pregled dojki

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
akicaaa

#1 pregled dojki

Post by akicaaa »

Molim Vas ako neko moze da mi kaze gdje u sarajevu najbolje raditi ultrazvucni pregled dojki al da rade u popodnevnim satima jer radi posla drugacije mi ne odgovara.pozdravvv
(ne)forumas

#2 Re: pregled dojki

Post by (ne)forumas »

http://www.mehmedbasic.ba
nazovi i posavjetuj se, ako ne moze on onda sigurno zna gdje i kod koga mozes
I

#3 Re: pregled dojki

Post by I »

Mozes u Skerlićevoj samo se dugo ceka kad se narucis, ali ako ti nije hitno tamo je najbolje. Ja sam jako zadovoljna sa doktorom Urlicem. On ima i privatnu ordinaciju ako negdje gori.
vertigo24

#4 Re: pregled dojki

Post by vertigo24 »

Za pregled dojki mislim da je jedna od najboljih u Sarajevu Melika Klancevic...ona je bas za dojke...nedavno sam isla kod nje privatno i sve pohvale za nju...radi na VIsnjiku ...mene je primila oko 16 h...a radi i poslije...sad tacno do kad radi ne znam...najbolje ti je da se informises...
Isla sam i kod Mehmedbasica i tamo radi ova dr. Slakovic...Majda...Maja,..tako nesto...i ona je jako detaljna...
ali obzirom...da je Melika bas za dojke ja bih se ipak odlucila za nju...
Nego najbolje ti je da se i ti raspitas pa sama odluci...
Michun

#5 Re: pregled dojki

Post by Michun »

Evo jos jedan prijedlog - Clarus, 222123 dolazi dr. Ibralic Muris, UZ dijagnostika. Mene pregleda detaljno i zadovoljna sam. Eto nazovi i tamo pa pitaj.
Sretno.
drekalica28

#6 Re: pregled dojki

Post by drekalica28 »

vertigo24 wrote:Za pregled dojki mislim da je jedna od najboljih u Sarajevu Melika Klancevic...ona je bas za dojke...nedavno sam isla kod nje privatno i sve pohvale za nju...radi na VIsnjiku ...mene je primila oko 16 h...a radi i poslije...sad tacno do kad radi ne znam...najbolje ti je da se informises...
Isla sam i kod Mehmedbasica i tamo radi ova dr. Slakovic...Majda...Maja,..tako nesto...i ona je jako detaljna...
ali obzirom...da je Melika bas za dojke ja bih se ipak odlucila za nju...
Nego najbolje ti je da se i ti raspitas pa sama odluci...
Ovo za dr. Klančević mogu 100% potvrditi, kao i komplet ženski dio moje familije, a i šire. :D
Ako ti treba br. telefona, slobodno na pp. :)
Ridjobrki

#7 Re: pregled dojki

Post by Ridjobrki »

Ništa, samo provjeravam snagu samokontrole... :-?
akicaaa

#8 Re: pregled dojki

Post by akicaaa »

jel neko pregled radio u plavoj poliklinici na alipasinom polju
tagomago

#9 Re: pregled dojki

Post by tagomago »

refresh

gdje mogu obaviti UZ sa pregledom u SA, ko su ti stručnjaci o kojima pričate, koliko se cijene kreću i koliko moram čekati na termin, sve bih to da strpam u sedmicu, dvije, pa mi se ne da ganjati ovo naše jadno zdravstvo, preporuke, telefon? neka bude female, bitte :oops:
Post Reply