Premier liga BiH 2008/2009
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
zoka213
#176 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Tema je premijer liga. Sad ako si ti ljut po običaju zadnjih deset godina to je tvoj problem. I usput sve čestitke ma kog simpatizirao i volio 
-
paja_patak
#177 Re: Premier liga BiH 2008/2009
na sta bi ja trebao biti ljut? da nisu neki veliki uspjesi u pitanju na koje sam ljubomoran?zoka213 wrote:Tema je premijer liga. Sad ako si ti ljut po običaju zadnjih deset godina to je tvoj problem. I usput sve čestitke ma kog simpatizirao i volio
- Gandalf
#178 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Ako čmiljo dominković nešto hitno ne poduzme labudovi će mu razguliti u Federalnu ligu 
- bato99
#179 Re: Premier liga BiH 2008/2009
tamo im je i mjesto odavnoGandalf wrote:Ako čmiljo dominković nešto hitno ne poduzme labudovi će mu razguliti u Federalnu ligu
- karanana
#180 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Jesi bio? Daj detalje!zoka213 wrote:U Vrapčićima smijurija i žalost. Žalost zbog tog što je jedan klub sapo na tako niske grane da sudac bukvalno krade goste. Nije bilo ono klasično domaćinsko natezanje već čista otimačina. Jadno i do kad će se na osnovu stare slave ponižavati i krasti gosti koji dođu tamo.
-
zoka213
#181 Re: Premier liga BiH 2008/2009
To su bile prve izjave igrača Posušja poslije utakmice. Detalje pretpostavljam naći ćeš na forumu Rođeni a pošto ja nisam tamo registriran zamolio bih te da preneseš komentare domaćih navijača.
- karanana
#182 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Ma ne.... zvucis mi kao da si bio tamo, pa zato pitam....posebno kad kazes "Nije bilo ono klasično domaćinsko natezanje već čista otimačina". Ova mi recenica bas zvuci kao da stize kao ocjena nekoga ko je sve vidio iz prve ruke. Nemam pojma sta se desavalo, slusao sam na radiju i odavno sam prestao ici na navijacke forume, tako da ne znam...more bit da je bila pljacka, a more bit i da nije, ali danas ces vjerovatno sa jos 2-3 terena cuti da su osteceni tako da je tesko to potvrditi ako cujes od nekoga iz druge ili trece ruke. eto ja se ponado da cemo nesto cuti iz prve ruke.
-
zoka213
#183 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Liga je takva kakva je. Na 90% domaćih terena se bukvalno navlači za domaći tim. Samo mi smeta licemjerje tih istih domaćina koji do vikenda se kunu u poštenje i staru slavu a poslije vikenda druga priča.karanana wrote:Ma ne.... zvucis mi kao da si bio tamo, pa zato pitam....posebno kad kazes "Nije bilo ono klasično domaćinsko natezanje već čista otimačina". Ova mi recenica bas zvuci kao da stize kao ocjena nekoga ko je sve vidio iz prve ruke. Nemam pojma sta se desavalo, slusao sam na radiju i odavno sam prestao ici na navijacke forume, tako da ne znam...more bit da je bila pljacka, a more bit i da nije, ali danas ces vjerovatno sa jos 2-3 terena cuti da su osteceni tako da je tesko to potvrditi ako cujes od nekoga iz druge ili trece ruke. eto ja se ponado da cemo nesto cuti iz prve ruke.
-
Fordas
#184 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Igra na Kosevu sasvim ocekivana, bodove pisi, sve ostalo brisi. Sreca pa labudani ne umiju ni zicer pogoditi, da su pogodili one dvije u prvom ko zna sta bi bilo na kraju
Svaka cast hordama, 45 minuta jedna pjesma - Na nananana naprijed Saraj'vo....
Cuj zeljeznicari dali nekom 2 gola u gostima?? Ja sam prijatno iznenadjen, ne znam za vas ali meni se cini da je to ogroman napredak. Svaka cast! Ako bog da jos koju godinu i mozda nekog i pobjedite u gostima
Svaka cast hordama, 45 minuta jedna pjesma - Na nananana naprijed Saraj'vo....
Cuj zeljeznicari dali nekom 2 gola u gostima?? Ja sam prijatno iznenadjen, ne znam za vas ali meni se cini da je to ogroman napredak. Svaka cast! Ako bog da jos koju godinu i mozda nekog i pobjedite u gostima
- JThomas
#185 Re: Premier liga BiH 2008/2009
tačno se vidi kome je draže što željo gubi nego što sarajevo dobija...a bogme i ko od vatrenih navijača DOMAĆE utakmice svog tima prati preko teleteksta i interneta .
pacovi...
pacovi...
-
paja_patak
#186 Re: Premier liga BiH 2008/2009
kad cemo mi ovo opet docekati?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I1vglm64 ... re=related[/youtube]
sto ne radi ovo sranje???
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I1vglm64 ... re=related[/youtube]
sto ne radi ovo sranje???
-
zoka213
#187 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Zaslužena pobjeda Širokog. Vidi se da Zrinjskom nedostaju tri standardna igrača u zadnjoj liniji i to je to. Čestitke Širokom i nema kukanja na druge. Idemo dalje.
-
Ripicipi
#188 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Evo utakmice Sa-Ora na vogosci, kako grmi sunce ti kalaisano 
-
elSaik
#189 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Pa vidiš da iz kola u kolo najviše komentara o Želji, a najmanje istih od strane Manijaka.JThomas wrote:tačno se vidi kome je draže što željo gubi nego što sarajevo dobija...a bogme i ko od vatrenih navijača DOMAĆE utakmice svog tima prati preko teleteksta i interneta .
pacovi...
- Topla voda
#190 Re: Premier liga BiH 2008/2009
pa kad ste veliki klub,pa ste svima trn u oku 
-
The 51st State
#191 Re: Premier liga BiH 2008/2009
mislis onih pacenika u modrici....elSaik wrote:Pa vidiš da iz kola u kolo najviše komentara o Želji, a najmanje istih od strane Manijaka.JThomas wrote:tačno se vidi kome je draže što željo gubi nego što sarajevo dobija...a bogme i ko od vatrenih navijača DOMAĆE utakmice svog tima prati preko teleteksta i interneta .
pacovi...
-
Fordas
#192 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Mislis, one sacice jadnika koji su otisli u Modricu dok je vecina drugih slusala prenos kongresa SDP-a na radiju. Pa da 
- dino84
#193 Re: Premier liga BiH 2008/2009
U najotvorenijem,najljubaznijem,najmultietnickijem,naj naj naj multi multi multi gradu u BiH a i sire da se ne lazemo i ovog vikenda se nastavio omiljeni sport medju lokalnim stanovnistvom, "kako pogoditi kamenjem gostujucu klupu".
Nakon što je vrijeđao i gurao novinare
Erbez bez komentara o incidentu?!
Nedjelja, 15.03.09. 13:53. www,sportspot.ba
„Nemam komentar na bilo kakva dešavanja za vrijeme i nakon jučerašnje utakmice sa Slobodom u Tuzli“, istakao je Zoran Erbez, trener Slavije koji je nakon meča u subotu u Tuzli, u kojem je njegov tim izgubio od Slobode (0:1) golom Nikole Mikelinija u sudijskom vremenu, vrijeđao novinare, ali i u jednom momentu naguravao se sa njima.
Ni u Upravi Slavije nisu imali komentar na neprimjereno ponašanje šefa stručnog štaba svog kluba na „Tušanju“. Međutim, istakli su kako je susret odigran u gotovo neregularnim uslovima.
“Ono što smo doživjeli u Tuzli je sramota! Našu klupu publika je gađala kamenjem. A, kada smo ih ostavljali u ligi prošlih godina, tada nas nisu gađali?! Gol smo primili nakon što su naši fudbaleri izbacili loptu van terena, zbog povrede igrača Slavije. Njihovi protivnici na terenu nisu im vratili loptu i iz te, posljednje akcije na terenu zabili su pogodak. Na koji način neka prosude vaši čitaoci...“, rekao je Dragan Kulina, predsjednik tima iz Istočnog Sarajeva.
Slavija je porazom u Tuzli izgubila drugo mjesto na premijerligaškoj tabeli, poslije 7. kola, a na kojem je sada, upravo, Sloboda. U narednom 19. kolu ugostiće Velež. Osvajanjem moguća tri boda popularni „sokolovi“ nadaju se povratku na poziciju rezervisanu na kraju sezone za „vicešampiona“ države.
Sto se tice ovog kola,sve ocekivano,cisto sumnjam da ce biti vise i jedna dvica do kraja sezone,sada je svaki kiks kuci karta za drugu ligu.Sto se tice Zelje,u Modrici dosad najbolje izdanje Manijaka na gostovanjima ove sezone,bolje cak nego i u Tuzli iako je bilo manje ljudi,posto je vecina ovih tranzistor navijaca Torpeda koji vidim cak ne prate ni domace utakmice na Hadisonu registrovana na tm.org nema potrebe da ih postavljam,sami ce ih vidjeti.
„Nemam komentar na bilo kakva dešavanja za vrijeme i nakon jučerašnje utakmice sa Slobodom u Tuzli“, istakao je Zoran Erbez, trener Slavije koji je nakon meča u subotu u Tuzli, u kojem je njegov tim izgubio od Slobode (0:1) golom Nikole Mikelinija u sudijskom vremenu, vrijeđao novinare, ali i u jednom momentu naguravao se sa njima.
Ni u Upravi Slavije nisu imali komentar na neprimjereno ponašanje šefa stručnog štaba svog kluba na „Tušanju“. Međutim, istakli su kako je susret odigran u gotovo neregularnim uslovima.
“Ono što smo doživjeli u Tuzli je sramota! Našu klupu publika je gađala kamenjem. A, kada smo ih ostavljali u ligi prošlih godina, tada nas nisu gađali?! Gol smo primili nakon što su naši fudbaleri izbacili loptu van terena, zbog povrede igrača Slavije. Njihovi protivnici na terenu nisu im vratili loptu i iz te, posljednje akcije na terenu zabili su pogodak. Na koji način neka prosude vaši čitaoci...“, rekao je Dragan Kulina, predsjednik tima iz Istočnog Sarajeva.
Slavija je porazom u Tuzli izgubila drugo mjesto na premijerligaškoj tabeli, poslije 7. kola, a na kojem je sada, upravo, Sloboda. U narednom 19. kolu ugostiće Velež. Osvajanjem moguća tri boda popularni „sokolovi“ nadaju se povratku na poziciju rezervisanu na kraju sezone za „vicešampiona“ države.
Sto se tice ovog kola,sve ocekivano,cisto sumnjam da ce biti vise i jedna dvica do kraja sezone,sada je svaki kiks kuci karta za drugu ligu.Sto se tice Zelje,u Modrici dosad najbolje izdanje Manijaka na gostovanjima ove sezone,bolje cak nego i u Tuzli iako je bilo manje ljudi,posto je vecina ovih tranzistor navijaca Torpeda koji vidim cak ne prate ni domace utakmice na Hadisonu registrovana na tm.org nema potrebe da ih postavljam,sami ce ih vidjeti.
- karanana
#194 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Hajmo Rodjeni...uz podrsku sa tribina, u lukavicu po bodove.
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#195 Re: Premier liga BiH 2008/2009
dokle vise sa ovim primitivnim ponasanjem Tuzlaka
-
colt
#196 Re: Premier liga BiH 2008/2009
dino84 wrote:U najotvorenijem,najljubaznijem,najmultietnickijem,naj naj naj multi multi multi gradu u BiH a i sire da se ne lazemo i ovog vikenda se nastavio omiljeni sport medju lokalnim stanovnistvom, "kako pogoditi kamenjem gostujucu klupu".
Ko gubi ima pravo da se ljuti.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#197 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Dok im ne vratimo istom mjerom na Kosevu,Grbavici,Pecari,Bijelom brijegu....since1921 wrote:dokle vise sa ovim primitivnim ponasanjem Tuzlaka
Vece bagre,spletkarosa,malverzatora i svega ostalog od uprave Slobode i cijele atmosfere oko tog kluba,nema u BiH.
Najneregularnije uslove ,i najtendencioznije sudjenje imas na Tusnju,Vrapcicima,Bilinom Polju,to su mi tri najmrza kluba u BiH
-
elSaik
#198 Re: Premier liga BiH 2008/2009
E, jbg, ko će sad rušiti tri tribine na Grbavici!?-LIBERO- wrote:Dok im ne vratimo istom mjerom na Kosevu,Grbavici,Pecari,Bijelom brijegu....since1921 wrote:dokle vise sa ovim primitivnim ponasanjem Tuzlaka![]()
- djulba
#199 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Loptu vratio Tarik Okanović i tada mu je 5000 ljudi spomenulo mamu. Gol je pao minutu kasnije!colt wrote:dino84 wrote:U najotvorenijem,najljubaznijem,najmultietnickijem,naj naj naj multi multi multi gradu u BiH a i sire da se ne lazemo i ovog vikenda se nastavio omiljeni sport medju lokalnim stanovnistvom, "kako pogoditi kamenjem gostujucu klupu".
Ko gubi ima pravo da se ljuti.
-
saraydjecko
#200 Re: Premier liga BiH 2008/2009
elSaik wrote:Šta ovo, opet se navijači jedinog kluba koji nas nije uspio dobiti u posljednje dvije domaće utakmice javljaju?
Ko ovdje navija za Cukaricki???