Predstavnik Bosne i Hercegovine na Pjesmi Evrovizije 2007.?
Moderator: _BataZiv_0809
-
DK-27
#1 Predstavnik Bosne i Hercegovine na Pjesmi Evrovizije 2007.?
Nedavno pročitah, na jednoj od najposjećenijih internet-stranica o "Pjesmi Evrovizije" (http://www.doteurovision.com), da je ekipa koja organizuje izbor za bosanskohercegovačkoga predstavnika za "Pjesmu Evrovizije" odlučila da i izvođača i pjesmu bira na isti način kao i prethodne godine - znači, naručeni rad.
Eh, sad, povodom ove vijesti, kruže različite glasine o tome, ko bi mogao predstavljati BiH u Helsinkiju 2007. godine. Navodno da su i Zdravko Čolić i Dino Merlin odbili ovakve ponude, a još se kao mogući predstavnik spominje i Haris Džinović, što me zgražava do besvijesti, iako mi je jasno da se radi o glasinama.
Ali, opet, razmišljam, ne bi me iznenadilo da se desi, da neko dobije izljev krvi u mozak i pošalje narodnjaka na Evroviziju! Ne d'o Bog!
Kakav je vaš stav prema ovoj temi i koga bi ste vi voljeli vidjeti kao našega predstavnika? Evo liste mojih favorita:
1. Emina Jahović
2. Dino Merlin
3. Al'Dino
Pozdrav svima iz ne tako hladnoga Kopenhagena!
Eh, sad, povodom ove vijesti, kruže različite glasine o tome, ko bi mogao predstavljati BiH u Helsinkiju 2007. godine. Navodno da su i Zdravko Čolić i Dino Merlin odbili ovakve ponude, a još se kao mogući predstavnik spominje i Haris Džinović, što me zgražava do besvijesti, iako mi je jasno da se radi o glasinama.
Ali, opet, razmišljam, ne bi me iznenadilo da se desi, da neko dobije izljev krvi u mozak i pošalje narodnjaka na Evroviziju! Ne d'o Bog!
Kakav je vaš stav prema ovoj temi i koga bi ste vi voljeli vidjeti kao našega predstavnika? Evo liste mojih favorita:
1. Emina Jahović
2. Dino Merlin
3. Al'Dino
Pozdrav svima iz ne tako hladnoga Kopenhagena!
-
biscanka84
ona je iz Sandzaka,t.j Srbije1. Emina Jahović
a moji favoriti su
1.Dino Merlin
2.Al Dino
3.ja
-
Marchegianni
E pa DK-27, mi ovdje, istina, zayebavamo sve koji daju povod za zayebanciju. Šta ćeš, to je merak i vazda je tako bilo ovdje. Ko to prihvati, postaće možda i legenda među rajom. Ko ne prihvati, zayebavaće ga do kraja života. I onda ispada kako mi pljujemo svoje i slično, a ono neki/neka uštogljenko/a ne zna da se zayebava. Zayebavam i mater rođenu kada naleti na zicer.
A Evrovizija je preglupa i za zayebanciju. Nikad je niko nije ozbiljno shvatao, osim Ismete Dervoz/Krvavac/Dervoz i poneke cure koja je tu više da vidi šta dolazi iz drugih zemalja, nego zbog same muzike. Raznim spletovima okolnosti odgledao sam i ja nekoliko istih i izuzev uglavnom dobrih programa u pauzi između izvedbi i glasanja, te pobjedničke kompozicije iz (čini mi se) 1995. (Norveška, malo teksta), ništa muzički kvalitetno vidio nisam. Zato ću ja uvijek sa merakom zayebavati svakoga ko je voli i prati.
A Evrovizija je preglupa i za zayebanciju. Nikad je niko nije ozbiljno shvatao, osim Ismete Dervoz/Krvavac/Dervoz i poneke cure koja je tu više da vidi šta dolazi iz drugih zemalja, nego zbog same muzike. Raznim spletovima okolnosti odgledao sam i ja nekoliko istih i izuzev uglavnom dobrih programa u pauzi između izvedbi i glasanja, te pobjedničke kompozicije iz (čini mi se) 1995. (Norveška, malo teksta), ništa muzički kvalitetno vidio nisam. Zato ću ja uvijek sa merakom zayebavati svakoga ko je voli i prati.
-
Marchegianni
E, dok si ti čistio, ja pisao. Briši i ovo onda. 
- maccarona
pa ne moraspitt wrote:Ne zamjeri,.....ja sam samo ljubomoranmaccarona wrote:ofkorspitt wrote:Priznaj da se topis kad ga cujes:D
pored ovog
pogleda
tijela
zanosnog gibanja
![]()
i profesionalnostiko ne bi
:D:D
- chuchumbamayumbe
A zašto ukinu moju konstataciju da Emina Jahović može nastupiti za Ser ili CG, ali ne za BiH, osim kao strani državljanin?
Da se nije neko našao uvrijeđenim?
I nije zajebancija, nego je ozbiljna konstatacija!
Toliko o pročišćavanju teme i moderatorima...
Da se nije neko našao uvrijeđenim?
I nije zajebancija, nego je ozbiljna konstatacija!
Toliko o pročišćavanju teme i moderatorima...