eto ti mi reci kako su drotovi postupali sa namasorted wrote:Ma sta pricas ba, cuvali vas ko Obamu, bas kao i sve ostale navijace koji dolaze u Ze. Pored onakve organizacije NEMOGUCE je ostvarit bilo kakav kontakt, i neka treba tako svaka im cast na tome, obzirom da je jasno kakvih budala ima s obje strane, svaki manji propust bi izazvao incident. Da je bogdo i u drugim gradovima ovako.BlueBlood wrote:evo i ovde da napisem vezano za jucerasnju utakmicu...
Privedeno je oko 20ak momaka bez ikakvog raloga,prvo su ih odvodili jednog po jednog i udarali i napisane su im kazne!!! policija namjerno provocirala da izazove incident! Zbog njih smo kasnili pola sata na prvo poluvrijeme a drzali su nas jos sat i 20min nakon zavrsetka utakmice! cak je jedan javno reko da jedva cekaju da zabrane gostujuce navijace! Valjda im se ne radi,pegla im oko navijaca,sta li... A onome, dok su udarali, sto je govorio "sta je,ja sam seljak,sta hoces" zelim sve najgore u zivotu!
A te sto su istukli, ako su bili oni indijanci sto su pri povratku iz kombija psovali prolaznicima, pozlatile im se ruke.Koliki god ljakse bio taj drot, ovi su ga pretekli za tri klase.
a to oko seljakluka i primitivizma, sta tek reci za one sto psuju rahmetli Anera