Nakon 2 tjedna javio se s porukom: kako sam i da mu falim?!
PREKIDI
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Karolina_ina
#1 PREKIDI
Bila sam sa dečkom 2.5 godine, u zadnje vrijeme se čudno ponašao, malo me i izbjegavao jedno tjedan dana, rekao je da ne zna šta ga muči,ali da želi biti sam, pričekala sam tjoš jedan dana, a on je sljedeći tjedan bio isti. Tu sam ga ostavila (čisto iz preventive: bolje ja njega nego on mene) i rekao mi je da me voli i da ćemo pričati...kad smo pričali rekao je da je sad u nekoj fazi i da pričekam da prođe. Kao tjedan,dva. Naravno,nisam pristala. Nismo se ni sexali u zadnje vrijeme, iako nam je sex svo ovo vrijeme bio predobar i sexali smo se svaki put kad se vidimo.
Tu sam zamračila i nešto drsko odgovorila, jer da mu falim, normalno da bi se ranije javio..poslije smo se čuli, posvađali i to je to. Mislim da je htio prekinuti, ali da nije imao snage reći mi u lice. Dosad smo znali prekidati, od toga je on mene 2x ostavio i rekao mi lijepo u facu: ne želim više biti s tobom, ovo mi ne odgovara...zašto to nije rekao i ovaj put? 
-
d2
#2 Re: PREKIDI
ti si ocito vrlo mlada...
to sto je trazio neko vrijeme za sebe ne mora znaciti nista lose, ne znas o cemu se radi, mozda ima neki problem, mozda nije siguran u svoj odnos sa tobom, mozda zeli da razmisli...
cesto svi mi pozelimo malo vise prostora, ne radi se obavezno o necemu losem, ne mora biti neko drugi, ne mora on zeliti da te ostavi pa zato to radi...
kad ste vec toliko bili zajedno valjda ste mogli pricati o tome sta se desava i kakve on probleme ima pa zeli samocu neko vrijeme... to sto je zelio samocu nije razlog da ga preventivno ostavis (bolje ja njega nego on mene ?!?!?) niti je razlog da se nakon njegove poruke ponasas tako kako si se ponasala...
uostalom ako nakon 2.5 godine mozes da raskines sa njim radi toga radi cega si raksinula, uz "bolje ja njega nego on mene", te da nakon nekog vremena nakon sto si mogla sabrati misli odragujes jos tako kako si odreagovala na njegovu poruku onda te 2.5 godine nisu nicemu ni sluzile osim mozda tome za sta kazes da je bilo predobro...
prodje to sve vremenom...
to sto je trazio neko vrijeme za sebe ne mora znaciti nista lose, ne znas o cemu se radi, mozda ima neki problem, mozda nije siguran u svoj odnos sa tobom, mozda zeli da razmisli...
cesto svi mi pozelimo malo vise prostora, ne radi se obavezno o necemu losem, ne mora biti neko drugi, ne mora on zeliti da te ostavi pa zato to radi...
kad ste vec toliko bili zajedno valjda ste mogli pricati o tome sta se desava i kakve on probleme ima pa zeli samocu neko vrijeme... to sto je zelio samocu nije razlog da ga preventivno ostavis (bolje ja njega nego on mene ?!?!?) niti je razlog da se nakon njegove poruke ponasas tako kako si se ponasala...
uostalom ako nakon 2.5 godine mozes da raskines sa njim radi toga radi cega si raksinula, uz "bolje ja njega nego on mene", te da nakon nekog vremena nakon sto si mogla sabrati misli odragujes jos tako kako si odreagovala na njegovu poruku onda te 2.5 godine nisu nicemu ni sluzile osim mozda tome za sta kazes da je bilo predobro...
prodje to sve vremenom...
-
Karolina_ina
#3 Re: PREKIDI
pa zato sam se ja najviše i naljutila: kakav je to problem da mi on ne može reći? A kad smo razgovarali i pitala jel ima veze sa mnom?Kaže on: nema...-pa ajd mi reci...-neću...-e pa vidiš da ima veze sa mnom! On je rekao da ima i da razmišlja i o našem odnosu, znači patilo ga je to. Ali sve se to desilo iz čistog mira. Ajd da smo se posvađali ili nešto...a ja sam nekako osjećala da to nije to, da on nije isti i da me se želi riješiti,ali da nema snage reći da je kraj..
A nakon 2 tjedna što se javio sa porukom da mu falim, meni to nije normalno, sorry..i morala sam drsko odreagirati.
A nakon 2 tjedna što se javio sa porukom da mu falim, meni to nije normalno, sorry..i morala sam drsko odreagirati.
-
d2
#4 Re: PREKIDI
pa nije iz cista mira, bili ste 2.5 godine, vrijeme provedeno u vezi i bez nekog posebnog povoda moze samo za sebe biti tema za razmisljanje... sta on zeli u toj vezi, sta ti zelis u toj vezi, da li on smatra da ste kvalitetni partneri i da treba dalje biti u toj vezi, ti isto tako...
po meni sustinska stvar za vezu je postojanje mogucnosti vodjenja normalnog razgovora, ako par ne moze da razgovara ili razgovara na nacin koji odmah vodi u svadju to po meni ne sluti na dobro...
ipak, 2.5 godine nije malo, da sam na tvom mjestu ja bih mu se javio, izvinuo sto sam tako odreagovao i pitao da li zeli pricati o problemu koji postoji... ako zeli, lijepo, pricajte pa vidite gdje ste, ako ne zeli onda ste vec svakako dosli do kraja puta.
sretno
po meni sustinska stvar za vezu je postojanje mogucnosti vodjenja normalnog razgovora, ako par ne moze da razgovara ili razgovara na nacin koji odmah vodi u svadju to po meni ne sluti na dobro...
ipak, 2.5 godine nije malo, da sam na tvom mjestu ja bih mu se javio, izvinuo sto sam tako odreagovao i pitao da li zeli pricati o problemu koji postoji... ako zeli, lijepo, pricajte pa vidite gdje ste, ako ne zeli onda ste vec svakako dosli do kraja puta.
sretno
Last edited by d2 on 26/05/2008 01:31, edited 1 time in total.
- Op3r4t0r
#5 Re: PREKIDI
Sta je cilj ove teme? da se ti hvalis kako si lika nogirala prije nego je on nogirao tebe??? Da se hvalis kako ste se dobro sexali??? Da pricas kako si na lijepo javljanje drsko reagovala??? Stvarno ne vidim sta je cilj same teme?
-
daniella
#6 Re: PREKIDI
MIslim da on ima ili je imao neku drugu u planu, pa je želio pauzu dok vidi šta će biti, a sad kad vidi da od toga nema ništa opet se tebi javlja. Znam da ovo zvuči grubo, ali kad god neko želi pauzu definitivno je treća osoba u igri. Naravno da postoji manja mogućnost da su neki drugi razlozi (bolest, porodični problemi), ali najčešće je ipak neko treći u pitanju.
-
sapati srca
#7 Re: PREKIDI
Volio bih razumjeti sta te muci dok sam citao ovaj tekst...I nisam uspioKarolina_ina wrote:Bila sam sa dečkom 2.5 godine, u zadnje vrijeme se čudno ponašao, malo me i izbjegavao jedno tjedan dana, rekao je da ne zna šta ga muči,ali da želi biti sam, pričekala sam tjoš jedan dana, a on je sljedeći tjedan bio isti. Tu sam ga ostavila (čisto iz preventive: bolje ja njega nego on mene) i rekao mi je da me voli i da ćemo pričati...kad smo pričali rekao je da je sad u nekoj fazi i da pričekam da prođe. Kao tjedan,dva. Naravno,nisam pristala. Nismo se ni sexali u zadnje vrijeme, iako nam je sex svo ovo vrijeme bio predobar i sexali smo se svaki put kad se vidimo.
Nakon 2 tjedna javio se s porukom: kako sam i da mu falim?!Tu sam zamračila i nešto drsko odgovorila, jer da mu falim, normalno da bi se ranije javio..poslije smo se čuli, posvađali i to je to. Mislim da je htio prekinuti, ali da nije imao snage reći mi u lice. Dosad smo znali prekidati, od toga je on mene 2x ostavio i rekao mi lijepo u facu: ne želim više biti s tobom, ovo mi ne odgovara...zašto to nije rekao i ovaj put?
- 3xa
#8 Re: PREKIDI
ja bih isto uradila. neka si prekinulaKarolina_ina wrote:Bila sam sa dečkom 2.5 godine, u zadnje vrijeme se čudno ponašao, malo me i izbjegavao jedno tjedan dana, rekao je da ne zna šta ga muči,ali da želi biti sam, pričekala sam tjoš jedan dana, a on je sljedeći tjedan bio isti. Tu sam ga ostavila (čisto iz preventive: bolje ja njega nego on mene) i rekao mi je da me voli i da ćemo pričati...kad smo pričali rekao je da je sad u nekoj fazi i da pričekam da prođe. Kao tjedan,dva. Naravno,nisam pristala. Nismo se ni sexali u zadnje vrijeme, iako nam je sex svo ovo vrijeme bio predobar i sexali smo se svaki put kad se vidimo.
Nakon 2 tjedna javio se s porukom: kako sam i da mu falim?!Tu sam zamračila i nešto drsko odgovorila, jer da mu falim, normalno da bi se ranije javio..poslije smo se čuli, posvađali i to je to. Mislim da je htio prekinuti, ali da nije imao snage reći mi u lice. Dosad smo znali prekidati, od toga je on mene 2x ostavio i rekao mi lijepo u facu: ne želim više biti s tobom, ovo mi ne odgovara...zašto to nije rekao i ovaj put?
- chuchumbamayumbe
#9 Re: PREKIDI
Haj, bar je dJecko dobio... 
-
BRCAK27
#10 Re: PREKIDI
Eh da vam nesto kazem ,mozda ce zvucati smijesno ali evo jas nisam pobornik sexualnih odnosa u vezama i od onih sam koji zastupaju BRAK i cednost do braka ,,međutim i sam sam svjestan da toga vise nema ,ni sam nisam cvejcka ,neke bi stvari da mogu izbrisao ali eto kasno je...Bezobzira zao mi je jako kada vidim da neko biva odbacen kao krpa posle cejfa,i gustanja koje traje god ,,dvije,,dan dva ili instant od ONE NIGHT STAND,,ZALOSNO JE NA STA SMO SPALI!!!
Neznam samo koga da ovdje zalim ,,ko je ostecen ,,jer kazes sex je bio ,,kazes bio je dobar, nemam pojma...
Lijep rece moja nana kada nestane cvijeta koji se zove Stid nestace stida sa dunjaluka , ja ga bome nevdjeh jos od rata!!!!
Selam
Neznam samo koga da ovdje zalim ,,ko je ostecen ,,jer kazes sex je bio ,,kazes bio je dobar, nemam pojma...
Lijep rece moja nana kada nestane cvijeta koji se zove Stid nestace stida sa dunjaluka , ja ga bome nevdjeh jos od rata!!!!
Selam
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#11 Re: PREKIDI
a u ratu se bilo cedno u macku piterinu...sto ne mogu suplje...BRCAK27 wrote:Eh da vam nesto kazem ,mozda ce zvucati smijesno ali evo jas nisam pobornik sexualnih odnosa u vezama i od onih sam koji zastupaju BRAK i cednost do braka ,,međutim i sam sam svjestan da toga vise nema ,ni sam nisam cvejcka ,neke bi stvari da mogu izbrisao ali eto kasno je...Bezobzira zao mi je jako kada vidim da neko biva odbacen kao krpa posle cejfa,i gustanja koje traje god ,,dvije,,dan dva ili instant od ONE NIGHT STAND,,ZALOSNO JE NA STA SMO SPALI!!!
Selam
Bilo ne bilo seksa medju njima, njoj je tesko nakon 2 i po godine bez njega...a penis se moze nadomjestiti i umjetnim putem...
-
Leonid Breznjev
#12 Re: PREKIDI
isprekidaste me! 
-
*mima*
#13 Re: PREKIDI
A i ti se nerviras radi nebuloza.mIRCerka wrote:a u ratu se bilo cedno u macku piterinu...sto ne mogu suplje...BRCAK27 wrote:Eh da vam nesto kazem ,mozda ce zvucati smijesno ali evo jas nisam pobornik sexualnih odnosa u vezama i od onih sam koji zastupaju BRAK i cednost do braka ,,međutim i sam sam svjestan da toga vise nema ,ni sam nisam cvejcka ,neke bi stvari da mogu izbrisao ali eto kasno je...Bezobzira zao mi je jako kada vidim da neko biva odbacen kao krpa posle cejfa,i gustanja koje traje god ,,dvije,,dan dva ili instant od ONE NIGHT STAND,,ZALOSNO JE NA STA SMO SPALI!!!
Selam
Bilo ne bilo seksa medju njima, njoj je tesko nakon 2 i po godine bez njega...a penis se moze nadomjestiti i umjetnim putem...
sto me bezze ovako naljuti..
Last edited by *mima* on 26/05/2008 15:11, edited 1 time in total.
-
sapati srca
#14 Re: PREKIDI
Jel se ti ovo zezas, ma nema veze sto momak ili djevojka ude u 25, 30, ima da ceka i on i djevojka da se uzmu...ako dotle psihofizicki oboje ne prolupajuBRCAK27 wrote:Eh da vam nesto kazem ,mozda ce zvucati smijesno ali evo jas nisam pobornik sexualnih odnosa u vezama i od onih sam koji zastupaju BRAK i cednost do braka ,,međutim i sam sam svjestan da toga vise nema ,ni sam nisam cvejcka ,neke bi stvari da mogu izbrisao ali eto kasno je...Bezobzira zao mi je jako kada vidim da neko biva odbacen kao krpa posle cejfa,i gustanja koje traje god ,,dvije,,dan dva ili instant od ONE NIGHT STAND,,ZALOSNO JE NA STA SMO SPALI!!!
Selam
- lolita_xx
#15 Re: PREKIDI
BRCAK27 wrote:Eh da vam nesto kazem ,mozda ce zvucati smijesno ali evo jas nisam pobornik sexualnih odnosa u vezama i od onih sam koji zastupaju BRAK i cednost do braka ,,međutim i sam sam svjestan da toga vise nema ,ni sam nisam cvejcka ,neke bi stvari da mogu izbrisao ali eto kasno je...Bezobzira zao mi je jako kada vidim da neko biva odbacen kao krpa posle cejfa,i gustanja koje traje god ,,dvije,,dan dva ili instant od ONE NIGHT STAND,,ZALOSNO JE NA STA SMO SPALI!!!
Selam
cekaj, pa seks je obostrano zadovoljstvo, nemas potrebe da nekog zalis...
a i cuvas se za braka, pa se desi da se razvedes, isto ti je to, zato ne pricas gluposti.. upravu si, zvucis smijesno
- Dioda
#16 Re: PREKIDI
Zvucis kao onaj lik,men' se cini KotromanichBRCAK27 wrote:Eh da vam nesto kazem ,mozda ce zvucati smijesno ali evo jas nisam pobornik sexualnih odnosa u vezama i od onih sam koji zastupaju BRAK i cednost do braka ,,međutim i sam sam svjestan da toga vise nema ,ni sam nisam cvejcka ,neke bi stvari da mogu izbrisao ali eto kasno je...Bezobzira zao mi je jako kada vidim da neko biva odbacen kao krpa posle cejfa,i gustanja koje traje god ,,dvije,,dan dva ili instant od ONE NIGHT STAND,,ZALOSNO JE NA STA SMO SPALI!!!
Selam

-
BRCAK27
#17 Re: PREKIDI
Nisam jana nebila mislio da ga nije bilo u ratu ,,halo Mirsada ja rekoh da taj cvijet neviđoh ,,negovorim o sexu ...
Neznam samo zasto se ti osjecas prozvanom ,na kraju se tebi i neobracam ,,to sto mu je dala pa se tip zasitio njen je problem i njegov ja sam samo rekao svoje licno misljenje ,mozda je trebala razmisljati prije kakve konsekvense snosi to sto imaju sexualne odnose i to sto je u toku te veze bila dva puta ostavljena koliko sam skontao...
Najkon sve ga joj se javlja i kaze da mu nedostaje i bla bla,,zna ona jako dobro sta mu nedostaje al hajd necemo o tome vise..
Uglavnom sestro draga smiri se ovo je ipak forum i nema mjesta nervozi ,nerviranju itd
Neznam samo zasto se ti osjecas prozvanom ,na kraju se tebi i neobracam ,,to sto mu je dala pa se tip zasitio njen je problem i njegov ja sam samo rekao svoje licno misljenje ,mozda je trebala razmisljati prije kakve konsekvense snosi to sto imaju sexualne odnose i to sto je u toku te veze bila dva puta ostavljena koliko sam skontao...
Najkon sve ga joj se javlja i kaze da mu nedostaje i bla bla,,zna ona jako dobro sta mu nedostaje al hajd necemo o tome vise..
Uglavnom sestro draga smiri se ovo je ipak forum i nema mjesta nervozi ,nerviranju itd
Last edited by BRCAK27 on 26/05/2008 15:17, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
#18 Re: PREKIDI
Zato sto ga je ufatio sandrprc, htio bi malo "slobode" ali istovremeno ne zeli tebi da da slobodu.Karolina_ina wrote:Bila sam sa dečkom 2.5 godine, u zadnje vrijeme se čudno ponašao, malo me i izbjegavao jedno tjedan dana, rekao je da ne zna šta ga muči,ali da želi biti sam, pričekala sam tjoš jedan dana, a on je sljedeći tjedan bio isti. Tu sam ga ostavila (čisto iz preventive: bolje ja njega nego on mene) i rekao mi je da me voli i da ćemo pričati...kad smo pričali rekao je da je sad u nekoj fazi i da pričekam da prođe. Kao tjedan,dva. Naravno,nisam pristala. Nismo se ni sexali u zadnje vrijeme, iako nam je sex svo ovo vrijeme bio predobar i sexali smo se svaki put kad se vidimo.
PS Ne obaziri se na "cedne" komentare
pozz
-
*mima*
#19 Re: PREKIDI
BRCAK27 wrote:Nisam jana nebila mislio da ga nije bilo u ratu ,,halo Mirsada ja rekoh da taj cvijet neviđoh ,,negovorim o sexu ...
Ona se vise nervira jer ne razumije sta pises......kao ni ja.
- Dioda
#21 Re: PREKIDI
Nidje vezeBRCAK27 wrote:Nisam jana nebila mislio da ga nije bilo u ratu ,,halo Mirsada ja rekoh da taj cvijet neviđoh ,,negovorim o sexu ...

-
Leonid Breznjev
#22 Re: PREKIDI
nije, nije tito...cuturica wrote:Ja mislim da Tito gleda sviju nas.
-
mIRCerka
#23 Re: PREKIDI
anais sestro peri temu solnom kiselinom imamo jednog Zagora ovdje, uprska sve 
- lolita_xx
#24 Re: PREKIDI
ccc... ja tebe ne razumijem, sta ti hoces da kazes s tim sto nema vise tog cvijeta?? mislim nigdje veze? znaci ko se seksa nema stida???BRCAK27 wrote:Nisam jana nebila mislio da ga nije bilo u ratu ,,halo Mirsada ja rekoh da taj cvijet neviđoh ,,negovorim o sexu ...
-
cuturica
#25 Re: PREKIDI
Ne može somun bez četiri kifle da balansira.