Izduro je Mujaga i teze
Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Razengan
#5101 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Nece on jos dugo,ni vako ni nako
Izduro je Mujaga i teze
Izduro je Mujaga i teze
- Baltazar_khan
#5102 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
čim su ovi na njihovom tm orgu svjesni toga da je utakmica u trebinju lakrdija, pametnom dosta. pošto je država takva kakva jeste, niko nikad neće biti kažnjen.
da je država normalna, sipa bi umiješala davnih dana svoje krakove. ovako, šipak.
da je država normalna, sipa bi umiješala davnih dana svoje krakove. ovako, šipak.
-
pOZz
#5103 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
I to bez 3 prvotimca i najiskusnijeg igrača koji dobije karton u utakmci prije majgeri udarcem za nekoliko sekundi provedenih na terenu. Sila ste vel'ka, evropska sila.Melbourne_Australia wrote:Samo kod nas je problem kad ekipa koja je najbolja u zadnjih par godina pobjedi u gostima i to istu tu ekipu koju je dobio i siroki i sarajevoJa ne kontam mozak navijaca sa koseva.....Da vas klub nije upao u krizu rezultata vi ne bi ovisili o nama i nasim rezultatima,zato sad kad se prednost istopila vi moli te BOGA da mi kiksamo...Cudna ste vi raja
Impavidus wrote:Čega se pametan stidi, budala se ponosi...
Sve će se to vratiti i platiti.
Last edited by pOZz on 17/11/2012 17:19, edited 2 times in total.
- BlueBlood
#5104 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
hahahahaha evo otvori da vidim sta ima na ovoj temi kad 4-5 stranica o VELIKOM ŽELJI !!!
pitare odmah prpa ufati kad ih preskocimo,odma su svi krivi....
cudi me kako neko od vas pare ne uzme na ŽELJI kad sve znate sta je dogovoreno sta nije!
Hoce li vam sutra biti kriv ŽELJO, komitet, Osimi, navijaci, vanemaljci.... i ne znam ti ko jos ako ne uzmete zrinjski !?!?
kako vas je samo tesko gledati i slusati kad ste tako napaceni! Na derbijima vise paznje ŽELJ posvecujete nego klubu za koji navijate!
ZA ŽELJU SE NE NAVIJA, ŽELJO SE VOLI, ZA ŽELJU SE ŽIVI !!!
pitare odmah prpa ufati kad ih preskocimo,odma su svi krivi....
Hoce li vam sutra biti kriv ŽELJO, komitet, Osimi, navijaci, vanemaljci.... i ne znam ti ko jos ako ne uzmete zrinjski !?!?
kako vas je samo tesko gledati i slusati kad ste tako napaceni! Na derbijima vise paznje ŽELJ posvecujete nego klubu za koji navijate!
-
BRAH
#5105 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
nekom se pokloni 15 nekom 30 bodovawannabe_ultra wrote:al' stvarno, za ovakve i slicne stvari se timovi izbacuju iz najjacih liga, oduzimaju im se bodovi al samo zeljeznicar stima li stima, ako nisu sudije onda je nesto drugo.Kad malo bolje razmislis, jedno 15 bodova im je poklonjeno ili su ih nastimali ove polusezone
-
Razengan
#5106 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Kako ces uzet pare kad su sve kladionice blokirale par juce jer zanju i ptice na grani da je namjestena utakmicaBlueBlood wrote:hahahahaha evo otvori da vidim sta ima na ovoj temi kad 4-5 stranica o VELIKOM ŽELJI !!!![]()
pitare odmah prpa ufati kad ih preskocimo,odma su svi krivi....cudi me kako neko od vas pare ne uzme na ŽELJI kad sve znate sta je dogovoreno sta nije!
-
Melbourne_Australia
#5107 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
pOZz wrote:I to bez 3 prvotimca i najiskusnijeg igrača koji dobije karton u utakmci prije majgeri udarcem za nekoliko sekundi provedenih na terenu. Sila ste vel'ka, evropska sila.Melbourne_Australia wrote:Samo kod nas je problem kad ekipa koja je najbolja u zadnjih par godina pobjedi u gostima i to istu tu ekipu koju je dobio i siroki i sarajevoJa ne kontam mozak navijaca sa koseva.....Da vas klub nije upao u krizu rezultata vi ne bi ovisili o nama i nasim rezultatima,zato sad kad se prednost istopila vi moli te BOGA da mi kiksamo...Cudna ste vi raja
![]()
Hoces da kazes da tim koji je nastupio danas nije kvalitetni od Leotara??? Hajde molim te reci to i da vidim jeli razgovaram sa normalnom odraslom osobom ili balavcem![]()
Impavidus wrote:Čega se pametan stidi, budala se ponosi...
Sve će se to vratiti i platiti.
-
LSD
#5108 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Jah, sve ptice na grani znale za pobjedu duplokrunaša u Trebinju... jedino se kone cude tome evo vec 5 stranica
i nikako da se nacude
- Bianconeri1988
#5109 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Meni nije jasna jedna stvar.
Evo npr. pitari dan-noć pričaju kako Željo namješta utakmice i kako je ova liga lakrdija, zašto se onda ne upuste i rizikuju i pokrenu tužbu, skupe dokaze i dokumentaciju o neregularnosti isto kao što je Olimpic uradio u slučaju licence.
Svi sve znaju, a ustvari niko ništa ne zna. Drobi se prazna slama već godinama.
Evo npr. pitari dan-noć pričaju kako Željo namješta utakmice i kako je ova liga lakrdija, zašto se onda ne upuste i rizikuju i pokrenu tužbu, skupe dokaze i dokumentaciju o neregularnosti isto kao što je Olimpic uradio u slučaju licence.
Svi sve znaju, a ustvari niko ništa ne zna. Drobi se prazna slama već godinama.
-
pOZz
#5110 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Melbourne_Australia wrote: Hoces da kazes da tim koji je nastupio danas nije kvalitetni od Leotara??? Hajde molim te reci to i da vidim jeli razgovaram sa normalnom odraslom osobom ili balavcem![]()
Leotar je odlučio odmarati neke igrače za ovaj meč.pOZz wrote:Leotar je izaš'o u dosta izmjenjenom sastavu. Jedini standardni u igri su Andrić, Vasiljević, Novaković i Filipović. Tu su još dvojica koja imaju solidnu minutažu Goločevac i Ponjević, ne znam koji je Cimirot u igri (Gojko ili Milorad), dok su ostali golman Kukrika (0 nastupa), Popović (2 nastupa), Milović (8 nastupa, ali sveukupno 49 minuta u igri) i Đerić (5 nastupa - ukupno 79 minuta).
-
BRAH
#5111 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
cekam da vi pocnete. dame imaju prednostwannabe_ultra wrote:pocni zivjetiBRAH wrote:a kad su pitari namjestili prosle sezone licencu za igranje evrope onda su svi posteni bili. eno ih sad gracic tuzi za 840 hiljada i pitari mu jebu sve po spisku. ma sve posteno
- luckylaka
#5112 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ovoga ce srce garant spucati od tuge i jada,6 postova i sve ih ispuco ovdje.Hajde za utjehu,namjesteno 100% mozete se zaliti Inzku,Cik-u,nevladinim organizacijama...Razengan wrote:Kako ces uzet pare kad su sve kladionice blokirale par juce jer zanju i ptice na grani da je namjestena utakmicaBlueBlood wrote:hahahahaha evo otvori da vidim sta ima na ovoj temi kad 4-5 stranica o VELIKOM ŽELJI !!!![]()
pitare odmah prpa ufati kad ih preskocimo,odma su svi krivi....cudi me kako neko od vas pare ne uzme na ŽELJI kad sve znate sta je dogovoreno sta nije!
-
salle_eh1986
#5113 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
nije u aziji, tamo nikad ne blokiraju ništawannabe_ultra wrote:kako ce neko uzeti pare kad je blokirano svugdje u svijetuBlueBlood wrote:hahahahaha evo otvori da vidim sta ima na ovoj temi kad 4-5 stranica o VELIKOM ŽELJI !!!![]()
-
JasminHurić
#5114 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Koja je ovo godina dominacije? Četvrta?
Najteže je izdržati prvih 10, kasnije ćete se naviknuti na dominaciju
Najteže je izdržati prvih 10, kasnije ćete se naviknuti na dominaciju
- scorpion7
#5115 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Da Bog da ovi sto 5 godina nisu uzeli trofeja uvijek igralo posteno a mi "stimali" i bili prvaci 
- armin071
#5116 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Otkud ovoliki padobranci na ovoj temi i to sa obadvije "strane". Ekstra se ljudi registrovali jedni da dokazu namjestaljku a drugi da pobiju dokaze
Svakakvih psihoza danas na dunjaluku...
-
salle_eh1986
#5117 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
amiiiinscorpion7 wrote:Da Bog da ovi sto 5 godina nisu uzeli trofeja uvijek igralo posteno a mi "stimali" i bili prvaci
- Mračajski proto
#5118 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Nema još. Dogovaraju izjave.
-
Melbourne_Australia
#5119 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Nema zabranio Ivica:) kameru nisu mogle da snime ociglednu namjestaljku:) E moje komsije sa Koseva vi ste gori nego srbi sa teorijama zavjere:)wannabe_ultra wrote:ima li igdje izvjestaj sa utakmice Leotar-zeljeznicar ili izjave trenera
-
LSD
#5120 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Sjeca li se neko - jesu li željovci ovoliko kukali nakon pobjede Sarajeva u Trebinju 
- Mračajski proto
#5121 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Melbourne_Australia wrote:Nema zabranio Ivica:) kameru nisu mogle da snime ociglednu namjestaljku:) E moje komsije sa Koseva vi ste gori nego srbi sa teorijama zavjere:)wannabe_ultra wrote:ima li igdje izvjestaj sa utakmice Leotar-zeljeznicar ili izjave trenera
Je l' vi kao čitavo društo ne podnosite Srbe, ili-'
-
Melbourne_Australia
#5122 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Melbourne_Australia wrote:Nema zabranio Ivica:) kamere nisu mogle da snime ociglednu namjestaljku:) E moje komsije sa Koseva vi ste gori nego srbi sa teorijama zavjere:)wannabe_ultra wrote:ima li igdje izvjestaj sa utakmice Leotar-zeljeznicar ili izjave trenera
-
Melbourne_Australia
#5123 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
To sto mislim da su Srbi puni teorija zavjera ne znaci da ih ne volim....I stipu te suplje...Vatikan je kriv za 3 boda u Trebinju a i Sudije iz HagaSarajevo_Grad wrote:Melbourne_Australia wrote:Nema zabranio Ivica:) kameru nisu mogle da snime ociglednu namjestaljku:) E moje komsije sa Koseva vi ste gori nego srbi sa teorijama zavjere:)wannabe_ultra wrote:ima li igdje izvjestaj sa utakmice Leotar-zeljeznicar ili izjave trenera
Je l' vi kao čitavo društo ne podnosite Srbe, ili-'
-
LSD
#5124 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Poenta posta je: da željovci nisu pjenili nakon vaše pobjede u Trebinju, nisu vadili nekakve isjecke iz novina iz davne '62, pominjali nekakve afere i slicne gluposti....vi uzeli 3 boda, mi uzeli 3 boda na istom gotovanju i svima dobrowannabe_ultra wrote:Kod rezultata 0:1 Leotar je propustio nekoliko izglednih sansi, pa su iz kontra napada kaznjeni, ako si gledao utakmicu a vjerujem da jesi iz nekog mracnog kuta kuce ili stana, i uostalom kladionice koje su naj upucenije u stimanja zeljeznicara su ponudile cini mi se 2.50 ili tako nesto na SarajevoLSD wrote:Sjeca li se neko - jesu li željovci ovoliko kukali nakon pobjede Sarajeva u Trebinju
- urban.
#5125 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
poenta svega je da je Zeljo puno kvalitetniji od malog leotara
pitari su znali, ne samo da je namjesteno, nego i da ce rezultat biti 0:2.
puni informacija uvijek bili
pitari su znali, ne samo da je namjesteno, nego i da ce rezultat biti 0:2.