Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
north

#4376 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by north »

Nadam se da će moderatori povući ručnu, jer evo već počinju bespotrebna provociranja zbog izbora novog trenera Sarajeva...U redu košpe, smirite malo, vama dobro ide, prvi ste, dobro radite, imate trenera koji je realno trenutno najbolji u ligi, sve 5, ali ostavite Sarajevo i ne provocirajte bezveze, novi trener je samo problem Sarajeva i njihovih navijača, šta ste se odmah ko priljepak zakačili sa komentarima, ko babe gatare privizajući kako novi trener neće uspjeti jer zaboga samo u Sarajevu su sve lešinari koji narušavaju atmosferu ne dozvoljavajući uspjeh i sl.

Ko da gledam da će i onaj kvazinovinar sad poletiti sa svojim provjerenim informacijama oko izbora novog trenera...

Opušteno samo.....
motachjointa

#4377 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by motachjointa »

ultima_palabra wrote:
BHF_Manijak wrote:Kone dovele Jovica...Taman ce im se uklopiti u filozofiju, posebno ove sezone, i jedni i drugi se samo na sudjenje zale! :mrgreen: Jovic samo sto ne place na onim pressicama! :mrgreen:
Žao mi je čovjeka, veliki stručnjak i gospodin... ali u atmosferi kakva vlada kod njih, takvima je nemoguće uspjeti.
meni žao tebe :D
Tvrdokorna mrlja

#4378 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Tvrdokorna mrlja »

north wrote:Nadam se da će moderatori povući ručnu, jer evo već počinju bespotrebna provociranja zbog izbora novog trenera Sarajeva...U redu košpe, smirite malo, vama dobro ide, prvi ste, dobro radite, imate trenera koji je realno trenutno najbolji u ligi, sve 5, ali ostavite Sarajevo i ne provocirajte bezveze, novi trener je samo problem Sarajeva i njihovih navijača, šta ste se odmah ko priljepak zakačili sa komentarima, ko babe gatare privizajući kako novi trener neće uspjeti jer zaboga samo u Sarajevu su sve lešinari koji narušavaju atmosferu ne dozvoljavajući uspjeh i sl.

Ko da gledam da će i onaj kvazinovinar sad poletiti sa svojim provjerenim informacijama oko izbora novog trenera...

Opušteno samo.....
samo ga prestanite kvotirati svega vam,jer opet moram njegove idiotizme citati iako mi je na ignore listi
JThomas

#4379 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

dobar je jović, po meni bolji od husrefa, a o ibrakoviću da ne govorim.
ultima_palabra

#4380 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Image
LSD

#4381 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

ultima_palabra wrote:Image
Mojne ih sad :mrgreen: sad su u visoko - emotivnom stanju :-) ...pusti ih par dana da im se slegnu utisci oko svega toga, pa onda ponovi konstataciju ;-) ...vidiš da cekaju trenera ko ozebli sunce.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#4382 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by bordo gandalf »

Hajde ba sta se lijepite odma na komentare nasih kona...
motachjointa

#4383 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by motachjointa »

Pa valjda i jeste jedina draž ove lige da se mi sa njima natežemo, raspravljamo i prepucavamo. đaba ti je :D
Jeff Bingham

#4384 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Jeff Bingham »

north wrote:Nadam se da će moderatori povući ručnu, jer evo već počinju bespotrebna provociranja zbog izbora novog trenera Sarajeva...U redu košpe, smirite malo, vama dobro ide, prvi ste, dobro radite, imate trenera koji je realno trenutno najbolji u ligi, sve 5, ali ostavite Sarajevo i ne provocirajte bezveze, novi trener je samo problem Sarajeva i njihovih navijača, šta ste se odmah ko priljepak zakačili sa komentarima, ko babe gatare privizajući kako novi trener neće uspjeti jer zaboga samo u Sarajevu su sve lešinari koji narušavaju atmosferu ne dozvoljavajući uspjeh i sl.

Opušteno samo.....
kompleksi moj north...jebeno je bit iskompleksiran najboljim klubom u drzavi.
Ledenko

#4385 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Ledenko »

Jeff Bingham wrote:kompleksi moj north...jebeno je bit iskompleksiran najboljim klubom u drzavi.
Ne volim kad ljudi lažu.
Jeff Bingham

#4386 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Jeff Bingham »

Ledenko wrote:
Jeff Bingham wrote:kompleksi moj north...jebeno je bit iskompleksiran najboljim klubom u drzavi.
Ne volim kad ljudi lažu.
sta mislis sto niko ne cita tvoje bljuvotine?
van Basten

#4387 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by van Basten »

ne treba se obazirati na provokacije plavaca... uvijek im je draže bilo viriti u tuđu avliju... samo ignore.
Nego kad je tema već oživjela da prebacim vijest ovamo:
Safet Sušić ostaje selektor reprezentacije BiH i u narednom kvalifikacionom ciklusu za SP. To je danas definitivno dogovoreno na sastanku Komiteta i selektora, održanom u Sarajevu.

Nakon sastanka Sušić je rekao: “ Zadovoljan sam što smo došli do rješenja da nastavimo zajedno da radimo što je i meni bio cilj od onog trenutka kad se završila utakmica sa Portugalom. Znam da imamo dobru reprezentaviju i mislim da bi trebali nastaviti zajednički rad, jer ove igrače poznajem odlično i vjerujem da ova ekipa ima veće šanse za plasman sa mnom nego sa nekim ko bi sad došao. Zahvaljujem se predsjedniku i Komitetu koji su mi ukazali povjerenje i imali želju kao i ja da ostanem. Što se tiče navijača nadam se da ćemo ih obradovati dobrim rezultatima a i plasmanom na prvo mjesto u grupi.“

Predsjednik Komiteta Ivica Osim: „Mi smo željeli da damo pozitivan impuls igračima i navijačima ostankom Safeta, te da se zna da i oni učestvuju u svemu tome. Dobili su svi još jednu šansu u novom kvalifikacionm ciklusu, da naprave nešto što do sada nisu“.

Pored ovoga Komitet je razmatra i pitanje odgovornosti bivših predsjednika NS/FS BiH, Ilje Dominkovića i Sulejmana Čolakovića, koji su sklapanjem dvostrukih i štetnih ugovora po NS/FS BiH prouzrokovali podizanje sudskih tužbi i eventualnu materijalnu štetu, te je donio Odluku o mjeri suspenzije i zabrane rada i kandidovanja istih na bilo koje funkcije na svim nivoima organizovanja NS/FS BiH do okončanja sudskih postupaka.
ovo boldirano i podvučeno je ubjedljivo najjača odluka KOMITETA do sada... i kada to kažem ja koji sam već u dosta navrata kritikovao odluke KOMITETA, onda je to zaista tako :D Zaista mi nije (bilo) jasno šta su te dvije spodobe radile u ložama BP-a protiv Portugala, međutim diskusija na tu temu je bila zabranjena na ovom forumu. Kako god, ako im je to bila zadnja naša koju će gledati iz lože, onda ću progutati knedlu i prestati zapitkivati šta su radili tamo.
ultima_palabra

#4388 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Jeff Bingham wrote:

Opušteno samo.....
kompleksi moj north...jebeno je bit iskompleksiran najboljim klubom u drzavi.
:lol:
BHF_Manijak

#4389 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Jeff Bingham wrote:
Ledenko wrote:
Ne volim kad ljudi lažu.
sta mislis sto niko ne cita tvoje bljuvotine?
Koji ima u svim takmicenjima manje titula od "najlosijeg" kluba, logika ti je za 10!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kojem bolan najboljem klubu, odvadi malo, najbolji znaci i najtrofejniji, a vi to niste!

A to da kod nas Amar uzima lovu, sta reci nego! :lol: Covjek radi za platu, normalno da ce uzimati, nece za kospe radit! Ima procenat od transfera? Extra, ali zato i utali 3 igraca za 2 miliona maraka, o cemu vi mozete sanjati, da Bog da on od svakog transfera uzimo po 5-10% a utaljivo ih za 500-600 hiljada eura! :wink: I manite se brige za nase finansije, to su vam mahalske price, trenutno smo finansijski najjaci tim lige, tako da... :wink: A i u prodatim igracima leze stotine hiljada eura, jer svaki ima klauzulu da Zelji ide xx procenta od narenog transfera! 8-)

I nisam htio provocirati sa onim prvim postom vec mi je smijesno bilo da odmah se smeksate na covjeka po kojem ste srali isto ko i mi jer se zali nakon svake utakmice a sad odjednom gospodin, najjaci trener u ligi, ljudina itd samo zato sto je kod vas preso, ako ne vjerujete procitajte svoje komentare sa pocetka teme, od prosle godine itd...
tazmaniaBAN4

#4390 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by tazmaniaBAN4 »

nemogu da nadjem na internetu koje uspjehe ima Jovic u PL pa ako moze neko da napise ?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4391 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Velkoski »

tazmaniaBAN4 wrote:nemogu da nadjem na internetu koje uspjehe ima Jovic u PL pa ako moze neko da napise ?
http://hr.wikipedia.org/wiki/Dragan_Jovi%C4%87
BHF_Manijak

#4392 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Bio je prvak sa Zrinjskim i ne znam je li jos nesto osvajao...Jel on ispo sa njima od onih levata iz Luksemburga, Dudenlange ili kako se vec ekipa zvala ili je neko drugi bio na klupi? :?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4393 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Velkoski »

Dzidic.
north

#4394 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by north »

@BHF_Manijak, nemoj molim te izmišljati i pričati da smo isto srali po Joviću kao i vi, to jednostavno nije tačno.....ja sam ga oduvijek cijenio i jedino što sam mu malo zamjerio je što je u posljednjih nekoliko kola gotovo svaki put poslije tekme prozivao sudije i njih okrivljivao za svoj neuspjeh, i rekao da tu možda malo pretjeruje....ostalo mu se ništa nije zamjeralo...to što ste vi Zvijezdu sa svoj rođendan guzovače dobili 1-0 u utakmici u kojoj su vas ljudi trebali dobiti, pa drvlje i kamenje osuli po Joviću jer se "usudio" da spori vašu pobjedu zbog par sudijskih odluka, to je druga stvar....
BHF_Manijak

#4395 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

north wrote:@BHF_Manijak, nemoj molim te izmišljati i pričati da smo isto srali po Joviću kao i vi, to jednostavno nije tačno.....ja sam ga oduvijek cijenio i jedino što sam mu malo zamjerio je što je u posljednjih nekoliko kola gotovo svaki put poslije tekme prozivao sudije i njih okrivljivao za svoj neuspjeh, i rekao da tu možda malo pretjeruje....ostalo mu se ništa nije zamjeralo...to što ste vi Zvijezdu sa svoj rođendan guzovače dobili 1-0 u utakmici u kojoj su vas ljudi trebali dobiti, pa drvlje i kamenje osuli po Joviću jer se "usudio" da spori vašu pobjedu zbog par sudijskih odluka, to je druga stvar....
Pa o tome i pricam, a to je isto radio i dok je u Zrinjskom bio! Ja nisam osporio njegove trenerske kvalitete, mislim da ste od trenera dobili trenutno drugog najboljeg u ligi, jer prvi je po meni Amar i to ce svako objektivan reci, tako da ipak nije toliko lose kako ste kontali da ce biti, ali samo sam se osvrnuo na ono "gospodin" ovo ono i rekao da se zali na sudjenje i to cesto zna i ne biti upravu, a kao trener je tip top! ;-)
Baltazar_khan

#4396 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Baltazar_khan »

amar osim ne da je najbolji u ligi, nego je također bolji i od guardiole, mourinha i fergusona zajedno. žao mi osima korumpirani šeici i bogati vlasnici reala, barcelone, cityja, uniteda itd ne mogu da prepoznaju kvalitet ovog trenerskog božanstva. kakav jović, ko je taj anonimus :-) zamislite molim vas glazer i kompanija drže onog starohana fergusona na klupi, pored žive legende sa doline ćupova.
također ne kontam ublehaški komitet koji je postavio ponovo ublehu papeta za selektora. pa gdje će njega pored osima juniora, tog znamenitog doktora fudbala :( da smo amara imali u portugalu, on bi postavio šehića na gol a ovaj "bufon sa bosfora" bi zaustavio svaki pokušaj cristiana i ostale portugalske bratije.

šalu na stranu, već vam je prpa guzi od jovića :oops:
BHF_Manijak

#4397 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Pricamo o bosanskoj ligi, a ne o engleskoj ili spanskoj, zato ne valjaj gluposti! :wink: A to za prpu, pa to isto ste u ljeto najavljivali, pa ne bi nikakve prpe, zato ne leti pred rudu! Mozes pricati sta hoces, imas pravo na misljenje, no za razliku od tebe ja baratam argumentima a oni govore da Amar za nase lige jeste najjaci odnosno najbolji trener, svidjelo se tebi ili ne, trofeji i uspjesi(rekordi) govore u njegovu korist...Toliko.
hypko_nurko

#4398 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by hypko_nurko »

jos jedna sezona bez trofeja. da vam je sveti pape dosao na klupu vi bi i dalje kuburili naredne godine bez trofeja. :lol:
ultima_palabra

#4399 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Baltazar_khan wrote:amar osim ne da je najbolji u ligi, nego je također bolji i od guardiole, mourinha i fergusona zajedno. žao mi osima korumpirani šeici i bogati vlasnici reala, barcelone, cityja, uniteda itd ne mogu da prepoznaju kvalitet ovog trenerskog božanstva. kakav jović, ko je taj anonimus :-) zamislite molim vas glazer i kompanija drže onog starohana fergusona na klupi, pored žive legende sa doline ćupova.
također ne kontam ublehaški komitet koji je postavio ponovo ublehu papeta za selektora. pa gdje će njega pored osima juniora, tog znamenitog doktora fudbala :( da smo amara imali u portugalu, on bi postavio šehića na gol a ovaj "bufon sa bosfora" bi zaustavio svaki pokušaj cristiana i ostale portugalske bratije.

šalu na stranu, već vam je prpa guzi od jovića :oops:
Kompleks ;-)
Jeff Bingham

#4400 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Jeff Bingham »

BHF_Manijak wrote:
Koji ima u svim takmicenjima manje titula od "najlosijeg" kluba, logika ti je za 10!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kojem bolan najboljem klubu, odvadi malo, najbolji znaci i najtrofejniji, a vi to niste!
Nasa titula vise iz ex-yu vrijedi ko sve vase poslijeratne x 10 :) a i o tome kako ih je bivsi predsjednik kupovao postoje i dokazi, raspravljano je vec 100 puta na forumu.
da ne spominjem visegodisnje cumuranje po nizim ligama od strane manjeg sarajevskog premijerligasa...

enivej,zna se ko je najbolji klub u drzavi, a to sigurno nije zeljo, bez obzira sta pojedini demagozi pokusali naturiti :)
Locked