LSD wrote:elSaik wrote:Koliko mi svi kolektivno idete na neku stvar... kad ekipa pobijedi kod kuće imala je 100% domaćinsko suđenje... kad ekipa pobijedi u gostima 100% platila sudiji... niđe veze. Ljudi pobijedili 3:1 i to je to. Što to mora nužno biti kupljeno. Gledao sam to isto Posušje i nisu sastavili dva pasa da valja...
Što se ovog prozivanja Manijaka tiče... naravno da mi je krivo... dopizdilo mi je da samo Sarajevu uzimamo bodove u gostima, ja bih i da na nekim drugim gostovanjima ostanemo neporaženi...
Opet pišeš gluposti,po starom doborom obicaju...klasika od tebe.
Posušje nije sastaila pasa i ti to vidio,jelde...kako te ba nije stid tako ofirno lagati

jeli?....a neceš da priznaš da je sudija za nas šiljio maximalno i kad zabismo nekako u 93 minuti...sjeti se samo zvižduka na stadionu i na kraju aplauza Posušju...gdje si to vidio u premier ligi ikad??
Ni po cemu se ne razlikuješ od ovih pitara koji vec odavno imaj pomanjkanje realnog.

'oj. Nema mi ništa luđe nego kad neko ovako samouvjereno počne gluposti pisati. Jest', sudija je šiljio za nas. Jest' zabili smo ga u 93.. Jesmo zviždali smo mu. ALI, KAKVE SVE TO VEZE IMA SA KVALITETOM EKIPE POSUŠJA? Logika ti očigledno nije jača strana... Sudija njih može spriječiti da nam postignu gol, može nama navlačiti ofirne slobodnjake, može nama svirati niđe veze penale, ali ih ne može spriječiti da pokažu da znaju igrati, da uvežu 2-3 pasa, da makar jednom pređu centar... Vidim ja, otkad bojkotuješ, nešto si mi slab sa našim, bh. fudbalom... ah, sad se sjetih, raspravljam sa osobom koja je tvrdila da je Sarajevao 12 puta jači tim i da će nas pocijepati...

.. i evo, da ti nešto kažem, u povjerenju, da Bog da svi kupovali bodove u gostima kao što to Sarajevo radi, imali bi mnogo zanimljiviju, kvalitetniju i pošteniju ligu, vjeruj mi...