Preko neta narucite sve kucne potrepstine...
Moderator: Benq
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1 Preko neta narucite sve kucne potrepstine...
VF KOMERC
omoguceno je da se preko neta izvrsi narudzba, i ljudi vam u dogovoreno vrijeme donesu sve na kucni prag.....
omoguceno je da se preko neta izvrsi narudzba, i ljudi vam u dogovoreno vrijeme donesu sve na kucni prag.....
-
rajvosa
#4 Re: Preko neta narucite sve kucne potrepstine...
mIRCerka wrote:VF KOMERC
Fale im Online Costumers, dakle ...
-
TourniqueT
Odlicna stvarka... samo rjeshenje i nacin kupovine je malo konfuzan i mimo standarda ali nadam se da ce u iducoj inacici da to isprave!
Jao miline, nemogu da vjerujem, nema vishe peglanja, vucaranja korpe, more ljudi, svi se guraju, pa cekash na kasi... piffff pa uvuci u auto, pa ovo pa ono...
DIVOTICA!!!!
a online coctumers ce da dodju u velikom broju, nadam se
Jao miline, nemogu da vjerujem, nema vishe peglanja, vucaranja korpe, more ljudi, svi se guraju, pa cekash na kasi... piffff pa uvuci u auto, pa ovo pa ono...
DIVOTICA!!!!
-
mIRCerka
Ja sam to otkrila nazalost tek juce, ali cu rlo brzo da testiram, pa cu da vam javim kako ideTourniqueT wrote:Odlicna stvarka... samo rjeshenje i nacin kupovine je malo konfuzan i mimo standarda ali nadam se da ce u iducoj inacici da to isprave!
DIVOTICA!!!!
![]()
-
neko iz mase
imal kakvih polovnih sporeta na drva
mrsko mi traziti
mrsko mi traziti
-
mIRCerka
obecah, i sad ispunjavam obecanje......mIRCerka wrote:Ja sam to otkrila nazalost tek juce, ali cu vrlo brzo da testiram, pa cu da vam javim kako ideTourniqueT wrote:Odlicna stvarka... samo rjeshenje i nacin kupovine je malo konfuzan i mimo standarda ali nadam se da ce u iducoj inacici da to isprave!
DIVOTICA!!!!
![]()
a online coctumers ce da dodju u velikom broju, nadam se:D:D
nakon sto ugovorite vrijeme dostave, morate uzeti u obzir da je moguce da ce doci do 15 do 30 minuta kasnjenja ali su me odusevili jer sve odrade kao sto bi sebi uradili - u jednu kesu stave deterdzente, u drugu hranu - cak i hranu odvoje po kesama, ma milina sveopsta....
od mene im idu sve pohvale
-
vodolija_33
#11 Re: Preko neta narucite sve kucne potrepstine...
LjenguzomIRCerka wrote:VF KOMERC
-
mIRCerka
#12 Re: Preko neta narucite sve kucne potrepstine...
sta mislis od cega kvasamvodolija_33 wrote:LjenguzomIRCerka wrote:VF KOMERC
omoguceno je da se preko neta izvrsi narudzba, i ljudi vam u dogovoreno vrijeme donesu sve na kucni prag.....![]()
-
vodolija_33
#13 Re: Preko neta narucite sve kucne potrepstine...
sva sreća pa selimo....mIRCerka wrote:sta mislis od cega kvasamjos malo pa cu raditi od kuce
narucicu laptop
da ne moram iz kreveta dizat doope
-
mIRCerka
#14 Re: Preko neta narucite sve kucne potrepstine...
selimo blize domu momevodolija_33 wrote:sva sreća pa selimo....mIRCerka wrote:sta mislis od cega kvasamjos malo pa cu raditi od kuce
narucicu laptop
da ne moram iz kreveta dizat doope
![]()