PREDSJEDNIŠTVO SDA

Paranoid

#51 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Paranoid »

Ne vidim ništa smiješno, osim ako je osmijeh izazvan ljubomorom. Oduvijek je poznato da osobe iz ruralnih sredina prije završavaju fakultete od djece sa "asfalta".
seln

#52 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by seln »

Paranoid wrote:Ne vidim ništa smiješno, osim ako je osmijeh izazvan ljubomorom. Oduvijek je poznato da osobe iz ruralnih sredina prije završavaju fakultete od djece sa "asfalta".
Paranoid, bez uvrede, ali taj papak iz Nezuka ima slifa taman za konduktera na liniji Kalesija - Tuzla.
Ionako je nivo svih fakulteta u BiH otisao u q, a ovi novokomponovani, tipa Travnik i Pale, to je tek prica (tragikomedija) za sebe.
Ne mezimo ga mi jer je iz Snage, vec zato sto je prototip danasnjeg mladog partijskog aparatcika kao takvog.
Paranoid

#53 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Paranoid »

seln wrote:
Paranoid wrote:Ne vidim ništa smiješno, osim ako je osmijeh izazvan ljubomorom. Oduvijek je poznato da osobe iz ruralnih sredina prije završavaju fakultete od djece sa "asfalta".
Paranoid, bez uvrede, ali taj papak iz Nezuka ima slifa taman za konduktera na liniji Kalesija - Tuzla.
Ionako je nivo svih fakulteta u BiH otisao u q, a ovi novokomponovani, tipa Travnik i Pale, to je tek prica (tragikomedija) za sebe.
Ne mezimo ga mi jer je iz Snage, vec zato sto je prototip danasnjeg mladog partijskog aparatcika kao takvog.
Nebitan je taj lik, ja sam prvi put čuo za njega na ovom forumu, nego sam dao komentar uopšteno..
Sistem je izrodio takve i šta ćemo sad... kažu: "rodio se, valja ga ninat". Nego, meni više ide na qrac non stop prozivka od strane lafo "raje" koja ništa nije doprinjela osim kiselih osmijeha..
seln

#54 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by seln »

Paranoid wrote:
seln wrote:
Nebitan je taj lik, ja sam prvi put čuo za njega na ovom forumu, nego sam dao komentar uopšteno..
Sistem je izrodio takve i šta ćemo sad... kažu: "rodio se, valja ga ninat". Nego, meni više ide na qrac non stop prozivka od strane lafo "raje" koja ništa nije doprinjela osim kiselih osmijeha..
Sorry, papak je iz Shehera, ne iz Nezuka. Izvinjenje Nezucanima.
Da, sistem je izrodio takve...zasto je nas mladjahni 'telektualac u Snooogi?
Pa, zato sto je u Kalesiji od 1990 na vlasti SDA i samo preko njih je mogao "zavrsiti" fakultet i postdiplomske. Da je na vlasti bio SDP, nas bradati instant-dr. bi bio crven kao krv palih proletera....ili one boje koja bi inace bila na vlasti.
Nije on izolovan slucaj, on je pravilo. Ako u nekom mladim covjeku i postoje ideali, oni ce brzo biti unisteni u drustvu u kojem bez partijske knjizice ne mozes postati ni baba-sera. A od unistenja ideala do mediokriteta je samo jedan korak.
Ridjobrki

#55 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Ridjobrki »

Slažem se i ja s tobom, @paranoid. Ljudi rade to što rade, tako to hoda, mi smo im to dali i dopustili i nisu ni bolji ni lošiji od onih koji im se predstavljaju kao alternativa. Imaš tu smradova koliko hoćeš ali stranka kao stranka opet ima najbolji i najstabilniji kurs i SDA će uvijek biti SDA i najvažnija stranka bošnjačkog etnosa sviđalo se to meni i tebi ili ne.

Svaka je vlast odraz naroda koji je bira i kakvi smo kao narod takva je i vlada i vladajuća stranka, oni su naše ogledalo. A potreba za pljuvanjem je nešto nama imanentno tako da se političaru zamjera i kad je "ambiciozan i ima priču". Jebiga, političaru demagogiju i ambiciju ne možeš spočitavati - to je kao da dođeš automehaničaru i kažeš "joj vid' kako su ti prljave ruke". :-D
kamen spoticanja

#56 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by kamen spoticanja »

Bez korupcijskih skandala, ranjen dva puta u ARBiH, prijavljen i zivi u manjem entitetu
Mislim da je to za ono drustvo koje sjedi u predsjednistvu sda vise nego referentno
Mozda nije kardelj niti tayyip erdogan ali zacheraj mu, za sadika ahmetovica, amira zukica i slicne je primjer
Paranoid

#57 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Paranoid »

Mentalitet u Kalesiji se prilično razlikuje od npr. Tuzlanskog, a što je to tako i zašto je pitanje za ljude iz struke. Iako su mnogi iz Kalesije i okoline iškolovani u Tuzli, Sarajevu, Mostaru ništa se nije promijenilo, a razlog ja mogu samo da pretpostavim, a to je strah od preživljenog perioda u prošlosti koji je najveći razlog davanja podrške stranci SDA. Valjda je to u tim glavama jedini način sigurnosti...
Ridjobrki

#58 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Ridjobrki »

Ne možete RS gledati iz sarajevske perspektive, ljudi. Ovdje je sve drugačije, drugačiji su izazovi života i to neko jedinstvo i homogenizacija je potrebna i razumljiva. Gdje će tu čovjek ako misli nešto raditi nego u SDA ili - u SNSD ako se želi prodati.

Ja sam sa Edom Ramićem sjedio par puta u BL i mislim da je ok lik. Onako je sirov i nesofisticiran, što ne iznenađuje kad je IB u pitanju, ali mislim da nije nepošten i nečasan. To je moj neki površni dojam, nisam sklon graditi neke čvrste dojmove na osnovu površnih i kratkih kontakata osim ako me neko baš nečim ne impresionira.
seln

#59 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by seln »

kamen spoticanja wrote:Bez korupcijskih skandala, ranjen dva puta u ARBiH, prijavljen i zivi u manjem entitetu
Kao i nekoliko hiljada drugih, koji nemaju njegova primanja i privilegije...
kamen spoticanja

#60 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by kamen spoticanja »

seln wrote:
kamen spoticanja wrote:Bez korupcijskih skandala, ranjen dva puta u ARBiH, prijavljen i zivi u manjem entitetu
Kao i nekoliko hiljada drugih, koji nemaju njegova primanja i privilegije...
Ma jasno, ali kompariraj ga s Kaplanom ili Adilom Osmanovicem...s te strane je ok
Btw poznajem ga dosta dobro pa mogu rahat kazat da je sjajan lik
Ostalo je brko dosta dobro poredao
VjecitiStudent

#61 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by VjecitiStudent »

Ridjobrki wrote:Slažem se i ja s tobom, @paranoid. Ljudi rade to što rade, tako to hoda, mi smo im to dali i dopustili i nisu ni bolji ni lošiji od onih koji im se predstavljaju kao alternativa. Imaš tu smradova koliko hoćeš ali stranka kao stranka opet ima najbolji i najstabilniji kurs i SDA će uvijek biti SDA i najvažnija stranka bošnjačkog etnosa sviđalo se to meni i tebi ili ne.

Svaka je vlast odraz naroda koji je bira i kakvi smo kao narod takva je i vlada i vladajuća stranka, oni su naše ogledalo. A potreba za pljuvanjem je nešto nama imanentno tako da se političaru zamjera i kad je "ambiciozan i ima priču". Jebiga, političaru demagogiju i ambiciju ne možeš spočitavati - to je kao da dođeš automehaničaru i kažeš "joj vid' kako su ti prljave ruke". :-D
Otkad narod pokazuje smjer političkim elitama, zar ne bi trebalo biti upravo obratno?
Ridjobrki

#62 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Ridjobrki »

VjecitiStudent wrote:
Ridjobrki wrote:Slažem se i ja s tobom, @paranoid. Ljudi rade to što rade, tako to hoda, mi smo im to dali i dopustili i nisu ni bolji ni lošiji od onih koji im se predstavljaju kao alternativa. Imaš tu smradova koliko hoćeš ali stranka kao stranka opet ima najbolji i najstabilniji kurs i SDA će uvijek biti SDA i najvažnija stranka bošnjačkog etnosa sviđalo se to meni i tebi ili ne.

Otkad narod pokazuje smjer političkim elitama, zar ne bi trebalo biti upravo obratno?
Nismo se razumjeli: narod bira one sa kojima se može identificirati. Hajde da se jednom pomirimo sa tim i tražimo krivce u sebi samima. Politika nam je takva jer smo takvi kakvi smo, obrazovanje, zdravstvo, ekonomija... sve.

Nije nama toliko ovo sve ni loše, neka nama i SDA ovakve i SDP onakvog jer mogu, ne daj Bože, doći neki koji će nas tjerati da učimo, radimo, da budemo kulturni i pošteni...
sve_lopovi

#63 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by sve_lopovi »

seln wrote:

upravo tako

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
The BEN10

#64 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by The BEN10 »

Ridjobrki wrote:Svaka je vlast odraz naroda koji je bira i kakvi smo kao narod takva je i vlada i vladajuća stranka, oni su naše ogledalo. A potreba za pljuvanjem je nešto nama imanentno tako da se političaru zamjera i kad je "ambiciozan i ima priču". Jebiga, političaru demagogiju i ambiciju ne možeš spočitavati - to je kao da dođeš automehaničaru i kažeš "joj vid' kako su ti prljave ruke". :-D
Veliki potpis!
PAZI

#65 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by PAZI »

Gojeni H wrote:Prof. dr. Denis Zvizdic :-)
Jebote, covjeku daj jos okonju Mercedesa i mesar u originalu.

Meni od ovog nabrojanog svijeta jedino Dzeferovic lici na insana. Ostalo je sve IMT.
:thumbup:
PAZI

#66 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by PAZI »

sve_lopovi wrote:KOMENTARIŠITE ČLANOVE PREDSJEDNIŠTVA SDA
NAPIŠITE ŠTA ZNATE O NJIMA I DOBRO I LOŠE

PREDSJEDNIŠTVO SDA:

1. Sulejman Tihić-Dok se nije razbolio tj do 206 na nešto je i ličio(mislim politički)poslije totalni "bolesni"debakl :twisted:
2. Bakir Izetbegović-Vrijeđa ljudsku intiligenciju sa poštapalicom "moj rahmetli otac bi ovo pa ono"ništavan politički lik :lol:
3. Asim Sarajlić-Konobar jednom uvijek konobar..bezobrazan,pokvaren,bezosječajan,oduran :skoljka:
4. mr. Adil Osmanović-Uh,uh uh,ovakvima bi zakonom trebalo zabraniti razmnožavanje a prije toga njega u bukagije..fukara nekada materijalna a sada moralna :zzzz: :oops:
5. Šefik Džaferović-Čestit,pošten obrazovan(temeljno) :thumbup: :thumbup:
6. Senad Šepić-Nešto slično Džaferoviću ali još nije ni blizu njegovog kredibiliteta :thumbup: :?:
7. doc. Dr. Sanjin Halimović-hajvan doktor,mediokritet,sitni provincijski kokošar za sada ali dobro napreduje u lopovluku :-x
8. mr. Sadik Ahmetović-Zemljo otvori se ko je sve mr..ali u svakom slučaju sejdić finci kod ahmetovića ispoštovan :zoka: :skoljka:
9. Salko Selman-"sačuvaj me bože seljaka naroćito iz Kljaka"tipičan primjer vaške iz opanka :twisted: :evil:
10. Safet Softić-u džamiju...nije politika za tebe :mrgreen:
11. Amir Zukić-"Oj Zenice oj Zenice duga i široka"(ovdje narodni pjesnik misli na KPZ)a ja realno na ovog mafijoza kao njegovog budućeg skorog dugogodišnjeg stanovnika :izet: 8) :skoljka:
12. mr. Salmir Kaplan-Ovaj je trebao biti konj,samo se bog u poslednjem momentu zajebao :-x :twisted: :skoljka:
13. dr. Nermina Kapetanović-Još jedan eks mediokritet,poput papine neke stvari izuzetno skupa a ničemu ne služi :idea: :!:
14. mr. Šemsudin Dedić-Ko je ovaj lik...gdje su njegovi naučni radovi objavljivani i jel odžerešen :?: :-) :roll:
15. Sejad Delić-Ako je u pitanju ratni komandant 2 korpusa onda samo da se i dno dna može probiti :roll: :zzzz: :oops:
16. Hikmet Hodžić-Ko je lik :?: :?: :?:
17. dr. Josip Jurišić-Da se balije ne dosjete jal je mjesto Desnice jal mjesto Šarića :arrow:
18. mr. Amir Fazlić-Mediokritet iz društva "mladih lavova"..o bože :cry:
19. dr. Zijad Hadžiomerović.prvi put čujem za njega :!: :?:
20. Nedžad Koldžo-Oho viđe narodnog heroja kako dobro pliva..mršš smradu :run: :twisted:
21. dr. Mirsad Kukić-Jel to onaj desparados iz Banovića..o jebo vam on sve po spisku krimos žešći :shock: :? :evil:
22. Nermin Mandra-Kojem ovaj ljudskom soju pripada :skoljka: :?:
23. Edin Mušić-Za njega čuo par informacija,,čim ih nisam upamtio nebitne kao i on :mrgreen: ;-)
24. mr. Ramiz Salkić-Još jedan iz plejade onih kojima je nakaradni izborni zakon omogućio političku(a uz put i intelektualnu)ekspanziju pa sa par stotina glasova ko fol štite Bošnjačke nacionalne interese u RS-u..jebalo majku koga oni štite :-x :-x
26. doc. dr. Edin Ramić-Isto kao i kod prethodnog delegata..Kandidati iz Sjevero zapadne Bosne(Bošnjaci) sa po tri četiri hiljade glasova ne mogu proći a ovi instant umovi sa par stotina..i onda aman zeman što se svijet ne vraća :-x :zzzz:
27. Salko Sokolović-Stara komunjara presvučena u novo ruho :o :roll:
28. prof. dr. Rifat Škrijelj-Sandžačka politička kurva,tipično podneblju iz kojeg dolazi :kiss: :oops: :D :run:
29. Mirsad Zaimović-Po meni najdorasliji Šefiku Džaferoviću :thumbup: :thumbup:
30. Dženana Zlatar-Ko je treba,jeli možda šta u rodu onom "vispernom "Zlataru :?: :?:
31. prof. dr. Denis Zvizdić-neko reče dobar za mesnice,slažem se :skoljka: :zoka: :zjev:

Image

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Styling

#67 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Styling »

@PAZI
Ti si bas odgovorio zadatku :thumbup:
MVeis

#68 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by MVeis »

zamisli doći im dok zasjedaju pa dobro prnuti. neprocjenjivo!
riki_brada

#69 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by riki_brada »

Sada je lopov Amir Zukić ,najbolji drug Bakiru Izetbegoviću
Šta ih zajedno veže...
Nagradno je pitanje sada?
Kažu kako je Suljo T.,jako bolestan i nema kontrolu ,već je preuzima Bakir I., lopina Zukić A.,odmah sjeo u krilo Bakiru Izmetbegoviću,kažu rekao gdje još ima para
Tako da lopina Zuka,samo sada iksljučivo sjedi pored bakira i.

Image
Image
Image

sve_lopovi wrote:
Pisanje knjiga moda wrote:doc.dr.Ramić edin

završio je postdiplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Istočnom Sarajevu

Edin (Kadro) Ramić, u Kalesiji, a trenutno živi u Osmacima. Osnovnu školu je završio u Osmacima, a srednju mašinsku tehničku u Kalesiji.

KADAR NEM A ŠTA

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Savjetnik Bakira Izetbegovića :D

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
oakville

#70 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by oakville »

Ridjobrki wrote:
kingofsnake wrote:SDP je toliko čučno da se za glasove bore na klix forumu :D :D :D

Jadna majko kako ćete fasovat na izborima :izet:
Navodno je to najbolje čega se Alastair Campbell sjetio nakon što je Lagumdžiji priznao da je nemoguće napraviti da on i SDP budu simpatični u očima birača. :lol: :lol: :lol:

"Ljudi, ja od ovog štofa ništa skrojiti ne mogu, pljujte po konkurenciji na klixu i bacajte grah dok ne padne na devet hatmi."

:D
Campbel nakon osmatranja političkog terena i smišljanja PR strategije je u izvještaju za SDP napisao:
"Draga braćo i sestre, nek vam je dragi Allah u pomoći, jer vam spasa nema, ali eto pokušajte se priključiti na facebook i pokoji forum, možda bude hajra - ali daj bože" :D
oakville

#71 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by oakville »

riki_brada wrote:Sada je lopov Amir Zukić ,najbolji drug Bakiru Izetbegoviću
Šta ih zajedno veže...
Kažu kako je Suljo T.,jako bolestan i nema kontrolu ,već je preuzima Bakir I., lopina Zukić A.,odmah sjeo u krilo Bakiru Izmetbegoviću,kažu rekao gdje još ima para

Image
Image
Image

sve_lopovi wrote:

Edin (Kadro) Ramić, u Kalesiji, a trenutno živi u Osmacima. Osnovnu školu je završio u Osmacima, a srednju mašinsku tehničku u Kalesiji.

KADAR NEM A ŠTA

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Za ovu galeriju likova je i 30% BiH previše, ne daj bože da vladaju na 100% kakav bi to lopovluk bio, u tom slučaju bi za BiH Angola bila malo djete.
MVeis

#72 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by MVeis »

kad vidim sve te njuške dođe mi da tražim sa nazifom azil :D
Paranoid

#73 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Paranoid »

MVeis wrote:kad vidim sve te njuške dođe mi da tražim sa nazifom azil :D
Nema azila...samo eutanazija.
graue_maus

#74 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by graue_maus »

muski klub , zenama zabranjen ulaz .............
Pisanje knjiga moda

#75 Re: PREDSJEDNIŠTVO SDA

Post by Pisanje knjiga moda »

http://www.klix.ba/forum/vila-amira-zukica-t119236.html

http://www.klix.ba/forum/vila-amira-zukica-t119236.html

riki_brada wrote:Sada je lopov Amir Zukić ,najbolji drug Bakiru Izetbegoviću
Šta ih zajedno veže...

Image
Image
Image

sve_lopovi wrote:

KADAR NEM A ŠTA

Post Reply