PREKIDI

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

BRCAK27

#26 Re: PREKIDI

Post by BRCAK27 »

Mircerka ja vec rekoh da nisam cedan,, nego da to zagovaram ,,lijepo je to ako se na vrijem uzme par i ako se sve zavrsi ok ...
Aktivnosti ima fala bogu i ja se nezalim ,ali kazem da je ruzno sto ju je ostavio ,,pa sad pati za njim ,,a on ko puran bezbeli ..ma hajd nebitno ko zna tko je ovdje plav i kome je amonijak pojeo mozak... :lol: :lol: :lol:
Leonid Breznjev

#27 Re: PREKIDI

Post by Leonid Breznjev »

lolita_xx wrote:
BRCAK27 wrote:Nisam jana nebila mislio da ga nije bilo u ratu ,,halo Mirsada ja rekoh da taj cvijet neviđoh ,,negovorim o sexu ...
Neznam samo zasto se ti osjecas prozvanom ,na kraju se tebi i neobracam ,,to sto mu je dala pa se tip zasitio njen je problem i njegov ja sam samo rekao svoje licno misljenje ,mozda je trebala razmisljati prije kakve konsekvense snosi to sto imaju sexualne odnose i to sto je u toku te veze bila dva puta ostavljena koliko sam skontao...
Najkon sve ga joj se javlja i kaze da mu nedostaje i bla bla,,zna ona jako dobro sta mu nedostaje al hajd necemo o tome vise..
Uglavnom sestro draga smiri se ovo je ipak forum i nema mjesta nervozi ,nerviranju itd
ccc... ja tebe ne razumijem, sta ti hoces da kazes s tim sto nema vise tog cvijeta?? mislim nigdje veze? znaci ko se seksa nema stida??? :lol: :lol: :lol:
:run:
mislim da je zelio da kaze da u "danasnjem" sexu nema nekih "dubljih" osjecaja.. ono, vidimo se, maznemo se i eto.. vidimo se opet nekad.. :D
cuturica

#28 Re: PREKIDI

Post by cuturica »

On misli na sapunčiće. Sad ćemo da vidimo čija majka nije triput od jutros ustala.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#29 Re: PREKIDI

Post by mIRCerka »

BRCAK27 wrote:Mircerka ja vec rekoh da nisam cedan,, nego da to zagovaram ,,lijepo je to ako se na vrijem uzme par i ako se sve zavrsi ok ...
Aktivnosti ima fala bogu i ja se nezalim ,ali kazem da je ruzno sto ju je ostavio ,,pa sad pati za njim ,,a on ko puran bezbeli ..ma hajd nebitno ko zna tko je ovdje plav i kome je amonijak pojeo mozak... :lol: :lol: :lol:
Mozda je ON bio uhljup, mozda ga je ona tjerala da se kupa svaki dan, mozda mu je to dosadilo, mozda je njoj dosadilo da stalno cisti za njim, pa je pocela da ga ignorise pa se on naljutio...mozda je on jedna obicna pi*ka u dushi, nasao neku ljetnu semicu od par dana, pa odlucio da ovu skloni da bi se on provodio sa nekom drugom par dana, pa se opet vratio provjerenoj vezi...
NE, ti i tvoj mozak ste skontali da je njemu dosadila njena vagina. Pazi se Brcak, i vaginama cesto dosadi jedan te isti penis.
Lijep pozdrav
cuturica

#30 Re: PREKIDI

Post by cuturica »

Oni odozgo, ovi odozdo. ŽŽik. Dijeli sapunčiće, dijeli sapunčiće. Meni upo u nos....
otherside

#31 Re: PREKIDI

Post by otherside »

Brcak zivi u svijetu u kojem muskarci iskoristavaju zene-jadna aseksualna bica ciji je bracni zadatak leci i otrpiti cojekovo "praznjenje"...zeno, stisni zube i misli na ovogodisnje krecenje :D
BRCAK27

#32 Re: PREKIDI

Post by BRCAK27 »

Evo zadni pokusaj da objasnim ,haman sam plav m atere mi ,,cvijet sam spomenuo onako metaforicno osvrnuvši se na komletnu situaciju u kojoj se nalazimo danas kao mladii ljudi ,,evo npr nekada i kada je neko imao odnos ,ljudi su to krili postovali dame ,njihove uglede jer ipak je to intima ,u sex se ulazilo sa vise osjecaja itd,,danas niko nekrije vise to ,,nema intime niti stida jednih prema drugima ,,sada znam da cete me ismijati ali tako je ,,ja sam uvjek svoje djevojke postovao ,,znalo se na kakvom su mjestu kod mene ,,niti su bile krpe niti objekti..
Kako god ostacu neshvacen !!!

SELAM
cuturica

#33 Re: PREKIDI

Post by cuturica »

Ja mislim da on traži ženu koja je zadovoljna sitnicama. Pa da joj onda isuče makinu od tri centa. :lol:
lolita_xx

#34 Re: PREKIDI

Post by lolita_xx »

Arslan wrote:
lolita_xx wrote:
BRCAK27 wrote:Nisam jana nebila mislio da ga nije bilo u ratu ,,halo Mirsada ja rekoh da taj cvijet neviđoh ,,negovorim o sexu ...
Neznam samo zasto se ti osjecas prozvanom ,na kraju se tebi i neobracam ,,to sto mu je dala pa se tip zasitio njen je problem i njegov ja sam samo rekao svoje licno misljenje ,mozda je trebala razmisljati prije kakve konsekvense snosi to sto imaju sexualne odnose i to sto je u toku te veze bila dva puta ostavljena koliko sam skontao...
Najkon sve ga joj se javlja i kaze da mu nedostaje i bla bla,,zna ona jako dobro sta mu nedostaje al hajd necemo o tome vise..
Uglavnom sestro draga smiri se ovo je ipak forum i nema mjesta nervozi ,nerviranju itd
ccc... ja tebe ne razumijem, sta ti hoces da kazes s tim sto nema vise tog cvijeta?? mislim nigdje veze? znaci ko se seksa nema stida??? :lol: :lol: :lol:
mislim da je zelio da kaze da u "danasnjem" sexu nema nekih "dubljih" osjecaja.. ono, vidimo se, maznemo se i eto.. vidimo se opet nekad.. :D
pa ja mislim da je uvijek bilo 'dubljih' emocija i manje 'dubljih' ...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#35 Re: PREKIDI

Post by mIRCerka »

BRCAK27 wrote:Evo zadni pokusaj da objasnim ,haman sam plav m atere mi ,,cvijet sam spomenuo onako metaforicno osvrnuvši se na komletnu situaciju u kojoj se nalazimo danas kao mladii ljudi ,,evo npr nekada i kada je neko imao odnos ,ljudi su to krili postovali dame ,njihove uglede jer ipak je to intima ,u sex se ulazilo sa vise osjecaja itd,,danas niko nekrije vise to ,,nema intime niti stida jednih prema drugima ,,sada znam da cete me ismijati ali tako je ,,ja sam uvjek svoje djevojke postovao ,,znalo se na kakvom su mjestu kod mene ,,niti su bile krpe niti objekti..

SELAM
Alejkumu selam Brcak, ti ne shvatas poentu teksta.
Oni su dvije i po godine zajedno bili, kontas li ti koliki je to period? Oni nisu zajedno, a Karolina je izgubljena. Seks je pomenula cisto da nam izbije taj argument "loseg seksa" iz ruku, pa ako mozemo da joj pomognemo da skonta sta radi.
I ti si se prvi zakacio cednosti i nevinosti ko pijan plota...
Allahimanet, odo ja s ove teme dok nisam bacila kljuc.
cuturica

#36 Re: PREKIDI

Post by cuturica »

E on ima problem sa tim "dubljim" emocijama. On radi samo površni kop, što baca u depresiju njegovu konu.
pustopoljina

#37 Re: PREKIDI

Post by pustopoljina »

aj ne bacaj kljuc,i ja bih nesto da izjavim :lol:
CLIO

#38 Re: PREKIDI

Post by CLIO »

lolita_xx wrote:
A ko se stidi nema sexa. :D
pustopoljina

#39 Re: PREKIDI

Post by pustopoljina »

shvatam ja ovoga brcaka sta on hoce da kaze,ali on nije po meni u pravu :P hoce da kaze da se vise cijeni ono do cega se teze dodje,mes'cini...
pa jest,tako je. ali nije se karolina seksala :-? (bezveze izraz) protiv svoje volje. i ne znaci sad da je ona ocekivala kad pokloni cvijet :P udaju.
imam osjecaj da je taj khm "cvijet" :P muskarcima vazniji nego zenama? ako cu ja nekome "udarati ceznju" i otezati sa seksom do braka...jest mi i to neki brak. pa necu ja da on mene zeni, sto ne zna kako drugacije da do seksa dodje. hocu da me zeni-da mu svoje srce predam,da mu staru majku gledam-mito,mito bekrijoooo.
ne mislim da su prije osjecaji bili cisci i iskreniji,mislim da je samo bilo vise duplog morala.
BRCAK27

#40 Re: PREKIDI

Post by BRCAK27 »

Joj joj na sta ovo izađe vella havle ..heheheheh
anais_nin

#41 Re: PREKIDI

Post by anais_nin »

BRCAK27 wrote:Evo zadni pokusaj da objasnim ,haman sam plav m atere mi ,,cvijet sam spomenuo onako metaforicno osvrnuvši se na komletnu situaciju u kojoj se nalazimo danas kao mladii ljudi ,,evo npr nekada i kada je neko imao odnos ,ljudi su to krili postovali dame ,njihove uglede jer ipak je to intima ,u sex se ulazilo sa vise osjecaja itd,,danas niko nekrije vise to ,,nema intime niti stida jednih prema drugima ,,sada znam da cete me ismijati ali tako je ,,ja sam uvjek svoje djevojke postovao ,,znalo se na kakvom su mjestu kod mene ,,niti su bile krpe niti objekti..

SELAM
sustina burne reakcije (vecinom zenskog dijela) je to sto ti mislis da je fizicka intimnost nesto sto zena daje :D a muskarac uzima :D
za razliku od tebe ima dosta ljudi koji smatraju da to nije nesto sto se daje i uzima nego nesto sto se dijeli :)
nisi neshvacen :D ja se samo ne slazem sa onim sto tvrdis :)
ima jos uvijek ljudi kojima ove aktivnosti nisu horizontalna gimnastika, niti puko zadovoljavanje fizickih potreba....ima onih kojima je to samo jos jedan oblik intimnosti :) ima onih koji stav prema seksu prilagodjavaju u zavisnosti od okolnosti i partnera :D
da, u nekim stvarima se pretjeruje....pa je seks svuda i stalno i potura nam se u svakom obliku i kroz reklame i u filmovima i u salama i u razgovorima :D
s druge strane zbog te otvorenosti i manjeg bauka mnoge zene su prestale smatrati sebe onima koje nesto DAJU :) i onima kojima se nesto ODUZIMA (od nevinosti pa nadalje :D)
a to sto se nekad bolje i vise krilo ne znaci da se tretiralo sa vise postovanja :D to sto ce meni muz malo bolje sakriti da se kurva za mene nije znak postovanja :) i obrnuto :D
i ne mislim da se u "seks ulazilo" s vise osjecanja, mozda s malo vise frustracije i nestrpljivosti :D nisu ni danas ljudi vakcinisani protiv Ljubavi :) a brak nije neminovno = ljubav :D
fino je to sto ti postujes svoje djevojke...ne bi bilo fino da je drugacije....i imas svako pravo da mislis ili da izaberes za sebe seks samo u okvirima braka....
moje misljenje je da ta praksa ne garantuje ni postovanje niti pridavanje veceg znacaja intimnosti izmedju 2 ljudi :)
d2

#42 Re: PREKIDI

Post by d2 »

chuchumbamayumbe wrote:Haj, bar je dJecko dobio... :D
nije samo decko :)
Leonid Breznjev

#43 Re: PREKIDI

Post by Leonid Breznjev »

lolita_xx wrote:
Arslan wrote:
lolita_xx wrote:
pa ja mislim da je uvijek bilo 'dubljih' emocija i manje 'dubljih' ...
ja mislim da je to tako... :D nekako dublje! :D
lolita_xx

#44 Re: PREKIDI

Post by lolita_xx »

Arslan wrote:ja mislim da je to tako... :D nekako dublje! :D
pa sve je to relativno :D
pojam 'dublje' je za svakog razlicit ...
sreca pa nismo ni slicni ;) :D
Post Reply