Hajd da i ovo vidimpalermo wrote:Plavih_11 wrote:Asmir Džafić: Pobjeda Želje je apsolutno zaslužena!
Pametnom dosta ...naravno da je zaslužena. Sad sa utakmice, nisam požalio. Haj, malo se gađalo i psovalo, ali ništa preko mjere, Veležov stadion i treba da bude, i nadam se da će biti uvijek vruć za sarajevske klubove, jebem ga idete u goste klubu koji ima navijače. Doduše, zaista se nadam da će se u bliskoj budućnosti neke stvari izmijeniti, i da će se oni koji prekorače mjeru odmah u ćuzu trpati.
E, sad što se tiče utakmice. Željo stvarno izgleda moćan, dobar. Kvesića bih ja zvaop u A reprezentaciju, nek sjedi na klupi makar. Zeba klasa za ovu ligu, a vidim raji se dosta svidio i Zolotić (ako se ne varam u imenu, ona plava osmica).
Ipak, najveće pitanje za mene ostaje, kako je Velež uspio da angažuje Dejana Bandovića, čovjek je u ovom trenutku apsolutno najbolji golman lige, školovan, pravi komandant odbrane, što li nejga Široku pusti da mi je znati.
Raju je malo i razočarao Džafić, jednom pa reklo bi se pomalo kukavičkom igrom, posebno u zadnjih dvadesetak minuta...al dobro. Uglavnom, kao navijač Veleža sam zadovoljan, samo da je ove momke zadržati, dodati ako je ikako moguće nekog vezistu jakog na lopti, i iduće godine napadamo Evropu.
Ja pišem vec duže vrijeme da je momak materijal za A selekcije jer je odlican u oba pravca, a svakako i nemamo osim Papca lijevog beka (Lulić je lijevo krilo igra silom prilika na lijevom beku).