Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovu ljepoticu su djevojke koje su je nasle prije dva dana pustile na ulicu Sinoc kada ih je Zehra nazvala da im da momka koji bi je mozda usvojio rekla su joj da nisu imale gdje sa njom i da su je pustile Dajte ljudi ako je uspijemo naci da je spasimooo??? ( Dusa draga!!!
csejla wrote:Ljudi znam gdje je curica izbacena i gdje je juce vidjena. Imal iko slobodana sada da mi se javi na pp da je samo potrazi? Lokacija na pp? MOLIM VAS
Idemo Šejla i ja danas nakon posla.Ako ko još želi neka se javi.
csejla wrote:Ljudi znam gdje je curica izbacena i gdje je juce vidjena. Imal iko slobodana sada da mi se javi na pp da je samo potrazi? Lokacija na pp? MOLIM VAS
Idemo Šejla i ja danas nakon posla.Ako ko još želi neka se javi.
Vazi, javi mi samo detalje? Nadam se da cemo ej naci
Dusa mala, zasto je izbacise ponovo na ulicu kad znaju da sintori svaki dan rade punom parom?? Drzim vam fige cure da je nadjete i da je sklonite sa ulice!
terra_incognita wrote:Kad je nadjete, javite. Privremeno moze kod mene.
Imam jos dvije konzerve hrane koje su ostale od Denija
Joj super, hvala ti. Samo cuvaj fige da je nadjemo!!! Dusa draga, ko med je. Ne znam kako su imale srca izbaciti je... Javim ti se kada je aBd nadjemo.
Šta da kažem..sve smo prečešljale nekoliko puta i pitale ljude ali curice nigdje nema..neka djeca su je vidjela danas i ostavili smo im broj telefona da nam jave ako se pojavi..nadam se da će se pojaviti jer ovako pitoma i mila životinja nije zaslužila da završi na ulici..