Jok eto, nikad niko od vas nije bio na nasem pdf-u, a kamo li da je pisao tamo!
Hjad uzdravlje do sljedece subote.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jel to imaju i oni temu na forumu?ganjeta wrote:Ja pratim dešavanja kod svih konkurenata, i šta sad? Malo pogledam ove što "siluju" malo ove što bi "prćili" ali nemaju sa čim, malo "kamenjare" i eto kad smo već kod njih izgleda da ima se vraća onaj Bajano što nam je zabio gol i uzeo titulu.
Bit će jako težak rival na oba polja, slično kao i mi nisu puno mjenjali ekipu, a doveli par pojačanja ciljanih. Ali ako ih otresemo u prvom kolu 50 % posla smo uradili što se tiče titule.
Očigledno nisi shvati poentu, napišem fino da RoWa nije potreban, tačnije nema mjesta, nije imao kad je bio Željo slabiji, a kamo li sad. Ti povučeš priču neku o Kerli, i još se praviš pametan.leškarenje wrote:Sorrry,ja zaboravio da si ti pretplacen na ovom forumuganjeta wrote: Šta se trpaš gdje ti nije mjesto?!
![]()
Kidam nalijevo,sto bi rek'o Sakib Gazija
90% navijaca i dalje za Kerlu vele da je supak, ali Amar ga je vratio jer misli da mu je potreban, a ako Amaru valja valja i meni/nama, ne znam sta je tu nejasno.leškarenje wrote:Hoce li vam se i on vratiti?
Valjda bi trebao da bude i prijenos Sloboda-Sarajevo na MojaWebTV.-LIBERO- wrote:Joj jest' se ovo oduzilo.. sta je ovo ovako...![]()
![]()
Je l' se zna koju ce utakmicu prenositi u prvom kolu ovi sa BHT1, ako hoce ijednu uopste
scsport.baSramota - Olimpic dočekuje prijedorski Rudar u Čitluku!
Zbog nesposobnosti firme Lokum da očisti snijeg sa stadiona, Olimpic je za utakmicu 16. kola prijavio stadion u Čitluku
Fudbalski klub Olimpic, iako je domaćin u 16. kolu Premijer lige BiH polusezonu neće otvoriti pred domaćim navijačima na Otoci! Kako saznaje SCsport.ba popularni Vukovi prvo kolo proljetnog dijela šampionata protiv Rudara iz Prijedora igrat će u Čitluku na stadionu Bare.
Naime, zbog nesposobnosti firme Lokom da očisti snijeg sa stadiona, Olimpic je za utakmicu 16. kola prijavio stadion u Čitluku. Saznajemo da Vukovima u susret nije želio izaći ni JU Centar za sport i rekraciju, te im nisu dozvolili da prijedorčane ugoste na Koševu.
Ovo je još jedna velika sramota za kanton Sarejvo i Opštinu, obzirom da će klub iz naše prijestolnice morati biti domaćin u Čitluku!
Ma gospoda britanska-LIBERO- wrote:Eno sad', lafo ni stadion ne mogu ocistiti...joj Nijaza....![]()
![]()
![]()
scsport.baSramota - Olimpic dočekuje prijedorski Rudar u Čitluku!
Zbog nesposobnosti firme Lokum da očisti snijeg sa stadiona, Olimpic je za utakmicu 16. kola prijavio stadion u Čitluku
Fudbalski klub Olimpic, iako je domaćin u 16. kolu Premijer lige BiH polusezonu neće otvoriti pred domaćim navijačima na Otoci! Kako saznaje SCsport.ba popularni Vukovi prvo kolo proljetnog dijela šampionata protiv Rudara iz Prijedora igrat će u Čitluku na stadionu Bare.
Naime, zbog nesposobnosti firme Lokom da očisti snijeg sa stadiona, Olimpic je za utakmicu 16. kola prijavio stadion u Čitluku. Saznajemo da Vukovima u susret nije želio izaći ni JU Centar za sport i rekraciju, te im nisu dozvolili da prijedorčane ugoste na Koševu.
Ovo je još jedna velika sramota za kanton Sarejvo i Opštinu, obzirom da će klub iz naše prijestolnice morati biti domaćin u Čitluku!