Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
veljaca

#251 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by veljaca »

Ja svakakvih ovih malenih kompleksasa ....... Pa Zrinjski vam bjezi 10 bodova .... Kod nas je stanje takvo da mi znamo zasto ovo radimo - DA OTJERAMO NESPOSOBNU UPRAVU..... I u takvom stanju dodje u prosjeku oko 1.000 gledalaca. A MANIJACI NA JUGU BOJKOTUJU. A vi eto bodrite i dodje vas samo 2.000 . NIGDJE VEZE ....
El Saik - DIVIM TI SE , kada mozes da raspravljas sa ovima ...
maleni - Boga molite da se nastavi ovaj BOJKOT ( imam neke informacije da ce se prekinuti ) u suprotnom ce te onda ponovo biti NADGLASANI i PONIZENI od NAJBOLJIH I NAJVJERNIJIH navijaca ...
elSaik

#252 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by elSaik »

LSD wrote:
Elvo wrote:mali plavi ce nam na kraju biti zahvalni,jer ce mo mi biti ti,koji ce staviti tacku na vladanje onog manekena Krunica u kelji.sa jednom laganom peticom u mrezi strumfova,neznam ko ga vise moze zadrzati u klubu!!!! :D
Pa ja bih sad to potpisao i bio bih zahvalan-ako treba i najgore poniženje od 10-0 boli me neka stvar,samo da ode ovaj vampir iz kluba...a i sa njim komplet demonska uprava...ali to su pusti snovi.
A šta cemo kad nam odu Bekric,Cocalic i Rovcanin :? -jedino što valja u klubu...a otici ce na polusezoni garant-niko nije lud da ostane na brodu koji tone i kojeg vlastita uprava nogama gura na dno....sreca velika pa su iza nas Velež i Travnik,ali to ništa ne znaci.
Ti se onda samoupucaj.
LSD

#253 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by LSD »

elSaik wrote:
LSD wrote:
Elvo wrote:mali plavi ce nam na kraju biti zahvalni,jer ce mo mi biti ti,koji ce staviti tacku na vladanje onog manekena Krunica u kelji.sa jednom laganom peticom u mrezi strumfova,neznam ko ga vise moze zadrzati u klubu!!!! :D
Pa ja bih sad to potpisao i bio bih zahvalan-ako treba i najgore poniženje od 10-0 boli me neka stvar,samo da ode ovaj vampir iz kluba...a i sa njim komplet demonska uprava...ali to su pusti snovi.
A šta cemo kad nam odu Bekric,Cocalic i Rovcanin :? -jedino što valja u klubu...a otici ce na polusezoni garant-niko nije lud da ostane na brodu koji tone i kojeg vlastita uprava nogama gura na dno....sreca velika pa su iza nas Velež i Travnik,ali to ništa ne znaci.
Ti se onda samoupucaj.
Ti si se treba davnih dana sam upucati kad se sjetim gluposti koje si pisao. DOVELI SMO 15 IGRACA-BETON SMO!
SIMO KRUNIC JEDAN OD NAS!!! eh eto ti Sime,pa ga ti velicaj i dalje,diletantu malodobni....a beton smo do jaja-nema šta...šta je ustvari tebi pišem :shock:
elSaik

#254 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by elSaik »

LSD wrote:
elSaik wrote: Ti se onda samoupucaj.
Ti si se treba davnih dana sam upucati kad se sjetim gluposti koje si pisao. DOVELI SMO 15 IGRACA-BETON SMO!
SIMO KRUNIC JEDAN OD NAS!!! eh eto ti Sime,pa ga ti velicaj i dalje,diletantu malodobni....a beton smo do jaja-nema šta...šta je ustvari tebi pišem :shock:
:mrgreen: Pa i jesmo doveli 15 igrača i jeste Simo jedan od nas. Šta sam slagao? :mrgreen:
The 51st State

#255 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by The 51st State »

elSaik wrote:
LSD wrote:
:mrgreen: Pa i jesmo doveli 15 igrača i jeste Simo jedan od nas. Šta sam slagao? :mrgreen:
vrece smeca po grbavici.
vjecno zahvalni faruk logosoft.
elSaik

#256 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by elSaik »

The 51st State wrote:
elSaik wrote:
LSD wrote:Ti si se treba davnih dana sam upucati kad se sjetim gluposti koje si pisao. DOVELI SMO 15 IGRACA-BETON SMO!
vrece smeca po grbavici.
vjecno zahvalni faruk logosoft.
Jeste, upravu si, to jesam slagao. :mrgreen:

Inače, evo gledam Sarajevo - Modriča. Niđe veze. Bolji Željo. :mrgreen: Od Modriče, naravno. :P

8-) Donji ste, djecem', u derbiju. Osim ako nam ne budu ponovno poništavali regularne golove. Onda ćemo se morati zadovoljiti jednim bodom. 8-)
LSD

#257 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by LSD »

elSaik wrote:
LSD wrote:
jest,doveli smo 15 panjeva ne zna se koji je gori (strašni napadaci Šešlija i Dudic koji u više navrata fulaju gol sa 3-5 metara...šatro neka mentalna blokada i slicne Simine izvlakuše :x )
Bučan sam sebe ozlijedi :roll: :shock: ...onaj iz Slavije Radovanovic ili tako nešto ne zna dati gola sa 5 metara.
Možda je Simo tvoj i ti ga tako doživljavaš i daješ mu bezrezervnu podršku do kraja...e moj nije,vec je extremni neprijatelj kluba (uz upravu koji ne treba ni pominjati više) što i potvrdjuje iz utakmice u utakmicu...ako ce otici Simo i uprava zbog poraza od Sarajeva,pa nek bude onda debakl totalni,nek nas razore doslovno (da se nebi slucajno predomislili i ostali u klubu uz novinske naslove "preuzimam punu odgovnornst itd" kojima nas Simo bombarduje svaku utakmicu)...to je premala cijena za ove dušmane koji parazitiraju u klubu...a tu pricu o samoubistvu,nekom drugom pricaj....ja necu nikad okrenuti leđa Želji,ali za tebe ne znam.
elSaik

#258 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by elSaik »

Simo ide svakako na polusezoni, tako da utakmica sa Sarajevo ne znači ništa u tom kontekstu. U kontekstu poboljšanja čitave atmosfere u i oko Kluba bi pobjeda značila mnogo. I koliko god da su ti Simo i co "neprijatelji", oni gore su ti još veći neprijatelji . O okretanju leđa klubu, neću zaista, nisam ja od nas dvojice onaj koji poziva raju na bojkot. Idemo dalje...
tazmaniaBAN

#259 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by tazmaniaBAN »

NAJJACA IZJAVA :lol: :P

Image

Pazite da vam opet nebude... "poderali su nas" :lol:
bato99

#260 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by bato99 »

parovi 12 kola Premier lige...1 i 2 .11.2008
zvijezda-sloboda--- x2 -- kakva zvijezda kakvi ...pih
velež-travnik-- 1 -- kec ko velež
modriča-široki brijeg-- 2 -- dvica ko kuća
željezničar-borac--- 1 -- iako u krizi kec na želju ko grbavica
posušje-leotar--- 1 -- kečina
slavija-orašje-- 1 -- labudovi će da popuše 3-4 komada
čelik-zrinjski-- 2 -- derbi kola dvica ko avlija :D :D :D :D :D :D
laktaši-sarajevi-- 1 -- kec ko trebević
pOZz

#261 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by pOZz »

veljaca wrote:maleni - Boga molite da se nastavi ovaj BOJKOT ( imam neke informacije da ce se prekinuti ) u suprotnom ce te onda ponovo biti NADGLASANI i PONIZENI od NAJBOLJIH I NAJVJERNIJIH navijaca ...
How yes no. Image
strong69

#262 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by strong69 »

tazmaniaBAN wrote:NAJJACA IZJAVA :lol: :P

Pazite da vam opet nebude... "poderali su nas" :lol:
Gdje igra ovaj danas? Pelak? :D :D :D
Baltazar_khan

#263 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Baltazar_khan »

Štrumfovi već spremaju alibi za siguran poraz na kosevu od Sarajeva...
pOZz

#264 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by pOZz »

Oni će nas poderati u navijanju jbte... Oni su sila.

Bjež'mo :run:
LSD

#265 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by LSD »

Ma pobjedit cete i na terenu i na tribinama i u svakom mogucem pogledu i šta više hocete...šta ste više digli toliko,šta vam je bordo decki :-) ...strašne HZ,isprepadaste raju po forumu bezveze.
pOZz

#266 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by pOZz »

Samo laganini sportski...Sve će se vidjeti. 8-) 8-) 8-)
KPNCTNJAH

#267 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by KPNCTNJAH »

Sto se tice navijanja siguran sam da cemo tu biti bolji, a sto se tice "kvaliteta" igraca tu smo negdje i jedni i drugi su u krizi i mislim da bi to mogla biti dosadna utakmica sa dosta valjanja po terenu i jedino zbog cega vrijedi otici na tu utakmicu je to sto ce biti odlicna atmosfera na tribinama (bar ba jednoj strani :-D ) ... Rascic 1-0 i meni dovoljno ...
cappy_tempo

#268 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by cappy_tempo »

pOZz wrote:
veljaca wrote:maleni - Boga molite da se nastavi ovaj BOJKOT ( imam neke informacije da ce se prekinuti ) u suprotnom ce te onda ponovo biti NADGLASANI i PONIZENI od NAJBOLJIH I NAJVJERNIJIH navijaca ...
klocu jedan kakvo ponizenje,pa svaki derbi smo vas zajebavali da to nije normalno,sjeti se parole pa tuce na jugu,pa ima slike nema tona kad ste svaki put prekidali pjesmu i gledali u 300 ljudi na istoku pa onda kad skontate da ste popusili nastavite neku drugu pjesmu(licno sam ovo vidio),mogli ste samo zadnji derbi nadglasati i nikad vise,cuj nadglasat :lol: :lol: :lol: i ponizeni jos :lol: :lol: :lol:
-danTe-

#269 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by -danTe- »

pa nemojte vise ljudi jebem mu majku,mozemol ista bez prepucavanja...nisam se dosad javljo,al ja mislim da je glupo vise ovo...udjem da procitam nestto normalno i svaki put isto...uredu je malo,al ovo vise prelazi granice...trebali bi se svi malo smiriti,a maloprije udjoh i gledam na onoj temi zadnja strana vise nasih komentara...trebali bi se svi malo uozbiljit...(podjebavacemo se poslije derbija)
elSaik

#270 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by elSaik »

and1medjed wrote:pa nemojte vise ljudi jebem mu majku,mozemol ista bez prepucavanja...nisam se dosad javljo,al ja mislim da je glupo vise ovo...udjem da procitam nestto normalno i svaki put isto...uredu je malo,al ovo vise prelazi granice...trebali bi se svi malo smiriti,a maloprije udjoh i gledam na onoj temi zadnja strana vise nasih komentara...trebali bi se svi malo uozbiljit...(podjebavacemo se poslije derbija)

E moj međede, yebo ti ligu od koje je ozbiljnija ona naša saksška... :mrgreen:
-danTe-

#271 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by -danTe- »

elSaik wrote:
and1medjed wrote:pa nemojte vise ljudi jebem mu majku,mozemol ista bez prepucavanja...nisam se dosad javljo,al ja mislim da je glupo vise ovo...udjem da procitam nestto normalno i svaki put isto...uredu je malo,al ovo vise prelazi granice...trebali bi se svi malo smiriti,a maloprije udjoh i gledam na onoj temi zadnja strana vise nasih komentara...trebali bi se svi malo uozbiljit...(podjebavacemo se poslije derbija)

E moj međede, yebo ti ligu od koje je ozbiljnija ona naša saksška... :mrgreen:
jbg.i to sto kazes :D
strong69

#272 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by strong69 »

KPNCTNJAH wrote:a sto se tice "kvaliteta" igraca tu smo negdje
Bice gusto... 0:0 odnosno nista:nista...
bato99

#273 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by bato99 »

novi termini za neke utakmica 12 kola
zvijezda-sloboda 1.11. sudac- pervan adnan (sarajevo)
velež-travnik 2.11. sudac - efendić mevludin (sarajevo)
modriča-široki 4.11 sudac- mirko buljan (mostar)
laktaši-sarajevo 1.11. sudac- živković anto (orašje)
željezničar-borac 1.11. sudac- bjelica vladimir (i.sarajevo)
posušje-leotar 2.11. sudac- bureković muamer (zenica)
slavija-orašje 2.11. sudac- arnautović midhat (tuzla)
čelik-zrinjski 5.11. sudac- pajić danijel (bijeljina)
fkr_tuzla

#274 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by fkr_tuzla »

zvijezda-sloboda 1-0
velež-travnik 1-0
laktaši-sarajevo 2-0
željezničar-borac 1-0
posušje-leotar 2-0
slavija-orašje 2-0
modrica-siroki
čelik-zrinjski

opet stara prica pobijede domacina, al da stvar bude jos gora gosti nisu dali ni gola u 6 utakmica, nadam se da ce siroki i zrinjski ocuvat cast gostiju u ovom kolu, mada ni njima nece biti lahko, barem nek daju po gol ako nista drugo
bato99

#275 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by bato99 »

vidi stvarno ni gola gosti nisu dali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: biće u zenici golova nadam se u domaćoj mreži :D :D
Locked