Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sinoc oko 20.00 sin od prijateljice je dosao i rekao da je auto udarilo djecaka na biciklu kod Asa Skoda salona i servisa na Alipasinom polju... ostala je crvena mrlja od krvi i sokic tetrepak koji je djecak pio dok je vozio biciklo...
Pitam se da li neko zna vise o tom dogadjaju. Danas nisam uspjela naci nikakvu vijest vezanu za ova udes
Stvarno bi voljela da znam da li je djecak dobro jutros je na tom mjestu bila poveca lokva krvi, a sin prijateljice kaze da je auto dobro udarilo djecaka i da je razbjena sofersajba na autu
S obzirom da je to moj komsiluk i da djecu uglavnom po faci znam, ne znam imena ali kao da su i vazna.. djeca su sva ista slatka i vragolasta... i vidjam ih stalno da voze bicikle, trocikle, igraju fudbala itd.. i ne vidim nista lose u tome sto sam stavila temu da saznam jeli to dijete uopce zivo.. hvala
Dile wrote:ja sam sinoc oko 21 sa autom prolazila i ne vidjeh nikakav uvidjaj ili bilo sta drugo...
ja sam jutros vidjela lokvu krvi kad sam krenula na posao.. a maleni je dosao oko 20.00 i to rekao da se desilo... prijateljica je krenula jutros na posao oko pola 9 i jos uvijek je bilo krvi
ja nisam stvarno obracala paznju sta ima po cesti... ali kontam nest, oko 21 bi trebao trajati jos uvidjaj i to ne bih fulila...ali ko ce ga znati sa nasom murijom...
Mislila sam da ce ovdje neko mozda znati nesto vise o tome...
@Dile ja sam obratila paznju jer sam znala da se desilo... uvidjaj je jako kratko trajao ni sat vremena mozda cak i manje.... dijete je neko odvezao u bolnicu nisu cak ni cekali hitnu barem ovaj malisa tako rece ...
13-godišnji Edin Talović se nalazi na Klinici za neurohirurgiju,gdje se oporavlja od teške povrede lobanje i u stabilnom je stanju.
"dnevni avaz"str.17
dr.gog wrote:13-godišnji Edin Talović se nalazi na Klinici za neurohirurgiju,gdje se oporavlja od teške povrede lobanje i u stabilnom je stanju.
"dnevni avaz"str.17
je li neko vidio sliku ? jel mali ima plavu dugu kosu ? 6. ili 7. razred osnovne ???
...Edin Talovic...Djecak koji ide u moju skolu...govore da je sad oke...bio je u bolnici vishe dana...napukla lobanja i ti problemi... Samo jedva cekamo da nam se vrati u skolu i da nam ophet zapjewa svojim prelijepim glasom...Uz tebe smo Singeru!!!