Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
todd_smith

#5726 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by todd_smith »

ma joj, pa to su navijacka posla..u tom periodu mislis da nije bilo nasih navijaca da se smiju njima? mozda je bilo i vise nego sto je njih sada

sto se tice uspjeha, sve je to ciklus..danas si gore, sutra dole...pogledaj Real i Barcu...trenutno Barca dominira, dok je Real to prije 10-15 godina radio...isto i kod nas oni su trenutno na vrhu, dok smo mi tu bili prije par godina, samo se treba prepoznati da je sve to navijacka zezancija ;-)
Baudelaire

#5727 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Baudelaire »

Nisu ovdje svi zlonamjerni, a uostalom i sami smo ovo izazvali nekakvim najavama titula. Međutim, zlonamjeran je Ledenko, sjeti nas se samo ovako s vremena na vrijeme i više mu je postova o Sarajevu nego o Želji. Ne znam zašto mu se skroz ne obriše profil, kad ga i tako koristi samo za provokacije.
Manic Psycho

#5728 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Manic Psycho »

Edge wrote:Nevjerovatno koliko samo navijača željezničara se sjatilo da se sladi svakom kiksu Sarajeva, a samo me zanima gdje su bili kad taj isti željezničar nije 3 godine pobijedio u gostima i redovno završavao iza Sarajeva. Samo se sladite, biće opet kuknjava kad se u 3 evropske utakmice primi 20 golova. Biće vama opet da trener govori igračima da ne trpaju više "amajovu vojsku". Izrael vas čeka, zove iz daleka...
tad ste vi bili i sjatavali se i sladili isto kao mi sad. ne znam u cemu je problem. kao nesto ti nije jasno :lol: .
i vi ste primali petarde i setice po evropi i primacete. ako uspijete evrope i vidjeti
Ledenko

#5729 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Ledenko »

Edge wrote:Nevjerovatno koliko samo navijača željezničara se sjatilo da se sladi svakom kiksu Sarajeva, a samo me zanima gdje su bili kad taj isti željezničar nije 3 godine pobijedio u gostima i redovno završavao iza Sarajeva. Samo se sladite, biće opet kuknjava kad se u 3 evropske utakmice primi 20 golova. Biće vama opet da trener govori igračima da ne trpaju više "amajovu vojsku". Izrael vas čeka, zove iz daleka...
Reče navijač ekipe koja je posljednji trofej proslavila sredinom prošlog desetljeća.

Dupla sine, dupla
BHF_Manijak

#5730 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Mikado wrote:
ganjeta wrote:
ledeni_caj wrote:Nema ovo veze sa stanjem u BH fudbalu,sudijama, kurcima palcima a pogotovo sa Osimom. Ima veze sa onim koji su prijetili Vladi Jagodicu, cinjenica koja se nakon izbora Jovica vrlo lahko zaboravila.
Majkemi me zanima ko su ti više ljudi? Baljak, Merdanović, Mučo, Zalizani? Nevjerovatno zvuči da neko ima toliki uticaj da zaprijeti kompletnom prvom timu, pa i izmjenama. Da ne živim u ovom gradu pomislio bi da su masoni, da Sarajevo ima toliko velike prihode pa se bore za vlast. Ispade da ti ljudi imaju toliku moć pa vam Irfan i kompanija ne smiju reći imenom i prezimenom ko su oni?
Svi nabrojani +

Image
Ne kontam za sta se ovdje izvinjavaju i u cemu je ovdje problem?

A druga stvar, vecina vas je jako licemjerna, pogledajte vase postove od prije sedmicu-dvije, kad se sa sprdnjom pisalo "Irfan odredjuje sastav jel de, Irfan ce nas prodati" itd a sad je IRfan glavni krivac, saopstenja se protiv njega pisu, smijesno majkemi! Skontajte se vec jednom ko vam je negativan i zlo misli a ko ne, kupe vas sa dvije tri lazi, isto djecu majkemi, hajd ad to vec sve niste prolazili pa bih ja reko ok, neiskusni i ne znaju se nositi sa situacijom, medjutim po ko zna koji put vas levate i vi opet se rastapate nakon dvije tri tipa "Idemo na titulu, nista jos nije gotovo, pravimo evropsko Saraj'vo" i slicne izjave, naivno. Pa ona ubleha i seljacina Blekic vas je time i "mikrofonom i scenskim nastupom" kupio a nikad primitivnijeg lika i ublehasa veceg niste imali u upravu, no bitno je da je on pred sjeverom reko da smo mi cigani, kupio vas je do kraja s tim.
Evo vidim i sad za Irfana, do prije mjesec bio je sah koji strasna pojacanja dovodi, jok nema on nikakvog tala u klubu, nema svojih igraca u prvom timu, a sad se izdaju saopstenja protiv njega.
Ne znam kad ce te se opametit majkemi.
kokuz_sa

#5731 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by kokuz_sa »

pusti ba Mikada..izvuko info iz titinog vremena..saopsetenje je ono izdano onaj dan kad je plisek trebao da postane trener pa oni se pobunili i odgodili..nema to veze sa ovim sada..
mislim na saopstenje za irfana
a ovo za izvinjavanje ako se ne varam je bilo za onu pjesmu za derbi
Last edited by kokuz_sa on 19/03/2012 20:45, edited 1 time in total.
JThomas

#5732 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

realno, takve promjene raspoloženja u tako kratkom periodu imaju i svoj medicinski naziv.

prošle sedmice u ova doba trka za titulu, ove scenario kuma 3, la familia i vatikanska banka :-)
todd_smith

#5733 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by todd_smith »

JThomas wrote:realno, takve promjene raspoloženja u tako kratkom periodu imaju i svoj medicinski naziv.

prošle sedmice u ova doba trka za titulu, ove scenario kuma 3, la familia i vatikanska banka :-)
znam sta pokusavas reci, ali iskreno evo ruku na srce da li bi ti imao nade za titulu (bilo najmanji plamen te nade), kada ti 1 mjesto bjezi 6 bodova?...meni je to bilo normalno, igras sa liderom kod kuce i samo im jos jedan kiks znaci treba i eto te...mislim kao navijac zar nije to realisticno? eto da je Zeljo bio 6 bodova iza i mi trebamo doci na Grbavicu ti bi rekao nema sanse, kakva titula? :mrgreen:

jbga kao navijaci to nam je posao :lol:
Baudelaire

#5734 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Baudelaire »

Postojala je određena greška u pristupu i omalovažavanje protivnika. Možemo mi reći da možemo zaganjati titulu i da će teško biti, ali ne možemo reći da je Željo kita i da ćemo ih s pjesmom prekucati. To ne ide, pogotovo jer i objektivno imaju najjači sastav poslije rata, a ovaj naš nije ni blizu onome što smo nekad imali.
BHF_Manijak

#5735 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

kokuz_sa wrote:pusti ba Mikada..izvuko info iz titinog vremena..saopsetenje je ono izdano onaj dan kad je plisek trebao da postane trener pa oni se pobunili i odgodili..nema to veze sa ovim sada..
Da je ovo neko uradio ispred uprave Zelje ja bih se osjeco ponosnim. Ne znam za vas, ali kada moj klub napravi ovakav potez ja to smatram gospodskim potezom, time se pokazuje velicina kluba.
Kada je neko ispred uprave Zelje posjetio onog momka iz Hrvatske sto je stradao u sukobima Torcide i Manijaka, ja se jesam izuzetno ponosno osjeco, jer se time pokazala jedna ljudska i gospodska velicina. Na stranu sto mi imamo takav odnos kakav imamo, sto se prepucavamo i slicno, to je nromalno jer smo mi navijaci suprotinih timova, ali za mene je normalno da klubovi imaju jedan dobar odnos, jedan nivo i postovanje jedan prema drugom, ne kazem da treba da se vole, ali da imaju postovanje a ne ko papak Blekic sta je bio, ono je za mene nejaveca mrlja Sarajeva u posljednjih 10-20 godina.

Ne znam zasto vi smatrate da su vas izdali ovim saopstenjem/izvinjenjem, da su vas prodali i slicno, kazem vam da je ovo moj tim uradio ja bih nenormalno ponosan bio i znao bih da nismo na jednom mahalsko-seljackom nivou, da jos uvijek imamo taj atribut gradskog kluba. Mozda vi to drugacije vidite, ne znam...
cyprus

#5736 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by cyprus »

todd_smith wrote:
JThomas wrote:realno, takve promjene raspoloženja u tako kratkom periodu imaju i svoj medicinski naziv.

znam sta pokusavas reci, ali iskreno evo ruku na srce da li bi ti imao nade za titulu (bilo najmanji plamen te nade), kada ti 1 mjesto bjezi 6 bodova?...meni je to bilo normalno, igras sa liderom kod kuce i samo im jos jedan kiks znaci treba i eto te...mislim kao navijac zar nije to realisticno? eto da je Zeljo bio 6 bodova iza i mi trebamo doci na Grbavicu ti bi rekao nema sanse, kakva titula? :mrgreen:

Joj kako to jednostavno izgleda :D Samo jedan kix? :D Jes al pod uslovom da mi ne kixamo nikad :-) 6 bodova se realno stiže jednom u možda 20 slučajeva...
Baudelaire

#5737 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Baudelaire »

Nisu oni to uradili što vas istinski poštuju, u tom je fazon. Nije se ni meni pjesma svidjela i smatram da takvim pjesmama nije uopšte mjesto na tribini niti u glavama pojedinaca, ali ovi su to uradili da potkopaju tadašnju upravu kluba. Da je situacija bila obrnuta, onda bi oni izašli sa saopštenjem da se nije trebalo izvinjavati. Jednostavno, takva sorta.
JThomas

#5738 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

nema to što ja pričam veze s bodovima kao takvim. pa sad je 9 bodova razlika a još trinaest kola.
BHF_Manijak

#5739 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Baudelaire wrote:Nisu oni to uradili što vas istinski poštuju, u tom je fazon. Nije se ni meni pjesma svidjela i smatram da takvim pjesmama nije uopšte mjesto na tribini niti u glavama pojedinaca, ali ovi su to uradili da potkopaju tadašnju upravu kluba. Da je situacija bila obrnuta, onda bi oni izašli sa saopštenjem da se nije trebalo izvinjavati. Jednostavno, takva sorta.
Eh to je druga stvar drug, ne znam desavanja u vasem klubu tako da sam ovo napiso ono na prvi pogled. Kazem ti da je normalna situacija i da je to fakat napisano iskreno, sa strane mog kluba recimo, to bi za mene potez ko gromada bio.
todd_smith

#5740 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by todd_smith »

cyprus wrote:
todd_smith wrote:

Joj kako to jednostavno izgleda :D Samo jedan kix? :D Jes al pod uslovom da mi ne kixamo nikad :-) 6 bodova se realno stiže jednom u možda 20 slučajeva...
ma znam, ali kazem kako je to nama, barem meni izgledalo :lol: :lol:

i slazem se za to "6 bodova se realno stiže jednom u možda 20 slučajeva.." zato mozes razumiti odakle sad ova nova prica od nekih navijaca kada je sad 9 bodova :lol:
kokuz_sa

#5741 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by kokuz_sa »

BHF_Manijak wrote:
kokuz_sa wrote:pusti ba Mikada..izvuko info iz titinog vremena..saopsetenje je ono izdano onaj dan kad je plisek trebao da postane trener pa oni se pobunili i odgodili..nema to veze sa ovim sada..
Da je ovo neko uradio ispred uprave Zelje ja bih se osjeco ponosnim. Ne znam za vas, ali kada moj klub napravi ovakav potez ja to smatram gospodskim potezom, time se pokazuje velicina kluba.
Kada je neko ispred uprave Zelje posjetio onog momka iz Hrvatske sto je stradao u sukobima Torcide i Manijaka, ja se jesam izuzetno ponosno osjeco, jer se time pokazala jedna ljudska i gospodska velicina. Na stranu sto mi imamo takav odnos kakav imamo, sto se prepucavamo i slicno, to je nromalno jer smo mi navijaci suprotinih timova, ali za mene je normalno da klubovi imaju jedan dobar odnos, jedan nivo i postovanje jedan prema drugom, ne kazem da treba da se vole, ali da imaju postovanje a ne ko papak Blekic sta je bio, ono je za mene nejaveca mrlja Sarajeva u posljednjih 10-20 godina.

Ne znam zasto vi smatrate da su vas izdali ovim saopstenjem/izvinjenjem, da su vas prodali i slicno, kazem vam da je ovo moj tim uradio ja bih nenormalno ponosan bio i znao bih da nismo na jednom mahalsko-seljackom nivou, da jos uvijek imamo taj atribut gradskog kluba. Mozda vi to drugacije vidite, ne znam...
helem slazem se ja za pjesmu
cak sta vise evo kolega je to vec napisao
Nije se ni meni pjesma svidjela i smatram da takvim pjesmama nije uopšte mjesto na tribini
nego ti kao navijac zelje si se osjecao ponosnim eto radi tih nekih stvari koje je vas klub uradio..
de mi samo kazi..moze i na PP da ovdje ne ispadne natezanja..kako si se osjecao kad vas klub(predstavnici) nije dosao na proslavu naseg kluba a bili su uredno pozvani.
JThomas

#5742 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

u 14 kola?

eto o tome ja pričam.
Šibicar

#5743 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Šibicar »

cyprus wrote:
todd_smith wrote:

To je bilo to što je mene najviše nasmijalo. :mrgreen:
BHF_Manijak

#5744 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Bezze, da ne kazem sta drugo. Znam da Ivica ispred Komiteta nije mogo jer je bio u Austriji, no ispred Zelje Djelo ili neko drugi su mogli doci i trebali. Moje misljenje. Drugo je recimo sto ja ne bih doso da mi plate, ali ja sam navijac isto ko sto vi ne bi dosli na nasu neku proslavu, jebi ga navijaci smo, ali upravi kluba to se ne smije desiti, pa jedan clan - jedan. :wink:
JThomas

#5745 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

znači poenta nije u bodovima, nego da je nemoguće da prošli ponedjeljak sve valja, trener, igrači, uprava, a ovaj ne valja ništa. eto.
Šibicar

#5746 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Šibicar »

JThomas wrote:znači poenta nije u bodovima, nego da je nemoguće da prošli ponedjeljak sve valja, trener, igrači, uprava, a ovaj ne valja ništa. eto.
Kako je nemoguće,pa vidiš da je moguće. :lol:
elSaik

#5747 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by elSaik »

Jedina razlika između vašeg naslađivanja dok je nama loše išlo i našeg naslađivanja kada vama loše ide ta što mi nešto i osvojimo dok se naslađujemo. GOŠK je samo šlag na tortu prijedorsku. Vaš neuspjeh samo šlag na tortu našem uspjehu. Dok je vama vrh bila konstatacija "mi nismo nikad ispod petog mjesta." :)
elSaik

#5748 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by elSaik »

Šibicar wrote:
JThomas wrote:znači poenta nije u bodovima, nego da je nemoguće da prošli ponedjeljak sve valja, trener, igrači, uprava, a ovaj ne valja ništa. eto.
Familija: everything's possible. :lol:
Šibicar

#5749 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Šibicar »

elSaik wrote:
Šibicar wrote:
Familija: everything's possible. :lol:

Where amazing happens! :mrgreen:
Mikado

#5750 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Mikado »

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120319170

Ode nam Bakir :mrgreen: Silno će nam nedostajat :lol:
Locked