ultima_palabra wrote:north wrote:+ 8 nikako nije moglo biti, jer samo najluđi su mislili da Rudar može uzeti....+5 se očekivalo da ostane, ali bože moj št da se radi..
Evidentno je da nema nepobjedivih, da se razlika od par bodova lagano stiže i prestiže, tako da nemojte priče kako je neko već bio proglasio titulu Sarajeva slaveći

, pa sad ko fol neko to ismijava...
Valjda ćemo ozbiljno diskutovati, @ultima je ozbiljan i poprilično korektan sagovornik, ali počinje pretjerivati s jednom te istom pričom kako ćemo sad mi se žaliti da je liga neregularna, on je prvi tvrdio prije 6-og kola, tj. prije Trebinja l Lištice, kako ćemo se raspasti i zakukati, pa....sad tvrdi kako će se nakon 8 kola kukati o neregularnosti i kako ćemo se raspasti, vidjećemo, možda i bude u pravu, ali da sačekamo to prvo što on misli, da ne bude opet...
Dalje, ko poetncira tu priču koju koše generalizuju, osim što par bordo forumaša dovodi u sumnje pojedine sudijske odluke nakon kojih se Želja vraćao iz mrtvih (npr.Zenica) i sad samo na osnovu toga izvući zaključak kako svi pitari plaču i kukaju da babo i sin štimaju Želji i kako je liga zbog toga neregularna i kao zbog toga nas kolektivno ismijavate? Dajte molim vas, mislio sam da je ipak ovdje više ozbiljnije raje....
Neka Želje u vrhu pored mog Sarajeva, dobro je to....Nadam se da ćete biti u samom vrhu, tj. na drugom mjestu odmah iza nas, a ako se baš to ne desi jebi ga, čestitaćemo....
Čestitaćeš ti i još par njih, a većina će pričati o sudijama, komitetu, Vukasoviću itd... i to je tako, ne trebamo se sad praviti ludi.
Ne mislim da ćete se raspasti, mislim da će biti zanimljiva borba za jesenju titulu a o proljeću je još rano pričati... ako nekad malo podjebavam, to je zato da pokažem koliko je šuplja ta priča o nekom navlačenju. Pa eno jedan već izbrojao metre od živog zida kod Zebinog slobodnjaka, drugi dokazuje kako nije bilo faula i navodi Baju Stojnića kao kredibilnog svjedoka

Dokle više ide ta paranoja?
Kolika je to većina, 50, 500, 1000, 5000.... ljudi???' Ima li neki spisak tih paranoja, je li to već zavedeno u neku bazu podataka, pa da se to provjeri

? Pa jebem mu miša, kažem par forumaša dovede u sumnju par sudijskih odluka, i koji imaju pravo da sumnjaju, sad jesu li uvijek u pravu to je druga priča, ali se odmah izvlači zaključak kako svi ili ogromna većina navijača Sarajeva paranoišu i još se zbog toga ismijavaju

...ja znam da starija ekipa sa kojima ja pratim tekme i komentarišem tako ne misli, ponekad se ima pravo prokomentarisati je li neki gol Želje regularan kao npr. onaj protiv Borca ili Čelika, ali to ne znači da se smatra kako se vama štima svim sredstvima i kako je ama baš sve neregularno.... ali hajde ako neko misli da je to ogromna većina, ne vrijedi dalje raspravljati i ubjeđivati se....
Uostalom dosta ima još do kraja pa će se vidjeti hoće li sudije imati glavnu riječ, nadam se iskreno da neće....