Edit:
Jeste, Galmanin je u pitanju, sad sam provjerio, potrazi na Google "semikem galmanin" pa procitaj iskustva korisnika na drugim forumima
Moderator: anex
kupila sam neki dan te štitnike, super su. Od skora pijem čaj od kadulje, užasan je, nadam se da će mi bit od pomoći....Mis mekinjas wrote:imaš u DM baš kupiti znojnice, zakačiš je na odjeću, ima naljepnica za odjeću, i skuplja znoj.samma wrote:Imam problem sa prekomjernim znojenjem ispod pazuha. Ma to je užas. Sjedim na poslu radim, kad ono osjetiš mokro ispod pazuha, krug je već tu a meni crvenilo u lice. Neprijatno naravno. Koristim lideru kremu, ona samo sprječava neugodan miris ali znojenje je isto. I kristalni kamen isprobala, isto.
Da li znate nešto što me može spasiti i da li još ima neko takav problem?
Da li postoje bar kakvi štitnici za odjeću ili nešto slično?
Pooomoooććć
![]()
Bio je nekad sapun dječiji u apotekama, imena se ne sjećam, ali ga više nema...
gdje nac te perspiranse, jel ih ima u marketima ili...alica.k wrote:samma probaj od ritualsa deo antiperspirans. svi lijepo mirisu i svi su prepre...i fakat drze citav dan, bez znojenja.
ja sam koristio. Ali poslije određenog vremena, ni to ne pomaze. Valjda zlijezde postanu imune na to. Nemam pojma.4m3l wrote:Koristi li iko ovaj Galmanin? kakav je ?
gdje se ima kupiti ovo u Sa4m3l wrote:Koristi li iko ovaj Galmanin? kakav je ?
Firma se zove Semikem. Potrazi na googlearra_lee wrote:da se pridruzim ovom znojenju,
i ja takodjer imam taj problem kad sam kuci sta god da radim ni kapi, a cim sam izasla vani na posao, ili s drustvom to je uzas nekad malo vise nekad manje, nemam problema ni sa stitnom ni hormoni sve ok, 21 mi god,
ormar mi je poprilicno dosadan bijelo, crno, bez, pruge... jer mi je strasno neprijatno kad se oznojim.
gdje se ima kupiti ovo u Sa4m3l wrote:Koristi li iko ovaj Galmanin? kakav je ?
sta je to tako skupo, nisam detaljno procitala taj oglas jel dostava u tih 30 KM4m3l wrote:http://www.pik.ba/artikal/3914934/galma ... -znojenja/
Imaju i dostavu
Hahaha isti sam ti, sve u ormaru bjelo i crno
eto javi nam utiske ima nas još koje muči isti problem.arra_lee wrote:sta je to tako skupo, nisam detaljno procitala taj oglas jel dostava u tih 30 KM4m3l wrote:http://www.pik.ba/artikal/3914934/galma ... -znojenja/
Imaju i dostavu
Hahaha isti sam ti, sve u ormaru bjelo i crno
jutros kupila u Dina apoteci na C.Vili kosta 17, 60 tak nekako, upravo sam ga stavila, jedino sto osjetim je da pece![]()
jedva cekam sutra i prekosutra da vidim imal imalo poboljsanja.
nadam se da cu moci obuci crveno, zeleno, ma da se malo sredim a ne kao crna ovca
naravno, nadam se i ja pozitivnim rezultatima.shut_down wrote: eto javi nam utiske ima nas još koje muči isti problem.
Uh moram nabaviti ovo cudoarra_lee wrote:jeste li se to prestali znojitiniko ne kuka,
pocela sam koristiti ovaj Gelmanin losion, stavljala sam ga 3 noci zaredom, i nakon zadnje noci ponovo sam 9 dan opet navece stavila i tako cu ubuduce, ono kad sam pocela primijetiti da se malo znojim navece sam ga stavila, za sada je sve ok nema nepotrebnog znojenja,
i mislim da je nepotrebno koristiti ga stalno jer ce imati i manji efekat nakon nekog vremena,
samo sam primijetila dok sam stavljala spricnulo me malo mimo pazuha da kazem po ruci i pravo mi je crveno bilo jedno sedmicu, svrbilo me do ludila, sad sam vrlo oprezna da stavim iskljucivo na pazuhe da mi neprsne gdje drugo.
4m3l wrote:Koristi li iko ovaj Galmanin? kakav je ?
Zar se ne stavlja 2 puta sedmicno, a vidim ti si 3 dana za redomarra_lee wrote:jeste li se to prestali znojitiniko ne kuka,
pocela sam koristiti ovaj Gelmanin losion, stavljala sam ga 3 noci zaredom, i nakon zadnje noci ponovo sam 9 dan opet navece stavila i tako cu ubuduce, ono kad sam pocela primijetiti da se malo znojim navece sam ga stavila, za sada je sve ok nema nepotrebnog znojenja,
i mislim da je nepotrebno koristiti ga stalno jer ce imati i manji efekat nakon nekog vremena,
samo sam primijetila dok sam stavljala spricnulo me malo mimo pazuha da kazem po ruci i pravo mi je crveno bilo jedno sedmicu, svrbilo me do ludila, sad sam vrlo oprezna da stavim iskljucivo na pazuhe da mi neprsne gdje drugo.
pise da se stavi 2-3 puta onda 7dana pauza pa opet.4m3l wrote:Zar se ne stavlja 2 puta sedmicno, a vidim ti si 3 dana za redomarra_lee wrote:jeste li se to prestali znojitiniko ne kuka,
Boudicca wrote:Drage moje, imala sam isti problem, prekomjerno znojenje ali sreca eto nije bio znoj neugodnog mirisa. Mama mi je po struci farmaceut i raspitala se i saznala od kolegice za ovaj Gelmanin losion iz Semikema. Fantasticna stvar, ne skodi kao sto bi botox. Koristim ga vec 3 godine, sad prsnem samo mozda jednom u 2 mjeseca i vjerujte cak ni po najvecoj vrucini (znate kako kod nas upekne) nemam problema. Samo pazite i koristite po uputstvu jer moze doci do blage iritacije koze. Prosirite svima jer je stvarno super i znam da je djevojkama koje su bas velikih problema imale pomoglo,a i sad je super stvar jer mozete i postom narucivati