HardFeelings wrote:Kao prvo hvala vam na odgovorima! Naravno da smo imali odnose prije braka, dok smo se zabavljali i sve je bilo u redu. U stvari, da nešto nije u redu, očekujem da mi kaže, pa bi to riješili. Znam je vrlo dobro i nije njen način da to radi, ako je nezadovoljna ona će reći, ali nije bila nezadovoljna, zbog toga ne mogu skontati šta se sad dešava.
To ne traje svih 6 godina, u početku je bilo koliko toliko dobro, a kasnije kako godine prolaze slijedi sve veće i veće udaljavanje. Po svemu sudeći i večeras ćemo spavati u odvojenim krevetima. Lijepo sam je danas pitao u čemu je problem, ona kaže da problema nema i da mi sve možemo riješiti bez savjetnika..
Razumijem da postoje aseksualne žene kojima to ništa ne znači, ali mi smo imali izuzetno kvalitetan seks prije braka, nakon toga, a pogotovo nakon djetea, sve kreće nizbrdo.
Jedno vrijeme nisam navaljivao, i tako je prošlo 40-45 dana, više nisam mogao izdržati i inicirao sam seks, to je bilo solidno čak šta više, ali čekati ženu u najboljim godinama 45 dana da ti da, bukvalno mjesec ipo je previše. Ne znam šta je u pitanju, finansijskih problema nemamo, ona ne radi težak posao, dosta vremena provodimo zajedno kući..
Trenutno imamo odnos 2 puta mjesečno, najviše tri.
Sve štima, sve je super u našoj vezi počev od svega dok se ne pokrene pitanje seksa. E kad se to pokrene onda sve puca i njoj nije do ničega, od mizernih stvari se prave velike svađe, ona bude depresivna, ja budem ljut..
Jedan prijatelj mi kaže kako trebam ja malo da se pravim nezainteresovan za nju, da umjereno počnem izlaziti sam i družiti se sa što više žena, sad nije u pitanju da ja nađem neku kombinaciju, već da ona sama u toj situaciji shvati šta može da izgubi.
Iskreno ne znam da li je ovo dobra opcija, volio bih da čujem neki savjet.
Evo sad mi iskoči neko napisao post prije mene, na ovo sam mislio. Da li može biti kontraproduktivno s obzirom da trenutno muški prijatelji nisu blizu mene sem jednog koji je dosta zauzet svojom porodicom, a ostatak mojih poznanstava čine većinom žene.
Znaš, kod žena može poslije poroda doći do takve vrste recimo "poremećaja", ali to ti je najbolje vidjeti sa nekim stručnim licem. Ako je u pitanju zdrvastveni problem.
Ako je u pitanju neko drugi, pitanje je da li na fitnes ide u teretanu ili...