Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Plavih_11 wrote:Juce je Parlament FBiH usvojio odluku da se sve kamate koje su prispjele do 31.12.2011. oprastaju AKO se glavnica vrati do kraja 2012. godine. Ovo je odlicna prilika za sve klubove kojima je kamata veca od glavnice a Željo je jedan od njih.
Da ipak nije to malo povelika suma?
J.biga, poceli su supljirati sa nekim budzetom od haman 5 miliona. AKO uspiju to ostvariti onda i nije puno jer je glavnica dosta manja od kamata.
Ali sve je to na dobro dugackom stapu jer je Zujaga u upravi a svi znamo kakav je on do sada bio.
Čuo sam da će Željo igrati sa nekim slavnim austrijskim timom velikih ambicija, Klagenfurtom. Naime, oni u inat svima igraju u trećoj ligi da bi dokazali da se mogu vratiti u drugu ligu kad im je ćeif. Biće gusto, slavna je to ekipa, mene strah
nemam_ideje wrote:Čuo sam da će Željo igrati sa nekim slavnim austrijskim timom velikih ambicija, Klagenfurtom. Naime, oni u inat svima igraju u trećoj ligi da bi dokazali da se mogu vratiti u drugu ligu kad im je ćeif. Biće gusto, slavna je to ekipa, mene strah
Ne čudi me, fino je to, ionako su vam prijateljske utakmice jedina prilika da zaigrate protiv nekog tima koji dolazi iz Evrope.
Je li tačno da liga počinje 12.3.? Ovo je sa Soccerwaya, a kalendar na stranici Saveza zaglavio u julu 2011. Baš abnormalno duga pauza, ali valjda drugačije ni ne može.
Manic Psycho wrote:pa jedino sa skijama da igraju igraci, ne moze ranije. snijeg je kod nas do pola marta
Kakav ti je to argument, pa i u Rusiji je pa im je pauza manja, može se i po snijegu igrati, za što služe crvene lopte......veće pauze u Evropi nema nigdje, kod nas je duža pauza duplo nego što se igra, nije ni čudo što nam je liga toliko u qrcu, iako to naravno nije glavni razlog....
Manic Psycho wrote:pa jedino sa skijama da igraju igraci, ne moze ranije. snijeg je kod nas do pola marta
Kakav ti je to argument, pa i u Rusiji je pa im je pauza manja, može se i po snijegu igrati, za što služe crvene lopte......veće pauze u Evropi nema nigdje, kod nas je duža pauza duplo nego što se igra, nije ni čudo što nam je liga toliko u qrcu, iako to naravno nije glavni razlog....
cuj kakav mi je argument. pa jesi ti svjestan gdje zivis. ako nisi fino put pod noge i u rusiju kad je vec spominjes. kad padne malo snijega na terene odmah pola stadiona neuslovno za igru i tebi je nesto nejasno. i jos nekakvu rusiju spominjes.
Dječače prvo fino se nauči diskutovati, nismo zajedno ovce čuvali pa da mi kažeš da ja idem put Rusije, ja tebi nisam ništa loše napisao....Ko je kriv što je teren neuslovan kad padne snijeg, je li problem to očistiti i urediti pa da se igra po snijegu, ovdje govorim samo o terenu, tribine su nebitne jer su ionako uvijek prazne...
north wrote:Dječače prvo fino se nauči diskutovati, nismo zajedno ovce čuvali pa da mi kažeš da ja idem put Rusije, ja tebi nisam ništa loše napisao....Ko je kriv što je teren neuslovan kad padne snijeg, je li problem to očistiti i urediti pa da se igra po snijegu, ovdje govorim samo o terenu, tribine su nebitne jer su ionako uvijek prazne...
north wrote:Dječače prvo fino se nauči diskutovati, nismo zajedno ovce čuvali pa da mi kažeš da ja idem put Rusije, ja tebi nisam ništa loše napisao....Ko je kriv što je teren neuslovan kad padne snijeg, je li problem to očistiti i urediti pa da se igra po snijegu, ovdje govorim samo o terenu, tribine su nebitne jer su ionako uvijek prazne...
hajd ti na spavanje prosli su crtani
U redu je provalio si me ....A i ja fakat lud s kim polemiziram, neću više obećajem, u pravu si sve što kažeš
hajd ti na spavanje prosli su crtani
U redu je provalio si me ....A i ja fakat lud s kim polemiziram, neću više obećajem, u pravu si sve što kažeš
ma nista, samo ti put rusije. zemlja iz snova. gdje snijeg ne pada po fudbalskim stadionima
Snijeg je na ovim prostorima padao i prije 20-30 godina, pa su se utakmice nekad igrale do polovine decembra i od polovine februara. A ni tereni nisu bili ništa bolji...
nije problem decembar. i ove godine se moglo igrati jos jedan ili dva vikenda normalno. nije bilo snijega.
veci je problem februar jer gotovo cijeli februar je nemoguce igrati jer su tereni okovani snijegom. mozda bi se moglo i ocistiti al ko bi igrao kad temperature padne na 0 stepeni ili ispod
Manic Psycho wrote:nije problem decembar. i ove godine se moglo igrati jos jedan ili dva vikenda normalno. nije bilo snijega.
veci je problem februar jer gotovo cijeli februar je nemoguce igrati jer su tereni okovani snijegom. mozda bi se moglo i ocistiti al ko bi igrao kad temperature padne na 0 stepeni ili ispod
Pa Austrija ili Svicarska nemaju nista vise temperature od nas, jebote ko da su nasi od zlta kovani pa ne mogu na minusu igrati...Nije stvar zime ili snijega, stvar je neuslovnih terena na koje kisa kad padne postanu za qrca a kamo li kad udari snijeg, da se poradi na drenazama i na kvalitetu terena, moglo bise ovdje igrati citavu godinu, ali ko ce...
Manic Psycho wrote:nije problem decembar. i ove godine se moglo igrati jos jedan ili dva vikenda normalno. nije bilo snijega.
Pa Austrija ili Svicarska nemaju nista vise temperature od nas, jebote ko da su nasi od zlta kovani pa ne mogu na minusu igrati...Nije stvar zime ili snijega, stvar je neuslovnih terena na koje kisa kad padne postanu za qrca a kamo li kad udari snijeg, da se poradi na drenazama i na kvalitetu terena, moglo bise ovdje igrati citavu godinu, ali ko ce...
Evo ga dečko iz prve ubode u sredinu, ali džaba nekim pacijentima pojašnjavati i kad im nacrtaš oni kolutaju okicama i sami se smiju na svoje provale...