prekid veze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
skocko1
#1 prekid veze
E ovako, u vezi sam godinu i 9 mjeseci. Preko raspusta smo se slabo viđali, mozda jednom sedmično.Ja sam onaj tip koji bi stvarno volio viđati curu svaki dan, provoditi trenutke zajedno s njom i tako to.Ove godine je upisala fax i to znači da ćemo se viđat maximalno jednom sedmično, opet.Prije mjesec dana sam bio na maturalnoj ekskurziji, ukratko, prevario sam je sa curom iz razreda. Ja se toj curi sviđam jos od prvog, a i ona manje-vise meni, mada sam je uvijek ignorisao.Ta cura je takodje dugo bila u vezi i prekinula je sa dečkom odmah poslije ekskurzije jer navodno joj je dosadilo.
I tako, prekino sam prije nekolko dana kao izgovor da se slabo viđamo što možda i jest razlog mada sam TOTALNO ZBUNJEN.
Što je još veći problem, nije mi žao što sam prekino, jednostavno to je to, trebamo ići dalje, bilo nam je super itd.
Treba mi bilo kakav komentar, bilo šta čisto da se vratim iz "zbunjenog moda" u normalu. Hvala!
I tako, prekino sam prije nekolko dana kao izgovor da se slabo viđamo što možda i jest razlog mada sam TOTALNO ZBUNJEN.
Što je još veći problem, nije mi žao što sam prekino, jednostavno to je to, trebamo ići dalje, bilo nam je super itd.
Treba mi bilo kakav komentar, bilo šta čisto da se vratim iz "zbunjenog moda" u normalu. Hvala!
-
arslanbey
#2 Re: prekid veze
Sta je tebi problem ovdje? raskinuo si,drago ti..sta sad?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4 Re: prekid veze
Brate, bit će to sve ok dok je predrkaš 
-
Adriano_00
#5 Re: prekid veze
Tako sam i ja buraz bio u vezi 2 ipo god. Raskinuli evo ima par mjeseci. Ja izlazim sa jednom curom al djaba brate uvjek se nadas pomirenju...vjeruj mi...
- newlevel
#6 Re: prekid veze
Ma pomiri se ti sa njom, ne govori joj da si je prevario. Ocito je da je volis, nikad ne zaboravi, u jedinstvu je snaga. Zivite u zemlji vasih pradjedova, nista vam vise osim ljubavi ne treba.
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
- Logovan
#7 Re: prekid veze
Pa trazi bilo kakav komentar.arslanbey wrote:Sta je tebi problem ovdje? raskinuo si,drago ti..sta sad?
-
Adriano_00
#8 Re: prekid veze
Lahko je rec al tesko uradit to. Nije jednostavno,al lijepo bi bilo pomirit se.100% hahanewlevel wrote:Ma pomiri se ti sa njom, ne govori joj da si je prevario. Ocito je da je volis, nikad ne zaboravi, u jedinstvu je snaga. Zivite u zemlji vasih pradjedova, nista vam vise osim ljubavi ne treba.
Sent from my Nokia 3310
- dinooh
#9 Re: prekid veze
bilo kakav komentarLogovan wrote:Pa trazi bilo kakav komentar.arslanbey wrote:Sta je tebi problem ovdje? raskinuo si,drago ti..sta sad?
- Anestezija
#10 Re: prekid veze
Idi igraj Binga
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#11 Re: prekid veze
Omastio si brke na ekskurziji. Tooooo batice 
- Logovan
#12 Re: prekid veze
Našao je pogrešno mjesto da to traži.sherbett wrote:traži potvrdu i opravdanje. Da ga potapšamo i kažemo dobro si odlučio..upravo iz razloga što je požalio.Logovan wrote:Pa trazi bilo kakav komentar.arslanbey wrote:Sta je tebi problem ovdje? raskinuo si,drago ti..sta sad?
- McMoy
#13 Re: prekid veze
skocko1 wrote:E ovako, u vezi sam godinu i 9 mjeseci. Preko raspusta smo se slabo viđali, mozda jednom sedmično.Ja sam onaj tip koji bi stvarno volio viđati curu svaki dan, provoditi trenutke zajedno s njom i tako to.Ove godine je upisala fax i to znači da ćemo se viđat maximalno jednom sedmično, opet.Prije mjesec dana sam bio na maturalnoj ekskurziji, ukratko, prevario sam je sa curom iz razreda. Ja se toj curi sviđam jos od prvog, a i ona manje-vise meni, mada sam je uvijek ignorisao.Ta cura je takodje dugo bila u vezi i prekinula je sa dečkom odmah poslije ekskurzije jer navodno joj je dosadilo.
S kojom agencijom ste išli na ekskurziju?
- Logovan
#14 Re: prekid veze
Popusti malo s tim jedinstvom i snagom.
-
Mutivoda
#15 Re: prekid veze
crko dabogda. :Dskocko1 wrote:E ovako, u vezi sam godinu i 9 mjeseci. Preko raspusta smo se slabo viđali, mozda jednom sedmično.Ja sam onaj tip koji bi stvarno volio viđati curu svaki dan, provoditi trenutke zajedno s njom i tako to.Ove godine je upisala fax i to znači da ćemo se viđat maximalno jednom sedmično, opet.Prije mjesec dana sam bio na maturalnoj ekskurziji, ukratko, prevario sam je sa curom iz razreda.
- supercali
#16 Re: prekid veze
jel ovo skorosherbett wrote:Nije život jedna žena,
što si glavo zamišljena
jos zivota ostalo je
natrag suze moje
Ne pomazu razmisljanja moja
ne vredi mi sto uzdisem
pobedicu osecanja svoja
iz svog srca da nju izbrisem
- supercali
#17 Re: prekid veze
bambusaj ti tu sa ekskurzije dok mozes 
- MeSko Hz
#18 Re: prekid veze
Samo mi nemoj taj slogan , posebno sad pred izbore,joooj wrote:
U jedinstvu je SNAGA!
-
pakica_
#19 Re: prekid veze
McMoy wrote:
S kojom agencijom ste išli na ekskurziju?
- supercali
#21 Re: prekid veze
znam ovako ko je ilic al ne znam pjesme ni jedan tekst
da si rekla zdravkovic pa ajde
da si rekla zdravkovic pa ajde
- ho oponopono
#22 Re: prekid veze
skocko1 wrote:E ovako, u vezi sam godinu i 9 mjeseci. Preko raspusta smo se slabo viđali, mozda jednom sedmično.Ja sam onaj tip koji bi stvarno volio viđati curu svaki dan, provoditi trenutke zajedno s njom i tako to.Ove godine je upisala fax i to znači da ćemo se viđat maximalno jednom sedmično, opet.Prije mjesec dana sam bio na maturalnoj ekskurziji, ukratko, prevario sam je sa curom iz razreda. Ja se toj curi sviđam jos od prvog, a i ona manje-vise meni, mada sam je uvijek ignorisao.Ta cura je takodje dugo bila u vezi i prekinula je sa dečkom odmah poslije ekskurzije jer navodno joj je dosadilo.
...evo ti komentar, pak u tvoju čast dižem ti srednjak...