PREDSJEDNIŠTVO SDA

Styling

#76 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Styling »

U Predsjednistvu stranke i dalje sjedi Sadik Ahmetovic, okaljan skandalom najgore vrste za zavodjenje maloljetnice u Srebrenici dok je obavljao duznost Ministra sigurnosti.
U normalnoj drzavi neko ko je upetljan u takvo nesto odmah bude sklonjen na marginu drustva i drzave, a on im i dalje ponosno sjedi u vrhu.
To dovoljno svjedoci o ostalima, jer da su ostali posteni sankcionisali bi ga. Ovako, svi imaju oraha u dzepu i svi jedni druge ucjenjuju.
Paranoid

#77 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Paranoid »

Styling wrote:U Predsjednistvu stranke i dalje sjedi Sadik Ahmetovic, okaljan skandalom najgore vrste za zavodjenje maloljetnice u Srebrenici dok je obavljao duznost Ministra sigurnosti.
U normalnoj drzavi neko ko je upetljan u takvo nesto odmah bude sklonjen na marginu drustva i drzave, a on im i dalje ponosno sjedi u vrhu.
To dovoljno svjedoci o ostalima, jer da su ostali posteni sankcionisali bi ga. Ovako, svi imaju oraha u dzepu i svi jedni druge ucjenjuju.
Jeli bilo sudskog gonjenja?
MVeis

#78 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by MVeis »

sda je uskratila kantonu sarajevo proslavu nove godine jer je uposlenicima ukrala dvije plate u godini! dabogda im zemlja ne dala u sebe!
MVeis

#79 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by MVeis »

Image
Styling

#80 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Styling »

Paranoid wrote:
Styling wrote:U Predsjednistvu stranke i dalje sjedi Sadik Ahmetovic, okaljan skandalom najgore vrste za zavodjenje maloljetnice u Srebrenici dok je obavljao duznost Ministra sigurnosti.
Naravno da nije. Da su to dozvolili sva bi prljavstina izsla na vidjelo.
Paranoid

#81 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Paranoid »

Styling wrote:
Paranoid wrote:
Mislim da pretjeruješ.. ne samo u vezi Ahmetovića, nego inače.
Sarajevo11

#82 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Sarajevo11 »

Molio bih da se izjasnite šta više volite eure ili američke dolare?
Styling

#83 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Styling »

Paranoid wrote:
Styling wrote:
Paranoid wrote:
Znaci, pratis me. :thumbup:
Paranoid

#84 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Paranoid »

Styling wrote:
Paranoid wrote:
Styling wrote:
Nema potrebe za praćenjem sama se namećeš..
Sarajevo11

#85 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Sarajevo11 »

DA LI VIŠE VOLITE EURE ILI DOLARE ,
Styling

#86 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Styling »

Paranoid wrote:
Styling wrote:
Paranoid wrote: Mislim da pretjeruješ.. ne samo u vezi Ahmetovića, nego inače.
Nema potrebe za praćenjem sama se namećeš..
Odlicno. Znaci u gomili svakakvih prica, postova i pretjerivanja na ovom forumu, ti upratis mene.
Ako ti se ne svidja sta pisem najbolji recept je da me ignorises.
piljar

#87 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by piljar »

VjecitiStudent wrote:Kriminalna hobotnica, mafijaški klan, udruženi zločinački poduhvat, ... :oops:
Ima li još kakav podudaran termin?

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
riki_brada

#88 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by riki_brada »

Sarajevo11 wrote:Molio bih da se izjasnite šta više volite eure ili američke dolare?

ovaj voli ovo pored toga

http://www.klix.ba/forum/vila-amira-zukica-t119236.html
Innovation

#89 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Innovation »

Re: VILA AMIRA ZUKIĆA

PostPostao/la Paranoid dana 22/12/2013 11:40
Bandit je ovde mnoge navukao...Amir Zukić nema nikakve veze sa kućom sa slike.

Image

Nesumnjivo da ima glupih..

...ali šta ćemo sa ovim koji se primaju na gluposti bandita i sličnih..
Arteta

#90 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Arteta »

sve_lopovi wrote: NAPIŠITE ŠTA ZNATE O NJIMA I DOBRO I LOŠE
Sta se to o njima moze dobro napisati?
_mufljuz_

#91 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by _mufljuz_ »

Chisum wrote:Stranka korumpiranih primitivaca, klasicnih kriminalaca, uglavnom dezertera i podrumasa, cija se "ljubav" prema zemlji i narodu kakvu su u ratu pokazali krijuci se po Njemackoj, Turskoj, logistici, trezorima, podrumima, danas samo preslikala na postojece stanje i na ovaj politicki cirkus, pa su podrume zamijenili upravnim odborima, preko noci "zaradjenim" vilama, naoruzani preko noci dobijenim titulama doktora, kuraca, palaca - ali je "ljubav" ostala ista.

Uglavnom, vecu koncentraciju kriminalaca na jednom mjestu, pod jednim imenom, ovaj narod ne pamti.

Medjutim, ova KUGA sastavljena od ljudskog jada i bijede, moralnih patuljaka i dzeparosa cija "Bosna" obicno stane u 10 kvadrata avlije, u dvoriste tudjim, otetim parama izgradjene vikendice, nije sama posebi i najveci problem... Problem su SVE ostale stranke koje su ovaj kriminalni modus operandi prihvatile kao jedini moguci, pa tako pored ovih dzeparosa s mindera imamo i rijeku stranaka koje sanjaju da jednog dana imaju to sto ovi imaju, da budu to sto Bakir i Tihic jesu, da i oni zagrabe, da otmu, da falsifikuju... Tu prije svega prednjaci govno od stranke zvano SDP, SDA-ov copycat, koji je sve samo ne SDP.
rado bih ja primijenio saudijsko-kineski recept na kompletnoj balijanderskoj vrhuski
Pisanje knjiga moda

#93 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Pisanje knjiga moda »

“Samo u svojim (ne)djelima čovjek može otkriti sebe.”

http://amirzukic.ba/
UDBAŠ

#94 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by UDBAŠ »

vidi odmah da razjasnimo ne glasam ni za SDA ni za SDP
za svaku postoji objasnjenje sto i nije isto

glasao bih za SK BiH sigurno
za r. Djemu Bjedica,i ostale drugove

a li ovaj put cu glasati za Zeljku Komsica,iz prostog razloga sto mi izgleda korektan i posten,i na kraju svi su nas izludjivali,da damo njemu sansu mozda nesto i napravi,kad si svi expermentisali na nama nek i on proba,posteno mu je dati sansu,to sto je sada clan Predsjednistva svi znamo da nema nikakvu stvarnu politicku moc da bilo sta promjeni,
a sada posto sam ja stari udbas (u penziji ) i poznajem sve nakane
ovaj papir koji je ko fol napisao SDP je podvala
jesu ovi u SDP bez veze,ali nisu toliki amateri da ovako rade
onda se postavlja pitanje ko je,
odgovor je jasan:
banda iz SDA :Amir zukic i asim sarajlic
zasto oni da ih ko ne klevece ,?

Zato sto:
1. najvise su omrzeni kod naroda pa i kod ovih iz SDA
2.najvise su krali i lagali
3.boje s e da nece dobiti mandat na sljedecim izborima i moraju pod hitno otupiti gnjev javnosti da im to neko nesto podmece
4.treba optuziti SDP i zavaditi ga dodatno sa Fahrom i Zeljkom da se oni izmedju sebe lome,a vidjeli ste ko fol za sta treba optuziti SDA,a zasta SDP i Zeljku,optuzbe za SDA nisu teske ko za ovu dvojicu,pa nije SDP I Zlaja toliki ludi,jesu malo,da se sada dodatno zavadja sa Avazom I Fahrom,
5.moram priznati da im je ovo neko odmojih kolega iz UDBE pisao i radio jer su njih dvojica glupi da to urade
6.ovim podmetanjem ce ko fol zaustaviti da ljudi ne pisu na njima na forumima ,zato sto im neko ko fol podmece, tako cestitim i postenim ljudima,kao sto su njih dvojica,zastitnika interesa BIH i Bosnjaka
7.nikada zukic amir,nije vjerodostojno objasnio svoj odnos sa bandom zike turkovica,nikada ne objasni odale mu tolike pare za kucu na grbavici,hacijendu u visokom,stan u sarajevu itd
8.asim sarajlic ne obajsni nikada svoj lopovluk u vogosci,svoj lopovluk u telelekomu itd,svoj lopovluk sa azilima za pse,I da ne nabrajamo,ko fol veliki Musliman a ljudi ga slikali pije pivu iz flase I mezi na cackalicu ko I mile dodik,
9.a;i su zato s e potrdulili da obajsne kako njima neko nesta podmece,ko da je narod blesav i ne vidi sta oni rade
10.banda iz SDA Zukic I Sarajlic kontrolicu BHTELEKOM, kao I sto rade prisluskuju tele.razgovore,sms poruke gledaju,e mail poruke,oni uvjek mogu vidjeti I utvrditi ko pise s koje IP adrese I vijdeti je li ti 1 ili 10 ljudi I zanti ko to radi I odkale,znaci mene nije strah da to sznaju jer bi im ove sve rekao I na TV

Image
Image
Image
Image
Image
piljar

#95 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by piljar »

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
djordj_kluni

#96 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by djordj_kluni »

Image

Socijal Demokratska Pizdarija.

Ne znam da li je ovo hoax, ali i da jeste znam kako rade gusteri pred izbore. Ovi i svi ostali naravno.
glavonja-bandit

#97 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by glavonja-bandit »

SDA će sada dobro proći finansijski na izborima,ima šefa izbornog štaba Asima Sarajlića,zvanog pjevač,konobar,ulizica,lopov,derpe,pjano, itd... koji dobro pjeva,tako da neće morati plaćati "skupe"pjevače,jes moraće mu malo pive uzeti i meze ,ono "nabiti"na čačkalicu ali it o je opet jeftinije...dobro će proći,sa njim nema šta,

http://www.youtube.com/watch?v=9QgC9VHlxo4
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

View My Video
Djukela

#98 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Djukela »

Samo Vi pričajte o meni
ja samo svaki dan razmišljam o EUR ili $

Image

i opet će te glasati za mene
nema veze što Vam se rugam u lice
Adenium

#99 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Adenium »

Ja samo znam da onaj ko glasa za SDA nije dobar s mozgom. Isto tako i SDP.
Vidjet ćemo u oktobru koliki smo kreteni... :)
Post Reply