A meni izgleda da pofino liči na Džekujeza u ledja wrote:Ovaj donji mi izgleda malo, znate, kako da se izrazim...da igra za drugi tim?![]()
Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
- Toffee karamela
#1026 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
- AleksoMKD
#1027 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
Dragi kolega, to je Francuska, nista cudno da i Marcon i supruga imaju po jednog ljubavnika oba pola.jeza u ledja wrote:Ovaj donji mi izgleda malo, znate, kako da se izrazim...da igra za drugi tim?![]()
Not that there's anything wrong with that.
I da ponekad zajedno svi izlaze u provod.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1028 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
moze on biti predsjednik svemira al jebe babu
a meni se riga na nju
i njoj slicne u sexuqlnom smislu
vecina planete gleda sto mladje a lik babu
nije bolest sve što boli
a meni se riga na nju
i njoj slicne u sexuqlnom smislu
vecina planete gleda sto mladje a lik babu
nije bolest sve što boli
- insomnia78
#1029 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
Umjesto da se ugledo na Vincenta. Onaj ocero babu i naso 20-godisnju manekenku
- Krokodajl
#1030 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
Dobro je to sve, Miterani su prevazišli sve, onaj ubacivo gdje je stigo, za jednu vanbračnu se zna, koliko ih još ima ko će ga znati, a onaj drugi je dječake po Tajlandu...insomnia78 wrote:Umjesto da se ugledo na Vincenta. Onaj ocero babu i naso 20-godisnju manekenku
- insomnia78
#1031 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
Gledaj seke jebo te mrva

- insomnia78
#1032 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
Hollande je najbolji, dusa draga. Pozvalo ga u BK a njeg frisko treba odjebala. Onda mu huseinovca nasla nekaku pripravnicu da ne sjedi samKrokodajl wrote:Dobro je to sve, Miterani su prevazišli sve, onaj ubacivo gdje je stigo, za jednu vanbračnu se zna, koliko ih još ima ko će ga znati, a onaj drugi je dječake po Tajlandu...insomnia78 wrote:Umjesto da se ugledo na Vincenta. Onaj ocero babu i naso 20-godisnju manekenku
- Truba
#1033 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
te frčkave su moj tip
on jebe babe
i predsjednik
ujebaće sve
starije žene strepite
on jebe babe
i predsjednik
ujebaće sve
starije žene strepite
- jeza u ledja
#1034 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
Spoken like a true conservative.Black swan wrote:te frčkave su moj tip
on jebe babe
i predsjednik
ujebaće sve
starije žene strepite
- Truba
- insomnia78
#1036 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
Ako je vjerovati francuskim medijima Marion Maréchal Le Pen ce sutra objaviti odluku o povlacenju sa svih politickih funkcija i napustanje FN-a. Navodno se zeli posvetiti privatnom zivotu a i doslo je do neslaganja sa programom stranke. Suska se da je jedan od glavnih razloga, slicno kao i sa Marininim ocem, drugi covjek FN-a Philippot
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1037 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
insomnia78 wrote:Gledaj seke jebo te mrva
pametan coek, kad je vidiJo da moniki pocinju visit sise uzo mljadje
- insomnia78
#1038 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
Da je deda izujeda

Mala je drama. Babo Togoanac majka sa Sicilije

Mala je drama. Babo Togoanac majka sa Sicilije
- NajdraziVodjaa
#1039 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
Prizeljkivao sam pobjedu Marine ali nije me iznenadila pobjeda bankarske gej marionete, ipak su to francuzi ocekivati da jaka licnost poput Le Pen bude njihov lider je bilo smijesno ipak su to poznati luzeri mahaci bijelom zastavom to je u genima tog naroda mada napredak se vidi. Duplo bolji rezultat Marine nego njenog oca, ekstremna desnica je na 35% i broj jedan opozicija, veliki rast i ogroman potencijal za dalje ne vide samo libtardi, oni kontaju 35% nije nista to ce nestati ovom pobjedom
Uzivao sam citajuci kmecanje dijasporaca i zabrinutost od eventualne pobjede Marine, insomnina se prepao deportacije
cestitam dijasporci mirni ste jos min. pet godina ali brzo to prodje ja ne bi bio miran kad znam da me znacajan broj etnickih francuza (glasovi Le Pen) vidi u uniformi sa brojem u gulagu 
Uzivao sam citajuci kmecanje dijasporaca i zabrinutost od eventualne pobjede Marine, insomnina se prepao deportacije
- raoul duke
#1040 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
O vodja you are back!NajdraziVodjaa wrote:Prizeljkivao sam pobjedu Marine ali nije me iznenadila pobjeda bankarske gej marionete, ipak su to francuzi ocekivati da jaka licnost poput Le Pen bude njihov lider je bilo smijesno ipak su to poznati luzeri mahaci bijelom zastavom to je u genima tog naroda mada napredak se vidi. Duplo bolji rezultat Marine nego njenog oca, ekstremna desnica je na 35% i broj jedan opozicija, veliki rast i ogroman potencijal za dalje ne vide samo libtardi, oni kontaju 35% nije nista to ce nestati ovom pobjedom![]()
Uzivao sam citajuci kmecanje dijasporaca i zabrinutost od eventualne pobjede Marine, insomnina se prepao deportacijecestitam dijasporci mirni ste jos min. pet godina ali brzo to prodje ja ne bi bio miran kad znam da me znacajan broj etnickih francuza (glasovi Le Pen) vidi u uniformi sa brojem u gulagu
- NajdraziVodjaa
#1041 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
Naravno, pratio sam temu i iskreno zabavljao me strah i kmecanje dijasporaca u strahu od Marinine pobjede (ako nista radi toga je vrijedilo
) ono stekao sam dojam uzme li sutra im Gestapo kuca na vrata
sta ti je propaganda... Mada i da je pobjedila ne bi se ja bojao za njih bosnjo je bijelac evropljanin lako bi se prilagodio vec ga vidim onog insomniu kako odaje desnicarima dje zive arapi i afrikanci 
- insomnia78
#1042 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
Izvinite sto nismo odusevljeni zivjeti u zemlji u kojoj je na vlasti fasizam. Znam ja da je nekima ta ideja bliska ali nece moci ovaj put
- Truba
#1043 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
problem je što jedan fašizam prolazi a drugi ne
znam da to nećeš shvatiti
ali pratim stanje crkve u francuskoj i znam sta joj se potura i kakve se sve neslobode guraju,
samim tim što bježe židovi iz francuske i što vojska mora čuvati vjerske objekte je alarmantno i s pobjedom lijevoliberalnih i centralnih ublehaša
podsjećam
jadna je država koja mora birati između bolesnika koji jebe babu i "katolkinje" koja se 2 puta razvodila i živi u izvanbračnoj zajednici
naravno ovo jadna nije u $$$$$$$$ ili stanju ekonomije nego čisto u onom ljudskom razmišljanju
da od 70 mlijuna ljudi nema normalnih kandidata koji imaju normalan bračni život, normalno odrastanje da su normalne osobe a ne ko sarkozi kompleksaš ili holande nevidljivi josipović... da ne idem dalje do ratnog zločinca de gola
znam da to nećeš shvatiti
ali pratim stanje crkve u francuskoj i znam sta joj se potura i kakve se sve neslobode guraju,
samim tim što bježe židovi iz francuske i što vojska mora čuvati vjerske objekte je alarmantno i s pobjedom lijevoliberalnih i centralnih ublehaša
podsjećam
jadna je država koja mora birati između bolesnika koji jebe babu i "katolkinje" koja se 2 puta razvodila i živi u izvanbračnoj zajednici
naravno ovo jadna nije u $$$$$$$$ ili stanju ekonomije nego čisto u onom ljudskom razmišljanju
da od 70 mlijuna ljudi nema normalnih kandidata koji imaju normalan bračni život, normalno odrastanje da su normalne osobe a ne ko sarkozi kompleksaš ili holande nevidljivi josipović... da ne idem dalje do ratnog zločinca de gola
- Truba
#1044 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
miterana neću spominjati 
samo zamislite britansku kraljevsku obitelj i slučaj makaroni
samo zamislite britansku kraljevsku obitelj i slučaj makaroni
- NajdraziVodjaa
#1045 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
Nema gorih fasista od libtarda koji sponzorisu Macrona. Davno je neko rekao doci ce vrijeme kada ce fasiisti govoriti da su anti fasisti i optuzivati druge za fasizam, evo sada je doslo to su Macron i klika oko njega cija je on marioneta. A iskreno tebe boli dupe da li je na vlasti fasizam ti samo svoju guzu gledas prepao si se Marine (po meni bezrazlozno jer budimo realni boli ku?ac Marinu za bosnjama u fr) jer se ne bi vracao u Bosnu, realno podrzao bi ti i "fasiste" ako bi ti pruzili lagodan zivot da se ne lazemo...
- Truba
#1046 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
meni ta prepirka između fašista i antifašista liči kao kad se tuku alkaidaši i isisovci
prema meni... jedini istinski antifašisti u drugom sv ratu su bili britanci i amerikanci
ali ta furka je prošla 1945.
danas je 2017.
ratovi se vode na drugačiji način
imamo demokraciju i slobodu u EU
kakva opasnost od diktatura ne vidim foru
prema meni... jedini istinski antifašisti u drugom sv ratu su bili britanci i amerikanci
danas je 2017.
- Pandakonda
#1047 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
Moj labude nisi u toku, danas je svaki pokušaj zaštite bilo kojeg svog identiteta znak fašizmaBlack swan wrote:meni ta prepirka između fašista i antifašista liči kao kad se tuku alkaidaši i isisovci
danas je 2017.
- Truba
#1048 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
to je kompleksan problem
a inflaciju rade upravo "antifašisti"
obezvređuju jednu plemenitu ideju
kao fašizam živi i danas...
gdje?
na tribinama
? u kolokvijalnom govoru? među kriminalcima ? bugarskim manijacima koji ganjaju izbjeglice?
gdje su te potencijalne tiranije u europi?
gdje?
na tribinama
- seln
#1049 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
Sta je ovo, summit desnicara?
Panakota i komi, duo fantasticus.
Panakota i komi, duo fantasticus.
- raoul duke
#1050 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017
1945. Hitler je izgubio, fasizam je pobjedio..Black swan wrote:to je kompleksan problem
gdje?
na tribinama? u kolokvijalnom govoru? među kriminalcima ? bugarskim manijacima koji ganjaju izbjeglice?