Evo moje, ultra duboke, ljubičaste

Moderator: anex

ne pika se dok ne pokažeš ... jal jedno jal drugozena21 wrote:sjetih se onoga:
Q:sta je zajednicko tenama i zenama???
A:najbolje su STARKE![]()
![]()
HVALAsheilak wrote:@ M & M
super su ti starke! Liče mojima od prije nekih par godina - moje su bile pliće i crvene. Nemam ih vise, ali planiram kupiti nove.

kakve imaš? plitke, duboke, šarene, jednobojne?Eborg wrote:Ima li kakav pretrazhivach?Nemam pojma kako da pronadjem sliku u moru Starki...
uzmi fotić pa uslikaj i nakači da vidimo, te me zelene pravo zanimaju!Eborg wrote:Eno sad,pa rekoste da treba staviti svoje Starke...![]()
Trenutno imam jedne niske bijele sa bijelom zvijezdom...
Zatim tamnozelene duboke sa crvenom zvijezdom (ove su najjache,kao da sam pobjegao iz kampa Che Guevare)...
I smedje niske sa krem zvijezdom...
Sve su kozhne...
Ali hocu sada sebi kupiti kakve platnene iako nije vrijeme za to...
možda tebi...nekima su kult. a ako ti je glupa tema ne vidim poantu da se javljaš na njulolita_xx wrote:tema je pravo glupa... starke ko starke
mozda su i meni. i sta treba sada d svi stave svoje starkeMoonlight & Magnolia wrote:možda tebi...nekima su kult. a ako ti je glupa tema ne vidim poantu da se javljaš na njulolita_xx wrote:tema je pravo glupa... starke ko starke
opet kažem, nemoj ako nećeš ... niko te ne tjera ... nema potrebe da vrijeđaš!lolita_xx wrote:mozda su i meni. i sta treba sada d svi stave svoje starkeMoonlight & Magnolia wrote:možda tebi...nekima su kult. a ako ti je glupa tema ne vidim poantu da se javljaš na njulolita_xx wrote:tema je pravo glupa... starke ko starke

da znas da jesu, ima njima preko 20 godina... nikad jos masine vidjele nisu, rijetko ih nosim, slutim da ce uskoro u masinuMoonlight & Magnolia wrote:d2,
ove tirkizne se ubile za veš mašine!
42-3sheilak wrote:hahahaha, jesu bas!
Ove maslinaste bi se mogle i hapiti!Koji broj nosis d2, ha?

hajd' nema veze, svezaću učkur jače oko noge!d2 wrote:42-3sheilak wrote:hahahaha, jesu bas!
Ove maslinaste bi se mogle i hapiti!Koji broj nosis d2, ha?
starki nikad ne mozes imati dovoljno... trebalo bi mi bar 8-9 pariPusur wrote: Ovo je garant Zera iz Crvene Jabuke, samo on moze imati ovoliku kolekciju hehehehe