-LIBERO- wrote:
Po meni ofsajd.
I po meni je ovo ofsajd.I po meni je ono greska sto je prekinut napad Celika jer je bio pasivni ofsajd.Nemam problema sa tim.Ali ove price za Vukasovica su smijesne,jer je svake godine isto,ali bas svake.Jedne godine je Dominkovic,druge Vukasovic,trece ce biti neko treci.Pa nije Vukasovic kriv za ovo veceras nego valjda pomocne sudije.Je li covjek svirao neki penal koji nije postojao?Je li tolerisao grubu igru Celika u prvom poluvremenu?Je li dao nekome neopravdano crveni karton?Pomocne sudije su krive za ovo veceras i gotovo.
Celik pregrubo usao u mec,svaki start u prvom dijelu je bio skoro sa dvije noge,igrali su presing i to dosta grubo a onda je i nama dosadilo dobijati batine pa smo poceli udarati.Zao mi je Mesanovica,ali kada onakvi startovi igraca Celika nisu bili cak ni za zuti karton onda onaj Svrakin nije bio ni za crvenog ako je vec bio takav kriterij.
Sto se sudija generalno tice...Prosle sezone je paranoja dosla do te mjere da se skoro kmecalo kada bi se Zelji svirali prekidi na 20 metara,sudije su stelile da Zeba ubaci u peterac i pogodi Adilovica u trepavicu.
Kada pitari dobiju penal kada covjeka pogodi lopta u bubreg kao protiv Borca ne digne se galama jer izgube.Kada se Husejinovic baci preko golmana koji ga ne dohvati i dobije crveni karton uz penal za pitare onda je to ok.Ima jos primjera,ali je samo Zeljo na tapetu,i to samo zbog trofeja zadnjih godina.E to je licemjerno.