Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
- Skyfox
#751 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
Na Grbavici ima
- Alhemicarkaa
#752 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
joj, mene strah tih turbulencija u pritisku
mozda neosnovano, ali eto... cekala sam ga ko ozeblo sunce i sad me strah upaliti.
-
marchelina
#753 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
Nestalo i na Carsiji... A bas sam se bila ponadala.. 
-
Umjetnik a
#754 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
jedino što je dobro u ovome je da se podsjetimo kako nam je bilo u ratu, kada smo bili bliži jedni drugima, kad nismo bili opterećeni nekakvim glupostima
prebrzo smo ga zaboravili
prebrzo smo ga zaboravili
- CiCiban
#755 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
pustit ce ujutro
kao da je neko nespreman za ovo
poljoprivrednici sve do zadnjeg
poljoprivrednici sve do zadnjeg
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#756 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
Ja sam dobio informaciju sa Kosevskog da ima plina a sa Grbavice evo cekam da mi jave.
- CiCiban
#757 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
kraljevstvo za klijesta

- old.rascia
#758 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
Koji se sve gradovi osim Sarajeva greju na gas?
- Alhemicarkaa
#759 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
hahaha, sad ce biti pomama za ovom alatkom. Opet cemo na naslovnice, u jednom od trznih centara pobili se zbog klijestaCiCiban wrote:kraljevstvo za klijesta![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#760 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
Zenica,Visoko, Zvornik, i Istocno Sarajevo, pretpostavljam da je to to jer su se samo ovi gradovi spominjali.old.rascia wrote:Koji se sve gradovi osim Sarajeva greju na gas?
Btw nestalo plina, rece mi rodica sa Bistrika bilo 20ak minuta i nestalo. Vidim i vi pisete nestalo.
- Alhemicarkaa
#761 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
Ja mislim da su to bili neki zaostaci koje je ovaj novi plin pogurao, u BH gasu su rekli da ce tek sutra, kad se na njihovim automatima stabilizuje pritisak pustiiti prema individualnim potrosacima. Isto se desilo gradjanima u Srbiji.
- valter.ba
#762 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
Ljudi ne hvalite Tadica ^ co. ovi nasi politicari naredise da se ukine plin mamu im hebem
Treba samo hvaliti Tihica,Silajdzica,Brankovica pa nam mozda opet puste
Joj kod nas u Bosni uvjek interesantno 
- -danTe-
#763 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
na ilidzu nije ni dolazilo....
valjda ce sutra...
- smurf
#764 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
Ma jah, nasi mislioci nesto skontali. Vakat je da raja idu na spavanje, neka se jos veceras ususkaju pa cemo ujutro pustiti. Koji idiotluk.
-
omegasa
#765 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
ima li novih vijesti
-
sjever76
#766 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
ma ljudi ne paničite.nivo pritiska gasa u sistemu mora dosegnuti određeni nivo da bi se dalje mogao distribuisati.nekad noćas ili ujutro trebalo bi sve biti ok.
jučer sam cio dan pratio srbijanske portale i oni su davali informacije da je tadić jučer ujutro otišao direkt u mađarsku a poslije u njemačku i da je isposlovao oko 4 mil. kupika plina.naši političari bi iz ovakvih situacija mogli naučiti ponešto on vrhunskoj diplomatiji.
jučer sam cio dan pratio srbijanske portale i oni su davali informacije da je tadić jučer ujutro otišao direkt u mađarsku a poslije u njemačku i da je isposlovao oko 4 mil. kupika plina.naši političari bi iz ovakvih situacija mogli naučiti ponešto on vrhunskoj diplomatiji.
-
omegasa
#767 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
trebamo dovesti tadica kod nas
-
sarlo
#768 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
Koja vrhunska diplomatija? Srbija ima iza sebe Rusiju. Rusija je napravila ovu krizu sa gasom. Gas je zapravo uglavnom ruski produkt.sjever76 wrote:ma ljudi ne paničite.nivo pritiska gasa u sistemu mora dosegnuti određeni nivo da bi se dalje mogao distribuisati.nekad noćas ili ujutro trebalo bi sve biti ok.
Srbija i Madjarska se granice. Sta bi bilo da Srbija zabrani madjarskim brodovima da plove Dunavom. A Madjarska nema more, ima Dunav. Nalazi se na najznacajnijem mjestu na Balkanu i sl.. Izvozi struju u Madjarsku i sl.. A koje nama dao gas vidjecemo uskoro.
Mi smo Evropska Gaza. Najveca razlika je sto smo mi, Bosanski Muslimani, imali vise zrtva u 4 godine, nego Palestinci u 60. Iteritorij pod kontrolom A R BiH se jedino sa Gazom moze porediti, sve drugo je laz. Tuzno ali istinito.
- valter.ba
#769 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
Daj odmori malo,uzmi kit-ket. Nema plina ni u Zvorniku,istocnom Sarajevu... Pa hebem ga ne granici se Srbija sa Njemackom pa su im i oni dali 20 000 000 kubnih plina. Ne mogu njemcima zabraniti da plove Rajnom,vjerovatno je to razlog
Razlog je sto mi imamo shugave politicare koje boli guska za nas
Njima ima ko i puhati u muda ako treba a kamo li grijati ih
Shu..pci 
-
julisiz es grant
#770 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
E sto ne mogu ovih sto sva desavanja u svijetu odmah protumace kao svjetsku zavjeru protiv muslimana...pa stvarno vise na neku ste mi se popeli s tim! Jadni Palestinci i Bosnjaci, svi su se urotili protiv njih, a njihove nevolje nikako nemaju veze s tim sto i jedni i drugi imaju katastrofalno nesposobne vodje. Malo sutra!sarlo wrote:Koja vrhunska diplomatija? Srbija ima iza sebe Rusiju. Rusija je napravila ovu krizu sa gasom. Gas je zapravo uglavnom ruski produkt.sjever76 wrote:ma ljudi ne paničite.nivo pritiska gasa u sistemu mora dosegnuti određeni nivo da bi se dalje mogao distribuisati.nekad noćas ili ujutro trebalo bi sve biti ok.
Srbija i Madjarska se granice. Sta bi bilo da Srbija zabrani madjarskim brodovima da plove Dunavom. A Madjarska nema more, ima Dunav. Nalazi se na najznacajnijem mjestu na Balkanu i sl.. Izvozi struju u Madjarsku i sl.. A koje nama dao gas vidjecemo uskoro.
Mi smo Evropska Gaza. Najveca razlika je sto smo mi, Bosanski Muslimani, imali vise zrtva u 4 godine, nego Palestinci u 60. Iteritorij pod kontrolom A R BiH se jedino sa Gazom moze porediti, sve drugo je laz. Tuzno ali istinito.
- medaaa
-
skojotovski
#772 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
sarlo wrote:Koja vrhunska diplomatija? Srbija ima iza sebe Rusiju. Rusija je napravila ovu krizu sa gasom. Gas je zapravo uglavnom ruski produkt.sjever76 wrote:ma ljudi ne paničite.nivo pritiska gasa u sistemu mora dosegnuti određeni nivo da bi se dalje mogao distribuisati.nekad noćas ili ujutro trebalo bi sve biti ok.
@ sarlo
iiii...kakve veze to ima sa proizvodnjom gemufni u Polineziji????
- Alhemicarkaa
#773 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
Jeste, jeste, najbolje sjediti skrstenih ruku, kukati i cekati da nam neko udjeli sadaku, pa kad se to ne desi reci svi nas mrze. Diplomatija im nije isla Bog zna kako, mrzile ih ostale drzave... A inace su jako dobri u tome.sarlo wrote:Koja vrhunska diplomatija? Srbija ima iza sebe Rusiju. Rusija je napravila ovu krizu sa gasom. Gas je zapravo uglavnom ruski produkt.sjever76 wrote:ma ljudi ne paničite.nivo pritiska gasa u sistemu mora dosegnuti određeni nivo da bi se dalje mogao distribuisati.nekad noćas ili ujutro trebalo bi sve biti ok.
-
delightful
#774 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
zna li neko koliko je bitno zavrnuti ventile ispred potrosaca, ako je sigurnosni ventil na satu uvucen? hvala.
- alica.k
#775 Re: Prekinuta isporuka gasa za BiH i zemlje regiona
ja bi to za svaki slucaj.