Znaci, ne racunam tu sezonu
Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5251 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa da nam je 2005. bila sadasnja vlast, vi bi dobili licencu 
Last edited by Velkoski on 11/03/2012 22:05, edited 1 time in total.
- Baltazar_khan
#5252 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
meni je bitno da moj klub izbori evropu, i da se još jednom dooobro provedem sa braćom ko prošle godine u pragu
i vama komšijama želim puno sreće da konačno izbjegnete izrael

ovo danas što je uradio bordo tim je veliki udarac za početak raspada tuzlanske slobode i primitivaca koji su u i oko tog kluba. dosta je više bilo primitivizma sa njihove strane, psovanje svega što je vezano sa grad sarajevo. ona danas motorna pila je vrhunac svega mene bi bilo stid da onako nešto bude na koševu. mislim da je ono prvi i jedini primjer gdje se navija pilom
nek ispadnu iz lige, ne bi mi bilo žao ni sekunde
ovo danas što je uradio bordo tim je veliki udarac za početak raspada tuzlanske slobode i primitivaca koji su u i oko tog kluba. dosta je više bilo primitivizma sa njihove strane, psovanje svega što je vezano sa grad sarajevo. ona danas motorna pila je vrhunac svega mene bi bilo stid da onako nešto bude na koševu. mislim da je ono prvi i jedini primjer gdje se navija pilom
- nemam_ideje
#5253 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
nemam_ideje wrote: Kao da sjedite oko iste vatre i pričaju vam priče pri čemu vi klimate glavom i vjerujete u svaku izgovorenu riječ.
leet wrote:8 godina vas nije bilo nigdje i tada su uslovi bili regularni, ono realno !
Mogla bi se historija ponoviti uskoro
Priznaj, ko ti je to rekao. Nije valjda toliko teško provjeriti ono o čemu pričaš
Pitar iz udžbenika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#5254 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma rekao mi je ovaj sa vrha SDA, inace moj dobar rezimski prijatelj.nemam_ideje wrote:
Priznaj, ko ti je to rekao. Nije valjda toliko teško provjeriti ono o čemu pričašPrepolovi sine, prepolovi
![]()
Pitar iz udžbenika
-
Dead Man Walking
#5255 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Moze li statistika PL u periodu izmedju dvije Zeljine titule za te susne Zeljine godine? Ako ti ne znas, znace Obuca. Plasman Zelje i Sarajeva svake godine u tom zlatnom dobu fks-a.leet wrote:8 godina vas nije bilo nigdje i tada su uslovi bili regularni, ono realno !
A rezultat iz Tuzle treba ponistiti iz moralnih razloga jer se kosi s pitarskim nacelom "divovi sami protiv svih" jerbo sudija nije bio protiv njih.
- luckylaka
#5256 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
MOZDA NEKO I PRIMJETI
Trener Krajišnika bod posvetio ratnom zločincu Fikretu Abdiću
''Dobro se zna šta je Babo u Krajišniku i šta on predstavlja za narod u tom gradu. Ovaj bod iz Srebrenika stoga posvećujemo njemu'', kazao je šef struke Krajišnika
FOTO: 24 sata/Osuđeni ratni zločinac Fikret Abdić
Skandal
Piše: SportCentar
11.03.2012 u 21:19 sati.
Twitter Facebook
Ekipa Krajišnika iz Velike Kladuše je odigrala prvi meč proljetnog dijela sezone u okviru Prve lige Federacije BiH. Na teškom gostovanju kod Gradine iz Srebrenika, izvukli su bod, odigravši 1:1.
Zdjelar je doveo Krajišnik u vodstvo u 27. Minuti, da bi već u narednom napadu, drugoplasirana ekipa iz Srebrenika izjednačila preko Smajlovića.
Ipak, fokus vijesti jeste na izjavi trenera gostujuće momčadi, Denisa Sadikovića, koji je nakon meča rekao da bod iz Srebrenika poklanja Fikretu Abdiću, osuđenom ratnom zločincu.
Abdić je, podsjećanja radi, u subotu 10. marta izašao iz pulskog zatvora, nakon služenja desetogodišnje kazne. Budući da je Babo Abdić ''najpoznatiji'' simpatizer tima Krajišnika, Sadiković je bod iz Srebrenika posvetio upravo njemu.
''Da me neko ne shvati pogrešno, ne želim se petljati u politiku, ali nam je drago da imamo Babinu podršku. Dobro se zna šta je Babo u Krajišniku i šta on predstavlja za narod u tom gradu. Ovaj bod iz Srebrenika stoga posvećujemo njemu'', kazao je šef struke Krajišnika, prenosi Krajina.ba.
Miješanje politike i sporta, što je Sadiković direktno uradio će sigurno izazvati skandal i pojačati tenzije u Krajini, a žustre reakcije iz ovog dijela BiH ali i drugih gradova i klubova, sigurno možemo očekivati u periodu koji slijedi.
Trener Krajišnika bod posvetio ratnom zločincu Fikretu Abdiću
''Dobro se zna šta je Babo u Krajišniku i šta on predstavlja za narod u tom gradu. Ovaj bod iz Srebrenika stoga posvećujemo njemu'', kazao je šef struke Krajišnika
FOTO: 24 sata/Osuđeni ratni zločinac Fikret Abdić
Skandal
Piše: SportCentar
11.03.2012 u 21:19 sati.
Twitter Facebook
Ekipa Krajišnika iz Velike Kladuše je odigrala prvi meč proljetnog dijela sezone u okviru Prve lige Federacije BiH. Na teškom gostovanju kod Gradine iz Srebrenika, izvukli su bod, odigravši 1:1.
Zdjelar je doveo Krajišnik u vodstvo u 27. Minuti, da bi već u narednom napadu, drugoplasirana ekipa iz Srebrenika izjednačila preko Smajlovića.
Ipak, fokus vijesti jeste na izjavi trenera gostujuće momčadi, Denisa Sadikovića, koji je nakon meča rekao da bod iz Srebrenika poklanja Fikretu Abdiću, osuđenom ratnom zločincu.
Abdić je, podsjećanja radi, u subotu 10. marta izašao iz pulskog zatvora, nakon služenja desetogodišnje kazne. Budući da je Babo Abdić ''najpoznatiji'' simpatizer tima Krajišnika, Sadiković je bod iz Srebrenika posvetio upravo njemu.
''Da me neko ne shvati pogrešno, ne želim se petljati u politiku, ali nam je drago da imamo Babinu podršku. Dobro se zna šta je Babo u Krajišniku i šta on predstavlja za narod u tom gradu. Ovaj bod iz Srebrenika stoga posvećujemo njemu'', kazao je šef struke Krajišnika, prenosi Krajina.ba.
Miješanje politike i sporta, što je Sadiković direktno uradio će sigurno izazvati skandal i pojačati tenzije u Krajini, a žustre reakcije iz ovog dijela BiH ali i drugih gradova i klubova, sigurno možemo očekivati u periodu koji slijedi.
-
north
#5257 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nemoj tako, prije toga red je da malo brkove omasti i Maccabi Haifa, još jedan azijski velikan nije pošteno samo da ubadaju Hapoel i Maccabi TA.....Baltazar_khan wrote:meni je bitno da moj klub izbori evropu, i da se još jednom dooobro provedem sa braćom ko prošle godine u pragui vama komšijama želim puno sreće da konačno izbjegnete izrael
![]()
ovo danas što je uradio bordo tim je veliki udarac za početak raspada tuzlanske slobode i primitivaca koji su u i oko tog kluba. dosta je više bilo primitivizma sa njihove strane, psovanje svega što je vezano sa grad sarajevo. ona danas motorna pila je vrhunac svega mene bi bilo stid da onako nešto bude na koševu. mislim da je ono prvi i jedini primjer gdje se navija pilom![]()
Vidim da je provokacija opet počela od istih, pa rekoh da se malo priključimo ovom derneku
-
mistek
#5258 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Mi trebamo gledati sebe, svoje utakmice, ići jednu po jednu, dobijati, ne zanositi se previše i sve će biti uredu na kraju. Najveća šteta je što smo ispali iz kupa, ali zato ne treba popuštati u ligi i u svakoj utakmici ići na pobjedu. Ne kiksati protiv GOŠK-a i Slavije u dvije naredne kući, a od dvije naredne gostujuće dobiti jednu (Vrapčići, Zenica) i do utakmice sa Širokim doći na drugu poziciju. Realno, kući igramo protiv najtežih protivnika, a iako postoji ona teorija po kojoj je u drugom dijelu sezone nemoguće uzeti ekipe iz donjeg dijela tabele, svakako je lakše nego Borca ili Zrinjskog.
Široki bi nakon 18. kola i Borca mogao zaredati dobar niz pobjeda, do Čelika recimo u 26. kolu. Željo bi pobjedom u narednom kolu bio za ogroman korak bliže tituli. Borac će vrlo, vrlo teško izdurati do kraja u visokom ritmu. 2x Mostar, Koševo, Grbavica, Tušanj, pa i Prijedor. Nimalo jednostavan raspored.
Široki bi nakon 18. kola i Borca mogao zaredati dobar niz pobjeda, do Čelika recimo u 26. kolu. Željo bi pobjedom u narednom kolu bio za ogroman korak bliže tituli. Borac će vrlo, vrlo teško izdurati do kraja u visokom ritmu. 2x Mostar, Koševo, Grbavica, Tušanj, pa i Prijedor. Nimalo jednostavan raspored.
- Dionysios
#5259 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
zato ste vi uvijek bili sami u borbi... strasnoj borbi koju ste vodili protiv rezima, partija, drzava, kontinenata itdDead Man Walking wrote:Moze li statistika PL u periodu izmedju dvije Zeljine titule za te susne Zeljine godine? Ako ti ne znas, znace Obuca. Plasman Zelje i Sarajeva svake godine u tom zlatnom dobu fks-a.leet wrote:8 godina vas nije bilo nigdje i tada su uslovi bili regularni, ono realno !
A rezultat iz Tuzle treba ponistiti iz moralnih razloga jer se kosi s pitarskim nacelom "divovi sami protiv svih" jerbo sudija nije bio protiv njih.
sve po mitologiji
- nemam_ideje
#5260 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Kelner, možel i meni to što momak konzumiraleet wrote:Ma rekao mi je ovaj sa vrha SDA, inace moj dobar rezimski prijatelj.nemam_ideje wrote:
Priznaj, ko ti je to rekao. Nije valjda toliko teško provjeriti ono o čemu pričašPrepolovi sine, prepolovi
![]()
Pitar iz udžbenika
@north, pozdrav iz Praga, Istanbula i Bazela
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#5261 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ne bavim se statistikom a to i nije bas bio nas zlatni period ali barem je bilo regularno.
@lakilaka
ovo je tema o PL !
@north
provokacije uvijek pocinju od istog lika..
@nikad_izvini
vidim, veceras humor
@lakilaka
ovo je tema o PL !
@north
provokacije uvijek pocinju od istog lika..
@nikad_izvini
vidim, veceras humor
Last edited by Velkoski on 11/03/2012 22:12, edited 1 time in total.
- Impavidus
#5262 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nikad se nije (barem ja nisam) sudilo o nečemu na osnovu jednog pokazatelja (u ovom slučaju jednog kola), niti sam od te priče da kad pobijedimo da je sve med i mlijeko, a izgubimo, odmah sudije krive. Jedno je pošteno izgubit/pobijedit, pa priznat to, a drugo kad te sudije u tome spriječe/potpomognu pa se pravit čorav pored očiju.ultima_palabra wrote:Pa još jednom recite da ovo nije najregularnija sezona nakon dugo vremena
Za nadat se da neće ni biti potrebe za spominjanjem suđenja (u negativnom smislu) - što u ovoj sezoni što u narednim koje slijede.
- ljiljan89
#5263 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
hhahaha i ja bi volio da makar 1 evropsku utakmicu odigramo u evropiBaltazar_khan wrote:meni je bitno da moj klub izbori evropu, i da se još jednom dooobro provedem sa braćom ko prošle godine u pragui vama komšijama želim puno sreće da konačno izbjegnete izrael
![]()
- Richard Wagner
#5264 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
braćo po bordoboji davam kažem samo da se nezamarate sa ovim komplexašima !!!
- veljaca
#5265 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Richard Wagner wrote:braćo po bordoboji davam kažem samo da se nezamarate sa ovim komplexašima !!!
Braco po plavoj boji da vam kazem samo da se ne zamarate sa ovim kompleksasima !!!
-
hljebarnik
#5266 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Kljub koji zivi od Dzekinih para ce da zavrsi na trecem mjestu. 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#5267 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nikad vam dosta 
-
LSD
#5268 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Cim pobjede u gostima, odmah se povampire i krenu sa prozivkama....da su izgubili u Tuzli - slijedece kolo bi bile nove parole i nove poruke Komitetu.
- hypko_nurko
#5269 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
kljuz koji zivi od skorinih para nece nigdje ni zavrsitihljebarnik wrote:Kljub koji zivi od Dzekinih para ce da zavrsi na trecem mjestu.
-
north
#5270 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Sve divni EVROPSKI gradovi, a bogami i poprilično veliki klubovi...pa možeš li majka mu stara ikako do tog gostovanja u Evropu, malo Prag ovo-ono, Čehinje, Staropramen....super zajebancija vjeruj, dočekaćeš valjda jednog dana.....ali ok, haj da ne bude opet Izrael, od srca ti želim jedno divno gostovanje kod Nefčija u Azerbejdžanu, tamo su mrak bumbatre.......ups je li i to Azijanemam_ideje wrote:Kelner, možel i meni to što momak konzumiraleet wrote:Ma rekao mi je ovaj sa vrha SDA, inace moj dobar rezimski prijatelj.nemam_ideje wrote:
![]()
Pitar iz udžbenika
@north, pozdrav iz Praga, Istanbula i Bazela
- veljaca
#5271 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
hljebarnik wrote:Kljub koji zivi od Dzekinih para ce da zavrsi na trecem mjestu.
Vidovita dzemiLJa ....
-
hljebarnik
#5272 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa barem znamo postaviti parole, a i imamo zube a i Boga mi smo i pismeni.LSD wrote:Cim pobjede u gostima, odmah se povampire i krenu sa prozivkama....da su izgubili u Tuzli - slijedece kolo bi bile nove parole i nove poruke Komitetu.
- nemam_ideje
#5273 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma neeeeeeee, nisu oni takviLSD wrote:Cim pobjede u gostima, odmah se povampire i krenu sa prozivkama....da su izgubili u Tuzli - slijedece kolo bi bile nove parole i nove poruke Komitetu.
hypko_nurko wrote:kljuz koji zivi od skorinih para nece nigdje ni zavrsitihljebarnik wrote:Kljub koji zivi od Dzekinih para ce da zavrsi na trecem mjestu.
- nemam_ideje
#5274 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Bio sam u Moldavijinorth wrote: Sve divni EVROPSKI gradovi, a bogami i poprilično veliki klubovi...pa možeš li majka mu stara ikako do tog gostovanja u Evropu, malo Prag ovo-ono, Čehinje, Staropramen....super zajebancija vjeruj, dočekaćeš valjda jednog dana.....ali ok, haj da ne bude opet Izrael, od srca ti želim jedno divno gostovanje kod Nefčija u Azerbejdžanu, tamo su mrak bumbatre.......ups je li i to Azija
- nemam_ideje
#5275 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
A vođa vam nije krimoshljebarnik wrote:Pa barem znamo postaviti parole, a i imamo zube a i Boga mi smo i pismeni.LSD wrote:Cim pobjede u gostima, odmah se povampire i krenu sa prozivkama....da su izgubili u Tuzli - slijedece kolo bi bile nove parole i nove poruke Komitetu.