Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Charuga
Globalni moderator

#8701 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

f.mash wrote:khm, navijam za FKS :D
podsjecanja radi, u tom komitetu sjedi (ne kao clan, doduse, al nije izvan desavanja) i legenda naseg kluba, prema tome, kako vam svima vise ne dosadi jest govna i smisljat raznorazne teorije zavjere...?
f.mash wrote:
Salah ad-Din wrote:Sad ce ispasti i ako dobijemo licencu da nam je Ivica sredio, e pa molim te Boze da je ne dobijemo, i onako sa ovim igrackim kadrom mozemo samo mahati usima u Evropi.

@ ganjeta
Da ne brisete postove sve bi tako i bilo, gdje je post kada sam vam na temi napisao da povlacim cestitke jer ste totalno danas razocarali i niste dostojni ove krune i cestitke!
aj, 'ljeba ti, ne seri vise
Aj hljeba ti odmori jednu heftu. Moze se to i drugacije napisati a ne odmah po uvredama ..

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, vrijedjanje”
» f.mash

7 dana
nosara

#8702 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nosara »

Nogatrans wrote: Jedna je stvar kad oba kluba igraju jedan protiv drugog i oba kluba odgovara nerijeseno. A druga je stvar kad uzmes pare i onda ascare na terenu pustis da te neko pobjedi. Al polako ne zaboravite moju recenicu. Sve ce vam se ovo vratiti prodali ste jedne godine Borac za pare,sad ste Slobodu,kad tada ovo se vraca vjeruj..
Trci na policiju da das iskaz, ili si saucesnik u kriminalu... :D

Sto pitari stalno spominju pare...? Nije valjda da su kokuzi...? :?
Nogatrans

#8703 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Nogatrans »

ultima_palabra wrote:Jest... i Bayern vala proda ono finale LP... ne mogu mrtvog Chelseaja dobiti kod kuće. Igrači se sklanjaju da Drogba da gol... Robben dodaje golmanu loptu iz penala... stavljaju Neuera da puca penal ne bi li lakše izgubili (on slučajno zabio)... Schweinsteiger koji nikad nije promašio penal sad pogađa stativu... i još se valjaju po terenu lafo krivo im što su izgubili... koga lafinate :-)

Uli sramoto... prodao si se za Abramovicheve rublje :evil:

Sad valjas gluposti,jer znas da sam upravu. Bayern nije ovdje tema,al je BAyern pokazao velicinu kad su ubili Keln na njihovom stadionu iako im nije trebalo. Al brate ako igramo posteno daj do kraja da igramo. A vjeruj ovo vam ce se sve vratiti ove utakmice sto ste prodali,sjetiti ce te se mojih rijeci..
Zavatoni

#8704 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Zavatoni »

Ko je gledao jučer utakmicu na Koševu zna da ono nije namješteno...naši jednostavno nisu znali...Borac se nije previše trudio...niti mu je trebalo...moglo i trebalo biti još golova, tako da ni 4:4 jučer ne bi bilo nerealno...

Ne kontam uopće priču da je bilo namješteno i to može govoriti samo neko ko utakmicu nije gledao.
nosara

#8705 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nosara »

Nogatrans wrote:
ultima_palabra wrote:Jest... i Bayern vala proda ono finale LP... ne mogu mrtvog Chelseaja dobiti kod kuće. Igrači se sklanjaju da Drogba da gol... Robben dodaje golmanu loptu iz penala... stavljaju Neuera da puca penal ne bi li lakše izgubili (on slučajno zabio)... Schweinsteiger koji nikad nije promašio penal sad pogađa stativu... i još se valjaju po terenu lafo krivo im što su izgubili... koga lafinate :-)

Sad valjas gluposti,jer znas da sam upravu. Bayern nije ovdje tema,al je BAyern pokazao velicinu kad su ubili Keln na njihovom stadionu iako im nije trebalo. Al brate ako igramo posteno daj do kraja da igramo. A vjeruj ovo vam ce se sve vratiti ove utakmice sto ste prodali,sjetiti ce te se mojih rijeci..
Sanjaj... Sanjaj lovu koju nemate, pobjede koje nece doci i velikog FK Zeljeznicara na koljenima... :D
splinter

#8706 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by splinter »

Nogatrans wrote:
nosara wrote:
Nogatrans wrote:I pored toga sto Sloboda nije ove sezone igrali na nivou,uz posteno igranje Zelje i Veleza bi ostali u ligi. Zeljo kao i nekoliko godina ranije prodaje utakmicu,sjetimo se godine kad je Borac ispao jer je Zeljo prodao Zepcu.

Bruka za jedna klub kao sto je Velez i Zeljo da jednostavno takvo nesto pomisle a ne urade. Trebalo je odigrati momacki posteno a ne ovako kao sto je uradjeno.

A ovaj drugi gol sto je primio Guso,je stvarno presmijesan,lopta leti 2km/h i jedno 30 cm od njega a on nece ruke da pruzi..

I tako se ukalja jedna klub i sve ono sto si radio fantastivno godinu dana.. :skoljka: :run:
Pitar o "kaljanju" nekog kluba... :lol:
Nogatrans wrote:Pitamo se sta znaci namjestena utakmica. Po meni zasto bi iko rizikovao i Borac i Sarajevo da izgube evropu kad obje ekipe od boda imaju ono sto zele. U dosta jacim ligama se slicne stvari desavaj,po meni licno to je ok. Sto se tice igre Sarajeva to je nesto drugo i o tome su dvije rijeci dovoljne,losi smo.

Kad pogledam sta radi Zeljo i Velez ove godine,kako se namjerno kasni na drugom poluvremenu,tada ja sebi kazem neka nas vala i neka smo 10 al brate nikad nikoga nismo prodali ni zajebali. A sjetimo se one godine isto tako kad je Zeljo prodao Zepcu utakmicu da bi Borac ispao iz lige.

Ljudi koliko god ja bio kivan na nasu upravu i na nase igrace srce mi je ko Bosna kad znam da posteno igramo i nikad nikome nista ne prodajemo..

Ako Bog da bice bolje nadat se..
:D

Jedna je stvar kad oba kluba igraju jedan protiv drugog i oba kluba odgovara nerijeseno. A druga je stvar kad uzmes pare i onda ascare na terenu pustis da te neko pobjedi. Al polako ne zaboravite moju recenicu. Sve ce vam se ovo vratiti prodali ste jedne godine Borac za pare,sad ste Slobodu,kad tada ovo se vraca vjeruj..
Posto vidimo da si izuzetan poznavalac stimanja i moralnih statusa fudbalera i opcenito stanja fudbala/nogometa u nasoj jedinoj, mozes li nam odgovoriti na slijedeca pitanja:
1. Sta mislis koliko je FK Sloboda zaradila u ovoj godini totalnom rasprodajom bodova pogotovu kuci, jer znamo da su ih uzimali ko levate ko god je stigao?
2. Kako objasnjavas totalni i napadacki fudbal u Lukavici gdje tim u odlucujucoj utakmici 2 puta predje centar i napravi nevjerovatnih 30 % posjeda lopte, da li je to recept i za igre nase repke?
3. Sta mislis o "genijalnosti" i "sposobnosti" experta Ibrakovica, ima li sansi da u narednoj sezoni vodi neki veliki evropski tim?
4. Kako to nijedan igrac FK Sarajevo nije zasluzio trofej Ismir Pintol ove godine?, kad vec svi toliko igraju srcem
ultima_palabra

#8707 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Nogatrans wrote:

Nisu to gluposti, nego dokaz da kad čovjek hoće u nešto da vjeruje onda će naći "dokaze"... čak i kad je u pitanju 120 minuta najvažnije utakmice u godini koju gleda pola planete.

Isto tako ti hoćeš da vjeruješ da je Željo uzeo pare od Leotara... čuješ li samo kako to glupo zvuči :-) Pogledao si sažetak od minute i po (ako jesi uopšte) i ko sam ja da te razuvjeravam... puno ljudi vjeruje i u NLO, Bigfoota i visočke piramide :roll:
Heller

#8708 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Heller »

ultima_palabra wrote:Nego gdje je je jučer u Lukavici bio "moderni napadački nogomet"? :D Dva šuta prema golu, nijedan u okvir i koliko ono, 30% posjeda lopte?

Ibraković je najveća ubleha u poslijeratnom bh.fudbalu... njegovi trenerski kvaliteti su u rangu sa Tulom kladioničarem i Vlatkom Glabašem :oops:
Nema veće ublehe od Vlatka :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#8709 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

F&N wrote:Molim te ne budi smjesan.
Onako bezveze zakasnili 11 minuta na pocetak drugog poluvremena.
Daj ba, znamo mi a znate i vi kako je.
Mene bi iskreno bilo stid.

I ovdje svu pricu zavrsavam na ovu temu.
Naredne godine prognoziram pobjedu zeljeznicara na Policama i Veleza u Gabeli.
Zivi bili pa vidjeli!
Utakmice na Policama i Kosevu su zavrsene u razlici od 1 minute a u Vrapcicima je produzena 4 minute. Tako su govorili juce komentatori na radiju.
Charuga
Globalni moderator

#8710 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

sumirprimus wrote:
Plavih_11 wrote:Samo suplje price, bez ikakvih dokaza. Izgleda da je bitno samo napadati druge timove za prodaju a kad tvoj tim utakmicu zavrsi "cudnim" rezultatom onda je to samo los dan. Nema svrhe objasnjavati i dokazivati.
plavi nemoj zafrkavat,ovu mafiju da smije iko darnut dosad bi se sve raskrinkalo...u ovoj kaljuzi nema cistih,svi varaju,pitane je samo dal kukaju kad ih neko ispali il sute...
Mafija kod nas, mafija u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Spaniji, Italiji, ... Na kraju mafija je i UEFA. Mozda i oni svi kukaju po svojim forumima kako je sve namjesteno, posebno talijani ... ;-)
nosara

#8711 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nosara »

Plavih_11 wrote:
sumirprimus wrote:
Plavih_11 wrote:Samo suplje price, bez ikakvih dokaza. Izgleda da je bitno samo napadati druge timove za prodaju a kad tvoj tim utakmicu zavrsi "cudnim" rezultatom onda je to samo los dan. Nema svrhe objasnjavati i dokazivati.
plavi nemoj zafrkavat,ovu mafiju da smije iko darnut dosad bi se sve raskrinkalo...u ovoj kaljuzi nema cistih,svi varaju,pitane je samo dal kukaju kad ih neko ispali il sute...
Mafija kod nas, mafija u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Spaniji, Italiji, ... Na kraju mafija je i UEFA. Mozda i oni svi kukaju po svojim forumima kako je sve namjesteno, posebno talijani ... ;-)
Svi mafija osim torpeda... Oni igraju srcem, posteno, do zadnjeg... :lol:
tcz

#8712 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by tcz »

na zavrsnicu prvenstva :-) kakva rutina pojedinih klubova, blamaza totalna.

http://--- NO LINKS ---/vijesti.aspx?id=31826

Mislim da je i Komitet u slijepoj ulici.Izgubili su povjerenje i kredibilitet kojeg su stekli nakon imenovanja i odlaska bivšeg trojca: Čeko, Iljo, Suljo. Ništa nismo dobili s Komitetom, osim skidanja suspenzije reprezentaciji. Premijer liga je ostala cirkus i parada kiča, prostakluka i fašizma...Svega više osim poštenja i fudbala, dodao je Nermin Bise
cappy_tempo

#8713 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by cappy_tempo »

hocete reci da onaj golman zelje nije mogao odbraniti drugi gol? pa makar da se na usta bacio kako treba, a ne onako ofirno pustio. pricajte sta hocete,branite zelju i osime koliko hocete ali onaj drugi gol je ofiran samo tako. uzmite nekog mahalca i ono bi odbranio,a ne profesionalni golman koji se jos mora dokazati treneru ali hajd. zeljo jest zajebo slobodu ali sloboda je zajebala i samu sebe jer fakat ljudi centra nisu presli dok se slavija razletila po terenu kao da je pitanje zivota ili smrti. usput veliki srbi odjednom cine sve da ostanu u premijer ligi,ginu za svaku loptu i na kraju slave (navijac) kao da su ligu prvaka osvojili ali inace su to veliki srbi koje ne zanima BiH ni u kakvom smislu :mrgreen: . gosk nisam gledo ali 1:0 pa 1:2 u 10min e jebiga jos igrac goska poslje tekme na terenu sampanjac zavrno :mrgreen: . kako god cijelo kolo je cirkus bilo i da smo normalni kao sto nismo 90% klubova bi kazne dobili da ih ne mogu 2 sezone otplatiti kako treba. sarajevo-borac i jednim i drugim trebao bod minimalno, sarajevo odigralo tobe jarabi,dobili su od sjevera zasluzeno ali vidjelo da se idu na X isto kao i borac. borac je igrao bas toliko da ih sarajevo ne pobijedi,a nasi idioti... listica-olimpik :lol: . cijelu sezonu listica ubija dole i sad ih olimpik nadigra,a isti taj olimpik nije centra presao protiv sarajeva i dali neki frljav gol u zadnjoj sekundi,to pasovi neki idu ali eto svirase cist penal za listicu i ko li ce sad gracicu biti kriv :mrgreen: . kako god jos jedan cirkus zavrsen i sad par mjeseci pauze do sljedeceg cirkusa i nesto dobro sto ima jedan tim manje gdje se lome noge,rebra i slicno :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8714 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Truba »

ajd dobro što je ovaj pustio gol
ali što se lik nije radovao kad je dao gol i spasio ekipu

to se događa kad lik zna rezultat i da mu gol nije zbog znanja i truda nego zbog talova :D
Obuca9

#8715 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

Uhvatite se svoje sramote, a Sarajevo ostavite na miru i ne pričajte gluposti.

BORAC JE OBEZBJEDIO PLASMAN U EVROPU PRIJE JUČERAŠNJEG KOLA, TE IM SAMIM TIME JUČERAŠNJI REMI NIJE ZNAČIO NIŠTA VIŠE OD PORAZA ILI POBJEDE.
vryzas

#8716 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by vryzas »

Tabela:

1. Željezničar 30 22 5 3 68:17 71
2. Široki Brijeg 30 18 9 3 49:17 63
3. Borac 30 17 4 9 46:26 55
4. Sarajevo 30 16 6 8 48:31 54
5. Olimpic 30 15 7 8 44:23 52
6. Zrinjski 30 12 9 9 47:41 45
7. Zvijezda 30 13 6 11 37:35 45
8. Travnik 30 10 5 15 42:53 35
9. Čelik 30 8 10 12 31:39 34
10. Rudar 30 10 4 16 30:46 34
11. Velež 30 8 9 13 28:35 33
12. Leotar 30 9 6 15 27:40 33
13. GOŠK 30 8 9 13 26:43 33
14. Slavija 30 10 2 18 36:61 32
15. Sloboda 30 10 2 18 23:48 32
16. Kozara 30 4 7 19 19:45 19

Za sve dusmane...

Fuck off in the SMALL jumps i vidimo se naredne sezone!

A SAD ADIOOOOO, A SAD ADIOOOOOOO...

P.S.

Administracija daj raji DUPLU :D i zakljucaj ovo 8)
cappy_tempo

#8717 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by cappy_tempo »

sad vidjeh sa bht-a leotar zeljo :lol: :lol: e jebiga haj gol i reakcije i sve ali onda adilovic 1 na 1 ide sam i kulturno pusti da golman pokupi loptu :mrgreen: . pricajte sta hocete ali cijelo kolo je cirkus i komitet da ima gram mozga haman bi svi kazne dobili osim slavija-sloboda (slavija odigrala predobro tekmu,a sloboda pasa nije sastavila), sarajevo-borac (borac u evropi,sarajevu bod dovoljan i vidjelo se da idu na bod),listica-olimpik i moglo bi za kazne ali bi moglo i proci i kao regularno,a ovo ostalo ma daj ba. iz godine u godinu liga nam sve jadnija :run:
Charuga
Globalni moderator

#8718 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

Bice to dobro, nemojte se s(J)ekirati ... :mrgreen:
M10A4EVER

#8719 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by M10A4EVER »

cappy_tempo wrote: usput veliki srbi odjednom cine sve da ostanu u premijer ligi,ginu za svaku loptu i na kraju slave (navijac) kao da su ligu prvaka osvojili ali inace su to veliki srbi koje ne zanima BiH ni u kakvom smislu :mrgreen: . :
Ma pusti to da ih ne zanima, da je tako ne bi nikada ni stupili u ovu zajednicku ligu... Lesinama ne treba ova drzava, liga, savez, nista, sve je to "cirkus", pa kad se taj isti "cirkus" osvojio pravi se bina na trgu, festa, opijanje, ludilo, SAMPIONI (cega brate lijepi?)! 8-)
Isti ti simpatizeri (da ne kazem navijaci) Slavije ne vade iz usta osvojeni kup, igranje u Evropi, a "nije im ni do cega" kao ni Lesinama... Ahaa, vidjelo se juce, kad je druga liga "prizivala" i kad se spasise...
A ima i ovih "domacih" koji igraju "cirkus" ligu pod protektoratom "nenormalnog komiteta koji je izgubio kredibilitet", gdje je svaka sezona (pardon, izuzev jedne godine) dobro nastimana (najcesce se nacionalni kljuc gleda :roll: ), a oni sve hoce posteno, a ne moze se nista protiv lopova (ponavljam, jedne godine ne bi lopovluka pa to iskoristise 8-) ).

I jos neko rece, komitet nije uradio nista OSIM TOGA DA SU SPASILI REPREZENTACIJU (klubovi inace nisu zbog njih Evrope vidjeli i uzeli koju kintu za to, egzistencije vrijednu!)... Da, tako je... Inace i ove sezone sudjenje domacinsko, jedva par gostujucih bodova, unaprijed se sampion znao (bar nacionalno), znalo se ko ispada itd.

Prije nismo imali nacio/divljacko/malogradjanskih ispada na stadionima, a ako bi se desili, klubovi su za to bili kaznjavani novcano i suspenzijom stadiona sto se publike tice. Danas toga nema jer je komitet "nenormalan" i boli ga Q za fudbal, ligu i klubove! ;-)

Uglavnom, da se sumira, lopovluka je i prije bilo (ponavljam, osim jedne sezone), ali nikada kao sad, sad je sve u Q i "ucestvovanje u ovom cirkusu" vise gubi svaki smisao. 8-)
nosara

#8720 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nosara »

cappy_tempo wrote:sad vidjeh sa bht-a leotar zeljo :lol: :lol: e jebiga haj gol i reakcije i sve ali onda adilovic 1 na 1 ide sam i kulturno pusti da golman pokupi loptu :mrgreen: . pricajte sta hocete ali cijelo kolo je cirkus i komitet da ima gram mozga haman bi svi kazne dobili osim slavija-sloboda (slavija odigrala predobro tekmu,a sloboda pasa nije sastavila), sarajevo-borac (borac u evropi,sarajevu bod dovoljan i vidjelo se da idu na bod),listica-olimpik i moglo bi za kazne ali bi moglo i proci i kao regularno,a ovo ostalo ma daj ba. iz godine u godinu liga nam sve jadnija :run:
Ma bila je ona jedna sezona cista k'o suza, cini mi se 2006/2007... Ne mogu se sjetit ko je bio prvak, ali znam da je prvenstvo bilo regularno od-do, savez je radio kao nikad, a ni kisa nije bila obicna kisa... :lol:
nosara

#8721 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nosara »

Obuca9 wrote:Uhvatite se svoje sramote, a Sarajevo ostavite na miru i ne pričajte gluposti.

BORAC JE OBEZBJEDIO PLASMAN U EVROPU PRIJE JUČERAŠNJEG KOLA, TE IM SAMIM TIME JUČERAŠNJI REMI NIJE ZNAČIO NIŠTA VIŠE OD PORAZA ILI POBJEDE.
Borac je obezbijedio, pa vas je popustio... Inace je sve ostalo bilo ok... :D
veljaca

#8722 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by veljaca »

Prodje i ova Premijer Liga BiH 2011/12

DUPLU krunu osvojio FK Zeljeznicar .... Iz lige ispali Kozara i Sloboda ..... U Evropu idu Siroki, Borac i Sarajevo ( ako dobije licencu, a ako ne Olimpic ) .... Zrinjskom licenca i ne treba na drugostepenoj komisiji ....

Mislim da je TO - TO ....
The 51st State

#8723 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by The 51st State »

Svi mafija osim torpeda... Oni igraju srcem, posteno, do zadnjeg... :lol:

zar je jedan vaso miskin crni morao biti ubiven...
vryzas

#8724 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by vryzas »

veljaca wrote:Prodje i ova Premijer Liga BiH 2011/12

DUPLU krunu osvojio FK Zeljeznicar .... Iz lige ispali Kozara i Sloboda ..... U Evropu idu Siroki, Borac i Sarajevo ( ako dobije licencu, a ako ne Olimpic ) .... Zrinjskom licenca i ne treba na drugostepenoj komisiji ....

Zaboravio si LOCK :D
veljaca

#8725 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by veljaca »

vryzas wrote:
veljaca wrote:Prodje i ova Premijer Liga BiH 2011/12

Zaboravio si LOCK :D
:thumbup:

Ne zelim se mjesati u rad administracije ovog site-a, ali moze se to i zakljuciti ....... :D
Locked