Crvena Tifoza wrote:Santos wrote:Ja fakat ne kontam ovu ljubomoru.Pa jebo ga rat evo mir je skoro 15 kuka pa sta uradiste.Sto niste najbolji.Gdje su to bivsi asovi Veleza,Zelje, Sarajeva kad se o njima tolko prica.Ljudi imaju pare ,ulazu,prodaju kupuju a mi.Gdje su nase para od treceg predkola lige sampiona.Gdje su pare od prodatih igraca.Pa sta bi mi htjeli da kazemo danas igra Zeljo garantovana pobjeda pa znate li vi ko su oni BILI.Zrinjski uzima bodove ode opet u Evropu pa nek i zijani ali ce opet zaradit para,prodat kojeg igraca pa ce opet kupit ono sto valja iz nase lige a mi cemo govorit ma jebo njih ko su oni bili.Supljak.
Djelimicno se slazem sa tobom.
Ali, kad bi se vratio ratni plijen "Aluminijski" i Bijeli Brijeg onom kome pripada, ni taj zrinjski nebi bio ništa u boljoj poziciji
ni od Veleza, Sarajeva, a ni Zeljeznicara.
Bijeli Brijeg pripada Gradu Mostaru, a koji Grad je stadion dao u zakup Zrinjskom.Menadžment Aluminsjkog odlučuje dali će i kome biti sponzor.
Zrinjskom nije sponzor samo Aluminij, već i HT, zatim Elektroprivreda HZ HB........dalje da ne nabrajam.
Što to Veležu sponzor nije BH Telecom, ili Elektrodistribicija BiH, ILI hepok ili Đuro Salaj?
Isto tako, istina je da Grad Mostar financijski više pomaže Veležu nego Zrinjskom.
Opet kažem, menadžment kluba vodi politiku tog kluba.