Predvidjajte kada ce RS biti ukinuta i kako...

Post Reply

RS ce biti ukinuta do>

2006
15
50%
2007
3
10%
2010
6
20%
iza 2010
6
20%

Total votes: 30

sojka

Post by sojka »

brak ? :D :lol: :lol: :lol:
SD-6

Post by SD-6 »

A ja jedva cekam kad potkacimo vas preko Drine
Nestavljaj Sarajevo i Pale u isti saf,cobane
Idi nalij se surutke,krmetina ti curi iz usta
sojka

Post by sojka »

SD-6,
fino lijepo Bonton u shake i mantraj pravila normalnog komuniciranja.
sojka

Post by sojka »

Kotromanic wrote:
sojka wrote:Hajmo, malo civiliziranosti, molit`cu lijepo.
Hvala!
Glasah da ce se RS ukinuti iduce godine zbog masovnih pritisaka koji ce dolaziti sa strane Peddija i cjelokupnog Zapada.
Mladi se nece mnogo opirati.

:)
Tacno je da ovi iz Istocnog Sarajeva, cuj Istocnog :lol: , sabotiraju temu, ali nece im to poci za rukom.

Dakle, komentari, koja institucija je sljedeca za ukidanje?

Mudro cutim. 8) :D
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

....
Last edited by _BaykoNoor_ on 11/10/2005 01:36, edited 1 time in total.
Aristokrata

Post by Aristokrata »

_BaykoNoor_ wrote:
Aristokrata wrote:
macchia_velija wrote:ne daj Boze da srbe poredim sa njemcima...

kod njemaca se rodio n.p. willy brandt
toliki su narod da su prevazisli "neke niski nivo" (tesko za definirat; n.p. nivo danasjih srba) i smogli snage da se kriticki pozabave sa svojom historiom...

kada ce to srbi moci...

njemci su tokom rata imali vladu u exil kojoj su pripadali ljudi kalibra thomas mann ...

srbi svi u jedan rog kako su oni zrtve...

uporedit vas sa njemcima bilo odlikovnja za vas ili ponizavanje njemaca:

ni na jedno nisam spreman
ma ja konto ti ces pomenut getea ili silera...

ma mismo svijetu dali teslu njegosa a sta ste vi bosnjaci i koga ste dali vi ?

ma posle ovoga sto si reko porediti tebe sa covjekom je uvreda za sav ljudski rod!
sikter od mene !
http://www.b92.net/invboard/index.php?showtopic=16341

da procitas malo sta ti pisu o RS tvoja prekodrinska braca.bices prijatno iznenadjen.
popij prije spavanja ono cime mi guzice peremo.
i pozdravi mamu....
ma nemoj mi dirat mamu vec je godinama mrtva
ni ja tebi tvoju ne diram
pozdrav
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

...
Last edited by _BaykoNoor_ on 11/10/2005 01:33, edited 2 times in total.
pike

Post by pike »

tvoj problem, ne moj.
svoje ponasanje prema tebi odredjujem prema onome sto napises.do sada se nisi proslavio jer uglavnom vrijedjas.moje pisanje je logicna posljedica procitanog.
pozdrav zadrzi za nekog drugog.[/quote]

Čime te to uvrjedijo matere ti :?
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

...
Last edited by _BaykoNoor_ on 11/10/2005 01:31, edited 1 time in total.
Aristokrata

#85 Re: Predvidjajte kada ce RS biti ukinuta i kako...

Post by Aristokrata »

_BaykoNoor_ wrote:
Aristokrata wrote:
Kotromanic wrote:
Ovako, vi Srbi odlucujete o tome da li ce na vama ostati kolektivna krivica ili ne! Da li je srpski narod kolektivno kriv? Licno mislim da nije, ali da ce nositi krivicu dok god smatra narodnim herojima ratne zlocince.

Srpska crkva je davala podrsku Karadzicu. Mediji su davali podrsku Karadzicu, sve srpske stranke su davale podsrku Karadzicu...Dakle sve institucije jednog naroda, ako vec hoces da se koristim vasom terminologijom, su bile iza rukovodstva koje je pocinilo genocid i etnicko ciscenje.

Ako zelite skinuti kolektivnu krivnju, onda pokrenite inicijativu za ukidanje RS-a...

Znam da ima mnogo probosanskih Srba i njima svaka cast, ja mislim na ove iz drugog entiteta i preko Drine...
ma cijeli je srpski narod bio uz karadzica jer se moralo branit od dzihad ratnika opstanak je bio u pitanju...
a ti eto optuzi jedan narod budi toliko hrabar-bujrum
!
jos pojasnjenja?

(nevidljivim slovima)P.S.pike popravi malo taj pravopis
jesam ja to nestO slagao?
pa svi znaju da su srbi bili uz karadzica i da su u BIHbili mudzahedini
nista novo nisam reko...

ako si mI mater pominjao zbog ovoga....
pike

#86 Re: Predvidjajte kada ce RS biti ukinuta i kako...

Post by pike »

ma cijeli je srpski narod bio uz karadzica jer se moralo branit od dzihad ratnika opstanak je bio u pitanju...
a ti eto optuzi jedan narod budi toliko hrabar-bujrum
![/quote]

jos pojasnjenja?

(nevidljivim slovima)P.S.pike popravi malo taj pravopis[/quote]

Što zato što sam napiso uvrjedijo umjesto uvrjedio jel.

Pa ovo je forum, a ne škola da me ti ispravljaš.

PS to nije tema
harisl

Post by harisl »

Republika Srpska ima nakaradnu zastavu (vrijedja svakoga sa ovih prostora ko nije srbin), nakaradno ime, istoriju zasnovanu na genocidu, silovanjima i etnickom ciscenju. Uz sve to, ona jos uvijek stiti i velica ratne zlocince. Ona predstavlja destabilizirajuci faktor na ovim prostorima i bice primorana da se reformise iz korijena, ili ce biti ukinuta onda kada istekne ogromno strpljenje medjunarodne zajednice. Zasto bi Evropa trpila crnu rupu na svojim granicama, ruglo koje je potencijalni izvor novih sukoba i spomenik genocidu ? Nemam nista protiv Srba, nemam nista protiv RS-a kada promijeni ime, zastavu, pohapsi ratne zlocince i promijeni svoj odnos prema mojoj Bosni i svima koji zive u mojoj zemlji (a nisu Srbi). Ali pitanje je da li je RS, sa svojim kokosarskim politicarima, spremna na suzivot i istinu. Po onome sto je do sada pokazala- vjerovatno nije. RS-ovski kokosari ce radije drzati Srbe iz RS-a u izolaciji jos sto godina i mozda cak odvesti i u rat nego sto ce pokusati da vode narod u bolju buducnost. Problem je sto se zbog toga Bosni zatvaraju vrata u EU, u NATO.... Koji ce nam RS...
bosna forever

Post by bosna forever »

Prijedor, Trebinje, Foca, Bijeljina, Zvornik, Visegrad . . . . .
Gradovi u kojima je hrabri Karadzic poveo svoj jos hrabriji narod u borbu protiv dzihad zena, dzihad djece, dzihad staraca, a kasnije i tz. dzihad ratnika, ali tada su vec poceli da gube rat.

U Republici Mrskoj nedostaje dosta toga a ponajvise STIDA.
violentjack

Post by violentjack »

bosna forever wrote:Prijedor, Trebinje, Foca, Bijeljina, Zvornik, Visegrad . . . . .
Gradovi u kojima je hrabri Karadzic poveo svoj jos hrabriji narod u borbu protiv dzihad zena, dzihad djece, dzihad staraca, a kasnije i tz. dzihad ratnika, ali tada su vec poceli da gube rat.

Svi ti gradovi sem Bijeljine..na dometu nase artiljerije :wink:
Aristokrata

Post by Aristokrata »

bosna forever wrote:Prijedor, Trebinje, Foca, Bijeljina, Zvornik, Visegrad . . . . .

video sam ja te tvoje dzihadlije pa oni imaju vecu bradu nego cetnici ja ne znam sto se vi cetnicima rugate
kad su vasi muzdahedini bradatiji i zpusteniji od njih...
violentjack

Post by violentjack »

Zavisi naravno ako Hrvati zele Trebinje

A Doboj se moze snajperisati :oops: :oops:
Aristokrata

Post by Aristokrata »

violentjack wrote:Zavisi naravno ako Hrvati zele Trebinje

A Doboj se moze snajperisati :oops: :oops:
ma bogami vi cete nas preko drine pretjerat i to sa sve prackama.... :lol: :lol:
violentjack

Post by violentjack »

Ja ne vjerujem da se Bijeljina moze uzeti vojnicki od Srba to je malo teze..i to kao jedan od boljih poznavaoca terena i strateg kazem..jos Bosnjak

Ali logistika je kod Srba skroz u K... sto dalje prema zapadu odes i krajevi poput Novog i ostali padaju kao kula od karata.jer Bosnjaci im vise za vratom i drze vaznije prijevoje

Banja Luku isto tesko mislim da se moze zauzeti..ali opet siguran sam ako se Hrvati u Jajcu ukljuce gotovo je i po njih

Za kasabe poput Kalinovika nemam rijeci..tamo je dovoljno da pukne primarna linija odbrane i ne uveze ti linije odbrane kad je na cijeloj opcini u Rs danas zivjelo 4266 stanovnika popis 1991..to je za Kalinovik sve do Crne Gore..a mozda uzmemo i Niksic tada

Dalje Doboj tu ti Bosnjaci vise za vratom..mozda bi to i Srbi pokusali braniti..ali tesko da nesto uspiju tamo

Dalje sve krajeve zapadno od Vrbasa eventualno Banja Luka je tesko odbranjivol.jer su najvaznije planine okolo i prijevoji vec pod kontrolom Bosnjaka i Hrvata

Sad znaju oni Srbi iz Mrkonjica i Sipova sta se desi kad se rata igra

:oops:
harisl

Post by harisl »

Aristokrata... stvarno nemas blage veze sa stvarnoscu. Isti si kao i RS-ovski politicari, samo prijetite, a nemate nikakvih 'oraha u dzepu'. Prizivaj ti rat... vjerovatno si bio daleko i u proslom. Ukoliko i dodje do tog rata, RS ne bi dugo trajala, ukoliko se zatvore granice prema 'braci preko Drine'. A reci mi, da li bi i ti bio spreman ici u rat, ili bi samo tako laprdao izdaleka?
violentjack

Post by violentjack »

Pa Aristokrata je bio u ratu kaze na Majevickom ratistu ..valjda mu vjerujem

Cova bi isao ratovati za Sumsku..zalim ga ali haj njegova greska :)
harisl

Post by harisl »

E pa nije se opametio....
bosna forever

Post by bosna forever »

Aristokrata wrote:

video sam ja te tvoje dzihadlije pa oni imaju vecu bradu nego cetnici ja ne znam sto se vi cetnicima rugate
kad su vasi muzdahedini bradatiji i zpusteniji od njih...
Da, samo sto su ti mudzahedini koje ti spominjes sporadicna nus pojava sveopstog ludila, a o cetnicima, koji su isto tako primitivni, zapusteni i bradati, i dan danas pjesme pjevate.
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Ukidanje Sumske u 2006. Predvidjam ULTIMATUM sumskoj od strane EU (V. Britanija se vec izjasnila) To je priprema terena za obavjestenje koje uskoro slijedi. Nato ce definitivno da bude ukljucen u to ( prije 2 dana se ponovo prikazivao Film "Behind Enemy Lines" - u SAD :D sa razlogom pripremaju narod za nesto "znacajno" u vezi cetnika. Iza toga automatski slijedi promjena konstituitivnosti naroda u BH (svi okupatori nisu kvalifikovani) jer SAD ne priznaje RS, ( zasto sta mislite? :D) i onda se klupko odmotava.

SAD drzi cetnike na oku, aboslutno ih NE podrzavaju niti imaju namjeru da ih ukljuce u ikakvu saradnju. Srbija nije znacajan faktor za SAD i Evropu, naprotiv predstavlja "problem" koji treba da se rijesava. Bosna je dala sve od sebe i kooperiarala a time i dokazala Zapadu i Svijetu ko je u stvari problem. Bravo za Bosnu - Svijet je tretira kao Diplomatsku Drzavu. Bosna je tu ostavila odlicne utiske.

Kad se cetnici nadju pred Sudom BH, ima da bude bjezanije. :lol:
Ali nece moci nigdje pobjeci jer taj isti Zakon ce da bude forsiran i u Srbiji i onda ce da Srbija ima Ultimatum. Predaj ratne zlocince ili ispadas iz lige.

BH ima PUNU podrsku Zapada. :D SAD podrzava BH maximalno i imaju izvanrednu kooperaciju. Evropa je svjesna da ostavljanjem Cetnika u BOSNI na jednom mjestu kreira REVOLT kod ostalih i jednostavno znaju sta je posljedica ako se taj problem ne adresira.

Inace mislim da cetnici nemaju blage veze sta se desava sa njima, jer koliko godina zivim u inostranstvu vrlo dobro poznajem kako se povlace potezi, "step by step" nista preko noci ali cetnici su u sah-mat poziciji.

Nemaju izlaza. :D
God bless Bosnia!!!! Pobjeda je neminovna.
Last edited by Sarajevska Princeza on 05/01/2005 09:59, edited 2 times in total.
margareta

Post by margareta »

Na anketu sam odgovorila u 2005. godini i tako ce biti !
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Nije bilo 2005! Mada i ja mislim da ce poceti u 2005. :D
Post Reply