Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Eborg

#5451 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Eborg »

Šibicar wrote:Sve je to u glavi drug,kod Amara nema kurčenja i nema kurčevitih,samo rad,red i disciplina,pa ako i postoji kakav talenat ili kvalitet sigurno će isplivati.
Ima logike u tome sto zboris.
Manic Psycho

#5452 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Manic Psycho »

KPNCTNJAH wrote:
Manic Psycho wrote:cuj zeljo prvak :-) , zar nije po pravilu "mancini zarotiraj ga" red da prvak bude neko od klubova sa hrvatskim predznakom. ne moze to tako. mora se postovati pravilo
Mozda vas vrate na NK Zeljeznicar :razz:
mozda Said Husejinović potpise na 2 godine da ne bi morao bjezati nakon jedne, al jbg jedno su zelje drugo su pozdravi :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5453 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by -LIBERO- »

leškarenje wrote: i raspad sistema koji prizivas vise od Gracica.
Ma opasno se raspadamo, nema sta... :D
herbion

#5454 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by herbion »

Gracic vam rekao sto ne zelite cuti a sada pisete u svom listu i potvrdjujete njegove rijeci kako zbog zavala finansijskih necete dobiti licencu.
ganjeta

#5455 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

leškarenje wrote:
ganjeta wrote:Možda, možda i Torpedo evropu izbori :P :oops: , nikad se ne zna.
Kakav lik,neumoran u omalovazavanju svega vezanog za klub koji nosi ime ovog grada.
Ali,cak i u pobjedi svoga kluba ti nalazis shodno da spomenes Torpedo koji ti je izgleda vise u mislima nego sto sam mozes zamisliti.Jedva cekam sutra da poslije pobjede spomenes malo i hrenovke,kao i raspad sistema koji prizivas vise od Gracica.
Padobranac nik ti bolje stoji fakat. Upadneš kao padobranac i pričaš nešto što nema veze. Pročitaj ovu temu i vidi na šta se osnosilo ovo Torpedo, ako nisi vidio odnosilo se na ovaj post :
KPNCTNJAH wrote:
i ne kontam fakat šta je omalovažavanje ako kažem Torpedo :shock: ?! Jeste li bili Torpedo? Jeste! Koga ja omalovažam? Ako tebe to vrijeđa šta ja tu mogu. Znam da je zahladnilo -9 :oops: , znam da vam je petarda sjebala euforiju, sve znam. Ali nisam znao da jedno od imena tvog malog kluba te vrijeđa :cry: .
Kaćunak

#5456 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Kaćunak »

Kad se pocnu 'vako bockati... :-) :D
Evo jedno pitanje na navijace Sarajeva od mene, kojeg apsolutno zaboli i za jedne i za druge, sve dok ne izađu u Evropu, gdje naravno zdusno navijam za njih: zar vi stvarno mislite da Sarajevo ima bilo kakve sanse pored ovakvog Zelje ?
Ne govorim to zbog danasnjeg rezultata, nebo zbog sveukupnog dojma..Prosetace se ovom fildzan ligom..
Sarajevo dobilo Slobodu, ciji igraci nisu u stanju sastaviti dva, bukvalno dva tacna pasa na sredini...i odmah hu-ha Sir Jovic, dominacija... :-)
Vasa je realnost 3. mjesto..cak i ako tu zavrsite budite zahvalni..puna vam kapa..
duminjo

#5457 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by duminjo »

BHF_Manijak wrote:Srecom imamo siroki klupu, jedino nam skripi na bekovima jer tu nemamo alternative, evo danas se Benjo povrijedi i morade Beslija uci. Ovo ostalo je vrh, jos kad dodamo da jedan Jamak je na klupi, momak koji je pred polusezonu u odlicnoj formi bio, da jedan Kerla je na klupi kad su tu Bogicevic i Vasilic(mada po meni ja bi ga stavio prije Vasilica, al' ne pitam se srecom :mrgreen: ), da je recimo Beso na klupi kad je Smajic oporavljen, onda vidite da imamo strasnu i klupu!
prizeljkujem da amar protiv travnika u prvih 11 ubaci bar pola ovih koji su uglavnom na klupi
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5458 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by -LIBERO- »

herbion wrote:Gracic vam rekao sto ne zelite cuti a sada pisete u svom listu i potvrdjujete njegove rijeci kako zbog zavala finansijskih necete dobiti licencu.
Pa znamo mi na cemu vi radite i sta prizeljkujete..jer ste jako svjesni da jedino ako uganjate (pripomognete) da mi dobijemo suspenziju , jedino tako bi vi mogli biti nesto blizi Evropi.

Jer samo i iskljucivo igrom na zelenom terenu vi da budete ispred nas nemate sanse ;-)
Richard Wagner

#5459 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Richard Wagner »

@drugovi pitari, pustite budale :mrgreen:
Manic Psycho

#5460 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Manic Psycho »

-LIBERO- wrote:
herbion wrote:Gracic vam rekao sto ne zelite cuti a sada pisete u svom listu i potvrdjujete njegove rijeci kako zbog zavala finansijskih necete dobiti licencu.
Pa znamo mi na cemu vi radite i sta prizeljkujete..jer ste jako svjesni da jedino ako uganjate (pripomognete) da mi dobijemo suspenziju , jedino tako bi vi mogli biti nesto blizi Evropi.

Jer samo i iskljucivo igrom na zelenom terenu vi da budete ispred nas nemate sanse ;-)
o cemu ti pricas :-) :lol:
a jesenas 1-0 to se ne pika
Dead Man Walking

#5461 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Dead Man Walking »

Bezobrazluk Fudbalskog Kluba Zeljeznicar se nastavlja. Tlaci Zeljo, tlaci!
ganjeta

#5462 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Za razliku od tebe gdje ti iz usta ne izlazi Amar, profila na fb gdje su ti redovne slike Želje, nemoj života ti meni pričati o tome. Nemoj samo pratiti šta ja pišem, proradiće ti čir ako već nije nakon današnje petarde. :D
Obuca9

#5463 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

ganjeta wrote:
leškarenje wrote:
Kakav lik,neumoran u omalovazavanju svega vezanog za klub koji nosi ime ovog grada.
Ali,cak i u pobjedi svoga kluba ti nalazis shodno da spomenes Torpedo koji ti je izgleda vise u mislima nego sto sam mozes zamisliti.Jedva cekam sutra da poslije pobjede spomenes malo i hrenovke,kao i raspad sistema koji prizivas vise od Gracica.
Padobranac nik ti bolje stoji fakat. Upadneš kao padobranac i pričaš nešto što nema veze. Pročitaj ovu temu i vidi na šta se osnosilo ovo Torpedo, ako nisi vidio odnosilo se na ovaj post :
Zar vas dvojica niste burazeri? Svađajte se ba kod kuće, "jeftinije" vam je, nego da vas admini uhvate na zub :D
ganjeta

#5464 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Pa svađamo se i kod kuće :lol: ali ja sad na poslu pa moramo nadoknaditi to :D .
Edge

#5465 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Edge »

Ima još 13 kola momci. Ništa još nije gotovo.
BHF_Manijak

#5466 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

A ovi vidim nesto na licnoj osnovi? :mrgreen:

@Leskarenje, Rudar jeste los, ali i prije Rudara su pali Siroki i Borac, tako da nismo bas silu samo na ovim hudnjacima pokazali. :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#5467 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

Richard Wagner wrote:@drugovi pitari, pustite budale :mrgreen:
Neki dan si zakuhao na temi i nakon toga je dosta forumasa banovano a ti sa svojim "za.ebancijama" osta na forumu. Ovo gore ti ne mogu oprostiti jer ulazi u ono "vrijedjanje forumasa".

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila sa-x foruma, vrijedjanje forumasa”
» Richard Wagner

7 dana
strong69

#5468 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by strong69 »

Kaćunak wrote:Kad se pocnu 'vako bockati... :-) :D
Evo jedno pitanje na navijace Sarajeva od mene, kojeg apsolutno zaboli i za jedne i za druge, sve dok ne izađu u Evropu, gdje naravno zdusno navijam za njih: zar vi stvarno mislite da Sarajevo ima bilo kakve sanse pored ovakvog Zelje ?
Ne govorim to zbog danasnjeg rezultata, nebo zbog sveukupnog dojma..Prosetace se ovom fildzan ligom..
Sarajevo dobilo Slobodu, ciji igraci nisu u stanju sastaviti dva, bukvalno dva tacna pasa na sredini...i odmah hu-ha Sir Jovic, dominacija... :-)
Vasa je realnost 3. mjesto..cak i ako tu zavrsite budite zahvalni..puna vam kapa..
Najjaci su mi ovi sto ih boli neka stvar za jedne i druge a ipak napomenu ko ce biti prvak. Pretpostavljam da si Zeljeznicar zamijenio Realom pa ta setnja ligom ide tako glatko?
Manic Psycho

#5469 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Manic Psycho »

strong69 wrote:
Kaćunak wrote:Kad se pocnu 'vako bockati... :-) :D
Najjaci su mi ovi sto ih boli neka stvar za jedne i druge a ipak napomenu ko ce biti prvak. Pretpostavljam da si Zeljeznicar zamijenio Realom pa ta setnja ligom ide tako glatko?
pa u cemu je problem, decko je samo realAN. :lol:
Last edited by Manic Psycho on 17/03/2012 23:08, edited 1 time in total.
ganjeta

#5470 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Pa nije baš da je zamijenio ali Real i Željo imaju po 11. pobjeda za redom i poprilično bježe drugoplasiranom sa tendencijom rasta razlike.

Kad se već priča o Rudaru i njegovom kvalitetu, ista ova ekipa je uvalila konama petardu u kupu.
GangEvil

#5471 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by GangEvil »

ganjeta wrote:
leškarenje wrote:
KPNCTNJAH wrote:
i ne kontam fakat šta je omalovažavanje ako kažem Torpedo :shock: ?! Jeste li bili Torpedo? Jeste! Koga ja omalovažam? Ako tebe to vrijeđa šta ja tu mogu. Znam da je zahladnilo -9 :oops: , znam da vam je petarda sjebala euforiju, sve znam. Ali nisam znao da jedno od imena tvog malog kluba te vrijeđa :cry: .
Au jest zahladnilo...mucite se s mrtvim Borcem a Leotar im uvali tricu..a koliko se razumijes u fudbal najbolje oslikava tvoje spominjanje petarde konama u utakmici gdje je sve bilo rijeseno..ali to naravno neces reci...kad vec tako volis petarde nadam se da se sjecas i one iz novembra 1995....ili si tada bio suvise mali pa se ne sjecas !?
ganjeta

#5472 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Mrtvim AJ Borcem kojem vi u 4. utakmice niste gola dali? :lol: I da baš smo se mučili :zzzz: .
Last edited by ganjeta on 17/03/2012 23:15, edited 1 time in total.
smurf

#5473 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by smurf »

BHF_Manijak wrote:Ne mogu da se sjetim tacno koji od Zenicana rece krampa, kakav Adilovic, hala vam ga bilo, Splend, Bubalo, Gandalf, Eborg? :mrgreen: Al' hajd nek i kod nas jednom bude obrnuto, tj da je igrac u jednom timu kar'na a kod nas strasno proigra, obicno bude obrnuto! :mrgreen:
slobodni armirach ;-)
GangEvil

#5474 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by GangEvil »

ganjeta wrote:Mrtvim AJ Borcem kojem vi u 4. utakmice niste gola dali? :lol: I da baš smo se mučili :zzzz: .
Koje 4 utakmice? Pa naravno da ste se mucili..da im nije bilo onog parmaka na golu Antolovica koji vam je poklonio go, ne bi ga nikad ni dali..
elSaik

#5475 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by elSaik »

Sad će, bolan, 2 godine kako ih niste dobili. Čuj mrtvi... :lol:

PS Čuj koje... :lol:
Locked