd_smith

#5354 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by todd_smith »

eto potvrdjena je prava prica, znamo ko su sad seljaci :dance:
LSD

#5355 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

omega369 wrote:
LSD wrote:U cemu je problem što je Ultima rekao samo istinu i ništa više :? :shock: ljakse je, više puta to dokazao, to smo svi ovdje odavno utvrdili i gotova prica....cak i komšije znaju da se radi o papku, samo nešto oponiraju bezveze :roll:

Nije problem u tome je li on, kako ti kazes, 'ljakse' ili nije. problem je sto mu to sa vase strane nema apsolutno niko pravo progovoriti. da ne govorim kako ste poletili da ga optuzite a niste ni porcitali tekst do kraja. i to puno govori o vama
Buraz, vi ga pominjete ovdje konstantno, gura te ga svima pod nos, posebno nama, ko fol neki prkos šta vec :shock: nidje veze....i šta ocekuješ :? kakvu reakciju :?:
Pa naravno da cemo ga pljuvati kasnije...to je sasvim prirodna reakcija.
Nemojte ga pominjati, davati mu besplatnu reklamu ovdje, dizati ga u nebo i nikome nece pasti na pamet -to je sva prica ;-) ....boli nas neka stvar za tim džiberom
Lakat Jebić

#5356 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Lakat Jebić »

bgm, ovdje je prije zanimljvije bilo. bilo raznovrsne zajebancije, sad hem je monotono, hem su zajebancije glupe ko kurac
BHF_Manijak

#5357 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Ja djecije price i prepirke...

Prva stvar, Husejinovic jeste seljak i tu nema dileme. Dakle dijete sa sele, s tim nemam problem i ne treba momka zbog toga vrijedjati. Ima likova sa Carsije cije ponasanje je papansko, tako da to apsolutno nikakav pokazetelj nije niti ljude treba po tome tiketirati.
Druga stvar, pa evo ako cemo vec iskreno kad pogledas danasnju strukturu stabovnika Sarajeva, njih velika vecina izgleda poput Saida, rumenke, plavi i slicno...Ali to vise govori o samom Sarajevu i koliko je demografska slika promjenjena.
Treca stvar, bezze se sad zato hvatati Said seljak Said ovo Said ono...Pa vecina fudbalera Sarajeva i Zeljeznicara su bili ljudi sa strane, mozes na prste nabrojati koliko je pravih Sarajlija igralo u oba tima, to je tako i vjerovatno ce tako ostati, ali to je sad za neke druge analize sto je to tako...Pa u nedavnom razgoovru sa Ibrom Biogradlicem mi je to Ibro isto potvrdio, dakle jos u njegovor vrijeme dosta fudbalera je dolazilo izva Grada Sarajeva, a kamo li u danasnje vrijeme...

Dakle bespotrebna rasprava i etiketiranje. Ako je udario bezze lika, pljunuo ili sta vec, onda je papak ispo taman da je iz Pariza, isto sto sam rekao za Jamaka nakon sto je lakat slozio fudbaleru Borca bez ama bas ikakve potrebe - papanski!
armin071

#5358 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by armin071 »

Lakat Jebić wrote:bgm, ovdje je prije zanimljvije bilo. bilo raznovrsne zajebancije, sad hem je monotono, hem su zajebancije glupe ko kurac
:thumbup:
Ponekad pozelim da napisem neki komentar, ali onda kada skontam kakve "reakcije" moze da prouzrokuje isti predomislim se...
Salah ad-Din

#5359 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Salah ad-Din »

BHF_Manijak wrote:
Decko, hajd se malo urazumi i pocni ozbiljnije pisati, molim te eto...Prvo nauci rijec znacenje rijeci kompleks. Mlad si, ali i dovoljno star da bi trebao vec sad to znacenje znati, ako ne znas - proguglaj, nije tesko.

Druga stvar, nativ teme je? Aha, Premijer liga! Dakle sve sto sto ulazi pod domen te teme ja imam pravo ako mi je qrcu cejf da komentarisem. Trenutno su aktuelni odlasci vasa dva najbolja fudbalera i to je top tema. Proslog vikenda je pobjeda Zeljeznicara u Trebinju bila aktuelna pa nisam nikom srao zasto i kako komentarise niti prico o kojekakvim kompleksima, stoga ohani malo.
Naravno da cu komentarisati i da me zanima situacija kod najozbiljnijeg konkurenta za titulu, ta necu valjda o transferu Gradine pricati?
Al' hajd dobro, tek si usao u navijacke vode pa te to jos malo drma, kad prodje odredjeni period shvatit ces i ti da dvojica iz suprotnih tabora mogu komotno sjesti i o sarajevskim rivalima prozboriti bez da jedan drugom seru kako je jedan ili drugi kompleksas samo zato sto rivala u usta uzima... :) :oops:

PS Sad odjednom trpas nekakve epitete koje niko nije sad spomenuo, vec se o transferu prica, ali hajd da bi malo poveozo pricu onda vrati film unazad kad se o Saidu pricalo nakon njegovog komentarisanja derbija i Zeljeznicara. Mudro lafe...
Evo, samo da pokažem koliko nebuloza u ovom tvom postu.

Plavi koji je moderator ne voli priču o Saidu:
Plavih_11 wrote:Opet se forsira prica o Saidu ... :zzzz:
Ko potencira priču o Saidu:
ultima_palabra wrote:Ljakse opet zakuhao... slučaj za disciplinsku komisiju.
Ujedno ti je u ovom citatu i dokaz za te epitet koje dajete Saidu.
Impavidus

#5360 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Impavidus »

Ide dobro poznata slika uz već postavljenu numeru "Šuti moj dječače plavi..."
http://fksinfo.com/galerija/12-kolo-plb ... lika#15248
Cossack

#5361 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Cossack »

Impavidus wrote:
lajk

#5362 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by lajk »

Cossack wrote:
Impavidus wrote:
Djaba Said ,nema nema tutula ! 2000 i nesto dana !tik tak tik tak
Impavidus

#5363 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Impavidus »

lajk wrote:
Cossack wrote:
Impavidus wrote: Ide dobro poznata slika uz već postavljenu numeru "Šuti moj dječače plavi..."
Djaba Said ,nema nema tutula ! 2000 i nesto dana !tik tak tik tak
Pravopis i gramatika su jača strana po običaju... 8-)
lajk

#5364 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by lajk »

Drze ako nemas sta pamenije produzi ! Koga briga za pravopis bitno je da se razumijemo ,a o intelektualnom nivou bolje da se ne pocinje ! tik tak tik tak tik tak

i nije tema o Saidu,Želji,Torpedu .... :)
ultima_palabra

#5365 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

todd_smith wrote:eto potvrdjena je prava prica, znamo ko su sad seljaci :dance:
Potvrđena priča od vašeg glasnogovornika, još je poletio da kaže kako taj iz Radnika nije prošao probu u Sarajevu :-)

Izmarisali su i nas u Kreševu prije godinu-dvije, ali onda dostojanstveno napustiš teren umjesto da pljuješ i udaraš.
KPNCTNJAH

#5366 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by KPNCTNJAH »

Zaboravio todd da vi imate objektivnog pitara koji prvo vama kaze sta se desilo, pa tek onda ostatku svijeta... zamisli kakvi smo levati, vjerujemo u zvanicnu pricu vise nego u pricu navijaca Zeljeznicara, koji nisu bili tamo...

Kad smo kod seljaka ...

5:07 :roll:
Ko to smat

#5367 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Ko to smat »

Puno se capri o papku nije vrjedan tolike paznje.Poceraj ga u Hadzice,cuj tamo prijateljsku igrali a kompletni Hazici navijaju za Zelju garant i ovaj sto je zakuho sa plavom glavusom.
salle_eh1986

#5368 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by salle_eh1986 »

KPNCTNJAH wrote: Kad smo kod seljaka ...

zavuče "seljak" danas 2 komada za polufinale
dok "građani" igraše prijateljsku i završiše sa batinama još :D
Ko to smat

#5369 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Ko to smat »

Jesam reko da smo do sad igrali sa 50% snage,danas smo malo dodali gas za jedno jos 20% i odma 3 gola.Sta ce tek bit kad budemo igrali sa 100% svojih mogucnosti.Komsinice niste trebali ove godine ganjat titulu.
inSighT
Vozim: na guranje

#5370 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by inSighT »

salle_eh1986 wrote:
KPNCTNJAH wrote: Kad smo kod seljaka ...

zavuče "seljak" danas 2 komada za polufinale
dok "građani" igraše prijateljsku i završiše sa batinama još :D
Fulio si temu: nije riječ o fudbalskom (ne)umijeću istoga, već o kulturi! ;-)
A da su naši pregazili dotične hadžićane, kao što su možda i trebali (ali nisu, opet dokazali da su građani prije svega), vi bi nas prvi prozivali za "nekulturu", "seljakluk" i naravno tražili od saveza da nas "kazni"! :roll:
Charuga
Globalni moderator

#5371 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Charuga »

inSighT wrote:Možeš ti pisati šta hoćeš, samo što je, koliko sam ja upućen, zabranjeno vrijeđati bilo koga!? E baš da divim moderaciju na djelu, pogotovu plavi dio iste ili će opet burek morati odreagovati!?
Ko je ikad spomenuo da je zabranjeno vrijedjanje igraca, trenera ili uposlenika kluba? Zar je neko kaznjen sto napise "vodena glava", "konjska glava" i slicno? Ono sto sto je zabranjeno je vrijedjanje forumasa i to se kaznjava!
Charuga
Globalni moderator

#5372 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Charuga »

Salah ad-Din wrote:Plavi koji je moderator ne voli priču o Saidu:
Plavih_11 wrote:Opet se forsira prica o Saidu ... :zzzz:
Koji si ti kralj ... :lol:

Ne smeta meni Said, j.be mi se za njega, nit mi smrdi nit mirise a mogao si vala primjetiti, da si CITAO, da nisam nista o njemu pisao osim da sam ga jednom branio. Ono sto mi smeta sto SMARATE sa tom pricom, i jedni i drugi. 16 klubova, u svakom po 20-25 igraca, posljednje kolo jesenjeg djela a vi o Saidu i o tome sta je radio u Hadzicima.

Jeli ti sad jasnije zasto sam to napisao?
Charuga
Globalni moderator

#5373 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Charuga »

Ako nastavite pricu o tome ko je papak i seljak a ko nije, bice gratis odmora. Prvi sljedeci koji napise nesto o tome ili replicira nekome o tome 100% ce na odmor ... 8-)
vryzas

#5374 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vryzas »

Parovi i službena lica
Subota – 13 sati
Zvijezda – Travnik (Vedran Zovko)
Borac – GOŠK – TV (Muamer Bureković)
Rudar – Gradina (Tomislav Ćuić)
Radnik – Sarajevo (Husein Terzić)
16 sati
Čelik – Olimpic (Vladimir Bjelica)
Nedjelja
13 sati
Zrinjski – Velež – TV (Elmir Pilav)
Slavija – Leotar (Danijel Pajić)
19 sati
Željezničar – Široki Brijeg (Ognjen Valjić)

Prognoza
1. Zvijezda 1 - ko kuca 8)
2. Borac 1 - cisto da se osiguraju pred novi strajk :D
3. Rudar 1 - ta ce Gradina :-?
4. Radnik 1X - uz katastrofalno sudjenje Terzica :zzzz:
5. Celik X - 0-0 :shock:
6. Zrinjski X - iznenadjenje kola :oops:
7. Slavija 1 - uz novi dopis R. SipUvca o zavjeri sarajevskih klubova :D :run:
8. Željo 1X2 - Dr. Jekyll and Mr. Hyde 8)
Sandra N.

#5375 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Sandra N. »

wannabe_ultra wrote:U Bijeljinu po 3 boda
VOLIM TE SARAJ'VO

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Locked