pregled dojki
Moderator: anex
-
akicaaa
#1 pregled dojki
Molim Vas ako neko moze da mi kaze gdje u sarajevu najbolje raditi ultrazvucni pregled dojki al da rade u popodnevnim satima jer radi posla drugacije mi ne odgovara.pozdravvv
-
(ne)forumas
#2 Re: pregled dojki
http://www.mehmedbasic.ba
nazovi i posavjetuj se, ako ne moze on onda sigurno zna gdje i kod koga mozes
nazovi i posavjetuj se, ako ne moze on onda sigurno zna gdje i kod koga mozes
-
I
#3 Re: pregled dojki
Mozes u Skerlićevoj samo se dugo ceka kad se narucis, ali ako ti nije hitno tamo je najbolje. Ja sam jako zadovoljna sa doktorom Urlicem. On ima i privatnu ordinaciju ako negdje gori.
- vertigo24
#4 Re: pregled dojki
Za pregled dojki mislim da je jedna od najboljih u Sarajevu Melika Klancevic...ona je bas za dojke...nedavno sam isla kod nje privatno i sve pohvale za nju...radi na VIsnjiku ...mene je primila oko 16 h...a radi i poslije...sad tacno do kad radi ne znam...najbolje ti je da se informises...
Isla sam i kod Mehmedbasica i tamo radi ova dr. Slakovic...Majda...Maja,..tako nesto...i ona je jako detaljna...
ali obzirom...da je Melika bas za dojke ja bih se ipak odlucila za nju...
Nego najbolje ti je da se i ti raspitas pa sama odluci...
Isla sam i kod Mehmedbasica i tamo radi ova dr. Slakovic...Majda...Maja,..tako nesto...i ona je jako detaljna...
- Michun
#5 Re: pregled dojki
Evo jos jedan prijedlog - Clarus, 222123 dolazi dr. Ibralic Muris, UZ dijagnostika. Mene pregleda detaljno i zadovoljna sam. Eto nazovi i tamo pa pitaj.
Sretno.
Sretno.
-
drekalica28
#6 Re: pregled dojki
Ovo za dr. Klančević mogu 100% potvrditi, kao i komplet ženski dio moje familije, a i šire.vertigo24 wrote:Za pregled dojki mislim da je jedna od najboljih u Sarajevu Melika Klancevic...ona je bas za dojke...nedavno sam isla kod nje privatno i sve pohvale za nju...radi na VIsnjiku ...mene je primila oko 16 h...a radi i poslije...sad tacno do kad radi ne znam...najbolje ti je da se informises...
Ako ti treba br. telefona, slobodno na pp.
- Ridjobrki
#7 Re: pregled dojki
Ništa, samo provjeravam snagu samokontrole... 
-
akicaaa
#8 Re: pregled dojki
jel neko pregled radio u plavoj poliklinici na alipasinom polju
-
tagomago
#9 Re: pregled dojki
refresh
gdje mogu obaviti UZ sa pregledom u SA, ko su ti stručnjaci o kojima pričate, koliko se cijene kreću i koliko moram čekati na termin, sve bih to da strpam u sedmicu, dvije, pa mi se ne da ganjati ovo naše jadno zdravstvo, preporuke, telefon? neka bude female, bitte
gdje mogu obaviti UZ sa pregledom u SA, ko su ti stručnjaci o kojima pričate, koliko se cijene kreću i koliko moram čekati na termin, sve bih to da strpam u sedmicu, dvije, pa mi se ne da ganjati ovo naše jadno zdravstvo, preporuke, telefon? neka bude female, bitte