pregazeni djecak

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
kockica_kockica

#1 pregazeni djecak

Post by kockica_kockica »

Sinoc oko 20.00 sin od prijateljice je dosao i rekao da je auto udarilo djecaka na biciklu kod Asa Skoda salona i servisa na Alipasinom polju... ostala je crvena mrlja od krvi i sokic tetrepak koji je djecak pio dok je vozio biciklo...

Pitam se da li neko zna vise o tom dogadjaju. Danas nisam uspjela naci nikakvu vijest vezanu za ova udes Image
HAVANA

#2 Re: pregazeni djecak

Post by HAVANA »

:? :(
kockica_kockica

#3 Re: pregazeni djecak

Stvarno bi voljela da znam da li je djecak dobro :( jutros je na tom mjestu bila poveca lokva krvi, a sin prijateljice kaze da je auto dobro udarilo djecaka i da je razbjena sofersajba na autu :sad:
kockica_kockica

#4 Re: pregazeni djecak

S obzirom da je to moj komsiluk i da djecu uglavnom po faci znam, ne znam imena ali kao da su i vazna.. djeca su sva ista slatka i vragolasta... i vidjam ih stalno da voze bicikle, trocikle, igraju fudbala itd.. i ne vidim nista lose u tome sto sam stavila temu da saznam jeli to dijete uopce zivo.. hvala :kravata:
Cholina_Lokica

#5 Re: pregazeni djecak

Post by Cholina_Lokica »

ja sam sinoc oko 21 sa autom prolazila i ne vidjeh nikakav uvidjaj ili bilo sta drugo...
kockica_kockica

#6 Re: pregazeni djecak

Dile wrote:ja sam sinoc oko 21 sa autom prolazila i ne vidjeh nikakav uvidjaj ili bilo sta drugo...

ja sam jutros vidjela lokvu krvi kad sam krenula na posao.. a maleni je dosao oko 20.00 i to rekao da se desilo... :( prijateljica je krenula jutros na posao oko pola 9 i jos uvijek je bilo krvi :sad:
neprilagodjena

#7 Re: pregazeni djecak

Post by neprilagodjena »

Nadam se da je sve uredu sa djetetom.
Cholina_Lokica

#8 Re: pregazeni djecak

Post by Cholina_Lokica »

ja nisam stvarno obracala paznju sta ima po cesti... ali kontam nest, oko 21 bi trebao trajati jos uvidjaj i to ne bih fulila...ali ko ce ga znati sa nasom murijom...
kockica_kockica

#9 Re: pregazeni djecak

Mislila sam da ce ovdje neko mozda znati nesto vise o tome... :(

@Dile ja sam obratila paznju jer sam znala da se desilo... uvidjaj je jako kratko trajao ni sat vremena mozda cak i manje.... dijete je neko odvezao u bolnicu nisu cak ni cekali hitnu barem ovaj malisa tako rece ... :(
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#10 Re: pregazeni djecak

Post by dr.gog »

13-godišnji Edin Talović se nalazi na Klinici za neurohirurgiju,gdje se oporavlja od teške povrede lobanje i u stabilnom je stanju.
"dnevni avaz"str.17
hakazvaka

#11 Re: pregazeni djecak

Post by hakazvaka »

dr.gog wrote:13-godišnji Edin Talović se nalazi na Klinici za neurohirurgiju,gdje se oporavlja od teške povrede lobanje i u stabilnom je stanju.
"dnevni avaz"str.17
:shock: :shock: :shock:
je li neko vidio sliku ? jel mali ima plavu dugu kosu ? 6. ili 7. razred osnovne ???

Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#12 Re: pregazeni djecak

Post by Latina »

Uh, grozno. :( Daj Boze da se Edin uskoro oporavi.
MaLLOo

#13 Re: pregazeni djecak

Post by MaLLOo »

...Edin Talovic...Djecak koji ide u moju skolu...govore da je sad oke...bio je u bolnici vishe dana...napukla lobanja i ti problemi... Samo jedva cekamo da nam se vrati u skolu i da nam ophet zapjewa svojim prelijepim glasom...Uz tebe smo Singeru!!!
Post Reply