pozdrav
ovako imam na fiksnoj liniji 2 panasonic-a konkretno ovaj model.: http://www.panasonic.com/hr/consumer/te ... 210fx.html
oni rade perfektno ali pitanje je sledeće.
kada me neko pozove i npr ne želim se javiti. kada pritisnem desnu(crvenu) slušalicu ne mogu da odbijem poziv nego se moram javiti pa onda odbiti poziv na crvenu slušačicu. a ne mogu odbiti prije javljanja. zvao sam SZK mtela i oni su mi rekli da je sa linijom sve ok kao navodno da odbijanje poziva sa fiksnog telefona prije javljanja nije nikada bilo moguće. e sad mene samo zanima da li je to kod svih brojeva ili samo kod mene?
pozajmijo sam od komšije bežicni fiksni simens gigaset neznam tačno model i sa njim je opet ista situacija.
ovi iz mtela su bili kod mene i kao provjereno sve navodno glavni koji radi na centrali u bl kaže da to nikada i nije bilo moguće.
lep pozdrav hvala u naprijed na stručnim odgovorima.
prekid veze na fiksnom telefonu.
Moderator: Benq
- Del_Boy1
#2 Re: prekid veze na fiksnom telefonu.
Ne može to ni kod BH Telecom-a.
-
goran1122
#3 Re: prekid veze na fiksnom telefonu.
znači to nije kvar to je jednostavno tako.
- amortizer
#4 Re: prekid veze na fiksnom telefonu.
Sta je tako?goran1122 wrote:znači to nije kvar to je jednostavno tako.
-
goran1122
#5 Re: prekid veze na fiksnom telefonu.
Pa to da se ne moze odbit poziv dok se ne javis.kod svih operatera je tako
- Benq
#6 Re: prekid veze na fiksnom telefonu.
Da , to nikad nije bilo moguce , cak ni na kablovskom operateru, dakle nema veze koji telefon koristis. Jedino sto mozes uraditi , naravno ako imas takav telefon , kad te neko nazove da pritisnes tipku za pojacavanje zvuka i tako stavis poziv na "mute" bar tako funkcionise kod mene.goran1122 wrote:Pa to da se ne moze odbit poziv dok se ne javis.kod svih operatera je tako
-
goran1122
#7 Re: prekid veze na fiksnom telefonu.
BENG ja imam ovaj kao što sam stavijo u temu znači panasonic kx-tgb210fx. pa da li na njemu se može prekinut poziv pritiskom na strelice gore dole.?
hvala za dosadašnje odgovore.
- Benq
#8 Re: prekid veze na fiksnom telefonu.
Drug to ti ne mogu sa sigurnoscu reci , nego nazovi sebe na fiksni pa probaj.. Kod mene se zvono ukine pritiskom na strelicu prema dole.goran1122 wrote:BENG ja imam ovaj kao što sam stavijo u temu znači panasonic kx-tgb210fx. pa da li na njemu se može prekinut poziv pritiskom na strelice gore dole.?