Predstave...
Moderator: Chloe
-
mina22sa
#1 Predstave...
Htjela bih pogledati neku predstavu u pozoristu ovih dana, a ne znam gdje ima i gdje sta igra. Moze li mi neko nesto preporuciti? Koje su cijene?
- cellisto
#2 Re: Predstave...
Sad je vec kraj sezone, u Narodnom pozoristu sigurno, a mislim i u ostalim kucama...
Uglavnom, pogledaj tu:
http://www.sartr.ba/
http://www.kamerniteatar55.ba/intro.htm
Uglavnom, pogledaj tu:
http://www.sartr.ba/
http://www.kamerniteatar55.ba/intro.htm
-
kolobok
#3 Re: Predstave...
SARTR-ova kultna predstava ‘Ay, Carmela’ u režiji Roberta Raponje, koja će na matičnoj sceni biti izvedena 17. marta, bit će humanitarnog karaktera
Naime, sredstva prikupljena od prodaje ulaznica namijenjena su za liječenje Adele Bajrić, zaposlenice Narodnog pozorišta Tuzla.
Ukoliko se ne izvrši transplatacija rožnjače na oba oka, Adeli Bajrić prijeti gubitak vida.
‘Molim vas da nam pomognete u promociji ove kampanje i da pokušamo, prema svojim mogućnostima, pomoći ovoj djevojci, poručuju iz SARTR-a.
Cijena karte će biti 10 KM, a za studente, školarce i penzinere 5 KM.
http://dobro.ba/?p=3751
Naime, sredstva prikupljena od prodaje ulaznica namijenjena su za liječenje Adele Bajrić, zaposlenice Narodnog pozorišta Tuzla.
Ukoliko se ne izvrši transplatacija rožnjače na oba oka, Adeli Bajrić prijeti gubitak vida.
‘Molim vas da nam pomognete u promociji ove kampanje i da pokušamo, prema svojim mogućnostima, pomoći ovoj djevojci, poručuju iz SARTR-a.
Cijena karte će biti 10 KM, a za studente, školarce i penzinere 5 KM.
http://dobro.ba/?p=3751
-
node1
#4 Re: Predstave...
mina22sa wrote:Htjela bih pogledati neku predstavu u pozoristu ovih dana, a ne znam gdje ima i gdje sta igra. Moze li mi neko nesto preporuciti? Koje su cijene?
u kamernom ti je sve super, ako si student pokusaj sa indexom, ima neki popust ja mislim...UMRI MUSKI- fantasticna predstava.
pogledao sam neki dan i HAMLETU SELU MRDUŠA DONJA, nije lose.
-
todd_smith
#5 Re: Predstave...
node1 wrote:mina22sa wrote:Htjela bih pogledati neku predstavu u pozoristu ovih dana, a ne znam gdje ima i gdje sta igra. Moze li mi neko nesto preporuciti? Koje su cijene?
u kamernom ti je sve super, ako si student pokusaj sa indexom, ima neki popust ja mislim...UMRI MUSKI- fantasticna predstava.
-
teAMICA
#6 Re: Predstave...
umri muski sam tri puta gledala i svaki put me suze oblise...todd_smith wrote:node1 wrote:mina22sa wrote:Htjela bih pogledati neku predstavu u pozoristu ovih dana, a ne znam gdje ima i gdje sta igra. Moze li mi neko nesto preporuciti? Koje su cijene?
A plakala sam i gledajuci Helverovu noc, ali ne od smijeha...
-
harleyquinn
#7 Re: Predstave...
"Skapino" u Pozoristu mladih, preporucujem od srca 
- SinjaD
#8 Re: Predstave...
Evo baš večeras, pa onda opet 24og, u Pozorištu mladih igra predstava KOKOŠKA.
Meni se dopala pa je preporučujem. Baš sam se onako smijala do suza.
Meni se dopala pa je preporučujem. Baš sam se onako smijala do suza.
-
funeral blues
#9 Re: Predstave...
Je l' ko gledao ''Ja mahaluša'' ? Čujem da je rasprodana mjesec dana unaprijed, pa me zanimaju utisci,ako je neko gledao.
Mene lično je ''Žaba'' oduševila. Odlična
Mene lično je ''Žaba'' oduševila. Odlična
- wewa
#10 Re: Predstave...
Hamlet moze proc', Kokoska izvrsna, Zaba fantasticna 
- SinjaD
#11 Re: Predstave...
Ah da , zaboravih na Žabu . Odlična!
-
StupskaBitanga
#12 Re: Predstave...
Predstava Hamlet u selu Mrduša Donja
NP puno

NP puno
-
miss v
- nacho_
#14 Re: Predstave...
mario arioharleyquinn wrote:"Skapino" u Pozoristu mladih, preporucujem od srca
- Zovem se Zelena
#15 Re: Predstave...
Eh, evo nam jeseni i sezona u pozorištima je počela... Mada je septembar prilično siromašan
Valjda bude bolje do kraja godine.
Da ne otvaram temu, ovu ću akuelizirati. Dakle, šta preporučujete da se pogleda? Kontala sam Helverovu noć i Žabu u Kamernom. Dalje?
Hvala
Da ne otvaram temu, ovu ću akuelizirati. Dakle, šta preporučujete da se pogleda? Kontala sam Helverovu noć i Žabu u Kamernom. Dalje?
Hvala
-
miss v
- Zovem se Zelena
#17 Re: Predstave...
Odgledah nedavno u NP Građanin plemić... Ono, fina tematika. Ipak je to Molijer. Tekst je nekako bezvremenski, ide uz svako doba jer uvijek je bilo i biće tih skorojevića koji haman nemaju pojma o životu a rado bi da budu "nešto"
Samo, ne znam... Nisam imala neku posebnu emociju, ono oduševljenje
Više mi ide na živce salva smijeha na svaku psovku! Kurvić fantastičan
Večeras odgledah Zečija rupa u SARTR-u. Teška tematika... Duga predstava, 2h. Mislim da je moglo sve stati u sat i po, al' hajde. Falilo mi je onog klasičnog zapleta, nekako je sve bilo ravno. Muzika mi je super bila, Selma
Zna dočarati emociju na sceni, što jeste - jeste! Ne ide mi Alban s njom (iako je i on odlično glumio), možda zbog razlike u godinama, ali ok predstava! Vrijedi pogledati.
E da mi se samo još dokopati Kamernog
Večeras odgledah Zečija rupa u SARTR-u. Teška tematika... Duga predstava, 2h. Mislim da je moglo sve stati u sat i po, al' hajde. Falilo mi je onog klasičnog zapleta, nekako je sve bilo ravno. Muzika mi je super bila, Selma
E da mi se samo još dokopati Kamernog